iisabellec.blogg.se

New blogg.. och har en design! Woho..

http://iisabellec.blogg.se

NY BLOGG!

Hate this blogg.. så jag skapade en ny. http://www.secondstar.blogg.se - glöm inte :) <3 Ses i bloggen!

Ska jag sluta blogga ?

Jag har tvekat lite på att blogga nu. Behöver jag verkligen en blogg ? Jag satsar på bloggen allt för mycket att jag låter den gå före mitt umgänge. Jag har gång på gång sagt att jag vill vara ensam, men då vill jag hem och blogga. Det har blivit som en tvångstanke. Behöver jag satsa på en blogg där jag får väldigt få besökare ? Jag vet att man måste kämpa för att bli en småkänd bloggare, men det är inte något jag brinner för. Jag vill inte satsa på bloggen längre. Bloggen går inte före allt. Skolan, vänner och familj går före datorn.

Så frågan är om jag ska sluta blogga eller inte. Hm.. det blir ganska svårt att släppa den här bloggen. Jag har ju haft den ett bra tag. Sedan november. Och här har jag skrivit alla minnen. Jag tror inte att jag kommer ta bort bloggen, något måste jag ha kvar för att kunna gå in här och blicka tillbaka. Jag vill säga till er att den här bloggen har fått mig att må lite bättre. Kunna skriva av mig, vilket är skönt. Jag vet inte hur många gånger jag har skrivit av mina känslor och sedan mått lite bättre.

Samtidigt vill jag inte släppa bloggen. Jag funderar på att skapa en ny, en enklare att komma ihåg. Det är trist att känna av den här känslan. Jobbigt och jag får lite tvångstankar redan nu. Vill jag lägga av den här bloggen ? Galet. Det är svårt att blogga när man inte kan blogga med bilder. Jag kan inte ta kort med webcamen på den här datorn och min mobil är seg och kan inte överföra någonting. En blogg utan bilder är inte en intressant blogg.

Jag har sagt länge att jag ska ta igen bloggen men ändå händer det ingenting. Jag säger det rakt ut: Jag har ett liv. Jag behöver umgås med mina vänner och jag kan inte låta bloggen ta över dom. Bloggen är inte min kompis, bloggen är min blogg. Gång på gång har jag bråkat med min kompis, nämner inget namn, för att jag har glömt bort henne. Och jag tror att det beror på bloggen. Galet, är det här. Jag låter bloggen vila lite nu. Jag har ett sommarlov och jag ska ta för mig det här lovet. Det är inte ofta man får 10 veckors ledighet. Vi hörs snart.

I want the one you used to be


Declan tog mina ord ur munnen på mig. Låten säger allt jag vill ha sagt. Det har gått månader, men jag kan inte glömma dig. Men jag har bestämt mig nu: jag släpper taget. Jag vill inte kämpa för något jag inte kan kämpa för.

Godmorgon!


Godmorgon på er! Sovit gott ? Det har jag iallafall. Efter jag såg på Walk The Line däckade jag till MTV. Jag glömde stänga av teven också. När jag märkte det på morgonen kändes det som jag var 7 år igen. Däckar till teven och låter pappa stänga av när han tittar till mig.

Eftersom att det är otroligt fint väder här hemma, så ska kanske jag, pappa och min bror åka någonstans och bada. Inte i en pool den här gången. Det är mycket härligare att bada i en sjö än i pool, tycker inte ni det ? Ja, men nu ska jag fortsätta med det jag tänkte göra. Gå ner och äta frukost och sedan klä på mig.

Ha en bra dag! :)

PS. Bilden togs igår - på facebook. Så.. ja ;) En ny bild!


Hej o hå!

Det var så -> <- på att min blogg skulle se störd ut. Men eftersom att jag är halvproffsig på kodmallen *host* - så blev det inte det! Nej, men jag måste ta igen min blogg litegrann. Jag kan inte låta statistiken sjunka allt för lågt. Nu går statistiken som en rak linje på 8an. Det känns inte så kul, men redan imorgon ska jag ta igen om jag hinner. Bloglovin' knappen gick bort - men det får den lov att göra. Lägger in den igen någongång under slutet av den här veckan.

Så ingen fara, inom sinom tid kommer min blogg vara precis som den var. Det är som sagt sommarlov och det lovet ska man ta vara på. Vi får ju inte 10 veckors ledighet annars. Well, well.. ska kolla om usb-kabeln funkar till min mobil nu, så jag kan överföra foton eller något. Jag är ledsen för att det inte finns några bilder, men som ni såg nu vad jag skrev - usbkabeln är lite sajk off. No worries!

On the road to Stockholm.

Hallooo ;)

Sitter på tåget just nu, tur att man har en laptop. Brorsan sitter brevid och lyssnar på musik. Ganska bra är det här på tåget, men lite kallt. Och vi åker "baklänges". Jobbigt. Nästan så att magen sätter sig i halsen. Haha. Nej, men jag anländer till Stockholm 15:15. Lite kvar, men det känns inte som pain in the ass på tåg. Inte när man har laptopen med sig iallafall! ;)

Glass med jordgubbar

Hej på er. Ledsen för en väldigt låg uppdatering: har som sagt umgåtts med mamma och hennes pojkvän. Har haft det bra de här dagarna fast jag har gång på gång känt hemlängtan. Jag saknar min katt och hund väldigt mycket. Busan, katten - jag saknar att hon sover precis vid mina fötter. Och Bamse, hunden - som blir galet glad när man kommer hem.

Men jag kommer hem på söndag - på sätt och vis blir det skönt. Igår var åkte vi till ett köpcentrum, jag köpte en väska och linne. Vet ni ? Varje gång jag har shoppat här så har inget kostat mer än 100 kr! Det är sjukt billig den här sommarrean. Jag fick med mig 490 hit och jag har köpt: Väska, 3 linnen, 2 shorts, bikini och toffsar. Kanske något till. Men jag har fortfarande pengar kvar.

Idag åkte vi snabbt in till stan och jag köpte ett par shorts från Newyorker. Röda. Jag och mamma bakade mockarutor, annars har vi bara degat. Värmen tar så himla mycket på krafterna! Jo, vi har badat och vi har blivit solbrända. Shit, asso.. det är 25-30 grader varje dag och jag dör. Imorgon ska vi spela minigolf och se på Eclipse på kvällen. 

Nu har jag just ätit. Ska låta magen vila lite sen blir det kvällsfika. 

Mums mums

Hej på er

Är hemma hos mamma nu. Slappar här hemma med mamma och hennes pojkvän som ser på teve. Vi gick upp klockan 7 för att kolla på en lägenhet de har köpt eller nåt - jättefint. Sen storhandlade vi lite på Hemköp och vi ska äta någon slags kasslergratäng idag. Låter hur gott som helst. Sen har vi köpt en massa gottgott till kvällen. Jag trivs här och så. Jag kommer hem igen om två veckor!


RSS 2.0