Hej Hassela!

Idag åker jag till Hassela. Jag kommer tillbaka 4/3, ha det gött!

Gröna Lund

Jag drömmer mig bort till sommaren. Särskilt grönan, så jag är inne på Youtube och checkar in "grönan-attraktioner". Särskrivning ? Jää.. själv tycker jag att Grönan är bättre - pga. Inget har gått sönder - jämfört med Liseberg ^^'

Jetline
Dålig kvalité, men man längtar. Överdrivet skrik..


Och min storfavorit: Extreme
Spola lite, om ni inte vill se början förstås!

Mycket dålig uppdatering


Hit åker jag imorgon. Hassela. Och uppdateringen på bloggen blir väldigt dålig idag, imorgon och fram till den 4e mars. Jag hoppas att ni kommer ha minst lika kul som jag på sportlovet. Iallafall under de dagarna!
Vilka ska åka skidor ? Kommentera! Skulle vara kul att veta :)

Take me back to summertime!


Måns Zelmerlöw - Rewind

O-M-G, vad länge sen det var då jag lyssnade på den här! Okej.. somras då, men det var länge sen! Jag ville passa på att lyssna på den här låten eftersom att det töar som bara den utanför mitt fönster. Inga mer istappar, och slasken börjar fara in. 2 plus grader, våren är här!

Fest - men ingen efterfest *S*

Är hemma från festen nu. Satan i gatan vilket drag det var! När 1-2 klasserna kom så dansade allihopa, ingen bangade ur. Vi som arrangerade festen behövde inte dansa så himla mycket för att locka dit andra på dansgolvet. Men när 4-6 klasserna kom så satte alla sig ner. Hmm.. inte ovanligt. Så vi som arrangera fick dansa så att svetten rann ner för pannan, men det var kul! Vi hade även tävlingar - limbo och dansstopp, som det vanliga. Vi hade också godisregn. Jag vill tacka Alecco, som var DJ för kvällen. Han var urgrym! Awesome!

Så nu är jag och Sandra helt, helt, heeelt slut! Mina fötter har domnat och man vill bara ha kyla nu. Jag försökte gå ut, men det är plus grader! Överraskar mig. Jag får dränka min panna i handfatet, I guess!

Hoppas att ni också har haft en väldigt bra kväll. Dansat på dansgolv, eller helt enkelt suttit hemma framför tvsoffan med godis och snacks. Skulle sitta fint just nu!


Varning: Dålig uppdatering, datum!

Hej på er!

Jag vill säga till er att idag kommer det bli en usel uppdatering. Klockan 16 ska jag ner till gården för att hjälpa till att arrangera en fest för låg-och mellanstadiet på en skola. Och dessa datum kommer det inte bli några inlägg alls!

26/2 - pga. Arrangerar fest
28/2 till 4/3 - pga. Är på skidresa
4/3 - Hemma, men blir fortfarande lika ouppdaterad!

Ville säga det, så att det varnas!

Humor på hög nivå!


Grisen speglar mig som bara den! "Äh, jag fattar inte..", så.. jag! Loved it!

Vi ses väl igen, någongång!

Hej på er, underbaringar!

Idag har det varit en bra dag i skolan. Var en aning socialare. Det var "ung i håla" idag igen för sista gången. Då skulle alla politiker tacka oss och ge oss presenter. Ohh.. jag gillade presenten! Toffee och .. vad ska man kalla det ? Biokort, laddat med 180 kr.. ungefär två biobiljetter. Nu slipper Sandra tjata på att vi ska gå på Valentine's Day, för nu kan vi gå på den! Vill även se Farsan, verkar kul!

Noprovet gick sådär, men jag tror att jag blev godkänd. Fick VG-nivå på matteprovet och G-nivå på tyska. Inte bra på tyska - 47,5 av 70.. brukar få åtminstonde 60 eller mer. Fya mig!


Hope - Who am I to say



Who am I to say, you love me ?
Who am I to say, you need me ?

jag älskar dig.

Scrolla ner om du vill..

Här kommer det en tråkig tidsfördriv. Scrolla ner bara ifall du vill!

Din kropp:

hur lång är du: 1,56 - 1,57 m.. maybe.
hur mycket väger du: 45 i guess.
vilken sko storlek har du: 38
är du nöjd med din kropp: Öh.. ja
skulle du kunna plastikoperera dig: Aldrig
välj en sak du tycker är fulast på dig: Inget O_o
vilken ögonfärg har du: Blå/grön
vilken hårfärg har du: Brunt
har du lång överkropp: Lika lång som mina ben
har du långa armar: Pff..
har du långa naglar: Nix

Dina känslor, tankar och humör:
hur är ditt humör nu: Trött
vad tänker du på just nu: .. Höhö ;) 
saknar du någon just nu: Näe
gillar du någon: Ofcourse..
är du kär: Galet mycket
är någon kär i dig: Höhö..
älskar du någon: Gillar många, älskar få 
hatar du någon: Ja.
hur är du om du är hungrig: Tjurig och gnällig
hur är du om du är trött: Gnällig och sur..
om du sovit i tre timmar: Vill jag sova

Dina önskningar:
du skulle egentligen velat heta: Isabelle ;'o
du skulle egentligen velat bo: Los Angeles, USA
din högsta önskan är: Har massor
du skulle vilja ha: Pengar

Ditt rum:
vilken färg är det i ditt rum: Äckligt gult/beige
har du en säng i ditt rum: Älskar min säng!
vilken färg är ditt påslakan: Vitt och en massa söta blommor ;)
har du kläder på ditt golv: Yes
har du tidningar på ditt golv: Nej
har du något annat på ditt golv: Näej ;)

We are the world


- Det enda jag kan säga är: Gåshud.. vad tycker ni ?

Nu ska jag plugga till provet!

21-åring som tror att hon är en vampyr

Jag läste i tidningen (omg.. tonåring som läser tidning), men det var på första sidan. Det var en 21-årig kvinna som hade skurit sin kompis i halsen och "lekt" vampyr. Hon hade alltså lajvat, med andra ord. Lajva är när man tror att man t.ex är en vampyr. Man föreställer sig en annan värld och man blir väldigt våldsam. Så som den här kvinnan blev: Hon skärde av halsen på sin kompis, och ville se blodet, precis som vampyrer. Hon hade en blogg där hon hade skrivit: "Om jag bara hade ett svärd. Då skulle jag snitta av en och en och se hur blodet rinner ner för deras äckliga halsar" och skrivit därefter - Jag kommer bli Fru.Monstermassak. Hon var alltså väldigt intresserad av vampyrer att hon hade gjort detta.

Det här är min åsikt: Om jag får säga såhär - är det här den hemskaste döden. Tänk er en galning som håller i en kniv och snittar av er hals, sticker in den i hjärtat.. osv. Man är inte beredd och till slut ligger man där, död. Man ska aldrig tro på något. Särskilt inte något som detta. Det finns inga vampyrer och det har aldrig funnits! En dödlig människa, som lever på blod, har huggtänder och på dagen blir denna varelse aska. Kan bli fladdermus, kan snacka samma språk som oss. Ni hör ju själva. Det har aldrig funnits några vampyrer, och jag förstår inte hur det kan bli en sådan hysteri! "Vampyrer är vackra", jovisst - de är väldigt vackra. Men hur vet man det egentligen ? Bilder på Google. Filmer och serier. Hmm..

The Twilight Saga, enormt bra serie men börjar sakta gå mig på nerverna. Många blir hysteriska och tror att Edward Masen Cullen finns. Vissa har gått fram till Robert Pattinson aka. Edward Cullen och sagt "Bit mig, Robert". Vad fan tror dem ? Robert är en vampyr ? Hahaha!

