Valborgsmässoafton

Valborg idag - grattis Kungen! Haha.. sitter här med Sandra och ser på Family Guy. Hon gillar det men inte jag. Hon ska sova här inatt och även käka här. Jag hoppades på grillat men det är för dåligt väder ute. Så här hemma nöjer vi oss med pasta med lövbiff och ädelostsås. Übergott! Brorsans kompis sover över här också, jag paxar på luftmadrassen för lilla Sandra or something. Vi ska självklart se på en majbrasa också. Önskar er en härlig kväll!


Gammal "sommarbild" från förra året i maj :)

Jag är såååå ledsen!

Det blev ingen uppdatering idag. Men jag har varit med Sandra och haft simträning. Jag har just kommit hem från träningen och det gick jättebra. Vi simmade sammanlagt 1400 meter, men vi brukar simma längre. Men det var tufft. Jag är helt slut i armarna, var en massa skovel och armtag. Jag som inte är en höjdare på att simma frisim, gjorde det idag. Så mina armar är mer än slut! Haha..

Imorgon är det majbrasa - valborg. En skitkul dag varje år! Sandra ska sova över och äta hos mig, hoppas på grillat. Sedan tar vi en titt på majbrasan. Det var grymt mycket folk förra året. Men det gick bra iallafall, då kommer det göra det här året också! Har tänkt att vi två kanske skulle kunna hyra två filmer, vet dock inte vilka. Vad som helst men inte skräckfilm! Haha.. fegis som jag är!

Ska käka nu, sent - men jag äter alltid sent. Haha.. sedan blir det en ananasbit och sova.


Sommarminnen, sommarminnen..

Är jag ensam om det, eller är det någon annan som också älskar när låtar påminner en om sommaren ? När man äntligen hittar en låt som man har glömt bort, och spelar upp den och det påminner om sommaren ? Det är nästan det bästa jag vet. Synd att du är så söt, är sjukt grym! Påminner mig om sommaren 2007 och 2008. 2007, när jag åkte till Göteborg och umgicks även med Alicia där. 2008, när jag umgicks med Malin och Linnea hela tiden. Somrarna jag aldrig glömmer!




Sommaren 2007 - Göteborg på cup med våra brorsor..

Skippa "sadsmiley". Jag 2008 - sämst bild. Fotade på fönster x)

Vaccinerad mot Röda Hund, mässling och påssjuka

Tja, vanligast är det att ta det vaccinet i årskurs 6. Men jag blev aldrig kallad till skolsyster då, så idag blev jag kallad. Då fick jag ta vaccinet. Uh.. jag gillar inte sprutor. Obehagliga och jobbiga. Men jag andas ut och kollar aldrig på sprutan. Jag tackar Alicia för att hon höll i min hand. Lite skönt med pepp, sådär.

Minns ni när jag skulle ta svininfluensa-vaccinet ? Sandra följde med mig för att hon skulle hålla i min hand, men precis när det var min tur skulle hon på toa! Åh, vad sur jag blev på henne då! Hon ska få sin payback, det ska hon få!


I'm the catwomen!

Inte för att skryta - men jag är den riktiga Catwomen!

Busan ♥

Buster ♥ .. tröttis ;')

Plutten Tilda ♥ (Ser ut som jag stryper henne ;S)

Plutten Tina ♥

- Jag kommer absolut bli en surkärring som lever med åtta katter. Närå, jag älskar bara katter och hundar. Men för mig blir det nog katt i framtiden!

Puerto Bañus i höst, kanske..

Pappa, jag och min bror planerar att åka till Puerto Bañus i höst. Puerto Bañus är känd för sin hamn, där den är fylld med stora båtar, som är privata. Sina dyra bilar och självklart.. kändisar. Kan vara Europas Hollywood. Pappa stötte på en gång Rod Stewart, lira sin gitarr bara sådär. Inte varje dag man gör det. Många skådisar och rockstjärnor och andra sångare kommer dit. Jag kanske stöter på Johnny Depp ? Vem vet ? Kul ska det bli, och hoppas på att det blir av! Pappa känner någon som har hus där nere och vi fick lov att låna den! Det är ingen stuga precis, utan här snackar vi hus! Bussigt! Nästan så att man längtar, fast man ska aldrig längta för mycket!


"Skolans kändaste blogg" - eller vad ? -.-

I fredags kollade någon in min blogg på datorn. Så nu vet nog hela min klass att jag har blogg. De kommenterar som bara den, över det videoklippet om askmolnet. De ger mig väldigt sarkastiska kommentarer. Så säger han som checkade in min blogg att man ska söka på min blogg, på både youtube och blogg.se. Jag gillar det inte alls. Visst, jag får fler besökare men ju mer besök jag får av dem, desto mer sarkastiska kommentarer får jag.

Det verkar som om min blogg har ryktats på skolan. För idag kom någon gangsta fram till mig och sa: "Åh, vad tycker du om askmolnet då ?". Jag var så -> <- nära på att jag skulle slå till honom. Varför ska man ta askmolnet som exempel ? Jag sa mina åsikter, for god sake! Får man inte uttrycka sina åsikter ? Nej, inte för dem som går på min skola. Jag blir så jäkla förbannad. Jag var så förbannad att jag tog bort videoinlägget, men jag vet inte hur många från min skola som har sett det. Idag tvivlade jag på ifall jag ville ha kvar bloggen. Jag vill inte få dem här kommentarerna, jag orkar inte att min skola kikar in på min blogg.

Men jag vill inte förstås svika er läsare. Jag vill inte kasta bort 6 månaders bloggning. Jag ska se till att de slutar - bara göra någonting. Jag ska inte ta åt mig, men tyvärr gör jag det. Jag orkar inte att de ska hålla på och kommentera allting. Om de vill hålla sig mera uppdaterad av min blogg och vill kommentera mera fast vettigare, klicka på bloglovin' knappen! Jag bli så jäkla förbannad. Nästa person som säger någonting om min åsikt för askmolnshysterin, jag håller min hand på mitt hjärta - jag ger den en rak höger. Så ska jag se till att den personen aldrig någonsin ger mig en kommentar av videoklippet. I'm sure they will get over it. Ingen tycker om att se mig arg..

Plugg, plugg, plugg

Ledsen för att dagens eftermiddagsinlägg för bli nu. Jag har suttit med matteboken framför näsan för att jag ska göra omprov imorgon. Jag förstår fortfarande inte varför jag fick IG, jag kunde ju allting och allting gick bra. Hrmf.. nåja. Jag får fortsätta att plugga matte, ska ändå plugga NO, SO och engelska. Tog inte hem tyskan idag - synd nog. Ska snart på utvecklingssamtal och jag är ganska nervös. Jag har inte varit så bra på mattelektionerna och jag har inte tagit med gympakläder på länge. Hoppas åtminstonde att min gympalärare ger mig bra omdömen! Varit efter med matteläxorna också.. inte bra. Måste verkligen ta igen det, jag börjar ju åttan nästa år! Får verkligen inte fortsätta såhär!


Redo för skolan

Bara en liten stund kvar tills jag ska börja gå till skolan. Musik som första lektion, perfekt! Fast eftermiddagen är hemsk. Nåja.. Tog apelsinjuice och två mackor till frukost och ser på Vakna med The Voice. Skitbra program till dem som är morgontrötta. Skönt att sitta framför teven och höra deras snack. Till skolan tar jag med mig en femma, ifall det blir fisk. Femma för en fralla, just so you know. Blir ofta fisk på tisdagar eller torsdagar, och fisk är den typ av maträtt jag absolut inte äter. Det smakar för salt och.. nej, jag kan inte förklara!

Ska fortsätta se på teve, sen på med skor och gå till skolan!


Outfit a lá Isabelle - School Look

Lägger ut dagens sista inlägg. Får bli en look igen! Lite beroende av den sidan!



Once again - vad tycker ni ?

Dagens outfit

Väntar på att Svenska Hollywoodfruar ska börja. Go Montazami!
Haha - så jag slänger in en dagens outfit till er!


