Varje skoldagar är likadana

Ni håller väl med ? Alltid är det ingenting man kan berätta. Jag kan iallafall berätta att efter skolan följde jag med Frida hem. Vi satt mest vid datorn och såg på teve. Fastnar rejält för NAVI CIS, om det heter så och One Tree Hill. Ungefär lika bra båda två, men One Tree Hill är en aning bättre. Med teveprogrammen åt jag och Frida paprikamackor och lite cola till. Riktigt mumsigt!
Så just nu gör jag absolut ingenting. Jag känner mig som en soffpotatis, jag orkar inte göra någonting. Bara sitta och lyssna på världens bästa låt av Lykke Li. "Possebility", New Moon soundtrack. Den låten dyker upp när Bella sitter på en stol med armarna om benen och bara stirrar på fönstret. Så kommer alla månader upp. Den är helt perfekt för scenen. Så himla bra! Men det bästa är ju också att hon är svensk!
Inget är på teve idag, därför blir det plugg och datorn som kommer förgylla min kväll. Jag känner att jag måste ta ner smutstvätten. Och att jag måste skaffa byxor! Vart har alla mina byxor tagit vägen ? Jag tror att jag har bara 3 par byxor, det är inte klokt! Får skriva upp det på önskelistan och köplistan. Tjocktröjor behövs också. Gud, så jag växer!
Men nu måste jag ta ner tvätten och lägga ner min adidaströja också, känner jag. Jag hatar att bära ner tvätten, men det är ännu värre att tvätta antar jag!!


Måndagmorgon

Guten Morgen, alle Leser.

Jag börjar få igång tyskan litegrann. Men detta behöver jag inte översätta, eller hur ? Haha. Godmorgon på er, jag hoppas att ni har sovit gott. Det har jag iallafall. Jag sov vid 23-tiden, jag såg på Troja på tv3. Sjukt bra film! Lite blodigt, men spännande och jättebra. Så ställde jag klockan på 6:40, så man har lite tid till att blogga. Jag är redan klar. Jag har duschat, klätt på mig och redan ätit frukost. Jag ska gå snart, det är ganska lång tid kvar. Så istället lyssnar jag, med låg volym på Muse's låt "Starlight". Mjo, dem är bättre än vad jag egentligen trott. Jag känner endast till låten "Supermassive Black Hole". Men jag har gått in en hel del på Hanna's blogg, och "Starlight" är den första låten som dyker upp. Sjukt bra!
Idag slutar jag 15:15, idrott som sista lektion. Nu ska jag banne mig ta med mig gympakläder! Jag orkar inte gå på promenader eller sitta i bibblan för att göra en uppgift. Man får hoppas på en bra idrott, inte karate eller Tai Kwondo igen. Då dör jag, antar jag. Hinderbana kanske ? Åh, jag har tyska idag. Mums! Haha, jo. Det är kul egentligen. Och så har jag slöjd, där ska jag försöka göra klart min misslyckade minihylla.
Jag har tydligen NO-förhör i veckan om syror och baser. Bl.a ska man kunna vissa kemiska förkortningar som: NaOH- är Natriumhydroxid. Och man ska kunna vissa faror som finns i syror och baser. Bäst att ta hem häftet idag!

Jag hoppas på att ni också får en bra skoldag! :)

Måste-ha-saker

Jag surfade litegrann på discshop's hemsida för att kika på några saker. Bl.a TTS saker och jag hittade en hel del som jag ville ha! Lite surt att det inte finns någon tröja med söta Jasper på. Att Rosalie och Edward-tröjor finns är väl normalt. Men Carlisle och James ? Jasper är väl en aning mer välkänd än James är, inte sant ? Haha, nu ska jag nog inte sitta och muttra. Jag hittade iallafall en söt sak på ett bokmärke. Två tröjor hittade jag också!


"Jasper Hale"-bokmärke 49:-/st, perfekt för mig!

Mums. "New Moon"-tröja 199:-/st

"Twilight"-tröja 499:-/st, så fin!


Hemma från julmarknaden

Vi lyckades sälja en hel del. Jag och Sandra sålde lotter och lite tvål. Men vi stod mest vid en brasa för det var så kallt! Såg Sabina på marknaden, som inte ville bidra någonting. Tomten kramade jag också, men jag hann inte fota honom! Surt, men aja. Bilder kommer nedan ;)


Lite.. coolisch ?


Våran brasa, som vi värmde oss vid.

Sandra på marknaden. Tumme upp :)

Hon fotade mig, jag fotade henne!

Slutligen, en väldigt .. tomtig Isabelle ;)


1:a advent

Godmorgon läsare!

Jag har för någon stund sedan klivit upp ur sängen efter en bra sömn. Då gick jag ner och åt lite frukost. Idag är det julmarknad som gäller och 1:a advent. Tiden går så sjukt fort! Det är bara fyra söndagar kvar till julafton, det är helt sjukt! Jag måste nog skriva ner en önskelista senare idag, men fortfarande vet jag inte vad jag ska önska mig. Det får bli småsaker.

Jag ska vara på julmarknaden klockan 13:30. Så jag får börja gå en halvtimme innan. Ska stå där i tre timmar och sälja, roligt värre. Så nu får jag duscha och klä på mig!


Julpyntet är igång med full fart!

Nu börjar julen dyka upp i huset. Vi har en lång ljusslinga på staketet, och pappa håller på att montera upp en STOR julstjärna. Glitter är på gardinstången i mitt rum, så långt har vi kommit ännu. Imorgon köper pappa nya ljusstakar. Åh, jag älskar julen!




Glitter och gamlour! Det enda som saknas är snön! ;)


Rubrik saknas

Jag börjar få brist på rubriker idag. Men iallafall, jag har nyss kommit hem från badet med älsklingen min. Vi badade i tre timmar, men vi tycker fortfarande att Fyrishov är bättre. Vi åkte mest ruschkanorna och "vågcirkeln". Annars var det bubbelpoolen som gällde.
Det var småglin, kanske 9-10 år som var i bubbelpoolen med oss. De snackade om saker och ting. Puschade då och då brösten också, vi två tyckte att de var löjliga. Och vi kom in i samma bastu som dem, trodde att de var lika tuffa som oss. Och vi hade våra skåp intill dem. De började blänga och snacka en massa skit om oss! De pekade på oss, viskade till varandra, snackade en massa skit. Förlåt för våran skönhet är mycket bättre än eran. Förlåt för att vi har högre status än er. Småglin.

Men just nu gör jag inte mycket. Lyssnar på Black Eyed Peas - Meet me halfway. Sjukt bra låt som man inte kan sluta lyssna på. Snart ska jag julpynta huset. Pappa får skaffa några ljusstakar, brist på dem också! Blir glittrigt och julmysigt här hemma! Därefter.. vet jag inte vad jag ska göra. Nörda datorn och kolla sedan på teve. Hmm.. undra vad det är för teveprogram idag. Man får hoppas på något bra!
Julmarknad imorgon, som jag och fritidsgården ska anordna, det får inte jag glömma!


Absolut inte den bästa bilden jag någonsin tagit. Men någongång måste man bjuda på sig själv! ;)


Suckar djupt..

Som ni minns fyllde jag år för tre veckor sen. Min misslyckade födelsedag i skolan, men blev lyckad efteråt. Ja, min mamma ringde och sa grattis också och lovade mig ett presentkort. Vart fan är den då !? Jag blir så arg och deprimerad på henne! Jag kan satsa att hon har supit upp för alla pengar hon fick i torsdags. Och inte nås hon på mobilen. Jag tänker inte ge henne julklappar, morsdagspresent eller födelsedagspresent om hon ska fortsätta glömma bort min födelsdag. Jag blev tonåring for god sake!! Jag måste få tag på henne på något sätt, förutom internet. För det har hon inte. Jag ska också säga till henne att jag vill att pappa ska ha vårdnaden för oss. Jag vill ha bankomatkort, men inte så länge det är delad vårdnad.
Hon kan glömma att jag kommer till henne på jullovet. Hon kan inte hålla löften, jäkla.. jag vet inte vad! Nej, jag stannar här och firar jul och nyår. Sportlovet ska jag också stanna här, för då är det skidresor som gäller. Då blir det sommarlovet, då har jag inte träffat henne på ett år tills dess. Det är hon värd!

2012 och New Moon

Hej på er!

Var en stund sedan jag skrev ett inlägg sist. Nu är det paus för idol, Erik regerade verkligen! Beatles-låten var grym! Innan Idol började såg jag på New Moon på internet, gratis med ganska bra kvalité. Sedan såg jag litegrann på 2012 som brorsan såg på nätet. Den verkar jäkligt spännande och sorgsen! När det var tidsräkning tills jorden skulle börja gå under började jag bli.. rädd. Men den var bra! Fast brorsan tyckte att den var sådär, inte som han hade förväntat sig. Imorgon ska jag se på This Is It. Får hoppas på att dem är bra.

Nej, men nu ska jag gå ner och vara lite social med teven. Ha det bra, och rösta på Erik eller Tove. Haha, skojade bara!

Varför jag ska lägga av..