Vampire Diaries, den bästa serien som visas på tv. Vissa blir hysteriska av detta också. Man kan börja tro att självaste Damon Salvatore finns och man börjar själv leka vampyr. Enligt mig, ska man inte leka någonting som inte ens existerar. Det slutar såhär: precis som det stod i tidningen.

True Blood, vampyrsex, vampyrsex, vampyrsex.. finns det inget annat än det !?

Vad jag vill säga är att det här är hemskt. Vampyrer finns inte, och jag vill att allihopa ska sluta tro på att sådana varelser existerar!!

Taylor Swift - The way I loved you



But I miss screaming and fighting
And kissing in the rain
And it's 2am and I'm cursing your name
When you're so in love you act insane
And that's the way I loved you

Breaking out and coming undone
It's a rollercoaster kind of rush
And I never knew I could feel that much
and that's the way I loved you


Vilket väder!

Idag är det en onsdag, favoritdagen i veckan (om man inte räknar med fredag - lördag och söndag). Slutade 12. Matteprovet gick sisådär. Jag fick 6:ans prov i Geometri, men efter en stund jag hade räknat såg jag att det där var inte provet vi skulle ha. Så det blev fel, så efter en halvtimme fick jag det riktiga! Och jag hade ödslat min kunskap på den ena pappret att jag var så arg och stressad när jag skulle göra det andra. Men det gick förhoppningsvis bra iallafall. Tyskaförhöret gick det galant, som det alltid brukar göra!

Idag är det plugg som gäller. Har "omförhör" i engelska och jag hade bara 2 fel! Herregud, skulle bara skriva när, var och hur på prepositioner. Jag sa det till min lärare att jag kan det iallafall - nä,nä.. måste göra om hela förhöret iallafall. Dumme fan! Så med engelskaböckerna i min famn ska jag plugga till förhör och provet som är veckan efter sportlovet. Ojdå, även NO som är tills imorgon. Neej! Blir att plugga järnet!

Checka vädret, alltså! Verkligen vårväder om man tänker efter och det är ganska varmt. Solen är högt uppe och bränner nästan min rygg. Persiennerna är uppe och solen steker här inne i mitt rum. Gårdagens första sida hade rätt: Våren är på väg!


God natt!


- Bjuder på den!

Flipsyde - Happy Birthday

Underbar låt - älskar den enormt mycket och har alltid gjort det! Varenda ord i låten får en tår att trilla ner. Och vet ni vad jag är glad över ? Jag har hittat noterna till! Det gör låten ännu bättre!


Sommaroutfit

Kikade in på H&M's hemsida och hittade en überbra outfit till sommaren! Kan tänka mig min kropp i dessa kläder. Nästa månad är det dags för mig att köpa vårkläder, antar jag!

Vad tycker ni om outfiten ?


Och ett par gladiatorskor till! ;)


Från en värld till en annan


Fonky Fresh ft. Kewd - Välkomnar ljuset

När jag lyssnar på den här låten i bakgrunden får mig att tänka på allt som har hänt. Sedan dagen jag kunde stå på mina egna ben tills nu. När jag var yngre, var hos en dagmamma och livet lekte - då var jag som lyckligast. Mina kompisar därifrån var väldigt.. snälla. Jag har inte träffat dem sen dess, men jag vill så gärna träffa dem igen. Främst vill jag också träffa mina dagföräldrar - Helki och Paavo. Deras finlandsvenska dialekt lät som musik i mina öron. Jag minns när Paavo lekte med mig och mina andra kompisar - och Helki som tyckte så himla mycket om mig och min bror. Jag skulle kunna göra allt jag kan för att kunna träffa dem igen. Jag kommer alltid minnas dem. Dem är en del i familjen, trots att vi inte träffas längre. Dom betyder fortfarande sjukt mycket för mig - jag är stolt över att jag fick lära känna dem. Jag kom senare in på ett dagis, det var därifrån jag började bli envis. Jag bråkade väldigt mycket och det kändes inte alls likadant som det kändes hos mina dagföräldrar. Allting förändrades. Från den lyckliga till den.. bråkiga och envisa. Varenda dag startade jag ett litet bråk. Jag grät varje dag - men jag kan fortfarande inte på varför jag var bråkig. Jag ville antagligen ha uppmärksamhet och min vilja igenom. Jag ville vara lika värd som dem andra på dagiset. På lågstadiet var jag likadan. Bråkig. Hade nog inte släppt det. På mellanstadiet var jag nog som olyckligast. Mellanstadiet är den jobbigaste i skolan. Det är oftast då man blir mobbad för första gången - det var iallafall jag. Åh, jag minns mycket väl när mer än halva klassen jagade runt mig i skolan, hotade mig osv. Iochförsig, jag hotade två av mina klasskompisar med kniv - men jag var så jäkla förbannad. Men i sjätte klass fick jag äntligen nya klasskamrater och jag började bli lycklig igen. Allting kändes bra iallafall. Nu: I sjunde klass, vad ska jag säga ? Jag kan inte säga att jag är lycklig, då skulle jag ljuga. Jag är besviken på min mamma, för jävla besviken. Ibland så bara sjunker jag i gråt. Jag gråter inte för mina misstag jag har gjort henne, det är hon som har gjort misstag. Hon har sårat mig, djupt som fan. Jag trodde att jag kunde.. lita på henne. Jag trodde att hon var en bra förebild som fick mig att säga: Hon är min mamma. Jag känner inte igen henne längre. Min bror har äntligen fått en lägenhet, då är det klart iallafall. Men det får mig inte att sluta ogilla min mamma. Jag är inte bara olycklig för det, jag är rädd. Rädd för något jag inte vill nämna i bloggen. Och den här rädslan får mig att.. sjunka. Sjunka lågt som en sten på havsbotten. Jag börjar gråta inombords så fort jag ser när det här händer. Jag orkar inte ens skriva om det - så jag lämnar den här obetydliga texten till er.

Bilder från Medelhavsmuséet.

Idag besökte min klass Medelhavsmuséet i stan. Mjoo.. muséet var väl bra. Det egyptiska var lite creepy, att se mumier sedan 2000 år tillbaka. De sa att dem var riktiga, så jag antar att de var det. De såg inte precis fejk ut! Det grekiska var litet, men guiden snackade en hel del om olika gudar. Akilles, Hercules.. you know. Romerska snackade hon en hel del om Commudus och någon annan. Men det var intressant iallafall, det var huvudsaken! Efter det käkade jag, Frida och Lollo på donken, tillsammans med många andra i min klass. Man fick äta vart man ville, men jag tycker inte om Thaimat och inte sushi - så vi bestämde oss för donken. Efter det köpte vi lite godis - Ooops.. på en tisdag. Nåväl.. hemma nu. Ska plugga till matteprovet imorgon, NOprovet till torsdag och ska även sticka lite (känna mig som en gammal tant.. katten vill sitta brevid garnnystanet.)

På fredag ska jag och några i skidgruppen ordna ett "minidisco" som vi kallar det för en skola. årskurs 1-2 och årskurs 3-5. I guess. Ska bli riktigt kul och snart åker vi till Hassela - PÅ SÖNDAG! Sjukt att vi har tjänat ihop 72 000!!

Bilder..

Frida, jag och Lollo hittade våran nya bästis! Frida på bilden ;)

Lollo & Jag ;)

Solen in my face på tåget. Ingen försening eller inställda tåg. Puuuh!


Usel

Har haft en usel uppdatering idag.Den enda ursäkten är: plugget. Jag har pluggat hårt som bara den inför matte-och Noproven. Ju mer jag än repeterade NO - värme och meteorologi - så kunde jag ändå ingenting! Nåväl, får hoppas på att det går bättre imorgon!

Imorgon lovar jag er att det blir en bättre uppdatering. Jag lovar.


