Svar från frågestunden

Det blev få frågor - men här får ni svaren iallafall! ;) Kul att ni frågade! Ska se till att en till frågestund dyker upp snart!


Rebecka :
Vad tycker du om bloggen http://klackarnaitaket.blogg.se som var på Blogawards i höstas?

Svar: Jag har inte läst den bloggen innan, men utseendemässigt ser bloggen ganska lockande ut! Grymt snygg design och verkar.. kul att läsa ändå.


http://olssonsouls.blogg.se frågar:

Om du fick väja Dessie eller Kissie, vem av dem skulle du välja? motivera! :) <3

Svar: Jag väljer Kissie. Grym på att provocera och är nog Stockholms lilla bitch ;) Nä, men.. jag gillar inte Dessie. Varje gång jag kikar in där har hon festat järnet och är bakis. Hon är väl 15-16 ? Kissie/Alexandra festar hon med, men hon får det iallafall.. Nä, Kissie är mycket bättre än bakis-Dessie!http://vevvz.blogg.se frågar:
vart bor du & vilka är dina intressen? =)

Svar: Jag bor i Stockholm. Mina intressen är nog att hänga med kompisarna, shopping, lyssna på musik - spela på min keyboard och gosa med mina husdjur!


http://musikochfotboll.blogg.se frågar:
Vad lyssnar du på för slags musik ?
Vilket/vilka fotbollslag håller du på ?

Svar: Jag kan lyssna på precis allt. Från rock till reggae. Men mestadels lyssnar jag på rock, RnB och gammal musik. Tja, jag brukar inte se på fotboll - fast min pappa och min bror brinner för fotboll. De är djurgårdare så jag antar att jag också är det. Om jag säger att jag är en AIKare så .. blir jag antagligen utkastad. Haha, självklart inte!

Tack för alla frågor! Hoppas att ni är nöjda med svaren ;)


Kommentarer
Postat av: jch

Tack för att du länkade mig.

2010-06-04 @ 18:07:58
URL: http://musikochfotboll.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0