Frida, stackaren och kanske ni andra tycker att det är synd att jag ska lägga av med att blogga om Twilight. Pappa, som skyddar mig mot allting som jag verkligen uppskattar tycker att jag inte ska se världen som Twilight. Utan det finns också en verklighet, och den ska jag leva i. Jag får skriva om Twilight, men inte lika mycket som jag har gjort nu. Istället bloggar jag om funderingar och mitt liv. Hur mitt liv har varit under mina 13 år. Mitt förhållande med mamma. Det är mer intressant att läsa än Twilight, antar jag.
Nu kanske ni tror att jag helt plötsligt börjar hata Twilight, men det gör jag inte. Fortfarande har jag den hysterin inom mig. Jag blir fortfarande lika lycklig. Men jag gör det här för att inte låta fantasin gå över styr. Pappa är orolig att jag kommer leva i mitt egna rollspel .. och att jag kommer bli utnyttjad.

Vad jag menar med utnyttjad är: Jag skriver på bloggen om Twilight, Facebook.. allt. Så kommer en man, 47 bast som leker en tjej på 14 år. Han kanske frågar "Jag och mina kompisar tycker också om Twilight. Kan jag få din msn ? Så kanske vi kan snacka om det". Och så under en kort period frågar han om vi kan träffas. Jag säger dumt nog ja, och blir utnyttjad. Värst nog sexuellt utnyttjad. Och detta kan hända. Det har hänt. Det hände nu i veckan. En kvinna på 27 år, spelade World of Worldcraft. Hon skulle träffa en man, och då blev hon mördad. Så, jag minskar nog på skrivandet om Twilight. Jag kommer fortfarande ha kvar kategorin, ut ifall att.

Kom inte och säg att min pappa är överbeskyddande, eller att jag är feg och tänker på saker och ting alldeless för mycket. Min pappa skyddar mig mot alla idioter som finns i världen. Det är klart han tänker på mig nu när jag är tonåring. Och feg, det är klart att jag tänker på saken extra noga. Jag vill leva, for god sake! Jag vill inte stöta på någon våldtäksman, beväpnad man.. eller vad som helst. Det är mycket bättre att tänka efter än att bara.. fortsätta. Twilight kan jag ha inom mig, eller snacka om det. Men inte låta det komma ut på internet lika mycket som jag pratar om det.


Dags att sova

Nu ska jag gå och lägga mig. Det har varit en sådär dag. Inte särskilt nöjd. Bättre dagar kommer. Och pappa, oroa dig inte. Jag kommer inte bli en idiot, du vet det själv. Jag ska försöka att inte låta min Twilightfantasi gå för långt. Därför ska jag lägga av att blogga om Twilight, men jag kommer inte sluta älska serien. Oroa er inte, mina läsare. Jag kommer börja blogga mer om funderingar och mitt liv. Men Twilight kommer alltid finnas inom mig. Inristad i hjärtat föralltid.

The Voice Rapattack v.41, Twilighttjej

The Voice's rapattacker tycker jag vanligtvis är coola att lyssna på och man diggar takten. Men just denna känner jag att det är.. respektlöst på något sätt. "Släpp nu taget om din Twilightgrej", vadå ? Får man inte tycka om TTS (The Twilight Saga) ? Lågt tycker jag att det är. Jag vet att de kanske inte är seriösa, men en bättre text kunde väl de hitta på till en twilightberoende ?


Försov mig 2 timmar!

Hej allihopa!

Idag har jag haft en hemsk dag i skolan. Jag försov mig hela två timmar! Sjukt! Det var meningen att jag skulle kliva upp klockan sju, men väckarklockan ringde inte. Och idag skulle jag tvätta håret, men jag hann inte! Jag kom alltså 45 minuter för sent, tack för den! Så under dagen har jag haft panik. Mitt hår är så smutsigt och fettigt, usch.. så hemskt! Och jag glömde glasögonen hemma så jag såg inte alls mycket idag. Så snart måste jag tvätta håret, jag känner mig sjukt äcklig idag.

Men när jag kom hem så tog jag två mackor och ett glas oboy, eftersom att jag fortfarande är hungrig efter lunchen. Jag hann nämligen inte äta frukost. Jag tänker också på morgondagen eftersom att jag och flera från fritidsgården ska anordna en skolfest för en skola i närheten. Vi gör det för att tjäna pengar till en skidresa och det kommer bli ganska kul. Se små förstaklassare dansa tryckare med varandra.. aww. Men det känns lite surt att missa Idol. Jag får hoppas och hålla tummarna för Erik och Tove.

Just det, jag läste Twilightbloggen att Chris, jag kommer inte på vad han jobbar med under inspelningen. Men han sa såhär: "New Moon was made for fans. If you don't get it, then you don't get it", jag håller med honom. Många kritiserar TTS. Men det låter mest logiskt att filmerna är gjorda för fansen. "If you don't get it, then you don't get it".

Men nu ska jag tvätta håret. Kris! Så ni får ha det bra!

The sex is on fire


Det måste vara olagligt att bära ett sådant leende Jackson Rathbone har. Så oemotståndligt sexig ;) ♥

Hey Apple

Först: klicka på paus på musikspelaren.


Bilder från New Moon biografen

Det kändes lite tomt med bilder på bloggen. Så jag ska nu uppdatera foton från måndags. New Moon biografen.


Jag och Frida, färdigsminkade vettu! ;)

På väg till Kista, där vi såg på bio.

Så tomt var det när vi kom in. (Vi kom in först. yaaay)

Frida goes popcornmonster!

Min popcorn och cola!

XL läsk tog vi. Och muggfan fick inte plats i behållaren! Men kul var det ;)

Antingen, eller

Blondiner - Brunetter

Blåögda killar
-Brunögda

Surt - Salt godis

Bangkok - London

Stockholm - Göteborg

Adriana Lima - Miranda Kerr

Julafton - Nyårsafton

Nate Archibald - Chuck Bass

Ginatricot - H&M

Britney Spears - Lady Gaga

Personlighet - Utseende

Väskor - Skor

Simma - Löpa

ful & lycklig - snygg & olycklig

plugga - jobba

jordgubbar - banan

Sola - Bada

Pool - Havet

Skidsemester - Solsemester

planering - spontanitet

glass - godis

stökigt - organiserat

Sverige - Dubai

julafton - nyårsafton

inga barn - 8 barn

silikonbröst - silikonläppar

landet - storstan

make up store - maybelline

GossipGirl - Sex & the city

kaffe - te

marabou
- lindt

banta - träna

the body shop
- dove

shoppa på nätet - shoppa i butik

lyx - budget

fota - bli fotad

tidning - bok

ge -

string - hotpants

förrätt - efterrätt

skräckfilm - romantisk komedi

drinkar - öl

frukt - grönsaker

zara - topshop

kjol - shorts

familj - vänner

Jackson Rathbone

Monroe Jackson Rathbone, som även kallas Jay, är född 21 december 1984. Han föddes i staden Singapore men har rest jorden runt på grund av sin pappas jobb. När familjen Rathbone bosatte sig i Texas började Jackson i en teatergrupp. Efter han gick ut skolan flyttade de till Los Angeles, där han försökte bli skådespelare. Han jobbade med Disney 411, men sedan fick han en roll i Beautiful People. Han har också medverkat i OC, Twilight, New Moon och Close To Home. Han kommer också medverka i filmerna The Last Airbender och Eclipse.

Lite kort ;) : Han är även med i ett band som heter 100 Monkeys. Han tycker om att lyssna på musik och skriva egna. Han är 1,77 m lång. Något som ni kanske inte visste, är att han är färgblind. Jag vet dock inte hur han gör för att t.ex klä på sig och veta vilka färger de är. Eller om han har ett par linser.


Godmorgon

Jag sov väldigt tungt inatt och det var planerat att jag skulle kliva upp klockan 7:45. Men hunden väckte mig. Bjässen ska självklart hoppa upp och visar någonting som: "Kom igen, kom upp nu då. Voff voff!". Jag kunde därefter inte sova om så jag klev upp. Åt frukost, två mackor med Oboy och nu sitter jag bara vid datorn. Ska antagligen göra det resten av tiden. Idag slutar jag 14:50, hemkunskap har jag som sista lektion. Jag, Zenobia och Amanda ska jobba tillsammans. Man ska laga en maträtt som har kycklingfilé som första ingridiens. Så vi tre ska göra kycklingfilé med klyftpotatis och bearnaisesås. Man får inte hoppas på rå kyckling. Som sagt, bra samarbete måste det vara.

Idag hoppas jag på att killarna har lugnat ner sig. Pappa säger att jag ska undvika dem, men jag är inte den personen. Jag får väl försöka.

Efter skolan har jag lust att skriva om Jackson Rathbone i bloggen. Kanske är det kul att veta om min älskling ? Haha, men det ska jag göra iallafall.

Kvällsinlägg

Sista inlägget för idag. Jag ville bara säga till er att nu mår jag lite bättre. Men det har inte gått över helt, jag är fortfarande deprimerad och arg. Jag får hoppas på morgondagen. Typiskt att det finns idioter i världen, men dem får man leva med. Nu ska jag alldeless strax gå och lägga mig, jag börjar 9:10 imorgon så det är rätt skönt. Jag återkommer i bloggen förhoppningsvis när jag vaknar, annars är det som vanligt.. efter skolan. 