Jag vet att du är en katt, men fyfan vad jag älskar dig! :)

Znobbeeen gästbloggar :D

Heeeejsan alla Bloggläsare (a) nu ska lilla znobben gästblogga på bellas blogg :D vi kom nyss hem till bella vi har käkat Magnum white mmmmm fett gött <3333 härligt väder visst ??? aja men nu ska bella göra lite nudlisar (a) MOshiii moshiiii (besök http://mylifemydays.blogg.se ) :)  keep reading its guuuudd :P

Gladiatorskor

Ett måste - som jag måste köpa till våren är ett par gladiatorskor. Jag tycker att de är så himla tuffa! Förut (då jag inte var så insatt i mode) såg jag ner på gladiatorskor och tyckte att de såg hemska ut. Men så testade jag ett par för kanske två veckor sedan och jag blev nykär. Så himla tuffa och skulle kunna passa på mig med jeanshorts! Perfect match!

Hittade för tillfället: 99:- från H&M ;)


Bilder från dagen!

Jag tog självklart med mig mobilen för att kunna fota när jag var med Jannie. Så jag slänger in två bilder, på mig och på min elskling! ;) Ha det bra!

(Tog inte bara dessa bilder, inläggen nedan tog jag också idag!)


Vero Moda - jag gillar!

Jag var inne på Vero Moda idag. Då hittade jag denna modell med denna klädseln. Ooooh, jag älskar!

Vad tycker ni ? Hiss eller diss ? Jag älskar jackan!

Buster älskar djup snö!

Jag släppte ut Buster imorse, i djup snö. Se hur mycket han diggar kylan!


"Åh, vilket härligt väder! Jag älskar snö"

"Hörru! Varför tog du kort för ?"

Det blir en dålig uppdatering idag!

Yep, det blir det! Om två timmar ska jag vara med Jannie. Kommer vara med henne hela dagen, men jag kommer hem vid.. 17-18 tiden! Så.. vi ses väl då!

Naww.. titta vilken bild jag hittade på katten Buster och hunden Bamse. Naaw!

Tidsfördriv..

Scrolla ner, if you want too ;)


DAGENS VILL HA: Noter/tabs till keyboarden!
DAGENS KLÄDSEL: Blåa jeans och vit t-shirt (kaallt)
DAGENS SMINK: Inget!
DAGENS FRISYR: Utsläppt
DAGENS HÄNDELSE: Frysit ihjäl mig (menar verkligen ihjäl mig!)
DAGENS LÅT: Los del Rio - Macarena
DAGENS PLANER: Äta, se på tv, sova
DAGENS SAKNAD: Jannie <3
DAGENS DUMMASTE: Vette..
DAGENS SJUKA: Vette..
DAGENS DROG: Musik!
DAGENS KRAM: Nothing
DAGENS PUSS: Nothing
DAGENS KÖP: Godis och läsk
DAGENS GODIS: Marabou Digestive
DAGENS HUMÖR: Trött
DAGENS ORD: "Fan, vad kallt det är!"

Twilight

Äntligen har Twilight börjat. Har endast gått tio minuter, så ni som vill se: Slå över till TV1000, titta och njut!
Med det har jag ätit lie nudlar, smakade inte lika bra som det brukar göra, men kanske.. tre fjärdedelar gick ner! Så, nu ska jag fortfarande se på filmen. Nästa film på TV1000 blir Jiddra inte med Zohan, huuumor!


Vill bara få det bekräftat ♥


Música española

Haha - sitter och lyssnar på spansk musik. Låter sjukt underbart, och det väcker en massa minnen mellan mig och Jannie (som är spanjol). Bamse tycker också om spansk musik, verkar det som. Jag sjöng Macarena, och han verkade sjunga med. Dunderklump.. Men jag älskar spansk musik!


Los del Rio - Macarena (omg, jag kan dansen ;D)


Las Ketchup - Ketchup Song (Asereje)

Las Ketchup glömmer jag aldrig! Jag minns när jag och Jannie var fem bast och gick runt och sjöng på denna låt. Vi kunde även dansen och kan den än! Vi rockar tillsammans, gumman ♥

Smile on, girl!

Ser på OS ishockey. Vet inte ens varför, men jag orkar inte flytta mig från soffan. Jag är så trött och allting, imorgon ska jag vara med Jannie - let see what we do. Kanske sover jag hos henne.

Just det, stod i tidningen - kommer bli überkallt imorgon, så det stod "Gå inte ut", omg..


Smilet var inte fejk. Jag garvade, så det var nog bäst att ta foto då! ;D


Bloggtrafik



Vill du enkelt få flera besökare till din blogg ? Då är denna sida bra för dig! Klicka på bilden för att komma till sidan.


Filmer på tv imorgon

Kikar litegrann på tvplaneten.se, bra sida för de som vill veta vad det finns på tv. Alla kanaler är med, woho. Så jag kollar på morgondagens filmer. TV1000-kanalerna visar bäst filmer imorgon.

TV1000:
kl 15:50 - Twilight
kl 18:00 - Jiddra inte med Zohan
kl 20:00 - En shopaholic's bekännelser

TV1000 Family:
kl 19:00 - High School Musical 3 (*host* antingen det eller Jiddra inte ;D)

Typ, det.. Ville bara tala om för er.. ;)

Watched my life pass me..


Nick Lachey - What's left of me

Jag känner mig så irriterad. Irriterad på kärleken. Varför den ska vara så svår. Jag känner mig ganska sviken av den. Jag har varit kär gång på gång, men det har varit kortvariga perioder. Men denna gång - det går inte att sätta ord. Jag vill ge upp med kärleken för gott. Jag bara.. orkar inte. Jag pallar inte med trycket. Kärlek är som en vägg som står i vägen och man måste pusha för att få det man vill ha. Men jag orkar inte pusha mer. There's no meaning with it. Många säger att hat är den hemskaste känslan. Men jag säger såhär: Kärlek är den värsta för mig. Man måste chansa hela tiden, och man kan lätt bli sårad, eller bli överlycklig. "Jag är fortfarande ung, och jag har många år framför mig", jovisst.. det har jag ju. Men hur jäkla kul är det att få höra av mina kompisar om deras pojkvänner, höra hur lyckliga dem är tillsammans osv. osv. ? Så irriterad jag blir. Jag hatar kärleken.

Justin Bieber ft. Ludacris - Baby

Justin Bieber och hans .. kan man kalla det kollegor ? Iallafall - de har jobbat hårt till musikvideon till låten "Baby". Just nu när jag kikade in på Twitter, hade Justin skrivit att musikvideon klar. Jag tycker att den blev verkligen skitbra! Underbart. Det är kul också att han "småskämtar" lite i videon. Lite Michael Jackson-style också. Jag kommer inte på vad den lilla nackdelen är. Men videon får 4,5 av 5 toasters!


Look-a-like


En promenad med *monstret*

Notera "monster"!!

Jag är tråkig nog och skriver dagens första inlägg just nu, 17:09. Jag slutade 15:15, och direkt efter skolan var jag tvungen att åka ner till gården för att hämta en packlista till skidresan. Efter det, väntar på bussen.. och när jag var hemma, gick jag ut med hunden. Bamse Bumlingen Monster Carlsson, så heter min hund! ;) Ja, jag gick det vanliga varvet, men när vi skulle svänga av den långa gångvägen så ville Bamse gå lite längre. Jag ryckte i kopplet så att han skulle komma åt mitt håll, men nä! Så mina händer, fingrar och tår fick frysa till is medan Bamse går, viftar på svansen och tycker livet är kul. Hmm..

Dags för en varm choklad igen och hoppas på att min stortå värmer sig snart. Har ingen känsel alls! Grr..

