Twilight

Hade fel om när Twilight började. Var tydligen för en timma sen, så jag ser fortfarande på filmen. Inte många minuter kvar av 2009, känner mig väldigt peppad inför kvällen! Rasmus skulle tydligen komma hem igen (han skulle egentligen sova hos sin kompis, men det blev obehagligt för honom eftersom att hans kompis betedde sig underligt). Så då firar vi nyår hela familjen. Sjukt att det är 1 januari 2010 imorgon, terminen har gått så snabbt! Och tänk att det är ytterligare 6 månader, sedan är det sommarlov. Man längtar som bara den!

Harry Potter och Twilight visas på tv1000

Under den senaste veckan har jag varit beroende av tv1000. De visar filmer utan reklam, så himla skönt! Så just nu ser jag på Harry Potter och väntar på att Twilight ska visas klockan 23:20. Perfekt kväll för mig. Äntligen har allihopa slutat skjuta raketer här hemma. Nu har dem tänkt på att man smäller dem klockan tolv.

Nu ska jag fortsätta se på filmen. Gott nytt år (återigen)Mitt 2009

2009 har varit ett underbart år! Har dock inte fått nya vänner (som många ser såhär: Om man får mer vänner får man mer status.. blablabla), men jag har kommit i bättre kontakt i de vänner som jag har. Är otroligt nöjd!

Från januari till slutet av feburari var jag den "udda", men det gick över från början av mars då jag började läsa Twilightböckerna. I april så var jag nog som lyckligast i skolan eftersom att jag kom över Johan Palm-skiten och skapade ett nytt beroende, Twilight. Därifrån till juni var det äntligen sommarlov. Det sommarlovet jag hade längtat till! Sommarlovet var fantastiskt skönt. Jag stekte, solade och badade med kompisar, som är det bästa jag vet på sommaren. Faster och kusinen från Irland kom över och det var jättekul. Michael Jackson dog, så jag såg på ceremonin och en och en annan tår föll ner. Sommarlovet var en tid att minnas! I september kom jag ännu mer i kontakt med mina vänner. Jag försökte öppna mig och vara mer social. November fyllde jag år. Det var en ganska sur födelsedag eftersom att vissa klasskompisar gav mig ingen respekt. Men mot kvällen blev det bra. Fick då min mobil (som fungerar nu, yaay!). Gick även på New Moon med Frida, som var verkligen en dag att minnas. Vi två grät, skakade, var peppade på biografen och för. 23 November is tha shiat! December, som är denna månad, blev en sjukt bra månad. Jag är väldigt nöjd över att jag återupptog kontakten med tjejerna som jag nästan tappade med. Återupptar ett steg högre kontakten med Linnea. Julafton var helt underbart, tackar och bockar för alla paket och vilken kväll det blev!

Jag älskade det här året, och kommer nog drömma mig bort för att minnas alla stunder. Man får hoppas på att 2010 blir lika bra och hoppas på att ingen kommenterar om att jorden går under, för det kommer den säkerligen inte att göra heller. Säger som Zenobia: År 2013 ska jag se på 2012 och bara skratta :) Men man måste tro på hysterin litegrann för att vara beredd på att det kan hända.

Nyårslöfterna i år blir: Satsa ännu mera i skolan, sitta vid datorn mindre (men kommer självklart vara uppdaterad iallafall) och satsa på bloggen. De nyårslöfterna håller jag. Blir nog mycket enklare än godisförbudet förra året som sprack ;)

Gott nytt år!


Hemlig beundrare or not ?

Var inne litegrann på Facebook och klickade på en bild som Sandras kompis har kommenterat. Han har skrivit "Fin <3333" och lite till. Så Sandra frågade "Gillar du Isabelle ?", så svarade han "Ja, lite.." Börjar bli lite misstänksam.. inte har jag haft någon beundrare ? Vi får se i sommar om jag följer med Sandra till Finland. Haha!


"Inget snack, jag är bäst" ;)

Sitter just nu och dunkar musik. På nyårsafton har man rätt till att ha hög musik, tycker jag. Grannarna lär nog inte höra, om de kommer parta lika mycket som mig *host*

Har fixat volymen i håret och sminkat mig litegrann. Kläderna ska jag strax klä på mig. Har åtminstonde byxorna på. Kött, stekt potatis, grillade tomater och bearnaisesås idag! Så himla smarrigt!

Update: Och nu dog mobil-jäveln. Den tål för fasen ingenting! Herremingud, jag fick den för kanske en månad sen och är redan död! Skitmobil, ska fråga Linnéa ifall jag får låna en mobil av henne. Hon har en hel del!


GOTT NYTT ÅR, ALLIHOPA!

Nyårsafton idag, vilket inte var så himla förvånat. Jag har varit jätteouppdaterad idag och jag har en anledning denna gång också. Jag ville spendera dagen med Linnéa och resten av dagen ska jag vara med pappa och hunden. Tänk att folket inte har tålamod till klockan 00:00 !? De smäller sina raketer och smällare nu, kära nån! Det var lite orosväckande att gå hem från Linnéa.

Ska alldeless strax fixa mitt hår. Det blev volym iallafall! Blev riktigt glad! Så nu ska jag bara dra Volumastern på hårrötterna och lite hårspray. Har även valt kläder. Dock vet jag inte om jag ska stanna inne eller vara ute när det smäller. Vissa hundar blir rädda när det smäller, men dock tvekar pappa på att Bamse blir det. Det smäller en hel del utanför, och Bamse reagerar ingenting. Vi får se efteråt. Stackaren.

Men gott nytt år på er! Det har varit så kul att blogga på just den här bloggen under dessa två månader. Era kommentarer värmer mig och ni får min blogg att fortsätta leva. Jag tackar er läsare för allting! Peace out och kärlek till er!
Sista inlägget

Hello guys.

Ville bara slänga in ett sista inlägg innan jag går och lägger mig. Jag surfade inne på någon sida där man kunde hitta några hårtips. Har tyvärr problem med volym i mitt hår, så jag ska sova med en hög toffs. Ska även använda min Volumaster imorgon, det är ju nyår! Man behöver ju ha lite mer volym i håret då. Vi får se hur det går!

Peace out!
Snälla, snälla, snälla.. pappa!!

Pappa har funderat på att åka utomlands. Han har pratat litegrann med mig och Rasmus om det och vi skulle gärna vilja åka till Mallorca eller Hawaii tillsammans. Pappa tycker att Thailand är lite överskattat, eller något. Visst, det är billigare. Men Mallorca och Hawaii är riktigt fina ställen! Jag säger bara: Snälla, snälla, snälla .. pappa!!


Pysa iväg med dammsugaren

Nu måste jag dra en omgång med dammsugarn över mitt rum. Hunden är hemsk som släpper ner hundhår. Uhhh!!!


Lista över 2009

1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Ja
2. Höll du några av dina nyårslöften? Tror inte att jag hade några.
3. Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år? Nej
4. Dog någon som stod dig nära? Nej
5. Vilka länder besökte du? Aldrig åkt utomlands.
6. Är det något du saknat år 2009 som du vill ha år 2010? Att pappa ska ha ensam vårdnad!
7. Vilket datum från år 2009 kommer du alltid att minnas? 1 maj, 23 november, 15 augusti..
8. Vad var din största framgång 2009? bloggen och skolan
9. Största misstaget? Finns många.
10. Har du varit sjuk eller skadat dig? Yes
11. Bästa köpet? Mycket!
12. Vad spenderade du mest pengar på? Kläder
13. Gjorde någonting dig riktigt glad? Ja!
14. Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2009? Jesse Mccartney - Just so you know
15. Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år? Både och.
16. Vad önskar du att du gjort mer? Jag vet inte..
17. Vad önskar du att du gjort mindre? Jag vet inte..
18. Hur tillbringade du julen? Var med familjen, och hade kul!
19. Blev du kär i år? Yes.
20. Favoritprogram på TV? OTH och Gossip Girl
21. Bästa boken du läste i år? Ljudet av ditt hjärta
22. Största musikaliska upptäckten? 100 Monkeys ;D Haha, I dunno.
24. Något du önskade dig och fick när du fyllde år? Jag vet inte.
25. Något du önskade dig men inte fick? Presentkort av mami ._.'
26. Vad gjorde du på din födelsedag 2009? Var med kompisar ;)
27. Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre? Bättre personer.
28. Hur skulle du beskriva din stil år 2009? Vanlig ^^
29. Vad fick dig att må bra? Sandra
 30. Vilken kändis var du mest sugen på? Jackson Rathbone - all the way!
31. Vem saknade du? Linnéa och Yane <'3
32. De bästa nya människorna du träffade? Öh.. jag vet inte ;)


Sommarlåtar som väcker sommarminnen

Enrique Iglesisas - Can you hear me ?


Jesse Mccartney - Just so you know


Tooma - Ingen i gemet


Dessa låtar väcker alla sommar 2009' och 2008' minnen. Norrviken, Hudiksvall med Linnéa, båtturen med Sandra.. en himla massa minnen väcks till liv!


Årets mest värdefulla ägodelFanmade

Har kikat runt på Youtube en hel del gånger idag. Många har gjort fanmade-videos t.ex om Jasper & Bella tillsammans, eller Alice & Bella tillsammans, Emmett & Bella osv. Många vill försöka se hur det kan se ut när Bella är tillsammans med någon annan. Man blir så himla fascinerad!


Alice/Bella.
Handling: Bella har blivit kär i Alice men hon vill inte erkänna det, eftersom att hon lovade att aldrig bli kär i någon igen, efter Alice's bror, Edward krossade hennes hjärta. Att veta att Bella älskar Alice mer än vad hon någonsin älskat Edward, Alice's mor, Esme och Rosalie försöker övertyga henne att erkänna att hon älskar Alice, att hon inte ska förneka sina känslor och att Alice aldrig skulle krossa hennes hjärta.

Det här är en av dem videos jag brukar se på. Jag tvekade förut på Alice<3Bella, men efter man har sett denna video blir man väldigt förvånad. Så himla vackert!


He take his sword and his shield. Its a battle on the field.

Försöker vara lite uppdaterad, så jag slänger in ett inlägg. Jag har kollat litegrann på Twilight, men stängde av efter några minuter, ville helt enkelt göra någonting annat :) Ska ändå se på New Moon på nätet lite senare idag, hade jag bestämt. Om det inte bli Avatar, många säger att den är bra. Är den verkligen det ? Rekommenderas den för dem som inte tycker om Science Fiction ?

Jag känner mig så lat idag! Jag har ännu inte klätt på mig, sitter fortfarande i mina pyjamaskläder. Linnéa skulle gå på någon paketsbyte hos sina släktingar, och skulle till centrum efteråt. Vi får se om hon ringer mig senare. Just det - kom för en stund sedan på att Frida fyller 13 år idag. Grattis på dig, gumsan! Äntligen tonåring, eller hur ? Hoppas du får en lyckad dag iallafall, med många pussar, kramar och presenter!

Imorgon är det nyårsafton. Hemskaste dagen på året, men man får hoppas att årets nyårsafton blir lika bra som förra. Jag har bara valt vilken tröja jag ska ha på mig. "Everyone needs an Edward", tänkte jag först ha på mig. Men jag tvekar. Så jag ska ha min stora fleecetröja och ett par strumpbyxor. Blir helt perfekt! God mat, hoppas jag på imorgon. Hoppas även på att ingen blir träffad av en raket/smällare imorgon. Kan nästan satsa på att dagen efter kommer det vara en annons i tidningen där det står att flera dog osv. Precis som det var på Valborgsmässoafton. Minns ni tidningsannonserna om det ? Någon blev våldtagen, någon blev mördad. Sjukt..

Just det - senare ikväll ska jag se på Victoria's Secret Fashion Show. Brukar inte se på det, men den här gången vill jag det! Ska ni se på det ?


Tommy åkt hem

Godmorgon på er, allesammans.

Jag vaknade för en stund sedan då Tommy sa att han skulle åka hem igen. Men han skulle komma tillbaka efter några veckor, då har man någonting att längta till! Jag kände ändå en lättnad över att få sova i mitt rum igen, så jag klev upp och städade rummet direkt. Bytte tillochmed till nya lakan. Jag har legat så obekvämt de senaste nätterna och jag har inte kunnat sova. Tog ungefär en timme för mig att sova ordentligt. Uhh, jobbigt. Dessutom hatar jag Rasmus rum. Smutsigt, dammigt, äckligt.. Uhh.. Skönt att få tillbaka sitt rum, men surt att Tommy åker hem.

Jag ska ta en dusch och klä på mig innan jag ringer Linnéa igen. Jag vet inte vad vi ska göra, har sån himla lust att dra ner till Rusta :'D
Jag minns när jag, Linnéa och Sandra gick dit i somras. Det var en bit att gå och jag var den enda som inte klagade eller flåsade. Linnéa och Sandra klagade en hel del: "Är vi inte framme snart ?", "Jag orkar inte gå".. Haha, minnen, minnen!