You make my wish come true, Jackson Rathbone ♥


Tack, Hanna.

Tack för att du ställer upp, tack för alla fina kommentarer du har sagt om min blogg och mig som person. Tack för att du är.. fantastisk. Det är så enkelt att prata med dig och när du dyker upp i rummet så sprider du ut lycka. Är man någonsin sur och ledsen när du kommer ? Don't think so. Du är en fantastisk person (och bloggerska). Det är kul att vi har samma intresse, känner ungefär likadant om Twilight och en massa annat. Jag funderar på att byta klass, tyvärr tror jag inte att.. det kommer funka. Men vi får se. Vi kan hålla kontakten iallafall.

Men jag ville bara säga tack till dig, Hanna. Du är fantastisk och underbar!

Problem allihopa ska ha

Dagen har varit deprimerande. Det säger jag rätt ut. Tänk att vissa folk verkligen har problem !? Jag blir trött på allihopa som tror att de kan knäcka mig. Visst, de gör det på ett visst sätt som får mig att försöka säga något som svider ännu värre. Varför ska vissa lägga sig i mitt Twilightberoende ? "Twilight suger", "Lyssnar du på Twilightmusik?", "Palla läsa Twilight". Fan, ge er i mitt liv! De låter så sarkastiska och nochalanta så det bara skriker i öronen på mig! Jag är så less att andra får prata om sitt intresse, som fotboll eller så. Men jag får inte prata om Twilight, som är mitt högsta intresse. Den som jag som mest kan prata om Twilight med, det är Frida. Och det är jag jäkligt tacksam över! Men jag önskar att jag kunde prata med flera. Att de inte tar illa upp och säger en massa värdelösa kommentarer tillbaka. Pappa och Rasmus tycker om att prata fotboll med varandra, men det känns som om jag inte får nämna om Twilight. Nu börjar johan-palm-tiden på nytt. Alla kritiserar mig och mitt beroende. Jag läser böckerna hemma i ensamhet. Jag måste hålla mina känslor om Twilight och bl.a Jackson Rathbone inom mig. Jag var olycklig som mest på den tiden. Jag bar på självmordstankar. Och varför ska detta fanskap hända igen pg.a några som inte kan acceptera mig för den jag är ? Under dagen har jag funderat på att flytta. Flytta till min alkoholiserade mamma, som jag helst inte vill göra. Eller flytta till Dublin, hos min faster. För att slippa att känna självmordstankar-känslan igen. Eller åtminstonde byta klass, 7A kanske. Gå med min brorsa igen, men hellre 7A istället fjortisklassen som kallas 7D. Jag hatar min klass. Så störande och jag vägrar känna den känslan. Jag grät varje dag. Jag kunde inte tala ut. Visst, jag var crushed på nästan världens fulaste kille. Men whatever, kan de aldrig acceptera mig ? Respektlösa. Självförtroendet börjar sjunka dag för dag. Sedan dagen då jag fyllde år. De trackade på mig och insåg inte att den dagen var min dag. Dagen jag hade längtat efter. Och dagen efter sa de: "Fyllde du år igår ?", godmorgon på er. Åh, fan jag vill bara flytta härifrån. Jag pallar inte mer. Vem kan hjälpa mig ? Jag är väl antagligen en idiot som bara lever för Twilight och inget mer. Fyfan.

Om ni ursäktar så ska jag se på Twilight och plugga färdigt engelskaläxan.

New Moon!

Då har jag sett den! Den var helt fantastisk och man kunde inte hålla tårarna borta! Det var en fantastisk upplevelse, särskilt att se Jasper vara så het! Man dreglade nästan samtidigt som tårarna föll ner. Charlie var så omtänksam, jag har aldrig sett den sidan av honom. Edward såg så.. oemotståndligt vacker ut. Volturi.. åh, så mäktiga! Esme, så vacker. Emmett.. såg ut som den bästa storebrodern man kan ha. Rosalie var så vacker. Alice så .. sprallig och söt. Men oavsett vad, var Jasper den hetaste. Jag grät så mycket, Frida också. Vi började redan gråta när reklamen kom, och grät ännu mer när filmen började. Åh, det var så fantastiskt! Alla Jaspers leenden, de såg så omtänksamma och han såg inte alls likadan ut som i Twilight. Amanda, jag antar att du ser lite.. konstigt på sistonde. Åh, jag vill bara se filmen om och om igen. Så spännande, särskilt när Jacobs familj dök upp i bilden. Så som jag minns kommer Eclipse ut den 21 juni. Längtar! Och i mars kommer filmen ut. 23 november 2009, en dag man minns. Jag vill inte avslöja slutet, jag avslöjar ingenting. Inte scener, men leenden. Särskilt från min älskade älskling. Jasper Hale. Jackson Rathbone. Åh! Jag gråter varje gång jag hör hans namn. Jag gråter när jag hör Bellas vaggvisa, som jag gör nu. Jag gråter när jag hör Flightless Bird. Allting påminner mig om Edwards och Bellas kärlek till varandra. Åh! New Moon var så jävla bra!! Absolut den bästa filmen som jag kan rekommendera. De flesta i salongen grät inte.. bara skrattade åt.. fel saker ? Men jag och Frida grät. Jag grät i hela två timmar, kan ni tänka er! Taylor Lautner hade rätt: "Our fans gonna love it", jag älskade filmen! Det går inte att beskriva hur jag känner mig nu. Jag känner mig så lättad, att jag har sett filmen. Nej, jag kan inte beskriva med ett ord. Alldeless för lite. Jag måste, måste.. måste se den igen! Jag vet annars inte vad jag gör! Ni anar inte hur mycket det här betyder för mig. Nej, jag kan fortfarande inte beskriva. Jag gråter som in i helvete nu, jag är så nöjd! Jag tänker på Charlie, Sam, Quil, Mike, Eric.. Angela, Jessica. Edward, Bella.. Jacob. Allihopa, det går inte att beskriva. Jasper, fyfan.. nej, nu måste jag lägga av att skriva. Jag skriker snart ut, jag måste se Jasper. Jag tuppar av snart!

(Bilder kommer imorgon)


Musik i bloggen

Jag har numer fixat musik i bloggen. Det är inga "rock on" låtar, det är mer lugna låtar som jag tycker om. Musikspelaren fungerar som en Ipod, så om ni inte orkar lyssna klickar ni på pausa.
Jag börjar nästan gråta.. eller jag gråter till den låten jag lyssnar på just nu. Flightless Bird, av American Mouth. Fantastisk bra och är blandannat ett soundtrack till Twilight. Skolbalen. Låten är så fin och texten är så.. mäktig eller vad man ska kalla det.
Imorgon är det New Moon som gäller. Den dagen jag har väntat på i månader! Det är 30tals personer som kommer se imorgon, hittills. Men vem vet, det kanske blir fullt ? Frida oroar sig för att vi kommer missa början. Men när vi kommer direkt till Kista, köper vi våran popcorn och läsk sedan väntar vi utanför salongerna. När man tänker positivt går allting bra. Åh, gud.. det komemr bli hur kul som helst! Bästa måndagen i mitt liv!

Nej, nu känner jag att jag måste dammsuga rummet, det yllar av katthår. Mina ögon svider!

Dålig uppdatering

Ledsen för dålig uppdatering idag. Men som sagt, jag har haft simträning och det gick bättre än vad jag trodde. Jag måste bara få igång konditionen, för den är kass. Kanske springa 1-2 ggr i veckan ? Jag börjar antagligen nästa vecka.  Annars har jag valt kläder till biografen imorgon. Tyvärr fick det inte bli någon kjol och nylonstrumpbyxor eftersom att jag ville ha min vampyrtröja. Så det blev små, blåa leggins och den tröjan. Det blir bra ändå. Och idag gav pappa mig en hundring för snacks och så till bion. Och Fridas mamma får 110:- av mig istället för 105. De extra fem kronorna är väl.. "tack för att du betalade till mig" dricks ;)
Åh, gud. Jag är så hungrig! Idag är det jag och brorsan som får laga mat till oss. Vi ska värma Billys Pizza och Billys Pirog i mikron. Riktigt mumsigt, med tanke på att jag är riktigt sugen på det!
"Skyll inte på Hugo, Skyll inte på Huuuugo!", är den låten jag lyssnar på nu. Varför spelar vi inte den på musiken ? Det är Xylofon och bongos, som vi har brukat spela. Lite keyboard och elgitarr också. Den är hur grym som helst, väcker många gamla minnen. Nej, men nu går jag ner och värmer min mat. Hoppas att ni har haft en lika bra helg som mig. Skola och New Moon imorgon!


- Min outfit till biografen :)

Duschad och redo för dagen

Godmorgon på er!

Jag vaknade för några minuter sen och hunnit ta en varmdusch. Simträning idag. Jo, denna gång känns det som att jag verkligen vill gå. Jag hoppas på att vi kommer öva på bröstsim och fjärilsim, jag är bäst på det. Frisim och ryggsim, nja.. jobbigt. Men träningen börjar 13:45 och slutar 15:00. Det kommer gå super!
Annars under dagen kommer jag sitta hemma, kanske läsa Ljudet av ditt hjärta (Eclipse) ? Jo, i think i do that. Kanske sitta vid datorn och vänta på att Gossip Girl kommer börja ? Det låter bra. Det är iallafall ingen speciell dag. Imorgon är det skola och New Moon!! Längtar som in i .. jag vet inte vad!