(tagen innan gympalektionen - dålig outfitbild)
Jacka - Gina Tricot
Svart linne (syns ej) - Lindex
Tunika - New Yorker
Shorts - bara ett par fd. jeans som jag klippte av
Leggins - Lindex
Halsband - Ur & Penn

Tankar om ytliga människor

Har ni tänkt på en sak ? Nu börjar mänskligheten bli allt ytligare. Ytligare för allting - kläder till mobilabbonemang. Jag vet att hata är ett starkt ord, men jag verkligen hatar ytliga människor. De tror att inte det finns något innanför skalet. De dömmer, dömmer och dömmer. Vart vill de komma nästa gång ? De kan hitta på vad som helst. Jag har blivit dömd för saker några gånger sedan förra veckan. Bl.a mitt mobilabbonemang. "Varför har du inte comviq ?", sa en med en väldigt sarkastisk tonart. Vad fan ? Så länge det går att ringa! Med mitt mobilabbonemang kan jag ringa till alla nät förutom 3 och Telenor för lågt pris. Så vad spelar det för roll om jag ska ha comviq eller inte ? Jag kan nå mina kompisar och föräldrar iallafall. Sen var det en gång - mitt beteende att vara jag. Visst, jag kan vara crazy men jag är bara mig själv. Jag kommer aldrig leka någon annan än mig själv. Om man inte gillar mitt beteende gillar man inte mig. Jag kan vara rolig, tråkig, crazy, ledsen.. allt. It's just me, accept me or don't.

Ytliga människor för mig är falska människor. De ser bara på utsidan och inte insidan. De vill inte lära känna personen utan om personen är ful är personen töntig etc. Sjukt. Jag vill inte ge min respekt till ytliga människor - för jag får ingenting tillbaka.


Bevis på att skratt kan smitta av sig!


Kolla bara in den här übersöta ungen! Jag skrattar ihjäl mig så fort han skrattar! Aww..

Home from school

Hem ljuva hem, säger jag bara! Äntligen hemma! Varit en ganska jobbig dag i skolan, fysiskt sätt. Jag har varit väldigt trött och inte orkat saker och ting. Jag arbetade flitigt på lektionerna iallafall! På syslöjden fick jag sy min jacka, som gick lite sönder i lördags. Ser helt okej ut, men måste sy mera. På idrotten var det innebandy som absolut inte är min grej! Så jag och mina kompisar stack till pingisrummet och snackade lite. Nu när jag är hemma måste jag se till att städa rummet - luktar en massa kattungar här. Inte okej! Dammsugning, skura golven, fixa garderoben (igen) och byta lakan. Wuho!


Stack in till gymmet.. också.

Outfit a lá Isabelle - Casual Look

Medan jag skrattar åt Wipeout får ni återigen en look. En casual. Vad tycks ?



Outfit a lá Isabelle

Jag har skapat en ny kategori vid namnet: Outfit a lá Isabelle. Har nämligen hittat en sida där man kan skapa sin egen look på en docka. Finns många kläder att välja mellan. Finns i alla typer! Looklet.com, heter sidan. Rekommenderar den starkt för dom som älskar att pyssla med kläder osv :) Man måste vara medlem på sidan, ifall man vill dela med sig av sin outfit till bloggen exempelvis!

Min första outfit - en partylook. Blev ganska nöjd med det. Vad tycker ni ?



It's the time to help our friend

Godmorgon allihopa, eller ska jag säga eftermiddag ? Haha. Nej, jag vaknade inte nu men jag har ätit lite och tittat lite på teve. Jag sov gott inatt, men pappa kom in till mitt rum när jag låg och sov för att leta efter något. Så frågade han någonting som jag inte hörde. Hrmf.. frågan är vad det var ? Söndag idag och hur ska dagen spenderas ? Jo, jag ska vara med Linnea. Förhoppningsvis ringer vi Malin också - vi tre hade jättekul igår!

Det är inte ofta jag nämner dem två här i bloggen. Men dem två har jag varit vän med sedan sandlådan. Vi har bråkat väldigt ofta under våran vänskap men allting går över efteråt. Det har alltid varit vi tre. När vi tre hittar på någonting tillsammans så har vi oftast skitkul, men ibland så är det lite.. nja. You know! Men allting rockar när det är vi tre! Jag älskar er, brudar!


Ni är bäst! (ska se till att fixa bilder på oss tre, ihop!)

Gröna Lund öppnar

Gröna Lund öppnade idag och jag känner mig mera taggad för sommaren. Jag åker till Gröna Lund bara en gång om året. Så den här gången får det bli på sommarlovet. Förra året jag var där var förra året 1 maj. Oförglömligt! Men nu så ska jag satsa mera: Ska försöka våga sätta mig på Fritt Fall, trots min rädsla för höjder. Hela 80 meter! Oho! Sen ska jag sätta mig på Insane. Bangade på att åka den förra året, men nu så ska det ändras!


Insane - tja, det ser insane ut!

Jag på Grönan, förra året 1 maj.

Den nya Eclipse trailern

Twilightsagan fortsätter för fullt. Vi har redan fått en trailer och nu har vi fått en till. Nu är det bara att vänta tills Eclipse kommer ut på bio 30 juni. Vilka är taggade ? Jag är taggad! Team Jacob för mig. Jag gillar inte Edward Cullen, om jag får säga så. Team Jacob, om inte Team Jasper ? Hmm.. Vilket team är ni ?


Perfekt musik till lördagar

Lördag måste vara den bästa dagen under veckan. Några festar, några sitter hemma och myser.. you get it. Jag lyssnar på lite partymusik på lördagarna. Det får mig att dansa loss och får mig även minnas festen i Hassela. Underbart, obeskrivligt! Så jag tänker dela med mig två av de bästa låtarna till party, party eller lite dans hemma när man städar. Precis som jag ska göra just nu!


Black Eyed Peas - I gotta feelin' (måste vara den bästa!)


Tom Pulse - Cuando


Hassela After Ski, never forget!

Hiss & Diss


Våren 2010: Värmen är här och det verkar som om askmolnet snart försvinner

När sommarminnen väcks till liv: Det är nog det bästa av allt.
Man minns tillbaka och njuter.

Gina Tricot's vårkollektion: Så söta kläder, samt klänningar.
Ska absolut köpa där i vår!


Min granne när det är sommar: Stereon är ute i hans trädgård och är på dygnet runt! Till och med när han handlar.. suck!

Piercing: Jag förstår inte varför man vill ha navelpiercing eller tungpiercing ? Det syns ju inte! För mig kan man ha piercing i läppen eller näsan. Visst, navelpiercing är snyggt - men ni förstår vad jag menar..

Stället där jag bor: Jag lovar er. Våld, många kaxiga människor, lalalala.. fjortisgrej. Take me to Norrland!


Baseballjackan & übersöta klänningen

Igår följde jag med Sandra till Häggvik för att hon skulle handla saker. Jag provade bl.a om den kända baseballjackan passade på mig (den röda), och det gjorde den faktiskt. Skitsnygg! Och så provade jag en persikorosa klänning som jag kan tänka mig ha till skolavslutningen. Antingen den persikorosa eller den med "rosa" blommor. Hmm..


Kollar åt helt annat håll :|

Sötare i verkligheten - frågan är om jag ska köpa den här eller den blommiga..

Båda från Gina Tricot.

Blogglista

Blogg jag läser först: Fattybom

Blogg jag har hört talas mycket om men aldrig läst: Gaybloggen

Kändisblogg jag följer:
Kenzas och Fattybom, samt Conler

Mest kända bloggare jag sett IRL: Ingen.. ;/

Första bloggen jag började följa: Fokis

Bloggare jag beundrar och varför:
 Kenza, hon är inte fake!
 
Fördelar jag fått tack vare bloggen: Fått många komplimanger :) 

Då hatar jag att blogga: När jag inte har lust och när jag har inget att skriva om

Då älskar jag att blogga: När jag har inspiration och har mycket intressant att skriva om

Person/personer som ofta kommenterar hos mig som förtjänar lite extra uppmärksamhet:
Isabelle H


Centrum tillsammans med Malin och Linnea

Jag drog till centrum idag med mina kompisar Malin och Linnea. Det var ett tag sedan det var vi tre! Vi snackade en massa och drog även upp "jag-kommer-ihåg"-minnen. Kul var det! Malin köpte piercing till sin näsa, Linnea ett diadem och jag köpte en vårjacka. Och så gick vi till Waynes Coffee och tog en fika. Malin åt en übergod daimtårta, och jag och Linnea drack varsin Slush. Vi måste göra om det, shoppa vi tre.