ÅRETS BÄSTA REKLAMFILM!Hahahaha!! Jag sitter och asgarvar! ICA-Ulf är den klockrenaste, blondaste, korkaste.. hahaha, han är bäst helt enkelt! Han snackar sådär konstigt, för att han vill visa alla de bloggerskor som videobloggar hur de låter! Han låter precis som Amandavardet med alla sina "Eh.." *garv*
Och slutet, när han ger oss en sexig liten blick påminner mig enormt om Linnéa! Hahaha!


Isabelle har skaffat en "puss&kram"

Ja, det kanske ni såg. Har sett en himla massa "XOXO's" på många bloggar så jag försökte göra en egen.
Vad tycker ni ? ;) Är den söt eller ?
Uhuhuhuh, vill att Linnéa ska komma tillbaka.

Har varit ouppdaterad idag igen. Har nämligen varit med Linnéa idag, efter flera veckor! Vi var hos henne, checka inne på datorn, spela något "kryssningsspelautomat" som hennes familj fick av någon i släkten. Efter det drog vi till kiosken för att frossa i oss godis! Så snackade vi lite om allt och inget, och såg på teve samtidigt. Toppendag! Haha. Ska vara med henne imorgon också hade vi bestämt. Sedan på torsdag är det nyårsafton, då stannar jag hemma. Umgås med familjen och så. På fredag ska jag vara med Yane. Var ett himla tag sedan, vad var det nu ? Oktober kanske ? Haha. Kommer bli kul att träffa henne!

Så är mina planer iallafall, för resten av veckan!


Nyvaken och redan eftermiddag. Hmm..

Jag sover väldigt länge nuförtiden! Helt sjukt, eftersom att vanligtvis på helger sover jag kanske.. 9-10. Men nu vaknar jag upp klockan 11-12 tiden! Jag känner mig som Sandra, hon sover som en stock! Kan vakna upp vid 13-tiden. Men hon är cool. Synd att hon är i Finland nu, men önskar henne ett gott nytt år iallafall!

Idag händer det inget mer än att bara slappa. Ska försöka ringa Linnéa och se vad hon gör (som jag egentligen skulle göra igår.. men orkade inte *schh*). Jag vill ut idag, ut i snön! Som jag dock börjar tröttna på men det går över vissa dagar.

Haha, sitter och fnissar åt mig själv. Bamse (som vi kallar Bumlingen), stor som ett monster men fruktansvärt snäll, ligger och snarkar brevid mig! Han ser så sjukt kul ut och snarkar högt. Naw, inte kan man ha honom i knäet. Han väger en hel del. Spansk Mastiff är han, och dem blir väldigt väldigt väldigt stora! Ska försöka hitta en bild på en Spansk Mastiff så ska ni se!


Riktiga biffar! Så här ser Spanska Mastiffer ut när de är fullvuxna, o-em-ge!

UPDATE: Och vi trodde att Bamse var en Labrador, men vi hade antagligen fel ;)

Jackson Rathbone - Beautiful People Audition

Jackson har varit med i en amerikansk serie som kallas Beautiful People. Han spelar Nicholas Fiske och spelar honom väldigt bra! Jag vill att serien också ska sändas här i Sverige, men tydligen så gör den inte det ;/

Här får ni ett klipp på honom när han agerar på auditionen ;) Sjukt mega bra! ♥


DJ Satomi - Castles in the sky

Fjortisdunk så det skriker om det! Men tyvärr nog, så diggar jag låten. Sjunger på den en himla massa nu, och har låten tillochmed på mobilen. Oroa er inte, jag har inte gått runt och blivit en liten skitunge ;)


Fråga till er!


Mitt nyårslöfte bli nog att satsa ännu mera på skolan och försöka tänka på nuet.
Snart börjar jag ju i åttan, och redan nu måste man nog kämpa lite extra i skolan.
Försöka gripa tag i de pusselbitar jag tappade då jag började i sjuan.
Jag måste satsa väldigt mycket på matte och NO, eftersom att jag inte förstår en hel del därifrån. Oftast när jag räknar matte och intalar mig att jag är dålig, så blir jag rädd för framtiden. Om jag får något jobb eller lägenhet. Jag vill bara att tiden ska stanna upp. Så jag kom på just ett nyårslöfte att bara tänka på nuet. Inget annat.


Jackson hälsar dessa kvinnor ;)

Haha, jag sitter och asgarvar! Såg alldeless nyss på detta klipp och man kan inte dissa den. Jackson (och Jasper) är hetast, bästast.. bäst bäst bäst! Gah, om jag skulle vara en av dem tjejerna skulle jag tuppa av. Gråta, skratta, dö.. allting! Heting Geting Jackson!


Barndomsminnen och en tår
The Fray - Look after you

Låten får mig att minnas de perfekta och de sämsta stunderna jag har haft under min barndom. De första som slår mig i tanken är nog när mina föräldrar skildes. Jag, Tommy och Rasmus var uppe på övervåningen och stod vid trappen när mamma och pappa bråkade. Jag kan minnas hur förvirrad jag var och började gråta. Tommy strök mina axlar och stöttade mig. Det andra som slår mig är mammas pojkvänner som hon har haft under åren. Många av dem har varit jäkligt irriterande och för påfrestande. Mammas ex sa: "Jävla 08:or", till mig och Rasmus varje gång vi kom och hälsade på. Jävla 011, säger jag till honom! Mamma har alltid valt fel killar, tycker jag. Antingen är de jobbiga, irriterande, påfrestande eller helt enkelt pervers. Och detta påverkar mig och henne. Hon vet att jag inte kommer över när hon har sin pojkvän hemma hos sig, och så kommer det alltid vara. Noll, nada att jag kommer ner.

De bästa stunderna var nog min första kärlek vid 8-års ålder. Jag var helt besatt i killen! Jag kunde inte sluta tänka på honom. Men det blev ändå ingenting av det, eftersom att jag var feg. Dessutom kände han inte samma sak som jag kände för honom. Det andra är nog när jag slutade 5:an. Jag kände lättnad att jag skulle byta klass efter all mobbing och byta skola från "världens sämsta" till "världens bästa". Eftersom att jag kom till en ny klass, så träffade jag nya klasskamrater. Det är dem som har lyft upp mig från botten i femman och jag kan inte säga något mer än att mina vänner därifrån är nog dem underbaraste jag har träffat. De får mig att vakna upp på morgonen och känna att det blir en toppendag!


Årets resa/utflykt


Castles in the sky.. lalallalalala

Godmorgon everybody ;)

Jag vaknade för några minuter sedan efter en väldigt lång sömn. Jag har duschat och känner mig äntligen fräsch! Idag vet jag inte vad som händer. Sandra åker till Finland, såå tråkigt! Inte kan jag ringa till henne när hon är i Finland eftersom att det kostar. Suck.. Låter som att jag inte har några kompisar än Sandra, konstigt nog ? :o Misstänk mig inte så! Haha. Ringer nog Linnéa idag och kollar vad hon har för sig idag. Jag vill vara utomhus idag. Jag måste vara utomhus idag. Men innan dess måste jag lira på keyboarden (är beroende av den). Lärde mig spela Blinka Lilla Stjärna, who's the shit ? Haha ;)

Så jag ska spela lite och sen så ringer jag Bea ^^

There's a place in my mind.
No one knows where it hides.
My fantasy flying
It's a castle in the sky!

I wanna grow old with you. I wanna be looking in your eyes

Sometimes I want you here
Sometimes I want too shoot you
But however I do or want, it's not good enough
You cannot see my heart beating
It's beating for you
Your green eyes are like heaven, even your perfect smile
You're my love, you're my dream, you're my heartaching beautiful fairytale prince

I want you but it seems that you don't want me


Såhär kan det gå..


Jag kikade runt på youtube och hittade detta klipp. Tänk vad det finns för idioter på nyårsafton! Jag hatar att se detta klipp eftersom att det är hemskt.
Jag tycker att nyår är jobbigt. Det är jobbigt att höra ljuden av raketer och känna rädslan att man kan bli träffad. I år vet jag inte vad jag ska göra. Om jag ska vara utomhus eller inomhus. Det räcker väl att se raketerna från fönstret ?

Vad tycker ni om nyår ?

UPDATE: Klippet har inte hänt på riktigt. Det är fejk eftersom att det är en reklamfilm, men detta kan hända!

Ouppdaterad

Hello!

Har inte varit uppdaterad under dagen, har två orsaker. Första: Jag sov till elva. Andra: jag har lirat mitt keyboard så det nästan ryker! Tommy lärde mig någon Metallica som jag snart ska visa pappa. Då han kommer hem förstås. Jag försöker även lära mig Taylor Swift - White horse och Love Story. Även Demi Lovato's This is me. Man börjar få igång det litegrann!

Ska kanske fixa ett litet klipp på youtube där jag spelar Metallica-låten, vet inte vad den heter :)
Dags att börja lira igen!

Shopping, shopping och ännu mera shopping!

Mellandagsrean har väl slagit till hårt för mig. Jag drog ju ner till centrum och hittade en massa. Köpte byxor, en långärmad tröja och en kortärmad, och en sjal. Åt lunch på Subway och köpte en Kalle Sprätt-dricka. Riktigt kulig dag!

Och vet ni vad ? Jag har fått min keyboard! Haha, jag är så himla överlycklig och kan nog spela på den resten av kvällen! Pappa köpte först en gitarr till Rasmus för 500:- och sedan frågade han mig ifall jag var säker om jag ville ha en keyboard, varför skulle jag inte vara säker ifall jag har gått runt och sagt det hundra gånger ? Självklart ville jag ha den!

Kände mig som "pappas flicka" idag. Haha, känner mig ganska.. bortskämd på något sätt :)


Sjalen - 129:- från Lindex

(Dålig bild) Långärmad randig tröja 149:- (rea 50% = 74,50) från Gina Tricot

"Everyone needs an Edward"-tröja 99:- från NewYorker

Jeans 399:- från NewYorker

Slutligen mitt keyboard 995:- från Hobbex

4 år sedan flodvågen slog till i Thailand

Det var 4 år sedan den där tsunamin slog till i Thailand. Jag kom på det precis när jag vaknade. "26 december" heter en låt på min mobil och det handlar om katastrofen i Thailand. Jag minns dagen efter den slog till. Jag gick i 3an och det var verkligen värsta snacket om det i skolan. Min klass samlades i en ring och pratade om någon nära eller kära hade dött och så. Man var ganska förvånad, men det släpptes dagen efter. Sedan i fyran gick jag och mina kompisar och sjöng på "26 december".
"Den 26 december föll ett mörker över världen. Över hundratusen människor var tvugna lämna världen. Vågen slog över och så mycket som försvinner. Så vila i frid alla som svävar där uppe bland minnen", det är antagligen första meningarna i låten. Och sedan fyran så har jag inte glömt datumet på katastrofen.
Jag tycker att själva händelsen var hemsk. Det var många som förlorade sina vänner och familj. Det var många som dog. Det var ju några som klättrade upp i träd bland apor, och jag har för mig att aporna slog dem blodiga eller är jag helt ute och cyklar ?

Hemsk händelse iallafall. 26 december 2005 - vila i frid


Till Sandra - världens bästavänSandra
- man vet egentligen inte vart man ska börja. Du är en helt fantastisk person som alltid är glad. Du förgyller dagarna jag lever i. Det är så skönt att veta att jag kan lita på dig, att jag kan komma till dig när jag behöver stöd, att jag vet att du kan hålla hemligheter och att du lyssnar på mig. En sådan vän behöver allihopa. Du är bra på alla sätt du kan tänka dig. Du skiner självförtroende och lycka, och det gör mig så glad. Om du är glad är jag glad. Du betyder en massa och jag vill att du ska veta det. En vänskap varar i en evighet. Det gör även en vänskap med dig. Alla minnen som vi har är nog det bästa som vi har tillsammans. Vi kan skratta åt dem och minnas. Allvarligt, jag är ingenting utan dig. Du är lyckan i mitt liv. Du får mig att skina som en sol när du är i närheten. Du är den bästa bästavännen man kan få och jag är överlycklig att du står ut med mig. 7 års vänskap - wow, hur många bråk har vi ställt till med ? Inte många. Vi kommer så bra överrens att det är omöjligt. Vi är som gjorda för varandra. I ♥ S forever and ever and ever. Inget mer med det ?
Jag älskar dig! Vaggan till graven, graven till vaggan.

I wanna grow old with you, bästavän.


Det är inte första gången hon är full.

Åh, det är så jobbigt att vara sjuk! Särskilt när man är lite orolig för nästa dag, om man blir frisk eller ej. Jag ska ju shoppa med Zenobia imorgon, jag vill inte missa det! Bäst att man blir frisk.