Men nu måste jag äta frukost. Oboy och ostmacka får täcka min hungriga mage!


Lägger upp denna vackra bild på min björn (och Fridas bror) Emmett, och bitchiga men fina Rosalie (a) ♥

Mitt Twilightberoende

Jag tänker på samtalet igår mellan mig och pappa. Och brorsan då, men han verkade inte.. vara det samtalsämnet vi pratade om. Vi pratade om mitt Twilightberoende. What is that problem ? Visst, jag lever i min fantasivärld. Men det gör väl alla någongång ? Jag är crushed på en låtsasvampyr och på en av världens mest hetaste skådespelare. Jackson Rathbone. Vampyrer finns inte. Men varför jag älskar Twilight Sagan är Edward och Bellas kärlek till varandra. Hur han skyddar henne, hur han förklarar för henne hur mycket hon betyder för honom, det är alltihop. När jag läser en bok från serien så kan jag se bilden. Jag kan nästan se Edward och Bella framför mig. Och jag kan fortsätta läsa boken i timmar, för jag blir så fascinerad. Jag räknar Twilight som mitt syre. Jag kan inte vara levande en dag utan att nämna eller läsa Twilight. Det går inte. Jag började läsa serien i mars. Jag tänkte: "Ja, men.. jag läser väl den här boken då.". När jag kom in en bit i första boken så blev jag genast beroende. Jag läste den andra, tredje och fjärde. Jag såg på filmen om och om igen. Kanske varje dag. Och nu är det min tredje gång jag läser serien. Jag kan inte sluta älska Twilight. Twilight är mitt syre, Twilight är en del av mitt liv. Twilight räddade mitt liv, konstigt nog. Jag var den som föredrog Johan Palm musik, jag blev retad och allting. Många ogillade mig. Men sedan började jag läsa. Och nu är jag den jag är, just accept it. Ingen kan få mig att bränna upp mina Twilightböcker, bränna upp filmen, bränna upp mina två Twilightaffischer. Ingen kan få mig att sluta bli beroende. Twilight är en drog. En väldigt bra drog, på sitt sätt. Bara det inte går överdrivet långt att man tror att Robert Pattinson är en vampyr på riktigt. "Istället för droger, läs en Twilightbok", är mitt citat. Jag ville skriva det här för att visa er att oavsett vad ni säger eller tycker så kommer jag aldrig att lämna mitt Twilightberoende. Jag är stolt över att kallas för en "Twilighter". Twilight är min drog, och jag lämnar den inte. Jag älskar Twilight, Jackson Rathbone, Edward Cullen och Jasper Hale. No matter what you say!


Björnes låt - Skyll inte på Hugo

Minns ni barnprogrammet Björnes Magasin ? Självklart att ni gör. Det bästa och älskade barnprogrammet jag någonsin sett! Ni minns väl låten "Skyll inte på Hugo" ? Den tänker jag lägga in nu. Så svängig och väcker många minnen!


Twilight soundtrack - Linkin Park

Hej allesammans!

Jag sitter just nu och lyssnar på en av världens bästa låtar. Linkin Park - Leave out all the rest, som en gång var Twilight soundtrack och kommer alltid vara det. Jag kan inte fatta, jag ska på New Moon på måndag! Imorgon blir det en toppendag. Först: Simträning 13:45 till 15:00. Sen ska jag hem, ta det lugnt. Se på Gossip Girl och Top Model. Sen sover jag och nästa dag är det New Moon dagen. I can't believe it! Man längtar som bara den och skakar. Det är inte många som har förhandsbokat på måndag. Det är jag och Frida och tre andra. Kanske är det bara vi ? Hoppas det också är ungdomar som tycker om Twilight, så är det alla vi som skriker. Nej, det spelar ingen roll. Jag och Frida kommer skrika och gråta oavbrutet.


Jag älskar låten!


Shopping!

Nu är jag hemma från shoppingrundan. Köpte ett par snygga skor för 169:-, jag antar att det var värt alla pengar. Man får se hur det blir när vintern kommer. Men det köpte jag och en tröja till New Moon biografen. "I love Vampires", man kan inte motstå den! 99:- på Gina Tricot, värt alla pengar. Inga problem! Efteråt gick jag och Zenobia ner till McDonald´s och åt varsin McFlurry KitKat Deluxe. Mums!



"New Moon, succén fortsätter. Biopremiär 20 November"

Väldigt, väldigt goda!

Bild på skorna kommer senare idag. Just nu ska jag bara ta det lugnt.


Dagens outfit+makeup

Snart ska jag ut för att shoppa in mig ett par skor. Det får bli ett par Uggs iallafall, för jag orkar inte vänta på att pappa ska sluta och åka till Skopunkten. Svarta Uggs får det bli!


Dagens outfit: T-shirt NewYorker och ett par jeans

Dagens makeup: Vit ögonskugga H&M, vit kajal H&M, Isadora ögonskugga H&M.
Mascara: Loréal Voluminous Carbon Black H&M

- Och vet ni vad jag ser: Jag har lika ögonfärg som Jackson Rathbone!! ♥ Titta på hans ögon!

Min älskling, no matter what he say ♥

Hmm...

Godmorgon på er!

Jag hoppas att ni har sovit gott lika mycket som jag har. Tyvärr kunde jag inte sova längre än 9:30. Ville så gärna sova längre, men det gick inte. Istället gick jag upp, tog en macka och satte mig vid datorn. Är inne på Skopunktens, Deichmann's och Dinsko's hemsidor eftersom att jag är i kris efter vinterskor! På Skopunkten finns det massor av skor jag vill ha. På Deichmann's fanns det inget jag var intresserad av. Och på Dinsko var allt.. nja. Så jag hittade två varmfodrade stövlar på Skopunkten. Jag vill inte ha Uggs längre. Kompisen min sa att de inte var vattentäta, så nej tack. Men tyvärr måste jag välja ett par skor, och jag är helt crushed på två stövlar.
Tyvärr går det inte att lägga ut dessa fina skor, eftersom att det är en bmp. mapp. Men istället kan jag länka till skorna!

Stövel med spänne + varmfodrad - 399:-

Stövel + varmfodrad - 399:-




Idoltiden slut för Reza

Reza åkte alltså ut i Idol. Surt, men man får hoppas på att hon fortsätter med musiken med den utstrålningen och rösten hon har. Hon var en av dem bästa i Idol. Men just nu håller jag på Erik och Tove. Det blir tuffare och tuffare nu!

Jag kan fortfarande inte förstå att jag, Isabelle ska gå på New Moon! Åh, jag har inte kunnat släppa tanken om det under hela dagen, det är helt sjukt! Jag trodde aldrig att jag skulle kunna gå in på New Moon, men nu när SF äntligen förstår att många har klagat så sänker dem till 11årsgräns. Fantastiskt!
Nu måste jag gå och lägga mig. Kommer drömma goda drömmar inatt, det känner jag på mig. Goda drömmar om Jackson Rathbone, godar drömmar om Twilight, goda drömmar om New Moon.. Längtar tills på måndag, jag spricker snart!

Tårar, tårar och bara längtan!

Jag satt och bläddrade i aftonbladets nöjestidning som jag oftast brukar läsa. Första sidan: Vem väljer du ? Twilight, det var Twilightspecial. Tårarna bara rann ner medan jag läste och jag skrek och skrattade. Jag har aldrig gråtit för en spalt i tidningen. Alltså, Twilight är mitt syre. Twilight förändrade mitt liv. Twilight förändrar liv. Åh, gud.. jag sitter här helt mållös och jag vet inte vad jag ska säga. Istället lägger jag ut de bilder jag hittade i tidningen.









Bästa bilden till sist som förklarar allt!

Då var det klart!

Förhandbokningen är klar! Tack gode gud, Frida! 
Salong 3 kl. 18:30, rad 4. Äntligen, så nu är det bara vänta. Det går snabbt hoppas jag, eftersom att hela veckan har gått så snabbt. Redan helg. Oops, måste kila iväg nu till teven. Snart börjar Idol. Kärlekstema på gång, det blir extra mycket kärlek till Erik!

Taylor Swift - You're not sorry

Hallå på er!

Jag sitter just nu och njuter av Taylor Swift's låtar. Just nu spelas You're not sorry.
 Jag såg att det fanns en CSI Remixad och orginal, så nu vill jag veta vilken ni tycker är bäst ? Själv tycker jag CSI versionen. Så.. grym ;)

CSI remixade


Orginalet.


Bilder


Dagens outfit: Svarta jeans, grå tjocktröja från BikBok och halsband "I" från Glitter.

Klockren bild på Frida bakom kameran! (Går tyvärr inte att vrida på bilden.)