Synd just nu är att jag har ont i magen och kan inte vara med dem för tillfället. Men jag ska se till att det går över så kommer jag över till dem! Kanske drar till min skola och hänger på fotbollsplanen. Eller kanske samlar ihop ett gäng och spela brännboll ? Det är ett fantastiskt väder!


Jag till höger. Jag och Malin provade "intesåsnygga" glajjor på H&M..

På cafét

Haha.. Malin tog med sig sin konstiga sparkcykel. Så vi drog till skateparken och försökte skaeta med den. Gick inte så bra!

Oväntad morgon

Jag vaknade upp vid 8:20, fast somnade om och vaknade därefter 9:45 för att jag hör pappa prata med någon på nedervåningen. Så jag gick upp för att kolla vem det var: och det var min äldre bror som kom hit i påskas! Så kul att han är här hemma igen! Kul, kul!

Händer idag då ? Ingenting. Ska ringa Linnea och se vad hon gör! Ledsen för att jag knappt uppdatera någonting igår. Satt inte vid datorn igår..


Jag älskar verkligen den här bilden på Buster (han gäspade) Vem skrattar ? ;)

Vinnare av tävlingen "Musik"


Train - Soulsister. Tack, Hanna för att du gav mig detta låtförslag. Gillar den här låten skarpt!

KLICKA HÄR, för att komma till Hannas fantastiska blogg! ;)

Dagens låt




Tokio Hotel - World Behind My Wall

En av de bästa låtar de har gjort. Den här är enormt bra!

Simning, dusch, plugga, sova..

Så blir min kväll. Ska göra mig i ordning för simträningen, måste bl.a tvätta bort sminket. Annars kommer jag hem och ser ut som en grävling! Efter träningen måste jag plugga till Soförhöret och matteläxan. Soläxan känner jag mig säker på. Jag förstår vulkaner och ska även nämna 10 länder i varje världsdel och alla hav. Känner mig ganska säker. Efter: Sova. Antar att det här kan vara det sista inlägget. Hmm.. kanske. Lägger nog ut en dagens låt till er!


Bumlingen utomhus - observera att trädgården är fucked up! ;)

Låten är tillägnad till dig, farfar



Jag älskar dig, farfar. Du är världens bästa farfar. Allting kommer gå bra, du kommer att må bra igen. Du är bäst, farfar och jag litar på dig. Jag finns här för dig, alltid. Vi alla finns här för dig. Du har mitt stöd och jag kommer inte ta tillbaka det. Jag ska se till så att jag, pappa och min bror kommer över snart. Du är fortfarande bäst. I love you!

Declan Galbraith - An Angel

Den här låten går rakt in i hjärtat. Declan är sockersöt och det är han än. Den här låten inspelades då han var 16 och nu är han 18 år. Så om ni undrar varför hans röst är så ljus (som Justin Biebers) - är det därför. Han hade inte fått sin basröst då. Det som är skillnaden mellan Declan och Justin Bieber är att - Declan sjunger lugna låtar och Justin "poppiga". Därför föredrar jag Declan före Justin. Och man ska inte tala om hur söt Declan är! Justin är bara en liten skit jämfört med honom!


Jag blir så rörd!

UPDATE: Han uppträdde detta då han var 16, men inspelade låten när han var 14. Så - han mimar. Men han mimar för att i Tyskland får man
inte sjunga förrän man är 18 år och äldre. Alltså, han uppträdde detta i Tyskland. Men om man ska vara riktigt ärlig, ser det knappast ut som han mimar! 

My "Johan Palm"-time


Gammal bakgrundsbild jag hade på datorn - höh..

Åh, jag minns det här som om det hände igår. Det var för ett år sen jag älskade, då menar jag avgudade Johan Palm. Han var ju med i Idol. Jag var så desperat efter honom att jag kopierade ut bilder på honom och placerade dem överallt i mitt rum. Jag grät någongång för honom, så löjlig som jag är. Gråter alltid för dem kändisar jag avgudar, det var inte länge sedan jag grät för Jackson Rathbone. Men iallafall, back on the track. Min pappa och min brorsa tyckte att jag var jättelöjlig, hur kunde jag älska Johan ? Tyckte att han sjöng bra under sitt målbrott ? Näe, nu kan jag säga att han inte sjöng bra under sitt målbrott. Folk kollade snett på mig efter ett tag. Tyckte att jag var konstig och udda. Vissa sa även vad de tyckte om mig och Johan. Då blev jag ledsen och grät när jag kom hem. Allting kändes så sjukt. Bara för att jag tyckte om Johan (okej, dyrkade), ville knappast ingen umgås med mig. Som om de skämdes över mig. Det tog ett tag då jag bestämde mig att inte tycka om honom längre. Det var svårt att komma över det. Jag gjorde det för att få tillbaka mina vänner - för att de lämnade mig.

Idag kan jag säga att han inte är den bästa artisten. Men nu när han har gått förbi målbrottet låter han helt okej. Jag kan lyssna på Emma-Lee och digga den. Det jag vill säga till er - ändra inte på er musiksmak för era kompisars skull. Visst, det här var mitt val och jag ville inte lyssna på honom längre. Men era kompisar måste acceptera er för den ni är. Ni ska få lyssna på vilken musik som helst, eller hur ?


Skitväder över min hemstad

Det har varit tråkigt väder under hela dagen. 3-6 plus grader och jag håller på att frysa ihjäl! Jag har ju blivit van vid 10-15 plus grader så när graderna sjunker fryser jag till is! Jag tror att det är den här vulkanens fel. Askmolnet gör så att det regnar och gör klimatet kallare. Inte bra! Men det hörs lite rykten här och där att f.r.o.m nästa vecka ska molnet vara borta. Man får hoppas på det bästa!


Veckans hottie


Declan Galbraith - heting, geting!

Kort skoldag!


Guten Tag, alle Leser. Ich bin züruck von der Schule. Der Prüfung war einfach. Okej.. ska nog inte rabbla upp min tyska. Provet gick jättebra tillslut! Jag fruktade över att det skulle gå hur dåligt som helst - men det gick bra! Vissa glosor kunde inte jag, men det gick som en smäck iallafall!

Vi har börjat på ett nytt kapitel i matten, tabeller och diagram. Det är busenkelt och det förvånar mig om det provet kommer gå dåligt för mig. Tabeller och diagram måste vara det enklaste inom mattematiken! Fick matteläxa på det också som jag får göra idag. Måste även plugga geografi så det bara bombas! Vulkanutbrott kan jag, men jag ska även kunna namngeografi. Ska kunna tio länder från varje världsdel och alla hav. Are you kidding with me ?

Pluggisdag, men inte lika mycket som igår. Idag blir det mera uppdatering!


Dagens låt


The Fray - Over my head ♥

All min kärlek när det handlar om musik, går faktiskt till The Fray. Jag älskar deras låtar obeskrivligt mycket! Varje låt de skapar har ett starkt budskap. Over my head, How to save a life, Look after you, Never say never.. en massa favoritlåtar jag har från dem! The Fray all the way! ♥

Inte missa tävlingen!

Nej, nej.. ni vågar inte missa tävlingen. Ge mig ett låtförslag, en låt ni tycker om. Den bästa låten dyker upp i ett inlägg och självklart en länkning till eran blogg! Kommentera här nedan och skriv "Jag är med" + erat bästa låtförslag! Lycka till säger jag bara!

Avgörs på fredag! :)



Blir dålig uppdatering idag

Idag blir det en väldigt dålig uppdatering. Jag har läxor att göra och jag är inte alls på humör. Jag fick väldigt låga poäng på matteprovet att jag är tvungen att göra omprov - så jag känner mig ganska pressad inför tyskaprovet jag har imorgon. Jag vill inte få omprov på det också. Jag måste också plugga till förhöret om vulkaner och annat dylikt till fredag- Fyfan, för läxor säger jag bara! Jag har värsta paniken nu och allting. Måste plugga exakt hela dagen! Dålig uppdatering idag, återkommer kanske ikväll med några få inlägg!


Gammal bild..

Kört om Eyjkafjällajökull väcker Katla

Tja, det finns en risk att vulkanen som fick ett utbrott väcker en annan (värre) vulkan. Då är Sverige täckt med mörk askmoln och sommaren blir ett minne blott! Snälla, inte väcka. Snälla, inte väcka! Skulle aldrig vilja ha en kall och mulen sommar. 25+ ska det vara med strålande sol!