"Spela inte som någon dum blondin. Du gör det så himla bra att man nästan blir avundsjuk!"

- Fråga inte, var bara tvungen att skriva av mig.


Sommaren 2009 - Jag är så süüüβ ;) ♥


King of Pop: Beat it, live in Rumania 1992.

Rasmus är nere i vardagsrummet och ser på Michael Jackson's sista turné i Rumänien. Sist jag hörde var det Beat it som spelades. Och hur King of Pop uppträder Beat it är helt makalöst! Vad ska man säga ? Man kan inte finna ord hur fantastisk bra han var! Han är och förblir King of Pop. Vila i frid, min vän!Taylor Lautner och Jackson Rathbone hälsar oss fans

I somras var jag helt galen i Taylor Lautner och såg ofta på den här, vad kan man kalla det ? Intervjun fast ändå inte. Iallafall. Denna video är mer än 1 år gammalt, det här var då Twilight skulle släppas ut på bio. Så alla Taylor-och Jackson fans, njuuut!


Update: Jag vet att Jackson säger "Jasper Cullen" och inte "Jasper Hale". Vet inte varför, men.. han har antagligen vant sig vid att säga det ;)

Dagens låt

Toppen feat. Estet & Hubler - Vi vet hur det känns

Man började lyssna på den här för kanske.. 2 år sedan. Sedan dess har man aldrig tröttnat på den! Texten är helt fantastiskt, och kan stämma in på mig just nu. Väcker även en himla massa sommarminnen. Grönan, bad i Norrviken.. allt.

Sjuk ;(

Hej på er, kanske friska människor ?

Här sitter jag och känner mig genomförskyld. Jag känner mig döende, jag kan nästan tuppa av när som helst. Min näsa är död och jag känner mig febrig. Jag började känna det sedan natten jag skulle sova i Rasmus rum (för att Tommy skulle sova i mitt och ska göra det hela helgen han är här). Rasmus är urdålig på att städa sitt rum! Jag känner hur dessa dammråttor flyger upp i min näsa och gör så att jag nyser. Lär dig städa, brorsan! Jag kan inte sova i hans rum en natt till, då är jag nog död nästa morgon. Så jag ska fråga pappa ifall jag kan sova på soffan i vardagrummet eller här utanför mitt rum. Vad som helst för att slippa Rasmus rum! Tommy kommer inte heller klara sig där inne, det gör ingen!

I shit on myself, snart. Sandras näsdukar som hon gav mig som blåsnings-julklapp är snart slut! Tre näsdukar kvar, sen är det toapapper som gäller! Usch, Rasmus är både glädjedödare och smittare!


Men vad är detta då ?


Har ni någon aning om vad detta är för varelse ?

Jag vet vad det är - det är självklart min hund Bamse som sover på "sitt" sätt.

Skicka ryska maffian, jovisst. Tjena.

Den senaste tiden har jag varit glad och ganska fundersam. Jag har tänkt på min mamma. Och varför jag inte får blogga om det jag vill mest blogga om. Jag vill blogga om hur jag känner mig ibland för mamma och hennes pojkvän, men hon vill hålla sig anonym i bloggen. Vad ska jag skriva om förutom hur jag känner mig för dem ? Min vardag. Kul. Väldigt intressant att läsa om. Twilight, nja. Jackson.. hmm.


Jag är en tonåring som bara lever livet. Pappa säger att tonåren är det värsta som finns och det håller jag med om. Om man bär skit på ryggen så måste man få skriva av sig någonstans ? Pappa kan jag prata med tjugofyrasju och han tycker att det är bra att jag har en blogg att skriva i. Det var han som gav mig idén att skriva om henne. Och jag tyckte idén var jättebra så jag bestämde mig för att skapa en kategori om detta. Men den idén tyckte ju inte hon om. Ibland blir jag bara pisstoff på henne, hon kan inte bestämma över min blogg ? Visst, många läser min blogg men jag nämner ju inte hennes namn eller adress. Liksom, vad är problemet då ?

Jag har rätt till att skriva vad jag vill i min blogg, så länge det inte är rasistiskt eller så. Ingen kan säga åt mig att sluta blogga om det, och sluta blogga om det. Jag vill att min blogg ska vara intressant att läsa. En blogg är ungefär som en tidning. Den ska intressera läsaren och även en själv. En blogg är ungefär som en offentlig dagbok. Man låter andra läsa den. Men det förstår inte hon. Det kan vara intressant att veta hur livet är som en tonåring. Hur livet när man bor med en ensamstående, bra och underbar pappa. Hur livet är när "envissperson" inte kan hantera sina tyglar och ringer mig när hon är knall.

Ledsen, men jag kunde inte hålla det här inom mig. Jag kände för att skriva ner det här, för det kände så pass viktigt. Kanske inte världens intressantaste inlägg, men jag kunde inte hålla mig.

Julklapparna (varning för dåliga bilder!)


1000:-, Lock-och platttången och presenkortet.

Rockband. (Vi har gitarren och mikrofonen, ja)

.. och Resort ;)

Julafton blev helt fantastisk!!

Gårdagen var helt fantastisk. Det var riktigt kul och ja.. vad mer ska man säga ? Jag blev himla nöjd med julklapparna, trots att jag inte fick min keyboard. Men pappa tyckte att keyboarden jag hittade i tidningen såg ut som en leksak. Vi ska köpa en annan på Hobbex.se. Men jag fick iallafall detta:

1000:- av farmor och farfar
500:- av mamma
Presentkort på Newyorker 500:- av pappa
Björn Axéns Straight and Curl av pappa
Guitar Hero Rockband (både min och Rasmus) av pappa
Wii Sports Resort av pappa.

Jag tror att det var allting. Och jag kan inte bli nöjdare än såhär. Bild på alltihop kommer någongång idag och man får hoppas på att pappa lägger ut bilder. Han fotade en väldigt fin bild på mig ;)

Hohoho, god jul allesammans!

Julafton idag, dagen som många har väntat på. Som jag har väntat på. Så nu sitter jag och ser på teve, väntar på att Kalle Anka ska börja klockan 15. Vi ska öppna julklapparna efter Kalle Anka, och man blir väldigt nyfiken. Inga mjuka paket tack ;) Just det! Pappa ska få sin julklapp idag, det har jag nästan glömt bort. Glömde bort att jag köpte en julklapp till honom. Undrar vad han kommer tycka om den! Jag tror att han blir väldigt tacksam och nöjd och det får man hoppas på. Jag kommer iallafall bli väldigt nöjd, oavsett om det är mjuka eller hårda paket.
Jag har fått väldigt många god jul-önskningar, och jag har även önskat dem en god jul. Och jag önskar er läsare en god jul! Ni får mig att fortsätta blogga och tycka att det är kul. Era kommentarer är väldigt uppmuntrande. Ni läsare är bäst. Ni får min blogg att fortsätta leva!

Tack, mamma för pengarna.. men hon glömde.

Tommy har nu kommit hem från resan och han gav mig ett kuvert från mamma med femhundra kronor i. Jag tackar för det. Och tackar för omtanke. Resten av kvällen ska jag vänta på julaftonen. Haha, nej. Kanske inte. Jag ska iallafall vara social med Tommy, tills han och hans kompis ska ut. Ska även vara social med teven. Åh, längtar som bara den till morgondagen! Glöm inte Kalle Anka klockan 15 ;) Får även inte glömma "Kan du vissla Johanna" som man har sett i alla år. Nyfiken på vad jag får i julklapp, hoppas på pianot eftersom att jag alltid har önskat mig ett. Men it doesn't matter om jag inte får ett imorgon, jag har ju själv pengar ;)

Jag loggar in på bloggen imorgon, så får ni läsa hur glad jag är imorgon ;) Julafton! "Dopparedagen", inget mer "dan före",


Till tomten: Här är min önskelista ;)


Jullåtar!

Julstämningen kittlar sig ända till fingertopparna. Därför lyssnar jag på en massa jullåtar, imorgon är det julafton. Sjukt!

Lyssna och njut.

All I want for christmas is you - Mariah Carey


Last Christmas - Cascada

Dagens lilla outfit

Jag vet att jag kanske har för "fina" kläder på mig en dag som denna. Bara sitta hemma och göra ingenting. Men outfiten är bekväm ;)


Klänning - GinaTricot (Finns inte där längre. Köpte klänningen i somras)
Halsduk - H&M

Det är jobbigt att städa med en glädjedödare.

Varför bara jag och min bror städar är för att pappa, stackarn jobbar till 20 idag. Så vi får sköta städandet, och det går åtminstonde bra för mig. Jag har städat köket, kliniskt rent säger vi. Men det är snyggt och allting är på sin plats ;)
Brorsan städar vardagsrummet, och han har allvarligt talat problem! Haha, han slår på möblerna och allting. Skriker lite då och då att han behöver sova. Han är inte den personen som det går bra för när det gäller städning. Heja Rasmus! Not..

Nu ska jag städa hallen och sedan får Rasmus ta resten av nedervåningen. Övervåningen behövs inte förutom Rasmus rum (som han själv får städa). Längtar som bara den till morgondagen ;)


Ska även hålla koll på denna hund, Bamse. Fast han är hundra gånger så större än vad han var på bilden ;)


Julstädning är tråkigt. Så nu gör jag återigen ett test ;)

Lovar du att vara ärlig? Yes.
Du heter: Isabelle Carlsson
Smeknamn: Bella
Låt som när du är ledsen sörjer till? Taylor Swift - White Horse
Beroende av: Twilight och Jackson Rathbone
Vem behöver du mest just nu? Sandra.
Stämmer det? Eh.. typ ?
Hur imponerar man på dig? Jag vet inte.
Brukar du skratta för dig själv? Ibland.
Vad står det i ditt senast inkomna SMS? God Jul :)
Var bor du? V****
Trivs du där? Ja
Äger du några converse? Typ
Sprit, cider, vin eller öl? Cider ;o
Brukar du bli för full? Nej.
för mobiloperatör? Parlino, is tha shiat ;) 
Är du allergisk mot något? Yes.
Har du haft sex idag? Eh.. nej ?
Nästa mål i ditt liv? Jag vet inte. Tar dagarna som dem kommer.
Hur svarar du i mobilen? Hallå, eller Hej det är isabelle x')
Vem ringde du senast? Mamma.
Vad sa den du senast pratade med i telefonen? Om jag skulle komma över på jullovet.
Antal timmar sömn inatt? Nästan 10 timmar.
Sov du ensam? Ja
Brukar du komma i tid? Ja.
När blev du fotad senast? Igår, kanske ?
Hur känner du dig nu ? Trött, men uppmuntrad.
Vanligaste färg på dina kläder? Blå nattlinne ^^
Vad saknar du? Jag vet inte ;)
Hade du en bra kväll igår? Vi säger väl det.
Favoritdryck på morgonen? oboy, te..
Rakar du benen? Ja.
När brukar du oftast gå och lägga dig? elva, tolv.
Är du blyg? Eh.. ja!
Vill du hellre ha mail än brev? Brev, typ ;)
Tror du på kärlek vid första ögonkastet? Typ.
Har du spytt offentligt? En gång.
Vad skulle du göra om du vore kille/tjej för en dag? Ha tråkigt.
Är du nöjd med ditt liv? Man lever bara en gång i livet.
Är du bortskämd? Jag vet inte.. lite kanske, men inte mycket ;)
Vad gör du i morgon? Julafton, är med familjen, och ser på Kalle Anka ;)
Vad är det värsta du vet? Fjortisar, PJ's. Smokers, massa ;P
Hur mycket pengar brukar du slösa på en vecka? Inte mycket.
Vilken kändis tycker du är en bra förebild? Jackson Rathbone, all the way!
Vad längtar du till? Morgondagen.
Har du bra vänner och äkta vänskap? Yes, i have.
Vad använder du för shampoo? Jag venne x)
Vad är det finaste du fått? Min pappa ^^
En speciell dag du minns? 23/11-09
Hur gammal är du? 13
Tycker du om någon just nu? Ja
Vad gör du om fem månader? .. Lever livet.
Vem ringer du när du är arg/ledsen? Pappa.
Gillar du golf? Det är kul ;)
Vilken tid gick du upp idag? 9:50, ouff..
Har du sovit i din egna säng inatt? Ja
Har du strumpor på dig nu? Nej.
Är det okej att gråta? Eh.. ja ?
När grät du senast? Igår, haha!
Vad skulle du göra om du vann en miljon? Sparat ;)
Bär du glasögon eller linser? Glasögon ^^
Tycker du det är viktigt att ha märkeskläder? Nej!
När går du upp ur sängen en helgmorgon? .. 10-11 ;o
Har du piercing? Nix.
Vill du gifta dig? Kanske.
Vill du ha barn? Ja. 
Solar du ofta? Nej, blekpower ;)
Är du bra på att laga mat? Typ
Är du flygrädd? Aldrig flygit ^^
Hur vig är du? .. INTE vig!
Är du musikalisk? Det är jag nog.
Vad dricker du helst när du är törstig? Läsk (tjockis ;P)

Vilken är din favoritglass? Ben&Jerry's
Tror du på ett liv efter döden? Nej.
Tycker du om sushi? Har aldrig smakat, vill inte det heller!
Vad äter du helst när du ser på film? Popcorn!
Bor dina föräldrar tillsammans? Nix
Har du tandläkarskräck? Jaa!
Är du morgon- eller kvällsmänniska? Både och.
Vilken ögonfärg har du? Som Jackson's ♥
Har du någon gång gråtit dig till sömns? Någon gång, tror jag.
Biter du på naglarna? Ja ;/
Röker du? Nej
Senaste låt du hörde? Black Eyed Peas - Meet me halfway

Dan före doppardagen

Det är inte sant! Julafton är imorgon och jag känner mig så himla peppad! Det roliga är också att storebrorsan kommer hit och firar. Så man får göra i ordning huset idag. Får dra en gång till med dammsugaren runt mitt rum. Byta lakan och så.