Stor ? Fullvuxen Labrador ? Nä, nä.. 1 år och en blandras mellan Spansk Mastiff och Labrador. Växer fortfarande!

Bästa låten!


3OH!3 ft. Katy Perry - Starstruck
Så jäkla bra låt!

Hiss & Diss


* Anton och Affe: 2005-rappare. Underbara låtar som väcker en massa minnen till liv. Kärlek

* Limewire:
Skitbra program för de som vill ha låtar till sin mp3 eller mobil. Så enkelt!

* Sportlov v.9 - två veckor kvar: Skidresa med andra ord. Underbart!

* Prov: Jag hade tyskaprov igår. Har SO-prov imorgon. Nästa vecka har jag NO-prov och matteprov. Veckan efter sportlovet har jag engelskaprov och musikprov.
Räcker det inte med prov snart ?


Rökning



Vad ni ser på bilden är två olika lungor. Det åt vänster är friska lungor och det åt höger är en rökares. Ser ni hur äckligt det egentligen ser ut ? Jag är emot rökning. Jag tycker det är äckligt och farligt. Det som drabbas mest är lungorna. Men även "blodvägarna" - eller vad man ska kalla det. Tjäran i cigaretten täpper igen blodvägarna och blodet kan inte cirkuleras. Vad jag tror - är att en rökare inte tänker på farorna. Jo, jag förstår. Jag förstår att man blir beroende och man kan inte sluta. De första veckorna.. eller, kanske hela tiden skriker det "cigg, cigg, cigg". Man vill bara ha cigaretter. Rökning och självklart andra slags droger kostar. Det kostar som f*n.

Det som verkligen stör mig - det är att ungdomar blir lätt nyfikna och provar. Jag har varit en av dem, om jag säger det ärligt. Jag provade.. tja, kanske man inte ska säga prova. Jag drog munbloss kanske två gånger, sedan ville jag inte mera. Jag kände ångesten och det klumpade ihop sig i magen efteråt. "Överreagerar", det gjorde jag verkligen inte. Jag kände mig dum att jag gjorde det. Dock visste jag inte mycket om farorna än vad jag gör nu (har pluggat om droger i skolan). Det där är något jag verkligen ångrar. Och för att undvika att prova igen - har jag bestämt mig att hålla mig till dem kompisar som inte har rökt - eller röker men inte bjuder på cigg till en. Jag vill säga till er som är i jämnålders med mig: Prova aldrig att röka. Vare sig om det är ett mun-eller halsbloss, gör bara det inte. Klart man är nyfiken, det var jag. Men man måste vara uppmärksam. Vad kan denna cigg göra med dig ? Vad påverkar den med din kropp ? Det måste du veta. Det är farligare för ungdomar att röka än vad det är för vuxna. Det är farligt för ungdomar under 18 år att röka, eftersom att ens kropp inte har växt tillräckligt. Och det är inte bara det. Det är därför de har satt 18-årsgräns på cigaretter och snus. Även alkohol.

Anton och Affe - Slutet är nära



Så jävla bra låt! Väcker en massa minnen från sommaren 2006 till 2008.

Kallt, kallt, kallt..

Fy satan, vad kallt det är! Jag gick nyss ut med hunden och jag kunde genast känna hur blå jag var! Iskallt blev det när den handen som jag höll i kopplet med, blev blå/röd. Jag kan säga såhär: Jag går inte ut mera ikväll! Ingen simträning ikväll för att det hålls någon simtävling där nere - som jag dock inte är med på. Så kvällen får gyllas med historiaboken, matteboken samtidigt som jag ser på Vampire Diaries. Glöm inte.. 20:00 och 21:00 på tv6!

Nä, inte kan jag sitta här inte! Dags för mig att hasa mig ner till köket för att göra en kopp varm choklad! Vi hörs senare!

Kyla tål jag, men inte alldeless för kall kyla!

Ser ut som om jag har världens mörkaste påsar under ögonen, men det är skugga ;o Vet inte vart det kommer ifrån!


Do you understand..

Can you imagine my love for you ?
Can you understand it ?
Can you remember our times ?
I guess you know that I love you, but
Do you understand what "I love you" means ?
I can say it outloud - There's no fucking me without you..


Love isn't easy, love isn't fair

Minns ni när jag sa att jag inte brydde mig ifall han inte kände samma sak som jag kände för honom ? Jag hade fel. Jag bryr mig.

Twitter

Haha - fick just ett mail från Twitter och fick veta att pappa följer mig. Hade glömt bort att jag hade skapat ett twitter-konto i juli. Bäst att man använder det! 3 st följer mig och två st följer jag. Peter Fascinelli (känd för att spela Dr.Carlisle Cullen i Twilightfilmerna) och pappa förstås! Följ mig, ni också!

http://twitter.com/bellacarlsson - måste skriva på engelska. För att allihopa ska förstå ^^' Twitter är nästan som facebook, fast man kan göra mycket mer på facebook. Men twittra är sjukt kul!


Grattis, Busan.. återigen

Jag grattar min katt för att hon har barn i magen - för fjärde gången (och varje gång hon har fött är det alltid två kattungar som inte alls liknar henne.) Haha.. hur gammal är Busan nu ? Åtta-nio år, tror jag! Hon är en liten surkärring!



Vad är känslan "Kärlek", egentligen ?


Kelly Clarkson - Cry

I wish I could say: I love you.. but I guess you won't understand.


Till skolan

Godmorgon på er!
Har just vaknat efter en bra sömn. Dock är jag ganska trött just nu. Som tur är har jag redan gjort mig i ordning: klätt på mig, klätt på mig, ätit frukost och borstat tänderna. Om jag hade tyskaböckerna med mig hem skulle jag öva på dem nu istället för att sitta vid datorn - för att jag har ett prov IDAG! Jag trodde att det var på torsdag.. nåväl, får antagligen plugga hårt på rasten och sedan köra hårt på provet. Suck.. människokroppen. Det blir mitt största hot, om man säger så! der Auge, das Kopf, die Lippe, das Arm.. nåväl, kan några iallafall! 

Jag slutar tolv idag, woho! Så endast tre lektioner för mig idag, überbra! Så vi hörs snart, antar jag!

Hey där..

Inför kvällens slut lyssnar jag på Byz. Bl.a Hey Där och Karatefylla - två gamla låtar med en massa minnen! Ska fixa in dem till mobilen så kan jag dunka de två låtarna hela dagarna. Efter det blir det att få bort nagellacket på mina naglar, för imorgon blir det en ny färg! Antagligen det nagellacket jag fick av morsan. Naturlig och bra! Haha.. måste säga att jag kan inte släppa tanken på honom, det är sjukt! Jag babblade på om honom till Sandra (som inte orkar att höra om honom längre) Haha, men sedan så är jag dum nog och babblar på något dumt om Taylor. Haha, hon fick nog det värsta aggresiva utbrottet jag någonsin har varit med om! Hon slog mig med min kudde, hahaha! Tur att det var på skoj - eller var det verkligen det ? .. That's the question.

Som plåster på såren Sandra, tillägnar jag den här låten till dig. Våran sommarplåga, vi snackar om Flipsyde - When it was good!

I love you..

.. but the question is: Do you feel the same ?

Har just kommit hem från gården tillsammans med Sandra. Bjöds på semlor och varm choklad, mums! Jag och Sandra spelade därefter bilspel (som vi alltid gör, hela kvällen!).. tja, vi lyckades klara ut "spelet". Man blir trött efter ett tag på spelet! Tog en tid, men efteråt gick vi upp på vinden för att köra mörkerkull tillsammans med de andra tjejerna! Haha - fast, det varade inte länge tills Sandras pappa kom för att skjutsa hem oss. Men det var kul iallafall! Mötte Zenobia på gården också, fast hon var verkligen inte där länge.. Synd.

