4 år sedan flodvågen slog till i Thailand

Det var 4 år sedan den där tsunamin slog till i Thailand. Jag kom på det precis när jag vaknade. "26 december" heter en låt på min mobil och det handlar om katastrofen i Thailand. Jag minns dagen efter den slog till. Jag gick i 3an och det var verkligen värsta snacket om det i skolan. Min klass samlades i en ring och pratade om någon nära eller kära hade dött och så. Man var ganska förvånad, men det släpptes dagen efter. Sedan i fyran gick jag och mina kompisar och sjöng på "26 december".
"Den 26 december föll ett mörker över världen. Över hundratusen människor var tvugna lämna världen. Vågen slog över och så mycket som försvinner. Så vila i frid alla som svävar där uppe bland minnen", det är antagligen första meningarna i låten. Och sedan fyran så har jag inte glömt datumet på katastrofen.
Jag tycker att själva händelsen var hemsk. Det var många som förlorade sina vänner och familj. Det var många som dog. Det var ju några som klättrade upp i träd bland apor, och jag har för mig att aporna slog dem blodiga eller är jag helt ute och cyklar ?

Hemsk händelse iallafall. 26 december 2005 - vila i frid


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0