Åh.. när jag tänker på 25+ och strålande sol vill jag ha sommarlovet nu! På med solbrillor och glid ner på stranden, parken.. eller vad som helst för att umgås med kompisar. Jeansshorts, linnen, klänningar.. omg, ge mig sommaren nu och låt inte de dumma vulkanerna hindra oss!


Öj.. schnyggt foto ju ;$

Glöm inte tävlingen där du kan vinna en länkning. Ge mig bara ett låtförslag. Den bästa låten dyker upp i ett inlägg och självklart länkningen till din blogg! Vad väntar du på ? Klicka här!

Mobbning


- arrangerad bild till inlägget..


Alltså - jag vet inte vart jag ska börja när jag ska beskriva mina tankar om mobbning. Det lägsta du kan göra mot en person, det är att mobbas. Om man har börjat en gång mot en person tar det månader att sluta! Jag blev mobbad mellan årskurs tre och fyra. Jag var väldigt envis och jag skapade bråk av mina misstag, till slut var det ett helt gäng mot mig. Jag kom hem varje dag med tårar i ögonen. Jag ville inte gå till skolan, aldrig.. Jag var rädd att jag skulle bli slagen igen och jag var rädd att jag skulle skapa nya konsekvenser. Så jag vet hur det känns att vara den utsatte.

Mobbning är fegt. Bara det lilla bråket mellan två personer samlar den ena på sig ett helt gäng som ska vara mot den andra. Man känner sig besegrad och man vill bara försvinna. Paniken stiger. Den man bråkade med från första början blir "flockledaren" och resten av gänget är som robotar. Flockledaren säger åt vad dem andra ska göra, Ex. "Slå henne/honom..", om inte flockledaren själv gör det. Robotarna ska hålla med exakt alltihop vad flockledaren säger, annars är man emot dem också. Det är så jäkla sjukt. Att man vill skapa gäng och vara mot en person! Att man är tvungen att hata en person för att vara med i det här gänget för att kunna vara tuff. Jag kan säga er, mobbning är inte tufft. Det är det fegaste man kan göra. En mobbare imponeras inte. Imponerar inte mig iallafall.

Vissa som mobbas mår själva dåligt och vill spilla ut sin ilska på andra, för att dem ska känna efter hur det känns. Och det är synd att det är så. Jag önskar att det inte skulle vara så. Jag förstår att mobbare har det dåligt. Det kanske är någonting hemma, att de är arga på sina föräldrar. Någon nära kanske är sjuk ? Då menar jag inte förskyld, utan cancer etc. Jag förstår. Jag önskar att det inte fanns mobbning: att det bara fanns respekt. Folk ska hanteras med respekt. Man ska aldrig se ner på någon som en fiende. Om man bråkar - lös det. Prata med rätt språk och ta det lugnt. Låt det inte gå för långt att man slåss för våld löser ingenting. Våld föder bara mera våld.

TÄVLINGSDAX

Nu ska jag dra igång en ny tävling för er. Veckans blogg blev sisådär, men den drar jag igång på onsdag nästa vecka har jag bestämt! Okej, den här tävlingen får nog ingå i kategorin musik. Så såhär kommer det gå:

Tävlingen handlar om musik och varje dag får jag hjärnsläpp över vilka låtar jag ska lyssna på. Så - skriv endast EN låt till mig. Den låten jag tycker är bäst dyker upp i ett inlägg och eran blogg blir defenitivt länkad! Så vad väntar ni på ? Skriv ner en låt till mig!

Tyvärr kan bara dem som har blogg vara med.


3 dresses from Lindex


Perfekt klänning till våren. Passar utmärkt med eller utan leggins. Med ballerinas eller converse eller varför inte sandaletter ? Det här är vårens klänning!
349:- från Lindex

Här skriker det partyklänning! Jag skulle absolut ha på mig den här klänningen om det skulle vara fest. Passar perfekt till klackar och med någon svart bolero över. Silvriga och guldiga smycken och allting blir perfekt!
299:- från Lindex

Aw, den här klänningen är bara för söt! Jag förstorade den för att se om den var lika söt, men den blev ännu sötare! Ska absolut köpa mig en sån här. Bara ben ska det vara med ballerinas och silvriga smycken. Någon vit eller en färgglad rosett i håret! Naturlig sminkning och man förblir väldigt söt i den här klänningen!
299:- från Lindex


Visste ni en sak ?

Lilla jag har aldrig sett på en skräckfilm. Aldrig någonsin och jag vill inte det heller. Jag tycker inte om att bli skrämd och jag hatar att känna mig paranoid när det gäller filmer. Nej, usch.. och Sandra vill att jag ska se på One Missed Call eller The Unborn, jag tror inte det va ? Jag håller mig till drama, komedi, kärlek och ibland thriller Är ni som jag ? Tycker inte alls om skräckfilmer, fastän aldrig sett på en ?

OMG.. när jag skulle välja bild på Videotoppens hemsida (vågade inte google :$) kände jag rysningen. Jag gillar inte alls framsidan på One Missed Call! Här med blir det en pyttepytteliten bild!


Magnum Temptation: Respons ?

Jag köpte mig den nya Magnum Temptation Fruit som består av tranbär, choklad och skogsbärsås. Jag vet inte riktigt vad jag tyckte. Den var god men jag hade förväntat mig att den skulle vara godare. Jag hade förväntat mig att den skulle vara den godaste ur Temptation-glassarna. Den var god iallafall men den kommer inte bli någon favorit för mig. Det kommer nog vara en glass jag köper vid få tillfällen. Det är synd att Temptation-glassarna är så dyra.

Men jag ger Magnum Temptation Fruit 3/5


Videoblogg, ut med hunden, hemma!

Har just tagit ut hunden på ett varv och nu ligger han på nedervåningen och är helt slut. Hunden har dålig kondition, tror jag. Drack som bara den när vi kom hem.. hmm. Blir nog att ta med vattenflaska åt honom så småningom!

Innan det gjorde jag en videoblogg: Jag ville uttrycka mig lite mera över Vulkankaoset. Vad jag tycker. Det jag skrev ner igår är knappast hälften av det jag vill säga. Videon kommer snart, måste bara laddas upp!

Med väntan så kan jag bjuda bilder på min katt Buster och min älskade hund Bamse!


Fråga inte om "Vallentuna BK" - min bror fick en sådan när han mötte Vallentuna..


Dagens planer

♥ Plugga tyska - har förhör imorgon och prov i veckan, usch..

♥ Köpa glass från nyheterna från GB. Antingen den nya Ben & Jerry eller Temptation Fruit. Hmm..

Ringa Linnéa, måste träffa henne snart!

Om Linnéa kan vara med mig så är jag med henne hela dagen, antar jag. Fast jag måste ju hem och plugga till det här dumma förhöret imorgon - och jag kan absolutley nothing! Ska ändå hålla mig så uppdaterad det bara går, så inga oroheter för det! Vi höres senare! ♥


Konstigt nog älskar jag den här bilden..


Veckans blogg, vinnaren

Lilla jag förväntade mig att fler skulle anmäla sig, men men.. Det är ofta få personer som anmäler sig till Veckans Blogg första gången, eller hur ? Så jag fick ihop en anmälan iallafall - och det blir vinnaren då..

Grattis, Frida! Du blev veckans blogg och kommer få en
länk på min blogg i en hel vecka!


Vill ni bli nästa veckas vinnare ? Det är bara att kommentera här nedan "Jag är med"


Journalister överdriver om vulkanutbrottet



Jag är trött på det här vulkanutbrottet som skedde på Island. "Hela" - som egentligen ska vara "halva" Europa är täckt med askmoln och löpsedlarna är bombade med dessa nyheter. "Så farlig är askan för din hälsa" - blah, blah, blah.. man andas in och man får aldrig ut dessa partiklar från askmolnet ifrån sig, hur tror journalisterna att det är hos isländarna ? Vi i Sverige ska väl inte oroa oss för ett askmoln ? Ett askmoln som består av små partiklar som vi andas in, men så jäkla farlig kan den inte vara ? På Island, hur mycket partiklar får de i sig nu ? Jag blir så pissed off på journalisterna som överdriver, de varnar oss för mycket. Man får inte anstränga sig utomhus för att det är inte bra för lungorna. Ska man sitta hemma och slappa i "flera år", som tidningarna skriver ? Ett askmoln kan knappast vara i flera år, snälla..