- Funderar på att smsa honom, men jag vet inte vad! Haha..

Minnen!

Minnen, minnen!

Byz - Hey där

Allting känns så bra när du är i närheten

Jag ryser för varje dag just nu. Smilbanden slår sig uppåt och känslan i magen känns underbar. Fan, vad jag är kär!

Sista inlägget

Godnatt allesammans!

Ska strax gå och lägga mig. Jag känner mig smått överraskad. Jag litar på Facebook's horoskop! Det här är dagens horoskop, skorpion: Du vet vad du vill och drar dig heller inte för att säga det. I kärlekssammanhang kan du komma att känna dig oemotståndligt dragen till någon. Gör något åt saken. Jag tror att ni fattar vad jag försöker komma fram till. O-M-G säger jag bara!


Gammal bild.. Juli 09' I think..

Klar med midjekjolen

Som ni minns så gjorde jag en midjekjol på syslöjden, nu är den klar! Passar perfekt, I think - och är glad över att jag inte gav upp, som jag brukar göra!

Vad tycker ni ?

(Bilden har dålig kvalité och notera att skjortan är köpt igår från Gina Tricot 149:-)

Ingen bio

Det kunde inte bli något bio idag. Men det får bli på torsdag eller något. Jag sitter just nu med Sandra i vardagsrummet. Hon ser på Grey's Anatomy och jag sitter vid datorn. Föredrar inte det programmet. Kan inte skriva mycket nu, men vi hörs sen.


- Fråga inte ;)

Låtar väcker minnen till liv



Det här varnas:
 Låten är fjortisdunk (och jag är en sådan person som också är en fjortisdunk-hater), men den här låten har någonting speciellt. Påminner mig starkt om 1:a maj tillsammans med Zenobia. Då vi var på Gröna Lund. Jag minns hur varmt det var! Jag minns när vi mötte några andra tjejer från klassen, och Zenobia och.. Tove, Amanda och någon annan tjej ville åka Insane. Men jag och Alicia och två tjejer till drog till Vilda Musen och Kvasten. Haha - gud.. minnen!

Det dyker upp bara massa händelser så fort jag tänker på Gröna Lund. Popexpressen (fjortiskarusellen, no offence), som jag och Zenobia åkte.. haha, herregud. När hon och jag stod i kön till Jetline, så dök någon gorilla upp från kön och skrämde skiten ur mig! Hahaha.. herremingud! Miiiinnen, säger jag bara! Jag drömmer tillbaka varje gång jag hör den här låten. Jag måste be Zenobia skicka bilder till mig, från den dagen. Så ska jag försöka lägga ut dem till bloggen.

Jag älskar dig oerhört mycket, Zenobia barndomsvän! ;)

Alla hjärtans dag

Hello!!
Har just kommit hem från centrum med Sandra och brorsan. Jag köpte en rutig skjorta, och är nöjd över mitt köp. Vi åt lunch på Subway. På busshållplatsen tog jag mod och frågade på honom via sms. Blev lite nervös (om det är det rätta ordet) när leveransrapporten kom. Nu är frågan bara när han kommer svara. Man får hålla tummarna, helt enkelt!
Vad har ni gjort hittills denna kärleksdag ?


- Gammalt foto. Men jag har den andra datorn. Notera att min "fejka smile", ser förjävlig ut ;)

Tysk Valentin-låt

Hello!
Slänger in ett sista inlägg. Slänger minsann in en tysk kärlekslåt. Verstehst Du, skitbra, tycker jag! Betyder Förstår du. Underbart bra låt!


I love you

Imorgon är det alla Hjärtans dag. Som jag kallar i år: Taktikens dag. Ni får höra imorgon! Ja, dagen ska spenderas med nära och kära. Jag ska spendera dagen med min bästavän Sandra. Vi kanske ser på Valentine's Day, det fanns inga platser att reservera imorgon. Annars så får vi åka till Filmstaden och köpa biljetter därifrån! Om inte kollar vi på den på måndag ;)

Vem ska ni spendera dagen tillsammans med ? Vad har ni tänkt att göra ? Skulle vara kul att veta!


Bildkälla


Jag lyckades gå ut med hunden!

Haj!
Jag och Sandra har lyckats gå ut med hunden. Det var ett tag sedan jag gick ut med honom, men jag har varit osäker. Och hundar känner av när någon är osäker, särskilt min. Så Bamse har hoppat på kopplet (och han är inte den minsta hunden) Därför har jag inte gått ut med honom. Men jag provade idag, så jag och Sandra tog "stora varvet". Och Bamse var jätteduktig och hoppade inte alls på kopplet. Stolt över killen och stolt över mig själv!
Vi har också bestämt att Sandra ska sova över en natt till. Ska bli lika kul - och imorgon är det bio som gäller! Längtar galet mycket.
(Ganska onödigt inlägg, men .. you know. ^^)


- Tur att bumlingen, som jag kallar hunden, bjuder på sig ibland!

God eftermiddag

Kort inlägg (hade just skrivit ett inlägg, men jag råkade göra någon grej så att jag är tvungen att göra om..)
Det blir en kort uppdatering idag också. Ska vara med Sandra och så. Imorgon ska vi se på Valentine's Day och kanske förhandsbokar vi. Men om det finns tillräckligt med platser kanske det inte behövs. Det ska bli kul - och extra kul för henne att se sin älskade Taylor Lautner!

Här kommer det en bild på min vägg ;)


Ouppdaterad kväll

Hej på er!

Sitter här med Sandra. Vi diggar hennes musik.. mumsar på godis och njuter av min vägg ;) Vi köpte tidningen och man fick med sig hela 14 st posters! Från en affisch, till flera stycken. Ska se till så att jag tar ett foto så får ni se! Helt sjukt. Men det här är sista inlägget för dagen. Måste vara social med Sandra. Vi ska se på Zorro på trean, sen ska vi se på Troja och Van Helsing. Underbara filmer! ;) Kram!


- Vi är bäst ;)

Fredagsmys

Haj, haj! ;)

Hemma från skolan nu. Har även följt med brorsan ut med hunden, ganska skönt. Det kom kalla brisar då och då, men det var skönt iallafall. Nu ska jag antagligen ta en kopp oboy och bara njuta, i think. I skolan var jag en aning flummig och väldigt social. Ibland är det kul att vara social och vara "skrattig", som jag kallar det. Hoppas på en lika flummig dag på måndag också!

Ska strax ringa Sandra. Vi hade tänkt att dra ner till ICA för att köpa den nya "Twilight-tidningen". New Moon special, så man kan antagligen passa på! Sen ska jag längta efter nästa avsnitt av Vampire Diaries! ;)

Vampire Dairys

Jag tvivlade först över att se på serien som visas på tv6 klockan 20 och 21 på torsdagar - Vampire Dairys. Men jag och Sandra chansade och såg, och jag är överraskad! Det är så likt Twilight att jag inte vet vad, men det är så himla bra! Stuck in it, you know. Rekommenderar serien för allihopa - även dem som inte tycker om Twilight. Så himla bra! Så nu ska jag fortsätta se!


Live från städtantens rum



Oftast städar jag mitt rum på söndagar, men - så lat som jag är, har jag missat flera söndagar. Så här städas det! Har dammat av, dammsugat rummet, ska städa skrivbordet och byta lakan! Städning är hemskt..

Hur många gånger i veckan städar ni ? Vilken/vilka dagar städar du ditt rum? ;)

Datorn är seg .. flippar snart! *andas*

Simträning, eller inte ?