(Gick inte att vrida) Frida ritade denna på bilden. Ska föreställa oss på New Moon. Jag som har >< ögon ropar "Jasper jag älskar dig" och Frida med gråtandes ögon ropar "Edward jag älskar dig" ;)

This is it (New Moon)

Idag är det den dagen alla Twilighters har väntat på. *trumvirvel*

- NEW MOON PREMIÄREN! Just det, det är denna dag! Jag har alldeless nyss kollat på SF-bios hemsida och såg att de har minskat åldersgränsen till 11 år! Man blir bara så... det går inte att beskriva! Äntligen har de fattat! Jag och Frida skrek, tjoade och tjimade ungefär hela dagen. Fullpeppad och på måndag gäller det. Det blir våran dag. En dag man minns. Åh, man blir bara så... skakig, skrikig, överlycklig. Jag kan inte sätta ord på hur glad jag är just nu! Det är 135 platser kvar klockan 20:45 på måndag, så Frida hinner att förhandsboka platser utan att det tar slut.

Med det här bjuder jag på bilder från filmen.






Hemma från Frida

Hej på er allihopa!

Har inte skrivit någonting idag, eftersom att efter skolan följde jag med Frida hem. Det var väldigt hemtrevligt hemma hos henne och det såg nästan likadant ut som mammas lägenhet. Köket var läskigt likt! Väldigt fin lägenhet! Jag och Frida kollade lite på teve, snackade, spelade Sims 3. När vi skulle skapa en familj, så tänkte vi på samma sak. Twilight. Vi gjorde Edward, Bella och Renesmee. Gulliga! Haha, men det var jättekul att vara hos henne och det var kul att umgås med henne.
Imorgon ska Frida förhandsboka New Moon-biljetterna, vi hoppas på att vi kan se den redan på måndag. Annars blir det på tisdag. Vi är väldigt nervösa och peppade! Vi två har väntat på den dagen i månader! Och snart är den här! Gud vad man längtar! Så vi snackade en hel del om Twilight också, som vi har det största gemenskapet tillsammans. Visade henne blandannat backstage Volturi, som jag har på bloggen.

OM NÅGON SER NEW MOON IMORGON, AVSLÖJA INGENTING! SÄG INGENTING OM VAD SOM HÄNDER. INGENTING!

- Annars är spänningen inte lika spännande längre. Så, snälla..

Jag vill däremot önska Hanna en riktig mysig och gråtfärdig kväll på förhandsvisningen!


- Hanna, jag har också en huggtand. Mrs.Hale nästa ? ;) ♥


The Volturis (New Moon)

Jag är fortfarande fruktansvärt nyfiken så jag kikade runt på Youtube, så hittade jag ett videoklipp på Volturis. Dakota Fanning, som spelar Jane ser helt fantastisk ut! Och vilken förändring det blev med dem där röda linserna. Aro ser väldigt mäktig ut. Demitri och Alec ser bäst ut. Felix.. påminner mig om Emmett. Fast, de två är nästan lika starka. Åh, jag längtar!


Förbereder mig till utvecklingssamtal.

Hallå allesammans!

För någon stund sen kom jag hem från skolan. Skoldagen blev okej. Svenska och tyskaförhöret gick mycket bättre än vad jag hade förväntat mig. På matten gick det också bra. Därefter var det lunch, sedan hemkunskap. Vi planerade på hemkunskapen på vad man kunde laga för maträtt, måste vara kycklingfilé, nästa vecka. Jag, Amanda och Zenobia ska tydligen laga kycklingfilé med klyftpotatis och bearnaisesås. Man får hoppas på det bästa!

Men nu måste jag börja göra mig i ordning inför utvecklingsamtalet. När jag kommer hem igen så kan jag berätta hur det gick! :)

Sovmorgon och längtan fortsätter

Godmorgon!

Idag fick det bli en liten sovmorgon för mig eftersom att jag börjar klockan 9:10. Och jag slutar ganska tidigt, 14:50. Jag ser fram emot dagen, man får hoppas på att den blir lyckad.
Men nu har jag bestämt mig vem jag ska gå på New Moon med. Det fick bli med Frida, och jag fick för pappa. Jag valde henne eftersom att vi hade planerat hela veckan och så. Fritidsgården kommer antagligen gå på flera filmer. Idag är den svenskaprov eller om det var förhör, men det är ganska enkelt. Det är substantiv, adjektiv och verb. Substantiv i genitiv, adjektiv i nånting, komperativ och superlativ. Jo, jag tror att ni förstår. Ganska enkelt. Och så har jag tyska som jag dock inte kunnat öva på det. Men jag tror att jag vet, och jag hoppas på att det kommer gå bra.

Nu måste jag äta frulle, så vi hörs senare efter skolan!


Gårdagens outfit.

Och dagens outfit. Är helsvart denna dag, konstigt nog.


New Moon - men med vem ?

På måndag eller tisdag nästa vecka ska jag på New Moon tillsammans med Frida. Och så hörde jag idag att vi på fritidsgården ska på New Moon nästa vecka på tisdag! Åh, gud vad jobbigt! Jag vill inte svika Frida heller, nu när vi har planerat och så. Men jag vill inte svika Sandra heller! Tufft. Men jag får fundera på det. Sandra känner en hel del på fritidsgården så det kanske inte skulle vara några problem om jag drog mig ur där den gången. Frida däremot.. jag tror att hon vill ha mig med sig. Vi två avgudar Twilight Saga. Twilight verkar vara som vårat syre. Vi älskar Twilight lika mycket vill jag komma fram till. Äsch, jag får fortfarande fundera på det.

Åh, gud jag undrar hur New Moon börjar och slutar! Jag längtar så damn mycket! Nu har jag sett på en hel del sneak peeks som har kommit ut under de här månaderna och jag älskar varenda en. Jag tror att New Moon blir mycket bättre än vad Twilight blev eftersom att de bytte regissör. Och jag tror inte New Moon kommer se lika "datagjort" ut, jag tror att det kommer se ganska verkligt ut! Åh, vad jag längtar!!!


Jag är inte team Edward. Jag är inte team Jacob. Jag är team Switzerland!


Åh.. jag gillar!

Eftersom att jag är extremt peppad till New Moon, och har sett på en hel det Sneak Peeks så var jag så himla nyfiken att jag sökte på fler. Och jag hittade en ny! Volturifighten mellan Edward och Felix. Grr.. Så peppad!


Hemma efter en långtråkig skoldag

Hej på er!

För en stund sen kom jag hem från skolan. Nja, idag kan jag inte säga att dagen var lyckad. Den var mer långtråkig. Jag vet inte varför, men det var bara tråkigt. Men på idrotten satt jag och Frida i ett rum och snackade. Hemligheter, blandannat personliga saker. T.ex, mitt "förra" liv. Vi två har en hel del gemensamt.
På NOprovet hoppas jag att det gick bra! Chansade en hel del och såg litegrann på grannen. Men gud, jag sög. Men inte konstigt, läraren meddelar inte att vi har prov, hon säger det dagen innan. Thanks a lot!

Nej, hinner inte skriva. Strax ska jag ta mig till fritidsgården med Sandra. Ha det bra!

Vaken idag också!

Godmorgon, hoppas att ni har sovit gott.

Det har nämligen inte jag. Svårt att förklara situtationen som hände igår. Men iallafall, nu är jag klar för skolan. Jag har klätt på mig, och det visade sig att det blev ett par svartvita strumpbyxor och en blågrön lång tröja. Wild thing! Haha, nejdå. Idag har jag NOprov, som jag dock inte övade på igår. Så jag kan redan se stämpeln "Omprov" på mitt papper. Jag hoppas att det går bra iallafall. Annars är det vanliga lektioner antar jag. Men efter skolan drar jag och Sandra till fritidsgården. Älskar! Haha. Och på torsdag ska jag kanske hänga med Frida hem och umgås. Kanske snacka om blandannat New Moon ? Nej, självklart kommer vi hitta på andra saker.
Ja, just det. På torsdag ska Rasmus, min bror äta pizza med sin klass. Ni tror säkert att de ska äta på resturangen, men nej. De ska äta i sitt klassrum. Då är det bara onödigt att betala 75 kronor för sitt barn. Dessutom får man mat från företaget eller vad det är till skollunch. Då blir det en hel del över. Åh, jag är inte avundsjuk, jag tycker det är så dumt att betala småsaker. Skolan ska vara gratis!

Snart ska jag ta mig till skolan. Jag har musik som första lektion, så det är bra. Vi kommer säkert spela på slagverk. Sedan har jag NOprov. Suck.

En dag runt skolan!


Dagens outfit: Jeans, lång röd T-shirt och röd tjocktröja.


Min NObok, som jag dock inte öppnade under lektionen. Istället..

.. läste jag den "förra" FRIDA tidningen.

Träslöjden, var bara tvungen att fota den. Så fin!

Zenobia vs. Amanda på pingis!

Fantastisk dag!

Hej på er, igen.

Jag kom för en stund sedan hem från skolan. Det har absolut varit en helt fantastisk dag! Det började med att jag och Frida babblade om New Moon på NO. Därefter sa hon att hon skulle gå och se på den. Hon ska förhandsboka biljetter på fredag (premiären) för då kommer alla tider. Så frågade hon mig ifall jag ville följa med! Åh, inte kan man neka heller! Dock ska hennes mamma med, men det gör ingenting. Om biljettsnubben säger "Är ni 15 år ?", så kan hon övertyga honom att vi är det. Nemas Problemas. Så, gud vad jag är glad!