Jag skulle kanske vara med Sandra idag, men inte säkert. Tommy (storebrorsan) kommer ju hit och så. Man vill ju hälsa på honom eftersom att jag inte har träffat honom sen.. oktober någongång. Dessutom är det dagen före julafton :)

Nu måste jag duscha och klä på mig. Sedan blir det byta lakan och läsa en bok!

Varit sur och väldigt deprimerad.

Början av dagen gick allting som frid och fröjd. Allting gick som det skulle. Men sedan blandade jag in mig ett bråk med brorsan (och kompisen), jag blev väldigt sur och slogs och skrek. Usch.. men nu har jag lugnat ner mig litegrann. Kan åtminstonde kontrollera mig nu.

Ljusen har jag återigen tänt och det ser lika mysigt ut som igår. Fast jag platsade ett till ljus på skrivbordet. Jag älskar ljus! Jag har även städat mitt rum så det ser bra ut inför morgondagen. Storebrorsan kommer hit från Nkp och hälsar på under jullovet. Jag måste få tag i en julklapp åt honom, men jag vet inte hur! Det är bara.. två dagar kvar till julafton! .. Jag får antagligen göra en hemmagjord, på något sätt. Men vad ? Hmm.. får komma på något resten av kvällen.

Ingenting på teve idag.. surt! Och ingen bild att bjussa på heller ;(


Partille-Johnny, usch !?


Jag är nog en av många som accepterar hur andra ser ut. Men när jag ser en Partille-Johnny (kan kallas PJ) på stan så kan jag spy när som helst. Hur kan man gå runt med tofsar på benen ? Byxorna ser så skrynkliga ut och benen passar inte in på kroppen. De flesta PJ's använder en stor mängd wax och drar ut det över hela håret så det ser stort och.. äckligt ut. De flesta solar även solarium, själv tycker jag att det är.. omanligt ;o No offence. Och det är ganska "udda" att ta sin systers tofsar bara för att ha dem på benen. Lika gärna att skita i det. Det är ändå så fult! "PJ-style" borde utrotas. PJ är skam!


Godmorgon allesammans!

Här sitter jag och dricker varm choklad. Såg att det var vintersolståndet igår, alltså kommer solen dyka upp flera gånger under vintertiden! Mysigt värre. Jag känner mig peppad inför julafton som är om två dagar. Jag är nyfiken på vad jag får av tomtefar! Jag tror att jag får göra om önskelistan, eftersom att jag tror inte att jag vill ha det mesta som jag har skrivit upp. Jag önskar mig mest av allt - keyboard/piano. Så det blir nog det enda jag skriver upp. Jag vill ju lära mig spela piano, spela en massa låtar och göra covers. Eller.. jag kan spela piano, men jag behöver öva. Den är väldigt användbar för mig. Lär nog spela varje dag!

När jag vaknade upp trodde jag att det var lördag, men det är ju tisdag! Så himla skönt med jullov och det kändes så skönt att ha sovmorgon. Jag somnade igår vid tolv, eftersom att jag var frusen och ganska trött. Men jag skrattade glatt med brorsan och hans kompis, men dem skrattade inte med mig. Jag störde dem litegrann vid deras spelanden framför teven. Undrar vad det är på teve på tisdagar ? Brukar inte se på teve på vardagar så mycket, men klockan 16 så ska jag nog se på gamla avsnitt från OTH.

Tycker att det är så synd att Gossip Girl har slutat sändas för det här året och kommer tillbaka under våren. Gah! Jag som älskar Gossip Girl och vill bara se nästa avsnitt! Det var så nära på att Nate och Serena skulle kyssas, men så kom Trip. *mutter*
Vet ni någon sida där man kan se på Gossip Girl-avsnitt ? Kommentera!

Gammal bild, från 1:a advent ;)

Jag älskar ljus!

Det finns en massa saker jag älskar och en av dem är tända ljus. Det är så himla mysigt att ha ljusen tända på kvällarna och jag kan inte sluta titta på ljusen jag har tända i mitt rum. En massa framtidsplaner har jag om inredning, och det första jag inte får glömma är ljus. Första lägenheten blir väl antagligen full av doftljus, blockljus, värmeljus.. alla möjliga! Så sjukt mysigt!

Är ni som mig ? Älskar ni tända ljus på kvällarna ?


Grattis Rathbone på födelsedagen!

Happy birthday to you. Happy birthday to you. Happy birthday, my darling. Happy birthday to you! ♥

Idag fyller min älskade Jackson Rathbone 25 år! Ett stort grattis, pussar och kramar till honom och hoppas på att han får en underbar dag!


The world ends without you, babe ♥

Julavslutning om några timmar.

Hej på er, mina glada läsare!

Jag har kommit hem från skolan för någon stund sen. Dagen har varit hur bra som helst! Det var absolut inga lektioner. På NO;n såg vi fortsättningen på Sunes Jul. På SO;n städade vi våra skåp och löste korsord. Sedan var det lunch. På tyskan hade vi någon "tävling utan vinst.". Det var ganska tråkigt. Efter språket skulle man samlas i klassrummet för fika. Vi fikade och såg på Ensam Hemma, första filmen resten av timmarna.

Så efter skolan stack jag hem direkt. Imorgon har jag jullov, helt sjukt! Gud, vad skönt och det är julafton på torsdag! Längtar som bara den.

Måste nog sluta skriva nu, eftersom att Sandra kommer snart hit, jag måste hinna äta någonting. Är vrålhungrig!

Skriver senare ^^

Ojojdå!

Har varit så dåligt uppdaterad idag! Jag vet inte vad som har stått i vägen, men så kan det gå ibland!

När jag kom till simhallen så bytte jag om väldigt snabbt eftersom att jag var sen. Men när jag kom in i hallen så var det ingen från simgruppen där. Inte ens några tränare. Hrmf.. nåväl, jag orkade inte gå tillbaka till omklädningsrummet och byta om igen så jag tog en bana och paddlade på. Simmade fram-och tillbaka i min egna lilla takt. Det var ganska skönt, faktiskt. Lite flås hade jag, eftersom att jag "hårdtränade" för att min kondition skulle bli bra. Simmade 400 meter bröstsim på 5 minuter på kanske 5-7 minuter, väldigt bra tycker jag! Självklart tränade jag mera. Från 13:45 till 15:00, som den vanliga träningstiden.
Efter simträningen skjutsade pappa hem mig, så skönt att slippa gå hem!

När jag kom hem ringde jag Sandra, för att jag fick höra att hon har köpt en julklapp till mig. Eftersom att hon inte är hemma på julafton, fick jag öppna julklappen. Hon gav mig först en "blåsningsjulklapp" som jag öppnade. Det var näsdukar och jag trodde att hon var seriös, självklart blev jag glad. Men sedan gav hon mig någon annan och det visade sig vara en så söt värmeljusstake. Jag blev så himla glad och skrattade tillslut efter blåsningsjulklappen. Hur lyckas man vara så smart !?

Julavslutning imorgon i skolan. Det är skoldag fram till klockan 14:00, så det är ganska skönt. Sedan klockan 17:00 är det avslutning. Varför vi har på kvällen ? Det är bara för att slippa ha avslutningen på tisdagen, som det egentligen var planerat! Blir hemskt skönt att ha jullov! Med sovmorgon och umgås med kompisarna. Jag och Sandra måste nog ta tag i säljandet av polkagrisar och lotter. Vi har inte sålt någonting ju! Vi måste även umgås en hel del under jullovet eftersom att hon åker iväg nästa vecka på måndagen (inte imorgon). Hon kommer fira nyår i Finland, så man kommer sakna henne en hel del.
Storebrorsan kommer också under julen! 23 december kommer han hit och kommer fira jul med oss. Så himla kul! Synd att jag inte har någon julklapp till honom än, får fixa något nu i veckan. Har dock gjort ett julkort till honom ;)

Nej, nu måste jag sluta skriva. Ska nog ta en dusch och sedan läsa en bok innan jag går och lägger mig!


Jag älskar den!

Roligt "test" ;)

 

2009 börjar gå mot sitt slut,

här är en sammanfattning av ditt 2009!


1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut?:
Ja

2. Höll du några av dina nyårslöften?: Nej

3. Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år?: Ja, om min bror är min kompis och bror ;)

5.Vilka länder besökte du?:
Aldrig varit utomlands.

6. Är det något du saknar år 2009 som du vill ha år 2010? Järpen, Danmark, Göteborg..

7. Vilket datum från år 2009 kommer du alltid att minnas?: 1 maj och 23 november.

8. Vad var din största framgång 2009?: Jag vet inte.

9. Största misstaget?: Det var inga misstag. Det var mer som "mina val".

10. Har du varit sjuk eller skadat dig?: Sjuk och stukat handleden.

11. Bästa köpet?: Haha, öhum.. Twilightböckerna och filmen kanske ? ;)

12. Vad spenderade du mest pengar på?: mobilen

 13. Gjorde någonting dig riktigt glad?: Ja

14. Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2009?: Sommarlåtarna.

15. Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år?: både och.


16. Vad önskar du att du gjort mer?: Jag vet inte ^^

17. Vad önskar du att du gjort mindre?: Jag vet inte.

18. Hur tillbringar du julen?: Med familjen, hemma.

 19. Blev du kär i år?: Haha, yes!

20. Favoritprogram på TV?: OTH och Gossip Girl

21. Bästa boken du läste i år?: The Twilight Saga, Ljudet av ditt hjärta <3

22. Största musikaliska upptäckten?: att jag kan spela piano ^^

24. Något du önskade dig och fick när du fyllde år?: Mobil.

25. Något du önskade dig men inte fick?: presentkort ._.'

26. Vad gjorde du på din födelsedag 2008?:
Var med Julia S hela dagen och hon var med och firade.

27. Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre?: Nix

28. Hur skulle du beskriva din stil år 2009?: Varit ganska ödmjuk,men lite kaxigare.

29. Vad fick dig att må bra?: Bl.a mina vänner och familj.


30. Vilken kändis var du mest sugen på?: Hmm.. var ? Taylor Lautner och Robert Pattinson. Nu ? Jackson Rathbone <3

31. Vem saknade du?: Mamma, Linnéa, "dansgruppen"

32. De bästa nya människorna du träffade? "dansgruppen" för att vi kom närmre varandra.


Vaknat. Ska duscha. Simträning.

Snön bara forsar ner utanför mitt fönster! Och att ta bussen till simträningen kommer kännas en aning jobbigt. Om man inte har hört att det har blivit kaos på vägarna den här veckan, tänk om bussen trillar ner för ett dike eller inte kan bromsa ordentligt så den kör rakt in i en annan bil ? Herregud, hoppas att han har vinterdäck på sin buss!

Men innan simträningen måste jag duscha. Mitt hår blir lätt fettigt, och det kliar som satan nu! Antingen är det mjäll, eller värsta fall löss. Kanske får be pappa köpa en luskam för säkerhetens skull. Men jag behöver något tips från er. Har ni något tips mot fett hår ? Skulle uppskattas om ni visste. Det är bara att lämna en kommentar, så läser jag det. Och skickar en gullig kommentar tillbaka!

Nej, nu är det dags för duschen för mig! Sedan något gott att äta innan simträningen. Hörs!

Just det - det är den 4:e advent idag!


- Utanför mitt fönster.

Sista inlägget för dagen.

Dagen har väl varit bra. Trots hur uttråkad jag än varit så blev den bättre än vad jag trodde. Såg på Grinchen, exactly what I wanted too do. Och så såg jag litegrann på Happy Feet, som var ganska långtråkig men kul. Sedan var det bara att vänta på Robinson. Lag Agwe var fyra stycken och lag Brise var/är sju stycken. Helt sjukt hur Agwe förlorar Robinson-tävlingarna! Nu åkte en till ut därifrån, Sofia. Nu är det bara tre stycken! Hmm.. undrar hur det kommer gå. Spännande blir det iallafall framöver.