Hej på er!
Jag har just ätit nudlar, den här gången med räksmak. Det var faktiskt godare än vad jag hade förväntat mig. Det gick bra i skolan iallafall. Jag ska snart packa inför träningen, men jag funderar.. jag har träning i en halvtimme idag, för nästa timme har vi fotografering  och då ska man ha en overall - och jag har ingen. Och jag kan inte stå med baddräkt eller en tröja och shorts medan alla andra har overaller. Suck.. får se, helt enkelt.

Bjuder den där på mig och Sandra. VISST ÄR VI SÖTA ? Bestfriends forever ♥

Good night, all!

Hade tänkt att lämna ut det sista inlägget för idag. Dagen började bra, därmot mitten deppade jag och till slutet mår jag bättre. Tack vare Julia K's tips så ska jag inte ge upp för pojken. Tackar även Taras, Bellas och Zenobias stöd. Det är ingen idé att ge upp över något man har kämpat för. Dagen slutade väl okej, nöjd över dagen iallafall. Så godnatt på er, så hörs vi imorgon!


Sandra, låten är till dig!



Förevigt du & jag
bästavänner i nio år - fler ska det bli
jag älskar dig, världens bästavän
Lyssna till låten!


Som ett hjärta mitt itu..

Då var det rivet. Mitt itu. Kortet som skulle vara till honom, men ångesten sköljde över mig och att jag inte visste vad som var rätt och fel. Det är ändå ingen mening att ge det till honom. Liksom.. "Åh, ett kort från Isabelle.. hahahahaha!", det är det jag kommer höra. Nej, jag orkar inte. Jag orkar inte ödsla en sådan tid på en kille jag aldrig kommer få. Men varför är jag så desperat ? Jag har varit fullkomligt förälskad i honom sedan fjärde klass och jag gör ingenting åt saken! Jag har aldrig haft en pojkvän, och efter jag rev av kortet tvivlar jag på att skaffa en. Jag minns i fjärde klass på ett skoldisco - mina kompisar blev bjudna på en dans förutom jag (okej, dem som inte ville dansa, dansade inte heller - men ni fattar.) Och det gör mig så irriterad. Visst, jag var inte den gladaste personen. Jag mådde dåligt av de kränkade orden de gav mig. Jag mådde dåligt av utfrysheten, jag mådde dåligt av mobbningen. Men ändå.. jag var svartsjuk, för jag minns när - nej, ingen idé att skriva. Jag pallar inte. Jag vill försöka glömma bort honom och leva vidare, men det går inte. Valentine´s day på söndag (eller som många kallar det: Alla hjärtans dag) - roooligt.. Förra året var jag också ensam på Alla hjärtans dag, men jag kände mig inte lika lidande, om vi säger så. I år så sjunker hoppet ner för honom. But it doesn't matter, eller något.


.. Hejdå

Vinterpromenad

Eftersom att det är sånt himla fint väder, gick jag ut på en promenad. Jag tror att det var.. kanske 45 minuter jag gick. Ganska skönt att kunna få gå ut och ta frisk luft ensam, särskilt när det är fint väder som det är idag! Solen sken och jag kunde känna strålarna krypa in under jackan. Känner att snön börjar smälta och att istapparna börjar droppa. Våren är snart här!


Vågar jag, verkligen ?

Hej allihopa!

Är hemma från den stora dagen. Jag kom till kulturhuset klockan 7 och åt frukost med gruppen. Efter det repade vi och jag gick runt med en kamera och fotade lite vad som helst. Systemkamera! Jag blev så glad att det inte blev en digital. Systemkamera är och kommer alltid vara bäst! Men iallafall - 72 ungdomar kom, kanske inte mycket tänker ni. Men politiker, rektorer och tjänstemän kom. Så.. där vid hundra ? Det var ganska mycket folk i lokalen iallafall.

Under dagen och kanske halva natten har jag tänkt på hur han kommer reagera när jag ger honom kortet. Eller ger honom och ger honom - jag ger honom inte på det sättet. Om han kommer reagera bra eller inte. Ifall han är med sina kompisar just då, och de skrattar.. Så jag börjar tvivla. De eller han kommer kanske tycka det är töntigt ? Tänk om hans kompisar kommer jiddra med mig, liksom - "Åh, du är kär i honom. Hahahaha".. Ångesten svämmar över och det kanske är bättre att jag slänger kortet. Ingen mening..

"I thank you so much.. but I'm too shy and afraid. His friends gonna laugh at me.." /till spanjorskan..

Ung I Håla

Jag har gjort mig i  ordning och är klar för dagen. Klockan sju ska jag vara där, önska mig lycka till!
Vi hörs senare (13:00 typ..)

Alla hjärtans dag-kort

Hej allihopa!

Det blev en dålig uppdatering idag. Men jag har varit på gården för att umgås med kompisarna och så. Det var någon student från Spanien där, så man fick snacka engelska med henne - men hon var verkligen jättetrevlig! Kul att hon ska vara med nästa gång vi träffas, då blir det även första gången för henne att äta en semla. Det bjuds på semlor, mums! På gården gjorde jag och Sandra Alla Hjärtans Dag-kort och spelade lite bilspel. Vi var även sociala med dem andra, och för första gången snackade jag med allihopa! Gud, vad de är trevliga. Underbart. Det var svårt för mig att komma på vem kortet skulle vara till. Men sedan bestämde jag mig - han jag är kär i. Jag skrev i kortet vad jag kände för och det tog en stund att komma på. Men tack vare denna spanjorskan gav hon mig tips. Jag får hoppas på det bästa.. att han vill bli tillsammans med mig. Jag skrev ändå att han inte behöver känna samma sak - men nu vet han iallafall vad jag känner. Jag vill inte avslöja hur jag ska ge honom kortet.. det gör jag senare när jag har gjort det. Det blir pirrigt, men man är väldigt nyfiken. Nu kommer han iallafall veta om att jag tycker om honom.


- Öppna det.. snälla.

Kommer du föralltid bara vara min vän ?



Kärleken är svår - det har jag märkt. Det ser inbjudande ut, men när man väl har kommit in i det, är fast där.. förevigt. Man är beroende av den personen man tycker om men ändå kan man inte ta steget före. Man låter bara känslorna gå vidare och gömma dem för personen - så är det för mig. Mina ögon är riktade mot honom och så fort han ser på mig, hjärtat slår ett dubbelslag och ögonen ändrar riktning. Smilbanden for upp och allting känns så bra. Men - nästa sekund ser jag honom igen med några andra, tjejer, killar.. några andra helt enkelt. Och den sekunden blev jag sur, svartsjuk.. avundsjuk på alla möjliga sätt. Jag vill ha honom så mycket, men jag vettefan hur jag ska göra. Jag har inte förtroendet på mig själv - eller jo, det har jag ju. Men inte det där modet, våga. Och det här får mig att sjunka. Hjärtat gör ont och jag blir rädd - rädd över att någon annan får honom innan mig. Hans namn finns överallt. I tankarna for det bara hans namn.. runt och runt, sveper, viskar.. Ja, ni förstår ju. Jag fattar inte varför jag sitter här och förklarar.. men det här har någon mening. Kärleken är inte alltid lätt. Det finns motgångar, väldigt många. Kärlek är inte bara en känsla, den känslan har flera olika känslor i sig. Rädsla, lycka, mod, sorg.. kärlek är bara nyckelord för dessa känslor.

Jag älskar honom, jag vill ha honom, ge mig honom.

Låten beskriver. Jag älskar dig..

Krossade nudlar förgyller dagen!

Hallå på er!

Har just ätit upp en skål med nudlar. Übergott, underbart! Tackar Lollo som gav mig ett paket, jag har inte ätit nudlar sedan.. höstas! Så det var riktigt mumsigt! Just nu lyssnar jag på Justin Bieber - Baby. Underbar låt - älskar honom med andra ord! Just det! Jag hittade ett klipp på Youtube när några hade typ.. "date" med honom. De vann en tävling från en konsert så de fick träffa honom. Man blir lite avis, men herregud.. ni måste se!