Svenska journalister och tidningar är bara så överdrivna. Jag blir så less på dem, förr var det svininfluensan som var värsta grejen. Den är putsveck nu, precis som fågelinfluensan. Nu är det ett vulkanutbrott. Ge folket nyheter vad som händer på Island och hos flygplatserna! Vi har förstått alla risker så man behöver inte ta upp samma risker varje dag! Dra istället upp ifall man har fått uppgifter när flygen kan börja gå och när allting kan falla på plats igen, hur allting är på Island efter utbrottet. Då öppnar man ögonen ännu mera än likadana risker de skriver ner varenda evigaste dag. Jag kan slå vad om att det står "Så dödlig är askmolnet" imorgon på första sidan (ironisk).

Vad tycker ni om det här ?


Ny design på bloggen

Jag älskar Designa Din Blogg. Måste vara den bästa designbloggen! Utan den bloggen skulle bloggen aldrig bli som den blev, lite mer röd. Röda länkar och kolla in kommentarsfälten! So in love! XOXO Isabelle är också tillbaka och dyker upp vid varje inlägg "automatiskt". Bloggen blir allt mer snyggare - och bättre, förstås! Måste få tillbaka Bloglovin' ikonen som jag hade och råkade ta bort.

Btw, testa högerklicka någonstans på bloggen!


Lilla Tina i sin ide

Min lilla kattunge Tina har hittat sitt nya hem. Under mitt täcke. Hon kurar ihop sig där och sover som en björn i sin ide. Hur gulligt är inte det ? Samma sak hände igår, så jag undrar: Kommer hon ligga där föralltid ?

Igår

Idag

Låten säger allt.. fast är en dröm





Glöm inte veckans blogg


Videoinlägg: Leker med hunden

Man hör knappt vad jag säger. Körde med mobilkameran igen (jag vet att kameran suger!) Våran trädgård är absolut inte den vackraste: Bamse har grävt upp halva gräsmattan och tagit saker från hemmet och slitit ut det på trädgården. Vi har fixat det litegrann, och vi ska odla gräs i sommar ;)


New York Super Fudge Chunk

Haha - det är kul att säga det många gånger i rad. Det knakar ihop sig till slut! Men, jag köpte Ben & Jerry's idag. Smått beroende av det. Jag stod vid frysdisken och såg ungefär ut såhär:

 
Lite skeptisk


Jag rekommenderar den! Jättegod.
Chokladglass med valnötter, pecannötter, bitar av vit choklad och
chokladdränkta mandlar! Vilken är eran favorit Ben & Jerry ?

Glöm inte veckans blogg!

Påminner er återigen om veckans blogg - jag drar finalister på söndag, så anmäl er bara! ;)

Direktlänk!


Bild från måndags!


Årets glassnyheter!



Magnum Temptation Fruit och Solero Pineapple är en av många av årets glassnyheter. Jag blev chockad när jag såg dessa på en reklamskylt när jag var på väg till ICA. Jag bangar inte på att köpa mig dessa. Jag älskar Magnum Temptation, och jag älskar att de har lagt till tranbär och bitar av choklad och skogsbärsås, mums! Jag som dyrkar ananas kommer bli nöjd att äta Solero Pineapple. Jag kommer absolut testa på dem här!
Ser de inte hur goda ut som helst ?

Plugg i skolan

Sitter i skolan just nu. Har datorer och jag vet inte riktigt vad vi gör egentligen. Vill bara lämna ett litet inlägg till er - så vi hörs när jag kommer hem! Slutar 15:15.. don't miss me too much!


Höh ;)

Hoppa över if you want to!

Bästa veckodagen: Fredag
Favoritgodis: Surt
Är det nåt du absolut inte äter: Fisk
Favoritsaft : Hallon eller svartvinbär, mums!  
Spelar du nåt instrument: Spelar piano
Kommer du ihåg din första kärlek: Yes 
Har du några homosexuella vänner: Nej
Tror du på att det är möjligt att vara trogen för alltid: Kanske
Ser du på kärleken som ett misstag: Nej 
Bio eller promenad: Både och
Snarkar du ? Händer när jag är riktigt trött :$
Rädd för insekter? Ja, men inte för myror och flugor. Allt annat, ja! 
Det här är jag bra på: Skriva, Läsa, Skratta, Prata..
Vad vill du jobba som? Författare 
Chips eller godis? Godis
Skriver du dagbok? Gjorde det när jag var liten. 
Hur många syskon har du? 2 
Är du rädd för blod? Inte alls  
Anser du att du är stark? Psykiskt ja, fysiskt nej
Röker du? Nej 
Använder du knark? Nej
 Kaffe eller te? Te 
London eller Paris: Paris
Favoritfärg: Röd, brun, lila.. varma färger!
Född: 1996
Nationalitet: Svensson


Vulkanaska från Island

Ett vulkanutbrott har skett i Island och nu är askan på väg till Sverige. Tycks vara här om några minuter. Min bror säger att det är farligt för människor att vara ute då, men flygplanen var det nog mest farligt för. Kanske är det farligt för båda två, fast på olika sätt ? Jag tror det. Jag kommer iallafall inte vara ute då - ska ha stängda fönster. Synd om dem som skulle utomlands etc. Kenza, flygplanen blir inställda! Jag gillar inte vulkaner, och absolut inte att plugga om det!

Satan, vad kaos det är. Bombat på Aftonbladets hemsida!
"Arlanda stänger 18:00", "Alla flyg inställda kl.18:00", "Askmolnet innehåller förgiftning - farligt för flygplaner"


Van Helsing 21:00 TV6

Jag antar att några blir lite skeptiska över filmen som visas på TV6 ikväll klockan 21. Men då säger jag till er: Se på den! Van Helsing är en av de bästa filmerna jag har sett och jag rekommenderar den starkt till allihopa i alla smaker.



Det handlar om en man vid namn Van Helsing. Han har fått ett uppdrag att han ska åka till Transylvanien för att döda Dracula. Han får hjälp av prinsessan Anna Valerious, som har förlorat sin familj som Dracula har dödat. Det finns många hinder - ett är Draculas tre brudar, Marishka, Verona och Aleera. Två är varulven. Det blir ett uppdrag som blir alldeless för svårt, hur ska de ta sig igenom det här ?

Kommer ni se ? Jag kommer sitta bänkad i två timmar, struntar i att
det är skola imorgon!

Veckans blogg



Nu ska jag börja dra igång "Veckans blogg" för allra första gången. Om du vill vara med: Kommentera här nedan "Jag är med".
Jag presenterar finalisterna på söndag!


Den som blir veckans blogg får
en länkning på min blogg vid "menyn" en hel vecka!


Efter regn kommer solsken!

Idag blev det soligt väder igen, och hualigen vad det är varmt! Jag tog ut Bamse på en extra lång promenad för att jag blev så fäst vid vädret. Nackdelen med dagen är att jag vaknade upp med en irriterande halsbränna och jag har fortfarande det. Gör ont att svälja, men jag ska hitta något i våran "sjukkorg".

Har ni soligt hos er ?




Mina framtidsplaner, dröm för dröm

Jag vill så gärna dela med mig av mina framtidsplaner för er. Dröm för dröm och hur jag kan uppnå det. Framtiden fruktar jag över eftersom att man vet aldrig vad som händer. 2012-snacket tror jag inte på, men tänk om det händer ? Dock tvivlar jag starkt och är inte rädd alls. Det jag är rädd över är att jag inte kommer tygla ekonomin om jag köper/hyr ett hus. När jag får bo ensam. Jag är rädd över att jag inte kommer tygla alla räkningar, för att matte är min svagaste sida. Men jag vet att jag kommer klara det. "Allt jag vill, det kan jag" har pappa sagt till mig, och nu får jag tro på det.

♥ Bli en framgångsrik författare - jag ska plugga hårt i skolan och fortsätta som jag gör. Extra koncentrerad på engelska, svenska och So-lektionerna.

♥ Bo i USA - forska mera om USA och språket. Även hur de räknar dollar och cent, har ingen aning! Sen kan jag nog kamma hem ett hus/lägenhet i USA!

♥ Gifta mig lycklig - funderar på om det ska vara en svensk eller amerikan. Jag faller handlöst för amerikaner, så snygga! (Oops.. in på utseende, men det är det första jag intrycker hos en kille).