Så nu ska jag vara lite social mot teven, brorsan och pappa. Man får se vad som finns på teve nu för tiden.
Hoppas på att ni har haft en lika bra lördag som mig!

Demi Lovato - Two worlds collide


Fantastisk låt, finns det mer att säga ?

Vill du veta mer om mig ?Favoritlåt ska det stå : Demi Lovato - Two worlds collide.


Grinchen, Shrek 2 och Happy Feet

Hello!

Sitter just nu inne i vardagsrummet me våran lilla laptop. Jag ser på Grinchen, var ett himla tag sedan man såg den! Mycket skratt och humor. Jag som var så sugen på att se den filmen, och nu visas den på kanal 5. Det är ungefär 50 minuter kvar av filmen, sedan är det "Ha en SHREKig jul", Shrek 2 och Happy Feet. Dessa filmer ska jag också se på. Jag vill inte ägna min lördagseftermiddag uppe vid datorn på mitt rum, istället sitter jag här nere och har laptopen i knäet. Det är ganska skönt, konstigt nog. Ska fråga pappa ifall man kan låna lilla laptopen ibland, som man kan ha lite när man vill. Kan man ligga i sängen istället för att sitta på en obekväm stol.

Nu ska jag fortfarande se på Grinchen. Måste käka något sen, är vrålhungrig!

Just nu, för tillfället ;)

Gratisbio.se

Hello everyone!

Jag blev tipsad av en kompis om sidan Gratisbio. Där man kan vinna presentkort av alla olika butiker, biobiljetter, tidningspremunationer medmera. Sidan går ut på att samla poäng så att man kan vinna dessa saker. Man får 50 poäng som "välkomstpresent". Det är bra att värva sina vänner. Då menar man att sina vänner registrerar sig och är medlem på Gratisbio. På registrationfältet, ganska långt ner står det "värvare". Då skriver man det namnet på sin värvare, alltså denna person som tipsade om den sidan. Med andra ord, nu är jag en värvare :)

Så kom med och bli medlem!
Här är länken. www.gratisbio.se

Lördag!

Äntligen lördag! Gud vad skönt att veckan börjar rinna ut och det är bara måndagen kvar sedan är det jullov. Fjärde advent är det på söndag också. Tiden har verkligen gått snabbt under de här månaderna! Jag känner att det var nyss september. Nej, det är ju sista månaden på året! Helt sjukt, men ganska skönt. Man får hoppas att nästa termin går lika snabbt, om det går snabbt blir det snabbt sommarlov! Men då går det snabbt att jag börjar i åttan och får betyg. Sommarlovet får gå sakta, det får man hoppas på.

Idag händer det inte mycket än att vara hemma och ta det lugnt. Jag vill så gärna vara med Sandra idag men jag vet inte om hon kan. Är så himla nyfiken på vad hon har köpt till mig i julklapp! Söt hon är. Jag kanske får ringa henne senare och höra vad hon har för planer idag iallafall. Om det inte är så upptagna, så tror jag att vi kan göra någonting.

Imorgon är det julavslutning på simningen, tror jag. Det kommer bli ganska kul. Eller.. vem vet ? Det kanske blir kul. Jag vet inte vad tränarna ska hitta på åt oss simmare. Kanske som alla år, kasta ner mynt och cocacola-flaskor i bassängen så får vi leta efter dem och behålla dem. Det är riktigt kul! Det blir även skönt att vara "ledig" på söndagarna framöver, till början/mitten av januari. Då blir det att umgås med kompisar, men även åka några gånger till simhallen för att ha kvar den konditionen jag har. Så - det får det bli.

Nu ska jag bara chilla litegrann och kanske försöka somna om. Jag kunde inte sova längre än nio, helt sjukt! Men fortfarande är jag jättetrött - jag kommer inte kunna somna direkt så då sätter jag på en film. Jag ska försöka koppla in videon, som pappa köpte för någon vecka sen. Jag vet.. ganska ute att ha en VHS, men vi har en himla massa VHS-filmer sedan år tillbaka, så varför inte utnyttja dem ? Ska även fråga Sandra om jag får låna Van Helsing och Troja av henne. Båda två är sjukt bra filmer! Men jag ska koppla in den och kolla på någon bra film. Tecknad kanske ? Haha. Men nu blev jag sugen på att se på Grinchen. Julklassiker!

- Någon bild kommer senare. Orkar inte lägga in nya bilder på datorn ;)


Amanda & Alicia


Jag kikade igenom min gamla bilddagbok för att hitta någon passande bild till en låt.
Jag kikade igenom 2008 och såg den här bilden! Haha, på er två när ni kanske.. gick i femman ?
Jag antar att jag snodde den från Alicias playahead. Det stod även nedanför bilden på min bdb
"Jag älskar er mest, och ingen i hela världen kan ändra på det"
och det kan dem inte göra det än! Ni är bäst, gullungar!

Låten är till er ♥


Jackson Rathbone's "mest favorita vinteraktivitet"


Han talar rätt snabbt som ni hör och det är enkelt att missa hans svar.
Men han säger; "My favourite winteractivity is throwing snowballs at my sisters"
Så himla gulligt!


Fråga till er!


Sjukt bra fredag!

Jag är så himla glad idag! Eftersom att det kändes skönt att vara med Amanda, Alicia, Isa, Julia och Tove på rasterna och även några lektioner. Det behövdes, tyckte jag. Det var en hel del skratt på svenskan då vi skulle till en backe för att åka säck. Och på SO såg vi på Sunes jul, var en himla skratt där med. Dessutom kom tomten och hans nissar in till klassrummet. Kuligt värre! Idrotten var det mer skratt. Dagen har väl varit "skrattig". Jag har saknat tjejerna så sjukt mycket! Jag var rädd att jag skulle glömma bort dem och bara förlora dem. Och det vill jag inte. Måste bara säga det här på bloggen ännu en gång; Jag älskar er så jäkla mycket!


Ville fota när tjejerna och Anton checkade in deras snögubbe.

Finns det någon sötare snögubbe än denna !?

Taylor Swift

Tack vare mina brudar Amanda, Alicia, Isa, Julia och Tove så lyssnar jag mer än gärna på Taylor Swift nu för tiden. Isa brukar ofta dra en truddelutt med sin gitarr och de andra tjejerna sjunger med. Inte konstigt att man blir beroende av Taylor's låtar!

Här kommer några riktigt bra!

Our song


Fifteen


White horse

En såkallad snöstorm

Det har verkligen snöat hela dagen lång! I måndags var det ingen snö alls, kanske en enda millimeter men inte mer! Men i tisdags kom hela snöstormen kändes det som! Då var det ungefär 15 cm snö. Igår var det lika mycket snö. Idag kom snöstormen! Satan i gatan vad det har snöat idag! Det kanske är runt.. 20-30 cm snö ? Och det snöar än! Undrar hur mycket snö det blir imorgon ?
Hur mycket snö har ni hos er ?

Annars har dagen varit okej. Vi hade volleybolltunering idag på förmiddagen, och självklart MÅSTE man vara med. Jag var i mixlaget (både tjejer och killar) tillsammans med Zenobia, Viktor, Anton och Jesper. Första matchen vann vi. Andra matchen var vi så .. oseriösa om det är rätt ord ? Vi skrattade, tog nästan allting oseriöst. Förlorade, vilket inte var så förvånat ? Sista matchen var vi peppade och så, men ändå förlorade vi. Så.. mixlaget kom inte i finalen, inte kill-laget heller. Men tjejerna kom till finalen med sina tomteluvor! Tomteluvorna verkade ge dem tur, eftersom att de vann!
Efter turneringen blev det vanliga lektioner. Redan på engelskan började jag skriva brevet till Rathbone. Hahaha! Just det! Läs det här, dagens hat och dagens.. jag vet inte vad-utbrott!

På rasten gick jag och Zenobia ut för att njuta av snön. Vi gick upp på snöhögar och skrattade. Sedan ville jag gå runt och så. Så stöter vi på fjortisklassen 7d's pojkar och Zenobia känner en av dem. Hon visste att killen (nämner ej namn, hans namn är inte tillräckligt värdig för att nämnas på min blogg) skulle slå henne så hon tar mig framför henne som sköld. Killen knuffar ner oss båda i snön med mig ovanpå kompisen min. Och så sparkar han snö på mig mitt i ansiktet!! "Oh, no he didn't", tänkte jag och försökte komma upp. Då jag lyckades komma upp blev jag så arg. Mitt ansikte var så fruset att jag inte ens kände någonting. Så jag tog upp en frusen snöboll och siktade mot killen och hans omogna gäng. "Kom då.", säger en av hans kompisar. Självklart kommer jag och lillknutten backar undan. "Ja, men kom då. Kom då! Du ville att jag skulle komma", säger jag och hotar honom med snöbollen. När han skrattar och när börjar backa mer lägger jag av och vänder på klacken. Jag är på väg mot C för att gå in till skolan igen. Men jag var så förbannad att jag gick runt skolan igen för att möta killen och hans gäng. Jag samlar på mig snö i min famn och försöker leta upp honom. Så hittar jag honom, kastar snön rakt upp i ansiktet på honom. "RIKTIGA MÄN SLÅR INTE KVINNOR", spottade jag och gick tillbaka till skolan igen.

Han är en jäkla idiot! Om man är nere i snön ska man väl ändå inte.. begrava mig!? Jag sa gång på gång efteråt "Mig bråkar mig inte med" och "Jag ska slå upp en knytnäve på näsbenet på honom. Killen är inte värd att leva!". Så idiotiskt gjort, och jag har lust att spotta på honom! Ni kanske ser det här som en liten grej, men nej! Man ska inte knuffa ner de svaga. Eller slå de svaga. Eller sparka de svaga. Feg han är, idiot.. alla möjliga sjuka ord man kan komma på. Man ska väl tycka att vintern är kul ? Man ska väl ändå inte mula sönder en eller begrava en bara för att man går förbi ? Jävla idiot!

Hahah, ja. Resten var vad jag tyckte om situationen, som ni kanske märkte. Men när jag kom hem så drack jag en kopp varm choklad och satte mig vid datorn. Nördat facebook hela dagen.


- Bild på Amanda och Isa i skolan. Var åtminstonde varm då!

Brevet skrivet. Brevet skickat!

Hallå everybody!

Jag har suttit och skrivit klart ett brev som jag har skickat till Jackson Rathbone's "fanadress", där han tar emot brev från fans. Självklart ska man skriva ett! Jag skrev.. hmm, jag vet inte vad jag skrev egentligen. Mest var det väl att jag tycker han är sjukt bra och en massa. Hittade inte ett foto på mig som jag kunde ge till honom! Så jag gav honom en krona, from Sweden you know! ;D
Fattigt, men.. what should I do ? Så nu ligger brevet och väntar på att brevbäraren ska komma och hämta klockan 14:00 imorgon. Han kan inte skicka tillbaka, eftersom att jag.. jag vet inte. Han kanske inte har tid, med tanke på hur många fans killen har!
Jag kanske får lotta vem jag ska skicka nästa brev till. Blir det till Rpattz, Kstew, Nikki Reed, Kellan Lutz, Peter, Elizabeth Reaser eller kanske söta lilla Ashley ? Hittar tyvärr inte Stephanie's fanadress. Gaah, har en himla massa frågor till henne!
Men som sagt, Jackson's brev är skickat. Skrev även "I love you", "Ich liebe dich" och "Jag älskar dig". Bad honom att lära sig att säga "Jag älskar dig". Tuff utmaning!


Jag saknar er, tjejer.


Bild tagen från Alicias blogg.

- Tjejer, jag saknar oss som fan! Jag vill få tillbaka stunderna då det var vi. Alicia, Amanda, Isa, Julia, Tove och Isabelle. Då vi var som tajtast. Och just nu vet jag inte vad som har hänt. Det känns annorlunda sedan jag började umgås med några andra. Men jag försöker umgås med er just nu, eftersom att jag behöver er. Ni lyste upp mina dagar och man kunde skratta och vara glad. Vi var "dansgruppen". Det kommer vi alltid att vara. Trots att jag inte var med på många danser, så var jag där och såg på. Kunde se hur fantastiskt bra ni var! Ni är även fantastiska som personer. Med humor, riktar på Julia och även er andra. Medkänsla, riktar på er alla. Jag vill få tillbaka våra stunder med all skratt och minnen. Förlåt mig, ifall jag har gjort något fel mot er. Jag gör allt jag kan och vill för att få tillbaka oss "A-A-I-I-J-T". Jag älskar er, och ni betyder obeskrivligt mycket för mig! ♥

Hiss & Diss


Vintern: Jag älskar snö, julen, nyår.. allting som har med vintern att göra.
Man kan dricka sin varma choklad, äta pepparkakor och knäck. Mysigt värre!