Och dessutom tog jag en hel del foton på blandannat slöjdlektionen och en på idrottslektionen. Lägger ut dem snart. Istället lägger jag in den senaste "Sneak Peek" klippet från New Moon. Bellas födelsedag. Jasper! ♥


Måndagmorgon

Godmorgon!

Jag hade tur iallafall, äntligen kunde jag vakna upp vid rätt tid! Haha, iallafall. Godmorgon på er. Jag hoppas att ni har sovit gott, kanske bättre än mig ? Ja, det har ni säkert. Just nu sitter jag vid laptopen som jag dock inte brukar göra. Men jag gör det bara för att skriva ett inlägg snabbt och pysa iväg till köket. Det får bli en.. två rostade mackor åt mig och ett glas oboy. Jag har inte så bråttom idag eftersom att jag börjar tjugo i nio. Jag slutar däremot klockan 15:15. Ganska sent tycker jag, men det är inte så jobbig dag idag. Det är mest de bra lektioner vi har på måndagar. Som slöjd, idrottslyftet, okej.. om jag ska räkna med en till är det språk. Men det är bra. Då orkar man också.

Men nu måste jag vidare till köket. Jag hoppas på en lyckad dag, och jag hoppas att ni får en lyckad dag. Det är inte fredagen den 13e längre. Så nu kommer turen tillbaka! Ha det gott!


Sista inlägget för idag

Nu har jag sett klart på One Tree Hill, Gossip Girl och Top Model. Såg inte klart på Gossip Girl eftersom att jag var fast vid Top Model. Celia åkte ut. Nästa vecka vill jag att Teyona ska åka ut. Allison tar allt, som jag sa i inlägget nedan.

Så nu ska jag bara.. göra någonting annat. Så ni får ha det bäst så skriver jag imorgon, på morgonen om jag har tur. Annars blir det efter skolan. ♥


Fun Light + Mörker = Mmmm ♥

Hallå på er!

Jag har inte varit så uppdaterad idag, senast jag skrev var det på förmiddagen. Men som sagt, jag försöker vara så aktiv som möjligt! Och hittills går det bra, tror jag.
Jag vill bara säga till er att nu har jag blivit medlem på Bloggportalen, det sägs att det lockar fler besökare. Så jag tänkte varför inte ? Snart så ska jag kanske bli medlem på bloglovin', men jag tvivlar. Bloglovin' råkade ställa till med trubbel på min andra blogg och jag känner inte att jag vågar satsa. Men vi får se. Bloggportalen är kanske inte så pjåkigt heller.

Jag skippade simträningen idag för jag hade jobbig huvudvärk. Men det börjar gå över nu och jag kan gå till skolan imorgon, Non' Problemos. Jag kommer gå nästa vecka har jag lovat pappa och mig själv. Jag måste få tag i simningen, hur komplicerat allting är med träningskort och så, så måste jag göra det. Jag vill inte sitta hemma och ha tråkigt på fritiden, någonting måste jag göra!
Men under tiden jag var hemma kikade jag runt på några sidor. Jag kollade på Sätra Ridklubb sidan, eftersom att jag sakta börjar känna att jag vill börja på ridning. Där kollade jag priser och hästar osv. Det var inte alls lika dyrt som jag hade tänkt mig. Jag tror att det var 195:- per lektion. Inte så dyrt om man tänker efter. Och man behöver inte köpa utrustning direkt, det finns alltid att låna. Och så kollade jag på Danshusets sida. Jag börjar intressera mig för streetdance, jag tycker att det är riktigt coolt. Jag förstod inte precis hur de beskrev hur mycket det kostade. Men om det inte är så mycket, vill jag gärna börja på streetdance. Bra musiksmak, bra danser.

Tja, jag har funderat en hel del under dagen. Det är bara bra. Men simningen satsar jag nog på så länge, sedan får vi se hur det blir. Om jag orkar, om jag inte har tid. Man får helt enkelt se. Just nu väntar jag på att One Tree Hill och Gossip Girl ska börja. Jag måste försöka förstå vilka alla heter i One Tree Hill, jag kan endast Lucas och Nathan Scott, Brooke.. jag har glömt bort. Men Gossip Girl är det inga problem. Under reklamerna under Gossip Girl får jag zappa över till 3:an för att se hur det går för modellerna i Top Model. Man måste hinna följa det också, och det går bra. Jag tror att Nathalie åkte ut sist. Nu vill jag att Celia ska ut. Allison tar allt! Haha, men nu ska jag bra ta det lugnt och dricka upp min saft. Fun Light Lemon Lime, Mmm.. hur god som helst!


Hiss & Diss


* Sovmornar: Vem tycker inte om att bara sova ut ? Särskilt nu på hösten då det är så mörkt, man vill bara krypa ner i sin säng ;)

* Idol-Erik: Första - han är en riktig snygging och mysig. Andra - Hans sångröst! Anders blir av med kroppen och Andreas sin högra arm. Jag ger han mitt hjärta!


* Fjortisar: Jobbiga, söker uppmärksamhet hos folk, kaxiga, skapar konsekvenser.. har dem något bra hos sig ? Det tycker inte jag.

* "Jordens undergång" rykten: Jag förstår inte det hela. Jag vet inte vad jag ska tro på. Man blir bara förvirrad av saken.


Simträning

Godmorgon!

Jag vaknade, eller blev väckt för någon stund sedan. Jag måste ha väckarklockan på söndagar eftersom att jag har simträning. Om jag inte har den på blir det stressigt för mig. Så jag ställde klockan på 9:10.
Jag har inte ätit någon frukost ännu, men ska göra det snart. Det får serveras rostade mackor med Oboy'. Mums! Och sen är man redo för simträningen. Tråkigt nog jobbar pappa och kan inte skjutsa mig till träningen. Jag får antagligen gå i mörkret. Simträningen håller på från 13:45 till 15:00. Jag kan chansa på att det blir mörkt efter träningen, men då är det bara att gå nära trafiken. Jag hatar mörker. Mörker + idioter = sant. Därför vill jag helst att pappa ska vara ledig idag. Men antagligen kommer jag överleva utan övergrepp.

Vad ska ni göra idag ? :)

Sommar 2009



Vad är det första ni tänker på när ni hör den här låten ?

Nyduschad

Eftermiddag nu och har klivit ur varmduschen. Jag blev fast där inne i ungefär 30 minuter, haha. Så skönt nu i kylan! Fortfarande har jag ingen aning vad jag ska fortsätta dagen med. Kanske hitta på någon danskoreografi ? Men då behövs en enkel låt (men måste vara bra!) Har ni några bra smaklökar till musik ?

I don't know, actually. Sitter just nu och lyssnar på Taylor Swift låtar, Fearless spelas nu. Efteråt tar jag mig i kragen och lyssnar på någon Tokio Hotel låt, det var länge sen sist! Ready, set, go är bra. Maybe Spring Nicht ? Haha, fortfarande vet jag inte.

Vad ska ni göra idag ?

'
Dagens ospeciella outfit:
Mysbyxor och linne. Båda två vet jag inte vart jag fick dem ifrån.


Isabelle goes...

.. mekanisk! Jag förstår äntligen hur man gör för att överföra bilder från mobilen till datorn. Gud, vad skönt att använda webcameran mindre! Jag kommer bli mer eller mindre en fotonörd ;)

Nog om det, var bara tvungen att berätta det. Idag mår jag mycket bättre, och jag känner mig piggare. Jag har fortfarande inte mätt mig med tempen, men jag chansar på att jag inte har feber längre. Det var så himla skönt att sova ut, trots att det inte var lika länge än vad jag förväntat mig. Jag sov vid halv tolv och vaknade halv elva på förmiddagen. Snart ska jag ta en dusch och klä på mig. Men idag händer ingenting, jag stannar antagligen hemma och gör sysslor.
Jag vill gratta Julia på 14 årsdagen, nu blir du fjortis ;) Nej, det hoppas jag inte. Hoppas att du får fin, fina presenter och en toppendag!

Härmed bjussar jag på bilder från mobilen :)


- Jag i somras på bästavännen Sandras båt ♥

- Och där är bästavännen Sandra ♥

- Och så bjussar jag på den här sista bilden som togs gårdagen. Dansrepetitoner, kanske inte bästa ansiktsuttrycken, men det var riktigt coolt att se på :)


37,6 - 37,8 graders feber :<

Åh, det blir bara värre och värre. Surare och surare! Jag mätte min feber med tempen och det visade sig att jag har feber. Hatar det! Jag känner mig seg och tom i huvudet. Jag har lust att dra mig till sängs, men jag vet inte om jag orkar sova ? Jag hatar biverkningar, fast man var ju beredd på det igår. Jag kommer iallafall sova jättegott inatt, det känner jag på mig. Undrar om jag verkligen kommer vara vaken när idol börjar. Jag hatar att vara en sjukling, bland det värsta jag vet! Dags för mig att proppa i mig en Ipren, som jag dock inte gjorde, och sedan gå till sängs!!