♥ Göra filmer av mina böcker - jag vill göra precis som J.K Rowling och Stephanie Meyer har gjort, filmer till sina böcker. Det måste nästan vara drömmen hos en författare. Då ska jag utveckla mina kunskaper ytterligare.


Oho, suddigt!

Miley Cyrus - Goodbye

Miley har klivit ur Disneyfällan, för mig. Hon har "mognat" till sig lite och insett att det finns annat. Det har fått mig att lyssna mera på henne, fast jag lyssnar inte på disneylåtarna. When I look at you, Bottom of the ocean och Goodbye är nog de bästa. Som får mig att rysa till genom ryggraden. Jag hoppas att hon fortsätter som hon gör!




Bildkälla

Tisdag = Veckans tråkigaste dag

Jag avskyr verkligen tisdagar! Veckan har börjat på måndagen och det är väl okej, då kan man snacka med kompisar vad man har gjort under helgen. Men tisdag - allt plugg börjas igen. I plugget på tisdagar hatar jag att jag har svenska, matte och engelska, nästan exakt efter varandra på eftermiddagen! Det är något att sucka för. Det känns skönt att vara hemma, har varit hos Sandra hela eftermiddagen, därför blev det inget inlägg! Ska strax plugga till matteprovet på torsdag. Efter det blir det dusch, middag och sova. Sovmorgon imorgon!

Vad är veckans tråkigaste dag för er ?

Det bara blommas och grönas här hemma hos mig!

Vårkänslor så det bara ..hmm ?

Ja, hur ska man förklara vårkänslor ? Enklaste är med bilder! Jag och Sandra tog en promenad kring våran gamla skola. Vi blev förvånade över hur det har förändrats och så. Vi fastnade vid våran linbana och någon slags "trollöra". Det ska tydligen vara en rutschkana. Det var verkligen najs att vara där med min bästavän. Massa gamla minnen väcktes till liv! Vädret var helt underbart, det med!

Bilder (kan vara allt för många ^^')


Plockade vårens första blomma, en blåsippa - oops.. den var tydligen sällsynt! :$

Sandra - Linbana

Hojaligen, snygg min!

Sandra - trollöra

Jag - trollöra

Huge! Enorm, jämfört med lilla mig! ;)

Bästisbild! Observera att håret står åt alla håll!

Egopic..

Vädret! Oh, hell vad jag älskar kvällssolar!

Dagens outfit


Linne - ?
Kofta - H&M (Koftan ska vara kort!)
Jeans - NewYorker

Härligt kvällsväder, jag ryser!

Klockan är snart sju och himlen är blå än och solen skiner! Härligt och jag ryser! Det känns sommar ända till tårna - sommaren är bara bakom hörnet! Idag blir det grillat - hamburgare, perfekt måltid till sista dagen på påsklovet. Gött!


Jag är förhoppningsvis inte den enda som älskar när solen skiner på kvällen, eller hur ?

Över till mamma på fredag

Mamma ringde mig nyss och frågade ifall jag kunde komma över på fredag. Ja, jag kan väl det. Ska vara där över helgen och så. Ska även fråga pappa: för det har varit problem med morsan och allting, så jag kanske får åka dit för pappa. Jag har inte åkt till mamma sedan sommarlovet, vilket var väldigt länge sedan! Ganska glad är jag!

Ingen bild ;/


Tom Pulse - Cuando

Den här låten kanske ni har hört på radion, men Sandra visade den här för mig. Jag älskar den verkligen och jag försöker sjunga med. Blir lite "na-na-na". Jag kan inte riktigt portugisiska. Låten väcker alla sommarkänslor jag har inom mig - nästan den bästa sommarlåten. Konstigt nog hör jag bara på låtar som påminner mig om sommaren, det finns knappast några låtar som påminner mig om vintern.

Vilka låtar påminner er om sommaren ?




Mot skolavslutningen 08'

Halvmulen dag

Godmorgon på er!

Idag vaknade jag klockan elva, en ganska bra tid. Jag har just duschat och tvättat håret för en gångs skull! Har inte tvättat håret på.. fyra dagar! Skönt att det är fräscht nu. Idag ska jag nog vara med Sandra, jag vet inte riktigt vad vi gör. Men jag hoppas på att vi gör något särskilt för det är som sagt sista dagen på lovet. Imorgon är det skola och vi får se om jag lyckas ta mig upp ur sängen!

Vad händer hos er idag ?


Bjuder!

♥ En av de vackraste låtarna ♥


En sjukt vacker låt av Taylor Swift. Nu vet jag redan vad min berättelse kommer handla om. Hör på texten! ♥

Videoinlägg: Påsklovet


Klar!

Kodmallen skrämmer verkligen vettet ur mig! Bara ett litet misstag och allting blir förstört. Nu är allting bra igen.. puh!


Krångel..

Bloggen har blivit förstörd.. antar jag. På sidan (senaste inläggen) ser det helt annorlunda ut. Vad ska jag göra ? Fortsätta! Blir så sur :/ Ha tålamod!

Förändrar bloggen

Om bloggen ser annorlunda ut är den för att jag förändrar den litegrann. Oroa er inte! Designen kommer tillbaka! :)

Jacob Black eller Jasper Hale ?

Jag och Sandra är som ris och ros. Annorlunda. Vi debattar oftast vem som är bäst - Taylor eller Jackson. Jacob eller Jasper ? Jag är helt klart på Jacksons sida, my husband - fast han inte vet om det än! Så nu vill jag fråga er:

Vem är bäst ? Jacob Black eller Jasper Hale ?

Twilight & New Moon-kväll

Eftersom att Sandra stack på middag tillsammans med sina kompisar så har jag tid att lämna ett inlägg till er! Jag följde med Sandra till centrum för att hon skulle köpa en present till sin kompis och sen hyrde hon en film - New Moon. Hennes mamma ville se den, men självklart måste hon se Twilight först. Så istället för att betala en till film, så fick de låna Twilight av mig. När Sandra kommer hem från middagen ska vi se på båda två, med lite popcorn. Mys! Nu ska jag bara slappa lite. Lyssna på musik och kanske läsa lite ? Det var länge sen, det ska jag göra!


Erik Segerstedt - I can't say, I'm sorry. Alltid älskat låten!


Bjuder på den här bilden. Jag till vänster, och Sandra till höger!
Hittad på baksidan av ett mjölkpaket!

Rätt sida för att kunna tjäna pengar ?

Jag behöver eran hjälp nu. Som sagt, jag försöker leta efter sidor där man skulle kunna tjäna pengar på bloggen. Lägga ut länkar på bloggen osv. You get it. Jag skickade en ansökan till Bloggpartner men de sa att jag var för ung och att jag skulle låta en målsman sköta kontouppgifterna. Nej, det tycker jag inte. Nu har jag skickat en ansökan hos Frossle och vi får se vad de svarar.

Jag tycker inte att jag är för ung för att kunna tjäna pengar. Jag kan inte ljuga om min ålder, heller. Kan ni hjälpa mig ? Vet ni någon bra sida ? Jag skulle inte kunna finna några ord ifall ni visste. Tacksam skulle jag vara. Tack på förhand. Ni är bäst!


Tidig uppstigning av en dum alarmsignal

Jag låg och drömde. Drömde om något särskilt att jag och någon "kompis" till mig satt och spelade CS. Så kommer världens irriterande ljud och då sa min "kompis" att ljudet kom från spelet. Så vaknar jag upp efter ett tag och inser att ljudet inte kom från drömmen, utan från min storebrors alarmklocka! Det lät som om det ringde och sedan tonar det ut - tänk er en gammal Nokia som ringer hur högt som helst. Åh, vad jag blir arg! När han kommer upp med kudden bakom huvudet ska jag nog ta ett rejält snack med honom! Haha.

Dagens göra

Kolla upp vilka sidor där man kan tjäna pengar på bloggen.
Slappa hela dagen. Vara hemma och bara vara..

Bloggen fyller 6 månader!

Idag har jag haft bloggen i ett halvt år och det känns ganska.. skumt ? Det känns nästan som om jag har bloggat längre. Jag visste inte att jag skulle få så många fina kommentarer av mina läsare - och jag trodde nästan att jag knappast skulle få några alls! Min förra blogg hade absolut ingen design och nu har jag. Mina bloggerfarenheter har verkligen utvecklats. Och min blogg skulle inte bli något utan er läsare! Nu väntas 6 månader till och flera.. år, månader ?

