Fem timmas sömn *oh god*

Godmorgon *gäääsp*

Jag fick ingen sömn alls inatt. Första problemet; Pappa hade för hög musik på radion, så basen hördes upp till mig, så jag gick ner och sänkte. Andra problemet; Det var för ljust inne i mitt rum, lamporna utanför var tända eftersom att pappa var uppe, så jag stängde dörren. Tredje problemet; Men då kommer kattjävlarna och krafsar på dörren, så jag gav upp, tog mitt täckte och mina kuddar och sov i Rasmus rum (han har en våningsäng så.. ingen dubbel ._.) Hemsk natt och mina påsar under ögonen har aldrig varit så stora. Dagen får förgyllas med att umgås med Frida, jag måste snacka med henne om det som hände igår. Hon vet hur jag känner mig. Jag mår iallafall lite bättre idag.

Nej, jag ska fortsätta se på E! Tycker det är nästan den bästa kanalen av alla, massa skvaller och sådant. Dock ska man inte tro på allting. De håller på och tjattrar om någon Shannon, att hon var väldigt arg ofta, gjorde slut med pojkvän, flyttade över till någon annan, direkt efter åkte de till Hawaii.. Ja, en massa trams. Men det är kul. Jackson var med någongång, kan han inte komma tillbaka ? På tal om det, jag drömde om honom, Jacob Black och Edward Cullen idag. 

Jag hatar den här dagen, kan inte drömmen komma tillbaka ? Jag vill soooova *ZzzzZZzzzZ* Jag kommer däcka idag i skolan, så.. godnatt ;)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0