 


Fredag den 13:e

.. Ja, det kan man lugnt säga. Här sitter jag hemma och är alldeless för hängig för att vara i skolan. Jag dissade dansgruppen, men efter vaccinationen får man inte anstränga sig för mycket. Då kan man bara tuppa av. Så jag kände mig illamående i skolan så jag gick hem. Har varit hemma i ungefär 3 timmar, har sovit i de timmarna och kollat på teve. Just nu mår jag sådär, jag är fortfarande hängig och har frossa men illamåendet har gått bort. Snart ska jag antagligen ta något att äta, men jag vet inte vad. Man får väl rota i kylen och skafferiet. Något finns det väl ?

Ikväll ska jag se på idol, då måste det ändå vara lite tur där. Det är tema topplista, idolerna ska sjunga duett.
Erik ska sjunga med Tove (perfekt!). Calle med Mariette. Och Eddie med Reza. Dock vet jag inte vad de ska sjunga ännu, det kan komma som en överraskning för mig! Denna gång vill jag att Calle ska ut. Jag tycker inte om "stilen" han har, och dessutom gillar jag inte hans sångröst. Men han verkar en riktigt skön snubbe ;)
Erik måste komma vidare, annars är idol inget att se på. Me love Erik!

Nu värker huvudet, måste gå ner och ta Ipren och ta någonting att äta. Hoppas ni har mer lycka än vad jag har!

Hur det gick

Jo, jag har inte hört av mig sedan jag skulle tillbaka till skolan för att ta vaccinet. Hur det gick - det gick hur bra som helst!! Än är jag inte död, eller förlamad. Det är bara en massa rykten som går för dem som är osäkra på vaccinet. Det känns först som ett litet stick, sedan när de trycker ut vaccinet börjar det sakta kännas obehagligt, men det gör inte alls ont. Det går bara på en sekund! Och efteråt måste man vila i ungefär tio minuter, sedan får man gå. Man kan känna sig ganska yr, men då måste man bara hem och äta och dricka så går det över! Jag är helnöjd över att jag tog det. Jag var så nervös och skakig innan, men det gick över efteråt. Just det! Födelsedagspresenterna, eller presenten. Jag fick en ny mobil från pappa, och lite av de pengarna kom från farmor och farfar! Åh, jag är så glad! Äntligen en ny mobil! Trots att jag fick bara en present idag, det räcker. Får ändå ett presentkort på Gina Tricot av mamma på torsdag (för att hon får pengar då), och dessutom önskade jag mig inte mycket mer än så.

Och till alla er som försökte sabba min födelsedag - **** off, bitches. Bara för att jag var yngre än er igår! Imorgon är jag lika gammal! ;)

  

Helnöjd!


13 ÅR - men ska vaccinera mig

Hallå på er!

Jag sitter här med Sandra och vi gör inte mycket. Klockan tio i fem ska vi ta oss till min skola igen eftersom att jag ska ta svininfluensasprutan. Hon ska hålla mig sällskap, hålla mig i handen eller så jag kan prata med någon tills vaccin-saken är klar. Jag är riktigt nervös men det tar inte mer än tio sekunder.
Pappa är nu i centrum och köper mat och presenter! Åh, vad jag längtar!

Nej, får nu göra mig förberedd till vaccinationen. Uselt att det är på min födelsedag! Önska mig lycka till!

Imorgon är det min stora dag!

Hello!

Jag ska alldeless strax gå och lägga mig, klockan är rätt så mycket för att det ska vara en vardag. Dessutom måste man vara en aning piggare imorgon, eftersom att det är min efterlängtade födelsedag! Detta blir min 13:e födelsedag och jag längtar som bara den! Mest av allt önskar jag mig en ny mobil, och pengar. Kör på Rasmus födelsedagslista i år. Jag vet inte precis vad jag vill ha. Kläder har jag, byxor kanske ? Filmer, behövs nog inte (det är bara att hyra). Hmm.. mobil behöver jag! Vill så gärna ha en Sony Ericsson mobil ;) Men vet inte  vilken. W595 kanske ?

 
( Fick bli en minibild, men den är snyggisch och lite gammal ;) Men fungerar! )


Dolce&Gabbana mobilen är bara att drömma om!


Imorgon är det min stora dag!

Hello!

Jag ska alldeless strax gå och lägga mig, klockan är rätt så mycket för att det ska vara en vardag. Dessutom måste man vara en aning piggare imorgon, eftersom att det är min efterlängtade födelsedag! Detta blir min 13:e födelsedag och jag längtar som bara den! Mest av allt önskar jag mig en ny mobil, och pengar. Kör på Rasmus födelsedagslista i år. Jag vet inte precis vad jag vill ha. Kläder har jag, byxor kanske ? Filmer, behövs nog inte (det är bara att hyra). Hmm.. mobil behöver jag! Vill så gärna ha en Sony Ericsson mobil ;) Men vet inte  vilken. W595 kanske ?

 
( Fick bli en minibild, men den är snyggisch och lite gammal ;) Men fungerar! )


Dolce&Gabbana mobilen är bara att drömma om!


"Jag vet inte vad jag ska ha för rubrik" rubrik

Jag är ganska trött på rubriker, men vad ska man göra ? Haha :)

Idag var det återigen en bra dag i skolan. Tyskaförhöret var enkelt iallafall, knasigt.. jag trodde att det skulle vara übersvårt! Men tur nog gick det bra ändå. På SO hade vi något prov som jag helt enkelt hade glömt bort. Vi har jobbat om droger i några veckor nu, så nu var det prov på det. Man fick också bläddra i boken, alltså söka upp information och skriva upp det på "lappen". Det gick också jättebra.
På hemkunskapen jobbade jag med Amanda. Vi gjorde "minipizzas", tydligen hette våran resturang Rimondas, eller Monia.. eller Ramona ;o Men namnet var vi inte enade om, men vi var enade om att våra minipizzor
(min lilla calzone) blev lyckade och väldigt goda. Så nu sitter jag här och är mätt som en.. plätt ? Nej, jag vet inte vad ni brukar använda för uttryck när ni är mätta *S*

Jag har nu pluggat klart matteläxan, men engelskaboken glömde jag i skolan. Åh, jag tog övningsboken! Dumma, dumma, dumma mig! Jag får be en kompis rabbla upp allihopa, eller så skickar dem någon Wordpad-grej där det står alla glosor. Jag tror att jag har 20 glosor, som jag måste kunna. Det är en massa klädesplagg på brittiska (som jag inte kan förstå mig på!), jag kan en hel del på amerikanska. Så istället lyssnar jag på
Taylor Swift fantastiska låtar "Fearless" och "Hey Stephen". Hon är både sjukt vacker och har en av världens bästa sångröster!

"Fearless"


"Hey Stephen"


Vaken, fixad .. dags för skolan

Om några minuter ska jag gå till skolan. Får se om Alicia messar tillbaka mig, för jag undrade ifall vi två kunde ta sällskap. Idag slutar jag 14:50, har hemkunskap sista lektion. Vi ska göra pizza, man får hoppas att ingen käkar upp all ost som det hände med pizzabullarna för någon vecka sen. Jag mådde illa när jag kom hem, jag antar att Amanda gjorde det också.

Nej, nu messade Alicia mig. Hon skulle tydligen få skjuts, men då får jag gå ensam. Inget mer med det ;)
Ni får ha det bra <3


Jordens undergång 2012 ?

Jag har sett på en hel del bloggar under dagen, och de flesta handlar om jordens undergång. Jag förstår egentligen ingenting av saken. Mayaindianerna. De hade tydligen förutspått detta för tusentals år sen. Den 21 december 2012, sägs att deras kalender tar slut och jorden dör ut. Men jag såg dessutom på en blogg att istället för att jorden går under, kommer det också skapas en ny tid. Nej, jag förstår ingenting och jag vet inte vad jag ska tro på.
Jag tror litegrann på att jorden går under, men samtidigt känns det som att Mayaindianernas kalender är bara en myt. Märkte Mayaindianerna det i år att deras kalender skulle ta slut i år 21 december 2012 ? Annars skulle de avslöja det några år tidigare. 3 år kvar att leva, kanske man ska göra saker man aldrig gjort förut ? Nej, jag vill inte oroa mig. Om världen går under, går världen under. Man kan inte göra någonting åt saken. Världen är så pass förstörd bland alla naturkatastrofer, svält, ozonlagret osv.

Tror ni på Jordens undergång 2012 ?


Fritidsgården iallafall.

För det första, måste jag be Sandra om ursäkt. Jag skyllde litegrann på henne, men vi gick iallafall till fritidsgården. Dessutom var det inget stormöte. Det var mer som hänga litegrann med kompisarna, ha lite kul och så. Jag umgicks mest med Sandra eftersom jag inte känner de andra tjejerna lika mycket. Men faktiskt gjorde vi tjejer modellera tillsammans. Jag gjorde en grön julklapp med röda snören och jag blev inte alls nöjd med den! Men det var kul och jag kunde snacka med tjejerna. Längtar som bara den till nästa "möte" eller vad man ska kalla det. Dessutom längtar jag ihjäl mig till skidresan till Hassela. Åh, vad kul!