Haha - när han ska kliva över till förarsätet, istället för att göra som tjejen.. luta sig undan. Skulle jag smacka till honom på baken 8'D Söting, han är alltså!

Justin Bieber - Baby

Kort..

Nu ska jag gå och lägga mig! Ung I Håla imorgon, ska vara på kulturhuset klockan 9:30 - kallas sovmorgon! Yeey!

Godnatt

Hiss & Diss


* Sandra: Hon är en underbar vän. Alltid ställt upp för mig och har allting en äkta vän ska ha!

* Justin Bieber:
Söt, underbar, rolig, kul, humor, sångrösten (!!).. *drömmer mig bort*

* Skidor: Haha, så himla kul! Skulle kunna vara med i Vasaloppet, eller vad heter det där loppet ?


* Kattstreck (fjortissstreck) på kinderna: Jag trodde att det var ute. Last year, liksom. Men jag hade visst fel, nu går 9-10-åringar runt i det.. tillochmed utomhus! Usch, usch! 


Mållös


Rihanna - Russian Roulette

Innan jag hörde den här låten var jag skeptisk. Jag var skeptisk över den eftersom att jag inte tycker om Rihannas musik. Men när jag hörde liksom.. handlingen eller vad man ska säga, så blev jag mållös. Det handlar alltså om rysk roulette, där man har vapen och det är galningar som spelar detta spel. Det är som vanlig roulette, men när kulan stannar på sitt nummer, så skjuts man.. tror jag. Men jag är inte alls säker på det. Ja, men ni hör ju. Det är sjukt! Låtar är alltid bättre än vad man tror, när man hör handlingen och inte "beatet".

Lördag & söndag: Hemma hos Sandra

Hallå allihopa!

Igår kunde jag inte lämna många inlägg eftersom att jag åkte till Sandras pappa och var med Sandra - sov över där. Men jag hoppas att ni har haft en trevligt helg iallafall! Ja, när jag kom över till Sandra igår efter att varit ute i kylan satt vi på hennes rum och flummade galet. Till middag åt vi hamburgetallrik, übergott! Vi såg på två filmer - Mr.Beans semester och Vi hade iallafall tur med vädret igen, hahaha.. mycket garv. "Är det där din man ? Han ser ut som en potatis", hahah ;D

Och idag åkte, eller.. gick till IKEA, för att jag tänkte kolla på garderober och sängar, vilket behövs just nu. Jag ska ju göra om mitt rum och måla om väggar och allt. Så då är det bra att ha koll på vad man vill ha. Till lunch åt vi på Donken, cheeseburgare, McFlurry och en Cola. Wuhu! Ja.. sen så köpte vi patroner (godis.. tjockisar!) och gick hem! Men kul var det!

Härmed bjuder jag på en bild (dålig fotograf) - Notera att jag har inget smink på mig och att jag inte är seriös, överhuvudtaget! ;)


Dagens låt!

Owl City - Fireflies

Melodin låter som en liten vaggvisa, sprider en massa lycka! ;)

Good morning (särskrivning ?)

Lördag idag! Jag börjar dagen med att checka på några gamla bilder, sommarbilder med andra ord och jag ser hur mycket jag har förändrats! Pose på läpparna är helt borta för mig! Ett leende varar mycket längre, eller hur ? Haha - ganska kul att se faktiskt..

Idag händer ingenting än att vara hemma. Jag ska lämna tillbaka täckbrallorna jag fick låna av Linnéa, tackar dig gumman! ♥ Jag ska även träna på engelskaglosorna som är tills på måndag. De glosor vi har är de glosor vi har haft, och det är upp till 30-40 glosor, och det här ska vara ett förhör och inte ett prov! Jag förstår inte vad min lärare tänker med. Men det är bara att träna som jag vet inte vad.. Jag tror också att jag ska läsa de sidor vi har som läxa i Fysik-boken. - Men först ska jag klä på mig och tvätta bort sminket, eftersom att jag glömde det igår.. oops.

Vad ska ni göra den här lördagen ? :)


Gammal bild - men detta humör hoppas jag att jag är!

Följ min blogg med bloglovin'

Vill du enkelt följa min blogg ? Då ska du följa min blogg via bloglovin' som är väldigt enkelt och du behöver inte oroa dig över att missa inlägg. Klicka på bilden för att följa bloggen!

bloglovin

Ju kallare vinter, desto varmare vår

Ja, så stod det i tidningen. Kylan här i Stockholm kommer vara tills slutet av feburari. Vid 1 mars börjar våren komma - och då blir det varmare och slask, antar jag. Inte långt kvar, så ni som vill ha sommar nu, nu, nu.. tålamod, säger jag bara!

Från detta:



Till detta (Satan, det var inte länge sedan jag tog detta foto. November..)

Bra filmer (Van Helsing och Troja)

(Handling kopierat från Videotoppens hemsida - svårt att förklara vad allting handlar om)


Van Helsing
Anna och hennes bror Velkan är de sista kvar i en kunglig familj som svurit att utrota de hemskheter som
döljer sig i de djupa transsylvaniska skogarna. Men under en jakt på en varulv blir Velkan biten och lämnar Anna ensam kvar att rädda deras undersåtar som terroriseras av greve Dracula och hans tre brudar. Om hon misslyckas betyder det evig förbannelse för deras släkt. Till sin hjälp får Anna den mystiske Van Helsing, en man som är expert på att ta död på olika monster. Här ställs han inför sitt svåraste uppdrag hittills när han upptäcker att greve Dracula har en hemsk plan som involverar både Frankensteins monster och Wolf Man …


Troja
Paris, den unge prinsen av Troja, förälskar sig i den grekiske kungen Menelaos fru Helena. De flyr tillsammans för sin kärleks skull till Troja. Menelaos blir som galen och övertalar sin maktgalne bror, kung Agamemnon, att sända över den största här som Grekland någonsin har kunnat uppbringa för att förstöra Troja. Agamemnon, som ser sin chans att bli den mäktigaste kungen runt det egeiska havet, kallar in sin främste krigare, den odödlige Akilles…

HAHAHA

Jag vet inte riktigt vad jag kollar på. Hittade den här på min brorsas facebook, och jag garvade - och jag garvar ännu! Så himla kul, fast.. annorlunda!

Titta och njuuut!

Mmm.. Marabou


Vilken är eran favorit Marabou ?
Min är självklart Marabou Nonstop, underbart gott!


Dagens låt!


Darius & Finlay - Do it all night ♥

Låten gör mig otroligt glad! Sjunger med högt och tydligt med roliga dansmoves!

Bilder från skidresan i Bjursås


Bussen - ser pigg ut som en nötkärna! Fast, det var bara tillfälligt.

Efter några mil började ögonen slockna. Sov en stund.

Här ska det åkas. Backen som är framför "lill-huset" åkte jag störtlopp ner. Herrejävlar, vad det gick undan! Det var en blå backe, btw.

Någonstans. Fast man ser "huset" där sittliftarna kommer ifrån!

Barnbacken - vid knappliftarna - woho..

Hemvägen.. som ni ser, så ser vi på film.

Alla foton. Tyvärr kunde jag inte ta ett foto från en backe, eller när jag åker skidor. Jag orkade inte ta upp mobilen för att ta ett foto, man vill ju åka!