Det finns inget mindre omoget än detta!!

Jag har sett på några bloggar att många har använt sig av "Anonym" och skriver därefter en taskig kommentar. Det är ganska.. korkat om jag får säga så. För att hur mycket dem än kommenterar något fult så ser man IP-numret, då är det bara att anmäla. Man vet vem det är iallafall. Jag fattar inte hur dagens folk fungerar. Särskilt dagens ungdomar. Hackar på någon annan så ska man sprida rykten om den personen. Grow up! Det där är så jäkla lågt - lägre än botten. Man vågar inte stå på sig själv vem man är och låter rutan "Namn" vara tom, och vågar inte skriva in sin e-mail så att den här personen man kommenterar till, kan svara.

Vissa fattar inte meningen med nätmobbning. De bara kommenterar, kommenterar, kommenterar och förstår inte själva vad de gör. De mobbas, det är det dem gör! Dom tänker inte på konsekvenserna. De bara kör. Leker med en. De vill att man ska lägga upp en "Svar på tal" för att låta allihopa se ens svar till den här korkade personen. Om ni inte vågar använda er av era namn - skriv in en e-mail! Har ni något vett i hjärnan ?

Använd er av eran skalle och hjärnceller! Om ni tycker att min blogg är ful, eller någon annans. Eller ens att personen är ful - håll det inombords istället för att skriva det till dom! Tänk på vad ni säger! Jag blir så jäkla förbannad på det här!

New haircut and colour

Jag köpte hårfärg igår och det förvånade mig att jag fick för pappa! Men så färgade jag det och Sandra hjälpte mig - och jag kan inte säga mer än att jag älskar det!

Jag använde mig av Country Colours från Schwarzkopf. Kommer inte ihåg vilken "hårfärg" - men hårfärgsprodukten är grym! Det är bra för håret för att det är någon kräm inuti färgen. Ger mer glans och bra för håret. Jag rekommenderar den verkligen! 99:- från Lindex, där jag köpte den. Men det finns självklart hos andra butiker!

Sen klippte Sandra lugg på mig - det skulle vara till ögonbrynen men jag kunde inte sitta still, så det blev ojämnt. Så det fick bli kortare! Men nöjd är jag!

Före:

Efter:

Ser mycket mörkare ut i verkligheten! ;) Vad tycker ni ? Blev det snyggt ?

10 saker du aldrig visste om mig!


- Ibland vill jag vara ensam, eller.. det händer ofta!
- Jag vågar inte sova med stängd dörr. Jag tycker att det blir alldeless för mörkt och läskigt!
- Jag får känslor om att någon står bakom mig eller finns i närheten av mig när jag är ensam.
- Släkten från pappas sida är musikaliska - och det har gjort mig musikalisk!
- När jag blir äldre vill jag flytta till Norrland.
- Jag älskar att åka skidor, det finns inget roligare än det!
- Jag älskar när det är varmt på sommarn och det regnar. Hur mysigt som helst!
- Matte är min svagaste sida, jag är inte bra på det och jag blir bara sur på lektionerna.
- Jag tränar simning på fritiden och har gjort det i två år.
- Jag spelar piano, fast är inte så bra på det. Jag övar ackord varje dag!

Dagens outfit och låt


Kofta - H&M
Tunika - New Yorker
Leggins - Lindex


Sky's the limit

Mulen morgon förblir en tråkig dag

När jag vaknade upp fick jag se framför fönstret en massa mulna moln. Tråkigt väder, men jag får hoppas på att jag kan hitta på något kul idag. Om jag får pengarna av mamma tidigt idag så ska jag ta mig till centrum och köpa hårfärg har jag bestämt! Jag tycker att mitt hår ska vara mörkare - inte alls nöjd med min hårfärg! Som tur var tipsade Sandra mig om någon hårfärgsprodukt där man har tillsatt honung. Bra för håret, tydligen. Sandra sa att det var bra för dem som ska färga för första gången - och jag kommer inte ihåg varför. Men bra var den! Utan synlig utväxt och håller i 8 veckor.

Vad ska ni göra idag ?


Tina verkar glad idag!

Hmm.. ?

Sandra fotade ett roligt foto på mina katter Buster och lilla Tina. Hon lyckades knäppa ett väldigt lyckat kort - och nu vill jag fråga er:

Vad är det första som dyker upp i tanken när du ser det här fotot ?


Vi stoppade såklart Buster efteråt!


Videoinlägg: Dålig uppdatering!


Taylor Allison Swift ♥

Jag finner inga ord hur mycket jag gillar den här tjejen! Hon sjunger så fantastiskt fint och hennes musik är bra. Jag började lyssna mycket på Taylor Swift sedan oktober 09', tror jag. Då min klasskompis spelade mycket Taylors musik på sin gitarr - då blev jag nyfiken och började lyssna på hennes andra låtar. Jag kommer mycket väl ihåg då jag hörde Love Story för första gången - första gången då jag hörde henne på radion. Jag försökte gång på gång komma på vad låten hette, för jag tyckte om den. Tyckte att den var bra. Jag trodde aldrig att jag skulle lyssna på country, men så fastnar jag för hennes musik. Det är ganska kul att förändra sin smak för musik!



Jag känner nästan för att skapa en liten kategori för lilla Taylor Swift. Så kan hennes svenska fans hålla sig uppdaterade med senaste nytt - men jag vet inte riktigt! Vad tycker ni ?


BILDKÄLLA

6 april - härligt väder!

Jag har ärligt talat inte varit med om något bättre väder idag! Eftersom att jag har inte varit ute under påsklovet så bestämde jag och Sandra för att gå ut. Vi var ute och gick.. i några timmar och var ute med en hund. Det kändes så himla skönt att komma ut efter de här dagarna! Andas in doften av vår. Med tanke på det såg jag vårens första blomma - en lila tulpan. Tyvärr hann jag inte ta foto på det, men vi får se om jag tar kort på det imorgon!



En fluga surrar förbi

Idag blir man hundvakt då åt Douglas och Bamse. Stackars Dogge som slog i sitt ben igår, så han haltar ibland. Så han fick sova i mitt rum inatt tillsammans med mig - så gulligt! Vad händer idag ? Jo, jag ska hem till Sandra. Hon är hos sin pappa så jag ska ta tåget dit. Halvvägs ska hon möta mig - då jag ska byta tåg. Så att jag slipper åka ensam hela vägen! Jag ska även sova där så det blir inte mycket uppdatering. Kanske inte alls! Men jag ska försöka fråga Sandra ifall jag kan lämna ett inlägg till er!

Nu ska jag hålla koll på hundarna. Ni får ha en jättebra dag!

Obeskrivlig låt


Miley Cyrus - When I look at you

Jag finner inga ord när jag hör den här låten. Jag känner klumpen i halsen och tårar stiger i ögonen på mig. Det påminner mig och min bästavän Sandras vänskap. Vårat vänskapsband går inte att klippa av. Vi småtjafsar med varandra och stör på oss själva - men det går över. Bästavänner i 8 år och jag fattar inte hur hon orkar med en som jag. Starkt tålamod är nog rätta svaret. Jag älskar dig, Sandra - och vad som än händer, hur än världen förblir, så kommer du alltid vara nummer 1 tillsammans med familjen. Du är som en syster för mig!

Har ni en låt som brukar påminna er om eran bästavän ? Vilken ? Skulle vara kul att veta!


Sandra och jag, Hassela 10'

Aprilpromenad!

Har just kommit hem från en promenad. Jag kände mig ganska rastlös så jag tänkte: Äh, jag tar mig en promenad istället! Vädret är helt fantastiskt och strålarna bara bränner vid ryggen! Kändes hur underbart som helst!


Jag ursäktar för den dåliga bilden - men jag har inte den bästa kameran ;/

Ett skratt förlänger livet, helt klart!