Förlåt, Sandra bästavän ;) ♥

Mutter, bitter och butter

Inte över skoldagen, den var lika lyckad som gårdagen. Men idag var det tänkt ett stormöte om skidresan till Hassela som jag ska till med några från fritidsgården och Sandra. Kruxet är att Sandra inte svarar varken på mobil eller hemtelefon. Jag skulle alltså fråga henne om hon skulle med till mötet. Om hon inte går dit, går inte jag. Jag kan inte, vågar inte ta mig dit ensam mitt i mörkret. Det finns någon streetgäng här som kan misshandla folk. Så nej, nej tack. Jag messade nu fritidsgården och sa att jag inte kunde komma. Mötet var dessutom obligatoriskt. Så det känns lite jobbigt att man inte kan följa med dit. Åh, kan inte Sandra bara vara hemma !?

Aja, bara att glömma saken och komma på något bättre att göra. Jag måste plugga in tyskan och engelskan. Tyskan kan jag fortfarande inte. Jag ska kunna översätta och skriva det här på både tyska och svenska!

Es ist Dienstagabend um acht Uhr. Thomas Lenk und Pluto gehen im Park spazieren. Thomas lässt Pluto los. Pluto ist glücklich. Er kann frei laufen. Plötzlich sieht Thomas Pluto nicht mehr. Er ist verschwunden. Thomas ruft und ruft. Aber Pluto kommt nicht. Thomas ruft: Pluuuuuutoooo! Aber Pluto hört nicht.

Det här är 6 rader i boken, och det här ska jag kunna översätta till svenska. De som kan tyska, eller pluggar tyska antar jag att de vet vad det här betyder. Men gud, det här är hur jobbigt som helst. Dessutom ska man kunna texten utantill. Åh, våran vikarie är dum!

J-O-B-B-I-G-T!!


Hello

Jag har nu fixat mig och ska strax gå till skolan. Jag valde mina lila, smala byxor och en tunika över. Kanske inte perfekta matchningen men man ska bara till skolan och hem igen! Eh, jag kommer gå klockan åtta så jag hinner dit kanske .. kvart över ? Lektionerna börjar klockan halv nio. Idag är det antagligen bara vanliga lektioner. Först har jag halvklass. Alltså, halva klassen har musik (jag blandannat) och halva klassen har NO. Sedan byter man. Då är NO min andra lektion ;)
Jag suger på att förklara saker och ting, men ni förstår hoppas jag. Just det! Jag gjorde en ny header igen, det känns som om jag byter header varje dag. Men den här blev jag nöjd med. Den matchar mer, dessutom har jag älskade Jackson Rathbone med.
Blev ni också nöjda med den ? Vad tycker du ?

Nej, nu måste jag putsa mina dumma glasögon och kanske fixa mig lite till. Håret behövs. Ja, sen tar jag mig till skolan med hjälp av mina ben och fötter! Ni får ha det bra!


Vaccinering

Nu skriver jag sista inlägget för idag. Denna gång också någon vettig. Jag kom just på att på torsdag ska jag vaccinera mig mot svininfluensa (som jag och många andra kallar grisinfluensa). Vaccineringen sker på min bästa dag någonsin.. på min födelsedag! Åh, blir så sur för småsaker. Jag är inte sur över vaccineringen, det ser jag positivt. Men att man ska komma till skolan 17:15 och vara där tills man får sin vaccinering. Slutar ungefär 18:00. Så ska man gå hem igen med en öm arm. Jag funderar mest över vilken arm dem sticker in sprutan. Om det blir högerarmen så vet jag inte vad jag gör. Åh.. så sur. Men konstigt nog glad Oo'

Inlägget kanske inte var så vettigt, det var bara inte mer än en tanke som for i mig. Jag var bara tvungen att skriva över det till bloggen.
Som sagt, nu har jag hängt upp min Tokio Hotel flagga eller vad det är. Är helnöjd, tyvärr blev den placerad bakom dörren. Kompisarna blir nog väldigt förvånade, men kanske inte. Det kanske har blivit en vana för dem att jag har gått runt och sagt att Bill Kaultiz ögon är fina ? Who knew ?

Nu ska jag tvätta bort min nagellack och strax gå och lägga mig. Annars kommer jag aldrig upp imorgon!
Godnatt på er :*

20 år sedan Berlinmuren föll

Haha, det märkte jag nu helt plötsligt! Jag kikade runt litegrann i min tyskabok och så läste jag igenom något vi hade läst igenom förut om Berlinmuren och andra världskriget. Och nu såg jag;
"Den 9 november 1989 föll muren och de bägge tyska staterna återförenades. Berlin är nu åter Tysklands huvudstad." Efterbliven jag är. Men lite intressant är det och veta känner jag nu. Haha, herregud. Jag vet inte vad det är med mig idag som får mig att fundera! Liksom, just nu i Tyskland håller dem på och firar med raketer, går runt Berlin och har det skoj. Medan vi i Sverige.. gör ingenting. Så jag funderar! Varför sa inte våran tyskavikarie att det var tjugo år sedan muren föll ?



Bilden längst till vänster är Berlinmuren. Haha, tänk att man var tvungen att skicka över saker och ting över muren! Dem från öster fick inte komma till västra sidan. Och dem från västra sidan fick inte komma till östra. Hmm..


Lägg in en header

Som jag har märkt är det väldigt många som undrar hur man lägger in en header, hur man gör osv.
Hur man gör en header spelar det ingen roll, du kan göra en på Picasa, Photoshop, Paint.. vad som helst.
Men hur man lägger in en kan vara svårt att förstå, just därför lägger jag in ett klipp där det är enkel beskrivning och lätt att förstå. Det var så jag lärde mig :)


Hemma från skolan igen

Hej på er läsare!

Jag kom för någon stund hem från skolan. Jo, det har varit en bra dag trots huvudvärken jag fick från SO. Men den gick snabbt över efter lunchen. På tyskan såg vi på Pippi Langstrumpf, inte svårt att gissa vad det betyder! Den var usel. Villavillekulla var inte färglad som den brukar, hästen och apan kunde prata. Och scenen när Pippi, Tommy och Annika är i godisaffären på svenska.. filmar inte ens tyskarna! De filmar inte när de köper godiset, istället är Tommy och Annika och köper glass. Ja, inte särskilt mycket att bry sig om. Men filmen var verkligen urdålig och svår att förstå.
På idrotten som jag hade som sista lektion dansade vi streetdance till Uschers låt "What's your name" eller vad den heter. Jag var bara en aning flummig där. Men det var kul!

Lyckad dag iallafall, det är huvudsaken. Dessutom fick jag en TH-affisch/flagga av min kompis, jag är sjukt tacksam! Ska på deras konsert den 4 mars med bejben, kommer bli så kul! Dessutom ska jag se New Moon nästa vecka. Åh, mycket att längta!
Nu ska jag antagligen hänga upp flaggan. Mitt rum förblir någon Twilight och Tokio Hotel blandning. Das ist gut!


Guten Morgen

Hello ^^

Jag sitter och väntar på när jag ska gå och möta Tara, älsklingen. Vi skulle ta sällskap till skolan och vi skulle mötas tjugo över. Men jag går kvart över istället. Ännu en gång har jag sovit dåligt. Eller, kanske inte eftersom att jag bara snoozar när väckarklockan ringer. Men jag kan inte ta mig upp klockan 7! Det irriterar mig och stressar mig. Jag måste antagligen lägga mig tidigare, kanske halv tio - tio ? Åh, blir så sur på mig själv.

Iallafall, efter skolan så lämnar jag in ett inlägg till. Oroa er inte för att min blogg kommer vara oaktiv. Jag försöker så gott jag kan, och det fungerar ;)

Ha det bra!

Hahaha!

Okej, det blev några Youtubeklipp idag. Men denna måste ni se på. Det handlar om en "tuffing" som tar svininfluensavaccinet. Sjukt rolig!


Grym "fattitude" 8)

One Tree Hill, nästa!

Hallå på er ;)

Just nu gör jag ingenting än att se på någon.. Facebookvideo på Youtube ? ;o Lägger in det klippet i det här inlägget. Låten låter väldigt datanördig, men den är väldigt kul! Haha!
Till pappa idag städade jag huset ;) Jobbigt var det, men det gick bra ändå. Det var bara nedervåningen som tur var! Så nu när jag är klar med allting ska jag snart se på One Tree Hill och Gossip Girl. Ska börja följa dessa serier. Väldigt bra, btw.. älskar Nate i Gossip Girl. Chace Crawford!

Iallafall, lägger in filmen.


Jay-Z feat. Alicia Keys - Empire States of Mind



Mäktig låt om New York. Älskar låten! ♥

Första inlägget

Hallå på er allesammans! Jag kommer då från både byisabelle och baraisabelleee. Jag bytte blogg till den här efter som att den ena bloggen blev helt fel. Ni ser att jag har en header, jag blev ganska nöjd med den eftersom att det där var första gången jag gjorde en header. Jag använder programmet Picasa 3, det är gratis att ladda ned och enkelt ;)
Jag har den här headern så länge, senare kanske jag gör en ny ;)


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0