Skidresa

Skidresan var suverän! Det var så himla kul! Bussresan dit var hemsk, men jag sov litegrann. De satte på "Hundpensionatet", inte så bra film men.. ja. När vi var framme kunde vi hämta våra skidor, och när jag aldrig fick på mig mina skidor var jag sur. Jag tappade kontrollen och var så nära på att gå tillbaka till bussen. Men efteråt gick det bra. Jag åkte barnbacken först tillsammans med Frida och Zenobia. Det gick verkligen jättebra! Jag "plogade" inte, så jag körde spurt ner. Sedan bestämde vi oss för att åka en grön backe (men de vuxna lurade oss och sa sedan att vi åkte på en blå). Haha, den var hur rolig som helst! Och inte visste jag att sittlift var så roliga att åka, men väldigt högt upp.. uhh. Men sista backen på den blåa, var det ganska brant men jag åkte ner full fart. Ingen plogning. Haha - ja.. dagen är ett minne för livet. Skidresa i Bjursås med klassen, 4 feburari 2010. Nästa skidresa blir till Hassela, så jag kan lära Sandra åka litegrann!

Bilder kommer imorgon, jag sitter nere i vardagsrummet och bloggar. Internet i mitt rum är segt, särskilt blogg.se. Så ni får nöja er med ett konstigt foto på mig. Jag är trött som f*n och ska strax gå och lägga mig. Börjar 10:00 imorgon!


Snabbt inlägg

Jag lämnar bara in ett snabbt inlägg innan jag går och väcker daddy. Idag är det skidresa så det blir absolut dålig uppdatering! Men det kommer bli überkul! Höres vid 18-tiden.


Polotröja är überbra att ha när man åker skidor ;)

Snart läggdags

Hej på er!

Det här blir sista inlägget för idag. Jag ska äta sedan blir det läggdags för mig! Ska upp klockan halv fem imorgon, eftersom att jag alltid behöver två timmar på mig för att göra mig i ordning. Jag tror att det blir enkelt för mig att somna, för att jag gäspar och är väldigt trött! Så godnatt på er!



Checka påsarna under ögonen!

Inte många timmar kvar till läggdags

"When the lights go up and the music turns off, that's the perfect time for me to taste your lipgloss <3"

Jag har verkligen übertråkigt - så jag ställde fram mina nagellack för att räkna hur många jag har. Öh.. jag känner mig som en "girly girl". Hela 7 stycken har jag! Haha, det trodde jag aldrig!

Hur många nagellack har ni ?

Dålig kamera=dålig kvalité på bilderna


Någonting - från Isadora - från Nivea - från Isadora - Någonting - från H&M - Viva La Diva

Nyaste - Isadora Wonder Nail, nummer 117 Porcelain.

Äntligen hemma!!

Åh, gud! Jag slutade vid 12-tiden idag, men jag skulle åka ner till centrum för att köpa nya vinterskor (mina gick sönder igår). Men satan, vilken tid det tar att hitta ett par varmfodrade! DinSko hade inga som frästade mig - och även inga som var tillräckligt varmfodrade. Sedan stack jag till Euro Sko för att checka - alldeless för dyrt! Ja, sedan bestämde jag mig för att gå till Deichmann Sko och där hittade jag ett par efter flera antal minuter. Mjo, dem är tillräckligt varmfodrade och ser helt okej ut. Shoppa skor är inte något jag föredrar, särskilt inte vinterskor!

Det här vill jag säga till han som var med mig och min kompis: Jag kommer aldrig börja röka. Rökning är bara dumt och man spenderar pengar till en för tidig död. Plus - det är äckligt och man luktar illa efteråt. Och Sandra är ingen tönt, hon är bara sig själv. Så länge hon är sig själv så är det inget fel! Om hon är tönt, är jag en tönt och det är inget fel med det heller. Töntar tillsammans, you know. Slå upp det!

Jaja, hemma nu. Dricker oboy och ska strax över till Linnéa för att hämta ett par täckbrallor till imorgon. Skidåkning, ju! Ska även fråga om man kan få låna ett par skidglasögon, men jag vet inte riktigt.. det kanske ingår i utrustningen, eller gör det ? Men vi hörs senare, ska försöka få igång uppdateringen igen!


Skorna - 299:- Deichmann Sko

Dålig uppdatering idag

Jag har inte lämnat ett inlägg sedan vid tre-tiden. Och jag kommer inte kunna uppdatera mycket idag, jag ska försöka ta det lugnt och vara utanför datorn. Måste plugga också. Så antingen hörs vi senare, eller imorgon!


Isabelle är ett kakmonster!

Hej på er!!

Hemma från skolan, äntligen! Tycker inte alls om tisdagar, tråkiga och långa! Men - nu är man hemma iallafall! Tog med mig tyska och engelskaböckerna hem, även en bok från bibblan som jag har lånat. "Jag vet att ni älskar mig. Gossip Girl", jag tror ni fattar. "I know you love me. XOXO, Gossip Girl" Självklart serien! Mjo, den är helt okej ;)

Hinner inte skriva mycket nu! Vi hörs senare!

Kärlek ♥

Bara Justin Bieber för mig nu för tiden - här kommer ännu en låt. Jag har nog missbrukat honom exakt hela dagen och ändå får jag inte nog av honom!

Justin Bieber feat. Usher - First dance


Påminner mig om honom. Inte om Justin, utan om honom - han som jag egentligen är kär i. Påminner mig hemskt mycket om alla skolfester i femman, alla tryckare-tävlingar.. Jag får en sådan gåshud av den här låten! Shit, alltså.. jag älskar dig. Jag älskar honom.

Justin ♥ Where are you now



Om någon säger någonting om hans sångröst eller utseende, jag lovar er.. okej, nu ska jag inte hota. Hota inte bra. Men jag är så trött på allihopa som säger att han är ful och han sjunger som en tjej. Inse, han har sångrösten! Han har kämpat så himla mycket för att komma någonstans i livet, och då är det så lågt att genast se ner på honom! Tänk på - att han är bara 16 år. Think about it. Tack

Ge mig!


- Kom hit så ska du få bo i min garderob!

Gaah! Klänningen är hur gullig som helst och skulle passa utmärkt till ett par klackar eller små sandaler. En perfekt sommarklänning. (Bilden är tagen från Gina Tricot's hemsida, därför är bildkvalitén inte den bästa!)

Facebookgrupp!

Det gick bra i skolan. Jag har äntligen sytt min midjekjol, nu saknas bara.. ja, jag vet inte vad det heter! Men kjolen är sydd och sitter bra på min kropp! Lär nog bli klar med kjolen tills nästa slöjd. På SO såg vi klart på Troja, nästa film blir Gladiator som också är en jättebra film! Så nu är jag hemma från skolan. Jag ska försöka få i mig en macka och ett glas oboy.

Haha - jag har bestämt mig över att skapa en facebookgrupp. Den ska heta "Vi som hatar när kompisarna snackar, medan man ser på film". Haha, bland det jobbigaste jag vet! När vi såg på Troja, jag och min klass - jag blev så sur och muttrade för mig själv. Gah, man vill ju höra vad de säger!!


Raise up, raise up, raise up

Rekordtid för mig att servera frukost! Klockan är nu 6:56 och här sitter jag, har just klätt på mig och dricker choklad. Pigg som en nötkärna idag, känns det som. Det känns som om det kommer bli en bra och glad dag. Det är oftast måndagar. Första lektion är NO om man inte räknar med klassinformationen. Fysik är inte så pjåkigt, vi arbetar om värme och meteorologi, vilket inte är så svårt. SO, därefter.. inte heller jobbigt. Ja, det är inte så jobbiga lektioner idag! Nej, nu måste jag väcka brorsan tror jag, lovade honom det igår. Så ni får ha en fortsatt bra måndag!

Just det! På torsdag ska ju jag och klassen till Bjursås för att åka skidor, helt underbart! (Då man kommer fram dit dock!)



Julemuggen - en favorit för mig!


RSS 2.0