Läkerol: Så gott! Pappa är mästare på att köpa Läkerol och självklart smygäter man.
Favoritsmaken är nog Granatäpple.

Jackson Rathbone: En riktig glädjespridare. Jag älskar hans dialekt. Jag älskar hela honom!
Snygg, charmtroll och så.. fantastisk!


Fjällräven-jackor: Jag vet inte varför jag dissar fjällräven-jackorna.
Men det vibbar fjortisjacka så fort jag ser en. Gör inte detta till en stor sak. Min blogg, mina åsikter.

Lady GaGa: Henne vibbar det en massa negativa saker. Hennes låtar är allihopa mixade. Det är inte hennes röst. Hon låter som en kratta live. Jag skulle aldrig vilja betala en konsertbiljett för att se på henne.
 
Slask: Det är det hemskaste som händer på vintern. Man blir blöt och skorna kan aldrig torka.
Det är inte alls lika mysigt som vit snö!

Kom ihåg nu i vintertid, ät aldrig gul snö ;)


Jacob and Nessie

VIDEOSPOILER!! FÖR ER SOM INTE LÄST "Så länge vi båda andas" (sista boken ur Twilight-serien), SE INTE PÅ KLIPPET NEDAN. Avslöjar det mesta av det bästa!

Det här måste vara den gulligaste, och den bästa videoklippet jag har sett! Aldrig har jag sett en bättre Jacob och Nessie!


Charmiga videos

Jag checkar litegrann inne på Youtube. Endast Jackson Rathbone-videos. Massa intervjuer, både gamla och nya ser jag på just nu. Jackson är världens charmtroll! Tråkigt att allihopa dyrkar Taylor Lautner och Robert Pattinson. Men samtidigt bra, då är Jackson min! ;) ♥

Här får ni!

"The hair, the hair, the hair, the hair. Oh my god!" ♥

Jag älskar hans accent! Finns det ett ord som heter "accent" ?

"When you can live forever, what do you live for ?"
"I can live forever with music" /Jackson Rathbone ♥

Onsdag - 8 dagar kvar till julafton

God eftermiddag, mina käraste läsare! ;)

Jag hoppas att ni har haft en lika bra skoldag som jag har haft. Svenskaprovet antar jag att det gick bra på. Det var ganska svårt med någon grammatik, men det gick väl bra. Vi fick även tillbaka matteproven, där kan jag inte säga att det gick bra. Men jag blev iallafall godkänd! Det behövs inte att avslöja resultatet, godkänd blev jag iallafall! På tyskalektionen såg vi klart på filmen. Den är så bra!! Ska antagligen hyra den nu i helgen or something. Och på hemkunskapen skulle man bara gå in i salen för att visa närvaro och sedan gå hem. Skönt med en kort dag. Jag började 9:10 och slutade kanske.. 13:30. Jag älskar alltid veckan innan jullovet eller sommarlovet, därför att då har man knappt några läxor och det är bara "lugna" lektioner. Über-skönt!
Sandra, som är en lyckobarn har julavslutning redan på fredag. Hrmf.. men hon ska följa med mig till skolan på måndagen, för att vara med mig. Se hur skolan ser ut, umgås med mig. Haha! Och även ska hon följa med mig på min julavslutning. Jag vet inte om jag ska längta eller inte. Planen är bara ett "kanske", så om man längtar alldeless för mycket kan man bli besviken :)

Det är 195 dagar till Eclipse. Bannemej vad tiden går fort när man inte gör någonting! Väldigt svårt att veta vem jag ska gå på premiären med. Står mellan Sandra, Frida och Yane. Men vem vet ? Det är 195 dagar kvar, och alltid kan man skaffa sig nya vänner eller gå med någon annan ? Vi får se, det är inte bra att bestämma sig i förväg.

Jag har hittat säkert.. världens bästa låt! Jag har inte nämt ett av mina favoritband på bloggen, men nu så. You might not be surpised. Ni har hört en hel del gånger att jag tycker tyska är kul, bra.. och allt annat. Ni vet vilket band jag syftar på ? Tokio Hotel, of course ;)

Tokio Hotel - World behind my wall.


Orkar inte..

Jag orkar inte skriva dagen i sammanfattning, men bilderna förklarar mer ändå. En bild förklarar mer än tusen ord :)

Uttråkad, så jag gör ett "test"

Vilken svordom använder du mest? Fan
Vilken tid är din väckarklocka inställd på? 6:40
Var köper du dina matvaror ifrån? Öh.. ICA oftast ? ;o
Skulle du hellre ta bilden än vara med på bilden? Både och
Om du vann på lotto, vad är det första du skulle köpa? Haha, öh.. jag vet inte.
Har någon berättat en hemlighet för dig den här veckan? Ja.
När var senast någon stötte på dig? Fattar inte O_o
Vad åt du till middag senast? Korv, köttbullar och potatis ;)
Kan du vissla? Nej!
Tittade du på tecknat när du var liten? Yes i did.
Äger du några popband t-shirts? Tror inte det.
När flög du senast? Aldrig gjort det.
Pratar du några andra språk? Pluggar andra språk.
Har du gråtit offentligt? Ja.
Vill du just nu göra några tatueringar eller piercingar? Aldrig i mitt liv.
Vad har du med dig in på bion? Kompis/ar, popcorn och läsk.
Vad har du för väder? Snö, snö, snö!!
Vilket var ditt favoritämne på gymnasiet? Går inte på gymnasiet.
När sov du senast på golvet? Somras
Vilken är din favorit drink? Men gud.. läsk ?
Gillar du din boendesituation? Inga problem.
Hur många timmar måste du sova för att kunna fungera? 8-10 timmar
Är dina dagar fullbokade och stressiga? Ganska, känns det som.
Hamnade du ofta i trubbel för att prata under lektionerna? Nej.
Hur gammal blir du nästa födelsedag? 14
Tror du på liv på andra planeter? Öh.. nej xD
Vad säger du till dig själv när allt känns svårt? "Jag duger som jag är"
Skulle du någonsin hoppa fallskärm? Nej.
Tycker du om att krama folk? Familj och vänner, ja.
Äger du en digitalkamera? Nej.
Vilka kändisar har du blivit jämförd med? Kristen Stewart ;o
Stör det dig om någon säger att dom ska ringa men inte gör det? Ja!!
Får du dåligt samvete efter du ätit kött? Kött är gött ;)
Är du mörkrädd? Oja!
Tre saker du alltid har med dig? Mobilen, headset och någonting annat.

Bilder från Gamla Stan

Här kommer lite bilder från Gamla Stan (skriver om dagen senare)

I väntan på att gå till busshållplatsen.

Oh, no you didn't! Vi är sena till bussen, dags att springa!

(Dålig bild.. men ja.) Har tagit bussen till station och pendeltåget till centralen. Dags för Maceduunalds ;)

Raka vägen till min favoritaffär! "Theodre's Home" (Västerlånggatan 28). Världens finaste gosedjur och prydnader. Aww. Köpte pappas och Sandras julklappar där. De är redan inslagna, så tyvärr inga bilder.

Redan när man kommer in i butiken. Man kan inte motstå dom!

Shopping slut, och trötta i benen. Väntar på klassen att de ska komma till samlingsplatsen för att sedan ta tunnelbana och pendeltåg tillbaka ;)

Snö, snö!

Yes! Snö-dagen är här! Det är ungefär 10-15 cm snö, gud vad det kommer knarra under skorna! Så skönt. Nu har jag vaknat upp och ätit "frukost". Jag tog risgrynsgröt, värmde, och tog sedan en sked för att smaka. Usch, jag ryser nästa gång jag hör gröt. Så .. usch! Jag vet inte ens vilket ord som matchar min känsla för gröt. Idag är det då julmarknad. Men jag har ändrat mig vad som gäller donken. Jag tar bara QP meny och sen köper jag något litet till pappa och Sandra på stan. Även till mig själv. När man väl är på stan är det väl ändå självklart att man inte kommer hem tomhänt till sig själv ? Haha :)
Jag hör av mig när jag kommer hem. Nu ? Nu ska jag bara ta det lugnt. Höres!

10 dagar kvar!

Hello!

Mötet gick bra idag. Vi snackade mest om vad vi tyckte om affischen och anmälningsfoldern, och det slutade sig att vi skulle byta bilder. Men det gick bra, as usually. Jag kom lagom tid till tyskalektionen efter att ha väntat på bussen i 20 minuter i svinkallt väder! På tyskalektionen såg vi på någon film som hette "10 things I hate about you", den är jättebra! Fast vi såg på den med tyskt tal och svenskt text. Man föredrar engelska talet väl ?
Efter tyskan var det slöjd, tråkigt eftersom att jag inte hade något att göra. Engelskalektionen var minst lika tråkig som den alltid är. Idrotten ville inte jag och Julia K vara med på, så vi gömde oss någonstans där några madrasser och plintar var. Det var tydligen pardans, big no för mig. Så var det någon konstig melodi klassen skulle dansa till. Vet inte om ni känner igen texten, men kanske.
"Vi ska på picknick i Göteborg..", någonting sånt. Men kul var det, och riktigt flummigt. Imorgon ska min klass till Gamla Stan, som jag har sagt. Det ska bli kul. Som sagt, ska jag bara ta en glass på donken sedan går jag över till en café på stan och fikar. Jag vet inte vad jag ska köpa på stan. Först, polkagrisar. Finns en hel del butiker! Och några julklappar, gah! Jag har inte hunnit eller haft pengar för det. Perfekt läge att vara på stan då.

Hur har eran dag varit ?

By the way, 10 dagar kvar till julafton!

Möte

Godmorgon allihopa!

Jag antar att de flesta från min klass är i skolan just nu, själv sitter jag hemma och väntar på när jag ska gå till busshållplatsen. Ska nämligen på det där mötet idag. Jag vet inte precis om jag har världens varmaste klädsel, men jag tror det. Tights, tröja och den där supervarma och sköna fliecetröjan har jag på mig idag. Än fryser jag inte. Men det är snö på marken idag, hmm.. undrar hur många minusgrader det är idag ?
Aja, har inget mer att skriva. Ha det gott!


Så grym låt!

Vanligtvis tycker jag inte om rock/hårdrock. Men gud, den här låten fäster sig verkligen på hjärnan. Ryser varje gång jag hör låten. Så jäkla bra!

Kizz - Heavens on fire

Simträningen gick som smort.

Jag har nu kommit hem från simträningen. Det gick väldigt bra den här gången! Det var inte alls mycket flås som jag hade tänkt mig. Vi tränade mest på fjärilsim och fjärilskickar, det var jättekul men som vanligt, jobbigt. Nu har jag börjat snacka med träningskompisarna, de är jättesnälla och väldigt roliga. Superkul!

Haha, just det! När jag kom in till badhuset så tjöt det till. Jag gick in iallafall och tillslut kom brandlarmet igång. "Viktigt meddelandet, viktigt meddelande. Brand har .. lallalala in i byggnaden. Lämna genast simhallen vid närmaste utgång. Tjut, tjut, tjut" och så repeterade de det på engelska. I 20 minuter höll detta tjut och varnings-meddelanden på! Snacka om tinnitus. Men det var tydligen ingen brand eller så, så vi hoppade i direkt och började träna utan uppvärming alls.

Nu är det städning som gäller. Ska även ha musik på så att städningen blir roligare! Har lyssnat på vinnarlåten från Idol, och börjar sakta tröttna på den. Melodin är  Beyoncés - Halo. Men fortfarande är Erik grym! Jag längtar till hans första album. Jag hoppas på att han fortsätter med musiken. Hoppas även på att Tove Styrke gör det också.

Inga lussebullar idag, tyvärr. Gah, man får kanske ta det någongång under julen. Men pappa skulle köpa "söndagsgodis" istället, mumsigt! Dags för mig att städa. Jag skriver senare, ofcourse!

Nyvaken och strax att göra ordning sig till simträning

Godmorgon!

Jag hoppas att ni har sovit gott. Det har nämligen inte jag. Jag kände hela natten att någon var i mitt rum och stirrade på mig. Någon docka som liknade en skugga *ryser*. Och så var hela nattdrömmen förstörd på grund av det. Men iallafall, jag är vaken nu och gör inte alls mycket än att bara sitta vid datorn. Snart ska jag göra mig i ordning för simträningen, dessutom tror jag att det blir ett Luciatåg där nere. Det är väl Lucia idag ? Hmm.. min lussebulle-dag! Mjo, det blir väl kul att träna. Min kondition har ökat och då är det bara öka på den ännu mera. Jag vill inte flåsa som en kossa heller ;)
Efter simträningen ska jag hem för att städa mitt rum. Varje gång jag städar mitt rum, blir det kaos varje gång! Varför samlar jag alla onödiga saker på skrivbordet ? Inte så organiserad är jag. Och efter städningen ska jag försöka sälja dem där korvarna igen, familjerna var inte hemma sist jag knackade på. Ska även sälja polkagrisar och lotter. Ska även fråga pappa ifall jag kan baka lussebullar (utan russin förstås, föredrar icke det.). Det är ju Lucia idag, så why not ?
Blir det några lussebullar hos dig idag ? ;)


Shopping med.. min pappa!