Jag har tänkt noga på hur mitt självförtroende har förändrats. Det är så annorlunda nu så att jag inte finner ord! Från årskurs 1-5 hade jag ett väldigt dåligt självförtroende. Jag kände mig dålig på något sätt, ful, ouppmärksam och jag ville vara en i mängden. Jag försökte gång på gång, för att göra min pappa nöjd, stärka min självkänsla. Men samma dag som jag gjorde det sänktes den. Jag och självkänslan var inga vänner. Vi kunde inte samarbeta. Det ledde till konsekvenser som bråk och misstag. Jag var en riktig liten krigare när jag var liten. Jag ville alltid ha rätt, jag älskade att ha rätt men ingen tyckte samma saker som mig. Det ledde till meningslösa bråk som varade i evigheter. När man lyckades bli vänner blev allt bara värre efteråt. Om jag blev ovän med någon blev jag ovän med allihopa. Jag var oftast ensam och annorlunda.

Men en dag ville jag förändras. Jag tänkte: Nu är det nog, nu tänker jag ta saker i egna händer! Pappa ska inte göra allting. Så gjorde jag det. Pappa fanns alltid bakom mig ifall jag skulle misslyckas. För att öva in mitt självförtroende ställde jag mig framför spegeln varje morgon och sa minst 5 saker som var bra med mig. Det kunde vara från utseende till beteende. Jag försökte vara trevlig med allihopa och jag försökte vara omtyckt med andra. Men några fall och misslyckande så gav jag inte upp. Och det har lett till den jag är idag. En glad tjej, med en självkänsla som är på topp och jag bryr mig inte vad andra tycker. De får tycka vad de tycker, men jag är jag och jag kommer inte förändras för någon. Jag älskar mig själv. Jag är stolt över att jag har lyckats från botten till toppen!

Påskaftonsmorgon

Godmorgon alla solstrålar!

Känner mig ganska pigg idag, faktiskt! Det är ju påskafton! Idag får vi besök av pappas kompis och deras hund - så då ska Bamses kompis komma hit. Kan inte säga att det blir lungt här hemma. Jack Russel vs. Spansk Mastiff, vem vinner ? Jack Russeln. Haha, Dogge är så himla envis så han tar Bamse med en klackspark! Åh, jag kan inte vara med Linnea eller Sandra idag. "Det är påskafton", lalala.. jaja, påskafton! Jag vet, men kan man inte umgås ? Måste man stanna hemma med sin familj hela dagen ? Hmm..

Vad händer på påskafton för er ? Kommer ni få några gäster ? :)


Våren 2009 - Låt


Passion for fashion

Min kusin hade rensat sin garderob och hittat kläder som inte passade henne. Hur söt är inte hon som ger dem till mig ? Jag tackar som.. jag vet inte vad för alla kläder! Hur fina som helst!



You make me love you..





En massa kärlek till låten! Och bilden bjuder jag på!

Långfredags-outfit!


(Dålig outfit bild, höhö..)

Topp - Gina Tricot
Midjekjol - ?
+ leggins - Lindex
Halsband - Ur & Penn

Musik, musik, musik..

Jag gick till busshållplatsen för att jag skulle åka till Sandra, men bussen kom aldrig. Blev ganska sur, men istället gick jag till min kusin för att hämta kläder som jag har fått av henne. Måste säga att hon har verkligen en skön stil! Älskar alla kläder! Och nu, när jag sitter hemma och tar det lugnt på en långfredag, hör jag min storebror spela gitarr på övervåningen. Det låter hur underbart som helst och melodin han spelar nu - väcker sommarkänslor. Ingenting kan vara bättre än "äkta" musik som ekas över hela huset!


Apelsinjuice och fullkornsmacka

Japp.. det var det min frukost bestod av. Jag försöker äta lite sunt nu för tiden. Jag har alltid varit en sådan som rotar i kylen. Letar efter något onyttigt som kan mätta mig. Men nu försöker jag skära ner på det - om jag fortsätter som jag gör, småäter onyttigt och småäter alldeless för mycket, kommer jag ha med det tills jag blir ca 16 år. Det är då man börjar få en bulle på magen efter småätningen. Istället ska jag äta sunt.

Nej, jag ska inte banta. Jag har en normalbyggd kropp, det är bara att jag småäter alldeless för mycket. Om man äter nyttigt så får man mer vitaminer i sig. Jag har vitaminbrist och det har jag sett på mina naglar. Det är vita fläckar på två av mina naglar och de bör förändras!


..



Min bästa sommar var defenitivt sommaren 08. Jag har mest minnen därifrån. Det första som kommer upp är när min faster och kusin kom över. Vi åkte Birka Paradise 23 juni till den 24e och allting var helt perfekt. På båten dansade jag och min fasters kompis på dansgolvet .. gud, jag bara blickar tillbaka. Det var också den sommaren jag åt min första Ben&Jerry glass - Chocolate Fudge Brownie. Jag minns även när det var "Isabelle, Malin & Linnea", vi var liksom.. ett. Vi bråkade ofta men vi blev alltid vänner igen. Jag minns när vi umgicks med flera andra på en sommarkväll och jag njuter av att blicka tillbaka till detta. Varm sommarkväll och jag hade t-shirt på mig. Vi hoppade studsmatta och hade hur jäkla kul som helst. När jag tänker tillbaka på detta tänker jag på hur lycklig jag var: som en fem-åring.

Vad mer hände under den sommaren ? Jo, alla picknickar i parken. Jag, Malin och Linnea hade väldigt ofta picknickar och satte oss i parken och lyssnade på musik. Vi dunkade bl.a Anton och Affe - Sommaren är här. Vi solade också och pratade. Tyvärr blev det inte så förra årets sommar, vi har alltid haft pickningar tillsammans. 06, 07, 08 - vi skippade 09. Oj, jag minns så mycket när Linnea åkte till Öland. Åh, jag saknade henne så mycket (vilket jag gör varje år) - och jag kände mig så.. nästan ensam. Man känner sig så öppen när man umgås med henne för att.. hon är så himla rolig! Med det tänker jag på då vi tältade utanför Malins hus. När vi grillade marschmallows. Och det här är helt onödigt att komma ihåg men det är så lustigt att jag fortfarande minns det: När vi grillade marschmallows så kom våran klasskompis och sa "Kan ni inte ge en till mig ?", och tiggde och bad. Haha.. glömmer det aldrig!

Sommaren 08 kommer vara en sommar jag kommer ha närmast hjärtat. En oförglömlig sommar som jag önskar att jag kunde leva den igen. Jag älskar alla minnen jag har därifrån.


Storebror har anlänt!

Min storebror ska spendera sitt påsklov här i Stockholm och det känns hur kul som helst att han har kommit över! Det känns mycket bättre nu när han kommer över på loven, vilket han inte ofta brukar göra vanligtvis. Nu kan våran kontakt bli mycket starkare och ibland är det skönt att veta att man har en storebror - en som man kan se upp till! Har städat mitt rum och bäddat om sängen. Nu kan han sova här i mitt rum - medan jag ska sova i min brors.. hmm... nästan som om att jag längtar till att få min säng tillbaka! Så känns det varenda gång, men inte att min storebror ska åka hem!

Eftersom att jag behöver visa en bild för att bloggen inte ska bli tråkig,
visar jag en bild på mig och (lite av) Bamse!

Som ett beslut



Jag kan inte bestämma mig. Jag vill inte vara kär,
men samtidigt kan jag inte kontrollera mina känslor.

"I know that I should turn off the radio. But it's the only place I hear your voice anymore"


(dålig kvalité och gammal bild)

Sommartiden är inget skämt!

Jag tvivlade på att det skulle bli ljust på kvällarna snabbt. Men det blev det. Klockan är just nu 18:22 och solen är ännu uppe. Det är ganska.. ovanligt att se! Man är ju så himla van vid att solen slocknar redan vid 16-tiden! Snön har smält bort från gångvägarna för länge sen och snön har smält bort från olika "gräskullar" eller vad man ska kalla det! Nu är det bara att snön ska gå bort från våran trädgård! Jag älskar aprilmånad!


1:a april, en farlig dag!

Det är 1:a april idag och jag har bara lurat en person. Jag är inte en sådan person som lurar folk hit och dit. Det räcker med en person, eller hur ?

Jag minns när jag gick i 4:an, tror jag. Och det var första april: då lurade alla lärare i skolan oss elever att en helikopter skulle fota oss uppifrån och då sprang alla på skolan ut. Vi var samlade i en enda stor klunga och väntade på den här helikoptern, men den kom aldrig. Då sa lärarna "april,april" - då blev iallafall jag sur!

Har ni varit med om någon konstig aprilskämt ?
- Glad påsk förresten!


Update: Det var i andra klass, tack Julia!

RSS 2.0