Hej på er, världens mest bästa läsare!

Jag har haft en väldigt dålig uppdatering idag. Det började med att jag skulle med pappa för att se på Rasmus innebandymatch mot Runby. De gjorde 2 mål, då jag var inne i matchen. Men sedan blev jag så kissnödig att jag inte alls var inne i matchen längre. Jag orkar inte förklara hur alla mål gick i ordning. Matchen slutade iallafall 3-3. Efter matchen åkte vi till centrum för att leta efter ett par jeans som pappa kunde köpa till mig. Vi kollade på Now, men det fanns inga jag var intresserad av. Sedan Gina, fanns inte så snygga. Men sen drog vi bara till NewYorker och där hittade jag ett par ganska snygga. Till det köpte jag en fliecetröja, superduperskön och superdupervarm! Perfekt nu i vintertid :)


Fliecetröja - NewYorker 99:- (REA)
Jeans - NewYorker 399:-

Erik Grönwall - Sveriges nya Idol

Ett stort grattis till pojken! Han klarade alla låtar helt perfekt. Jag blev lite skraj när han skulle sjunga vinnarlåten eftersom att den var för lugn, men det var inga problem! Han gjorde den sjukt bra! Jag tackar svenska folket som bara den, för att ni röstade på honom när inte jag kunde det! Man får hoppas att han fortsätter med musiken när inte dem andra "första-platsarna" gör det. Kevin Borg ? Vem minns honom nu för tiden ? Och Marie Picasso ? Erik Grönwall kan man minnas länge. Fortsätt med musiken, grabben! Du har allt! ;)

Dålig kvalité på videon.

Grattis Fredrik, kusin!

Hallå allihopa!

Äntligen fredag, eller hur ? Skönt att veckan är slut och att man kan bara vara hemma och "chilla". Idol-finalen idag! Tiden har gått snabbt, och har sakta börjat oroa sig för lilla Erik. Och nu är han i finalen tillsammans med Calle! Helt sjukt! Årets vinnarlåt heter "Higher", tror jag. Och Erik ska sjunga sitt låtval "The Final Countdown" - Europe och tittarnas låtval "The show must go on" - Queen. Perfekta låtval som kan krossa Calle ;)
Så det är bara att vänta tills klockan åtta. Synd att man inte har pengar på mobilen, så att man kan rösta på Erik. Han kanske klarar sig galant iallafall ? Medan jag väntar ska jag bl.a gå till moster för att fira min kusins 12:e födelsedag. Får se om jag stannar där länge eller är bara där lite snabbt, eftersom att jag måste leverera dem där nedrans korvarna!

Ska ni se på Idol-finalen ?

Godnatt

Sista inlägget för idag. Vanligtvis brukar jag tycka att det känns annorlunda att få lugg, men jag har redan vant mig vid luggen. Det var ett himla tag sedan! Fast man pillar litegrann i håret, men jag är otroligt nöjd! Så nu ska jag gå och lägga mig. Ny dag imorgon. Nämligen "Lucia"-dag imorgon. Jag längtar tills bildlektionen imorgon, då kan jag göra fler julkort och pyssel. Julen närmar sig med stora steg!

Time too go to bed. Godnatt! ♥

Sommaren 2008

Jag har en himla massa minnen från sommaren 2008. Både bra och dåliga, fast det mesta är bäst! Just nu kikar jag på bilder därifrån och lyssnar på Sean Kingston - Beautiful Girl, gammal låt men den låten lyssnade jag för det mesta på under den sommaren!Sommaren 2008
Och en sommaren 2007-bild på mig och Alicia. Hahha, gud vad små vi är!

Saken kom som en överraskning. Hemma nu med en ny frisyr.

Det började med att jag satt vid datorn. Sen sa pappa "Ska vi åka nu ?". Jag visste inte vart vi skulle, så jag frågade det. Jo, det visade sig vara att vi skulle till frisören! Gud, vad jag blev glad och uppspelt! Så vi åkte dit, klippte oss, gick till pappas jobb och åkte sedan hem. Så nu sitter jag här med en ny frisyr. Klippte mina dumma och kluvna toppar, och självklart lugg! Nöjd är jag verkligen!


Jackson Rathbone förgyller mina dagar


"He's my sexy bitch" ;)
Alldeless nyss var jag lite deprimerad, men sedan såg jag på något klipp på youtube som min älskling var med i. Man blir genast glad, alltså! Jackson är en liten glädjespridare för mig med sina blickar och leenden. Så sjukt.. snygg!! Man blir galen!

Vem är din "sexy bitch" ? ^^


Besökare sjunker pg.a dålig uppdatering

Jag vet inte riktigt vad som händer just nu. Allting känns bara kaos och jag tål ingenting. Tyngd har klamrat sig fast på mina axlar och det krävs tid för att få bort det. Fortfarande har jag en dålig uppdatering, det ser jag på bloggen och på statistiken. Allting är mitt fel. Jag orkar inte mer, jag känner bara press, press och ännu mera press. Men från och med idag så ska jag uppdatera mycket bättre. Och inte bara vardagsbetraktelser. Men ibland får det lov att vara det. Men just nu behöver jag vara ensam ett tag och bara ta det lugnt. Försöka lämna det som hänt till det förflutna, vilket är svårt. Men det kanske kan funka bara för den stunden ?
Sen ska jag skicka julkort till farmor & farfar, mormor & morfar, moster och familjen, pappa, kompisar.. med mera. Också ska jag ringa Sandra, för att dessutom ge henne ett julkort och fråga ifall vi kan gå ut och sälja våra polkagrisar. De behöver bli utsålda snart, nu i juletid. Man kanske ska sälja dem dagen innan julafton ? Perfekt tajming! Eller, jag vill nog umgås med vännerna. But, who knows ?

Jullåtar, även har jag tråkigt!

Hur kan man egentligen ha tråkigt när man lyssnar på jullåtar ? Jovisst, man har tråkigt när man lyssnar på Carola och de andra. Men inte när man lyssnar på dem mordena. Jag har absolut ingenting att göra! Jag dör av tråk! Jag kan väl förklara dagen med korta ord.

  • Vaknar upp och gör mig redo för skolan. Efter en timme går jag till skolan.
  • Första lektionen var Svenska. Vi hade förhör, och sen såg vi på någon film.
  • Matte nästa. Vi behövde inte jobba i boken. Så jag satt och lyssnade på musik istället.
  • Tyska. Vi jobbade med grammatiken die, der och das. Även "Sie", "du" och "ihr".
  • Hemkunskap. Vi bakade lussebullar som blev lyckade!
  • Jag gick till mitt skåp och låste upp det. Robin tog mina nycklar och la upp dem över skåpen. Jag tog mina nycklar och la in dem i skåpet för säkerhets skull. Jag tog sedan ut min väska och låste skåpet. Mina nycklar var där inne! Jag trodde att de var i min ficka, men de var i skåpet. Så jag svor och gråter för att jag blev så förbannad. Sen kom någon lärare och knipsade upp låset. Men jag behöver inte köpa nytt lås för jag tog låset från skoskåpet. Inte behöver jag ett skoskåp ? Jag vill ändå tacka Zenobia som hade tålamodet att vänta, när inte jag hade tålamodet!

Så har min dumma dag varit. Eller den kanske inte var dum ? Men det kändes samtidigt som att allting gick fel. Fast det kanske inte gjorde det ? Haha, jag längtar till morgondagen eftersom att det inte är någon vanlig skoldag. På förmiddagen ska våran klass göra julpyssel, sen är det någon lektion. Och kanske efter lunchen så ska vi ner till gympasalen för att ha "våran" nobeldag. De kommer dela ut priser från tävlingar vi har haft i skolan. Eftersom att det inte är en vanlig skoldag, slutar jag också klockan 14:00! Så skönt!


En himmel utan stjärnor är som bröllop utan tärnor

Fortfarande har jag inte haft orken eller lusten för att blogga. Bl.a beror det på mamma och hennes bekymmer. Dock talar jag inte om vad som hänt, men jag skriver vad jag har känt under de två senaste dagarna. Jag har mått så dåligt. Jag har varit ledsen och orolig för min bror. Jag är arg på min mamma och det är svårt att komma över saken. Jag har pratat med pappa och jag uppskattar att han finns där för mig när jag vill prata. Det känns som om jag behöver prata med honom idag också. Bland annat om psykologen jag ska till. Jag känner mig så oduglig över det. Att jag behöver gå till någon person som tror att den förstår en, fast inte gör det. Kan jag inte bara prata med pappa ? Han är som min psykolog. Han förstår mig. Han vet hur jag känner mig just nu. Dessutom känns det mycket lättare att prata med honom. Psykologer är bara jobbiga att prata med, konstigt nog.
Fortfarande pallar jag inte mer. Jag vill blogga. Jag behöver blogga, för någonstans behöver jag skriva av mig. Jag måste skriva av mig hur jag känner, just nu när det är tufft. Jag skriver inte bara om vardagen, det är också tankarna och åsikterna jag har inom mig som vill bara ut. Jag ska försöka uppdatera så mycket som möjligt, men jag måste komma över det här först.

Inte haft någon lust allsIdag har jag inte alls känt någon lust att blogga pga. personliga saker. Jag har mått väldigt dåligt och varit ledsen. Men nu så.. Under tiden så har jag också pluggat till svenska-förhöret. Den här gången ska jag kunna räkneord, prepostitioner och pronomen. Jag tror att vi har övat på alla ordklasser då. På NO-förhöret gick det jättebra. Det var enkelt, men ganska klurigt vad Ammoniak och Natriumkarbonat har för kemiska former. Matteprovet gick åt skogen. A-delen var hur enkel som helst, det var nemas problemas. Men B-delen fick mitt självförtroende att sjunka. Och jag har hatat matte sedan.. vad blir det ? 2:an. Och nu ska jag gå till "extramatte-läraren", för att prata om det. Som någon slags psykolog. Tack för den. Då ska jag gå hos två psykologer. Henne och.. någon annan, bl.a om den personliga saken. Sämst, men det kanske gottgör mig ?
Egentligen skulle jag till gården med Sandra för att se på Twilight, med våran skidgrupp. Men Sandra kunde inte och jag vill inte gå dit utan henne. Så jag stannar hemma och ser på Twilight istället! Synd att jag inte har någon julmust eller pepparkakor, som dem skulle bjuda på. Hmm.. kanske varm choklad duger ?


Väldigt dålig uppdatering!

Hallå på er!

Hemsk uppdatering idag, jag vet. Men jag har haft viktiga saker för mig, särskilt plugg. Jag har väldigt svår NO-förhör och matteprov imorgon, så idag har det bara varit en "pluggdag". Hemskt att man ska veta olika syror-och basers kemiska former. Men sånt är livet!
Idag har det varit en ovanlig skoldag. Jag var på 4 lektioner, men sedan klockan 12:30 skulle jag med Tara till informationscentret i centrum. Jag följde med henne eftersom att hon och jag är med i en projektgrupp tillsammans med några fler från andra skolor. Projektet går ut på att vi unga ska försöka göra våran kommun bra helt enkelt. Med lite roligare aktiviteter osv. Göra det tryggt, med andra ord. Det var jättekul att försöka lära känna andra. Vi planerade en hel del och hade fotografering, som blandannat ska vara med på våran affisch och i lokaltidningen. Nästa vecka har vi också ett möte. So fun!
Efter projektet åkte jag hem och pluggade, samt väntade på Sandra. Vi skulle till fritidsgården för ett till möte hur vi långt vi har kommit till skidresan. Vi har kommit fruktansvärt långt under en sådan kort tid! En skidresa till Hassela för 23 personer kostar kring 72.000, och vi är redan uppe i 38.000! Det är sjukt bra, så det är bara att fortsätta sälja. Under jullovet är det sälja, sälja, och sälja. Och öppna paket, fira jul och nyår tillsammans med familj och vänner såklart!

Två viktiga möten för mig idag har det varit. Och två viktiga prov-och förhör har jag imorgon. Det har varit en lyckad dag med mycket skratt. Mindre skratt, mycket plugg ska det bli just nu. Hejdå bloggen. Hej kemi-och matteboken! Hehe.. ha det gott!

Tävling


"Jag är med och tävla hos FRIDA HJÄRTA KEVIN om ett valfritt smycke hos Victoriadreams, var med du också!"


Är man kreativ eller är man kreativ!

Jag har suttit och tänkt på att det inte finns någon julstämning alls här hemma. Men då tänkte jag på julgranskulorna och glittret. Någonting skulle man kunna göra med hjälp av dessa saker ? Jo, knyta fast glittret på snöret av julgranskulan och sedan knyta fast på sängens gavel. Voila!


I väntan på One Tree Hill och Gossip Girl

Här sitter jag och är utsvulten! Väntar också på att One Tree Hill ska börja. Men snart kommer pappa hem och då blir det käk för mig, och gissa vad jag ska käka ? *Trumvirvel* .. .. .. Hamburgetallrik! Mums-filibaba! Då ska jag förhoppningsvis sitta i vardagsrummet medan jag äter, annars blir det ingen OTH för mig.

Just det - har jag nämnt att vi har fått en ny teve ? Den är tyyyng, jao! Haha, den har bas, och hur bra bild som helst! Nu är det bara vänta på våran soffa så kan man slumra till framför teven lite oftare!


Men gissa vem det kan vara ? .. jag har glömt bort hans namn!

Hunden är nog lika trött som jag.

Fråga till er"Tror Du på att världen går under år 2012 ?"


Men titta vad jag hittade här då!

Jag har hittat "Eclipse"-räknaren på Hannas blogg. Tänk, 205 dagar kvar! Jovisst, det är långt kvar. Men de dagarna kommer gå snabbt! Eller, det tror jag. Självklart kommer man längta! Jag tror att det kommer vara 15-årsgräns på Eclipse eftersom att det innehåller en hel del grova scener. Jag tror att filmen kommer bli lite värre än vad New Moon var. Om man tänker på Victoria, en hel del "älskscener" eller vad man ska kalla det och ännu mer spänning. Men man kan alltid hoppas på att det blir 11-årsgräns iallafall.
Jag ser mest fram emot scenen tältscenen med Edward, Bella och Jacob. Det blir intressant. Och så ser jag fram emot till scenerna där Jasper och Rosalie berättar sina historier för Bella. Åh, gud vad jag längtar!

Bild från Google. Absolut bästa boken ur The Twilight Saga!

Sleepover och snart dags för mig att träna

Godmorgon på er, mina dunder-underbara läsare!

Jag var ganska ouppdaterad igår kväll, men då var jag med Sandra och dessutom sov hon över hos mig. På kvällen såg vi på blandannat Robinson och någon film som hette Hajen. Hajen-filmen var hur tråkig som helst, jag fattade inte varför vi såg på hela. Jag höll på att somna! Men vid kvart i ett-tiden gick vi och la oss, så nu är vi pigga och vakna igen! Jag ska alldeless strax göra mig i ordning för simträningen som börjar 13:45. Jag måste höra med huvudtränaren ifall jag får byta till en enklare grupp eftersom att min grupp simmar många längder och det känns som om man inte får vila. Om man har simmat 200 meter snabbt, så ska man göra det igen. Det är väldigt tufft! Så jag ska höra med pappa. Efter simträningen ska jag ringa Sandra igen. Jag har ändå inget annat för mig. Kanske sälja våra polkagrisar ? Jag lyckades sälja två igår, das ist gut!

Men nu måste jag nog packa för simträningen, eller något. Ska försöka hålla mig uppdaterad som möjligt!

Fråga till er


"Om du fick ta med dig 3 saker till en öde ö
Vad skulle det vara ?"


Klivit ur bubbelbadet.

Hello!

Jag har nyss tagit en halvtimmes bad. Jag hade musiken på från mobilen, riktigt skönt var det! Än har jag inte klätt på mig ordentligt. Bara valt tröja. Gissa vilken ? Det börjar på "I" och slutar på "Love vampires". I love Vampires såklart! Haha, så nu är det tid nog att ta på sig byxor.
När jag kom upp till övervåningen var det första jag såg - Bamse sova i labbestyle!


Nej, han syns inte mycket. En helsvart Labrador och Mastiff. Han är 9 månader gammal och han är stor som ett hus! Inte konstigt att vi kommer ha julgran i år!

Skolans reklamfilm 2009


Min skola är .. speciell! 4:51, där är jag och mina brudar. Jag är då brunetten med blå tröja och svarta byxor. Hahah, just det - fotot är från dagen då jag och Frida min skulle på New Moon ;)


Lördagsmorgon

"Godmorgon, godmorgon. Hör fåglar sjunga glatt. Godmorgon, godmorgon i kör!"

Hehe.. godmorgon! Jag vaknade upp för en timme sedan av någon konstig dröm. Jag drömde om att Edward Cullen kunde flyga. Och Bella var i fara med James tätt efter hälarna på henne. Var James inte död ? Så Edward flög med Bella på ryggen och James tätt efter hälarna. Konstigt nog var jag också med i drömmen. Men jag vet inte om jag var människa eller vampyr, eftersom att jag också kunde flyga :s That's kinda weird.

Lurig dröm där. Men iallafall, jag är vaken nu. Och jag börjar redan känna att jag vaknar tidigare på helger, men jag känner ändå mig pigg när jag vaknar upp. Är det en positiv eller en negativ grej ? Maybe. Jag har inte ätit frukost än men ska snart göra det. Jag är riktigt godissugen idag! Jag känner att jag måste köpa lösgodis och djungelvrål, mums! Det bästa är ju att det är lördag, så jag ska nog ta mig till ICA senare idag. Idag måste jag också säga till dem jag sålt korv till att det blev fel på beställningen och att de inte kan få sina korvar. De får köpa polkagrisar eller lotter istället, ifall de vill. Men vem nekar till en polkagris eller en lott där man har chansen att vinna max 250:- ? Vissa, men inte många. Polkagrisar är bra till julen, 250:- kan man köpa en hel del till.

Nej, men nu vill jag äta en ostmacka och ett glas oboy eller juice. Jag vill ha min frukost nu. Just det - idag ska jag vara med älskade Linnea! Jag har inte umgåtts med henne sedan Halloween! Gud, jag vill inte tappa kontakten med henne. Hon är en av mina närmaste vänner och hon betyder en hel del. Så idag ska man umgås med henne! Vi får se vad vi hittar på!


Matteläxa och julmusik

Jag kom för en stund sen hem från skolan. Jo, dagen har varit bra. Mycket skratt och inga sura miner. En sur min över att jag var tvungen att ta hem matteboken eftersom att jag behövde ett repetionspapper till provet på tisdag. Jag kan därför börja öva till provet i helgen, det är väl ändå smart ? Och till det kan jag lyssna på julmusik. Just nu lyssnar jag på Busungarnas "Tomten, jag vill ha en riktig jul" Jag minns hur mycket jag älskade den låten! Mycket bra julstämning här hemma. Men tyvärr blir det ingen julgran i år eftersom att vi äger säkert världens klumpigaste och IQ-befriade hund. Man kan räkna hur många gången granen välter när man har honom ? Haha, men jag ska fråga pappa ifall jag kan ha julgranen i mitt rum. Böna och be helt enkelt.
Men dags att plugga. Hörs snart!


Snabbt inlägg innan jag far iväg till skolan

Godmorgon på er!

Det här får bli ett snabbt inlägg eftersom om tio minuter ska jag gå till skolan. Jag har duschat och ätit frukost och även kunnat se julkalendern. Nu är det bara att spraya parfym på mig sedan ger jag mig i av!

Skriver när jag kommer hem :*


Musiken borta

Tog alldeless nyss bort musiken från bloggen, den får komma hit någon annan gång helt enkelt. Det var en himla stund sedan jag skrev ett inlägg. Under tiden har jag laddat ner Limewire för att fixa musik till mobilen. Resultatet blev: väldigt många låtar! Äntligen har jag fått min Michael Jackson - Who is it och Robert Pattinson - Never Think! Väldigt glad är jag. Men funderar på vad jag ska göra just nu. Se på Glee som börjar klockan 21 antar jag ? Det verkar kul, man kanske ska börja se på det. Några av kompisarna verkar rekommendera serien.

Så nu drar jag mig till teven. Så hörs vi antagligen imorgon.


Usch, ser lite sur och trött ut. Oops..

Ibland så bara älskar jag skolan!

Förvånad ? Jag förstår er. Men nu när jag har fått igång matte-och NOkunskaperna inom mig så börjar jag tycka att det är lite kul. Det sämsta är ju att vakna upp tidigt på mornarna men dagen blir oftast lyckad, eller hur ?
Jag har iallafall just kommit innanför dörren. Det var frost idag igen, woho! Men det var riktigt kallt, tillochmed inomhus. Jag hade engelskaprov idag, och det var mycket mer komplicerat gjort än vad jag trodde. Varför hörövning ? På matten så gick det bra som vanligt. Jag disslike SO. Så tråkigt med massa stora riken som Egypten, Romariket och Grekland. Men andra olika ämnen under SO är kul, men absolut inte historia.

Men annars så har dagen varit riktigt bra! Och idag måste jag ringa Sandra och fråga bl.a om vi ska göra något och sälja våra polkagrisar. Apropå det så har jag just nu lämnat in dumma salamilistan. JJag säljer polkagrisar och lotter med några från fritidsgården för Hassela-resan. Polkagrisar blir en aning enklare att sälja. Många olika smaker från Sveriges bästa polkagrisfabrik. Vi snackar om Gränna!

Dags att fiska upp telefonen och ringa bästavännen min!

Bilder från skoldagen:

Frida disslikar kemi!

Glad lax, som pappa alltid sa åt mig att vara från andra klass tills nu.

Oh, god. Misslyckade ögon, time too bjuda på sig själv!


Ny julheader

Nu på sistonde har jag bytt header hit och dit. Men nu har jag gjort en mer julaktig. Dessutom har jag lagt till "Ho-ho-ho", om nu tomten säger så ? :)

Vad tycker ni ?

Frost, äntligen!Woho, nu börjar vinterkylan och snön komma ;)


Jag hatar skolans kavlar!

De är hopplösa och förstör bara pepparkaksdegen! Åh! Alla andras pepparkakor blev helt fantastiska på hemkunskapen, jag måste fasen använda handen och trycka så att de blir platta! Jag är så arg. Jag stod halva lektionen för att göra platta den dumma degen och sen gör kristyr. Den andra halva lektionen väntade jag på Amanda och hade kakorna inne i ugnen. Amandas kakor blev lyckade, mina blev knallvita och mjuka. Så jag kastade dem ner i papperkorgen och kristyren. Bryr mig inte ett skvatt om jag har slösat på skolans pengar. Deras problem att de har säkert världens sämsta kavlar. Hate it, hate it, H-A-T-E- IT!

Jag kan baka pepparkakor, så misstänk mig inte som någon osmart bagare. Hemkunskapen gjorde mig så arg för deras sämsta material. Förra årets pepparkakor var lyckade när jag bakade med min mamma och min brorsas föredetta. Nästa vecka blir det lussekatter, de ska bannemej skaffa bättre material. Fattigt..
Ännu en ny header

Jag gjorde nu en ny header. Den senaste jag gjorde matchade inte mycket, så den här blev jag nöjd med faktiskt.
Måste kolla på Kenzas blogg, hon har nämligen så som Kissie också har, en julkalender. Man skulle ge henne ett smink-eller skönhetstips, man får hoppas att man vinner Make Up Store kitet eller vad det var. Riktigt tunga priset!

Ny header

Skapade just en ny header. Med tanke på att det är december, gjorde jag nästan en julaktig.

What do you think ? :)

DecembermysJag sitter just nu och bara surfar på datorn. Jag har gjort mitt plugg och lämnar dem åt sidan nu. Strax ska jag nog ta en varm choklad nu i vinterkylan. Jag huttrade och frös ihjäl mig på vägen hem från skolan! Minus grader behöver jag inte ens tveka på. Tro mig, det var det! Jag hoppas på att det snöar imorgon, det gjorde det kanske 3 minuter idag. Men knappast att det stannade kvar.

Nu ska jag gå ner och se på julkalendern igen. Supersnällasilver-Sara och Stål-Henrik, det programmet kommer jag mycket väl ihåg! Med det blir det varmchoklad och förhoppningsvis något annat gott.

Charles Aznavour - Isabelle

Inte visste jag att många fransmän tycker att mitt namn är sött (Han säger det i början). Den här låten driver mig till vansinne varje gång Sandra är med mig! Varje gång vill hon lyssna på den här. Herremingud!


Home from tha school!

Hallå!

Jag har kommit hem från skolan och har hunnit få i mig mellanmål. Jag åt varken frukost eller lunch idag. Så jag proppade i mig tre mackor och ett glas apelsinjuice. Så just nu lyssnar jag på musik, fortfarande är det Lykke Li's låt. Och snart ska jag plugga till svenska-förhöret och engelskaprovet. Svenskan blir nog jobbigast med alla adverb, konjuktioner och interjektioner. Men man får hoppas på att det går bra!

Dags för plugg, ha det gott så återkommer jag snart! :)
Det här ska jag kunna från engelskan, jobbigt!


RSS 2.0