Jag vill inte dö rik

Funderat starkt på framtiden. Jag ville leva ett rikt liv när jag blir äldre. Ha tillräckligt med pengar och slipper jobba. Bo i USA, ha både strandhus längs kusten vid Los Angeles och en stor villa vid Beverly Hills. Shoppa. Men så har jag tänkt efter - vill jag vara rik ? Det är självklart att jag vill bo i USA när jag blir äldre, men Sverige är trots allt mitt hemland. Jag vill inte lämna mina nära och kära medan jag bor i ett rikt hem. Jag tänker nog bo här - fast inte i Stockholm, Göteborg eller Malmö. Jag håller mig till norra delen av Sverige. Jag vill bo som en riktig Svensson. Två föräldrar och två barn med en hund och en katt. Bo i en villa, antingen gul, vit eller röd. Köttbullar och makaroner varje dag. Haha.. inte då. Men om det ändå vore så.

Det jag vill komma till är att jag vill inte dö rik. Jag vill dö lycklig, kunna ha tillräckligt med pengar för att bo med två barn och en man, och djuren förstås. Bo i mitt hemland, jag hör hemma här. Jag vill inte flytta till ett annat land där ingen av mina släktingar bor. Ryser bara vid tanken. Jag ser fram emot framtiden, då jag blir vuxen - fast samtidigt inte. Men det blir ändå ganska spännande med ansvar, kunna ha en familj och leva som en riktig familj. Carlsson blir nya Svensson.


Jag måste fixa det här

Jag är verkligen trött på det här med bilderna. Jag måste bjuda på gamla bilder. Men nu så fungerar normala internet som det ska, men nu är det propparna till övervåningen som har gått. Så datorn inne i mitt rum går inte att sätta på, inte min keyboard eller tv heller. Typiskt.. Men jag måste fixa det här. Har insett att ta kort med webcamen på laptopen inte fungerar, får höra med min dataexpert till bror. Får sitta med den här laptopen tills allting fungerar som det ska. När allting fungerar, får jag ha den här datorn bara när jag vill. När jag inte orkar lyfta baken till min stationära ;)


Gammal bild..

Lena Meyer - Satellite

Jag är nöjd över vilket bidrag som vann! Är ni ?

 Ett stort plus är att Lena är så himla söt!

Söndag

Hej allesammans!

Bra låt vann ESC i år, eller hur ? Tysklands bidrag var mycket energi och.. jag diggade den! Greklands och Frankrikes och Armeniens bidrag kommer jag nog dunka lite mera nu. Lät skitbra ju! Haha.. Sämsta bidraget var Portugal och Israel. Portugal var så seg, jag höll på att somna! Och Israels kunde jag inte fatta någonting. Milim, shclalahjkg, malim.. Huh ? Iallafall..

Ser på Gossip Girl och ursäktar för dåliga uppdateringen. Efter jag har snackat med mamma i telefon och har duschat lämnar jag ett till inlägg till er ;)


Big booty bitches

Orkade inte med Last Kiss, istället ser jag på ESC. Som alltid hejar jag på Irland, för min fasters skull. Fast Grekland var grym, lite balkan sådär! Haha.. men ja. Min bror visade mig ett klipp på youtube som är hilarious! Hhahahhahaha!


"Din mamma.."

Jag har funderat på det här ett tag. Här hos mig: liksom, här jag bor, så tjafsar man .. lala. Och om någon säger "Du är dum i huvudet.", så försvarar man sig "Din mamma är dum i huvudet" och så säger man något värre tillbaka om den andres mamma. Händer det hos er också ? Jag tycker det är ganska.. respektlöst. Och samma sak med "Jag lovar på mammas död". Varför mamma, mamma, mamma ? Så jäkla respektlöst! Det är ju din förälder! Hon födde dig och hon uppfostrar dig, så varför ska man alltid dra in mamma i era tjafs ? Visa uppmuntran. Hon är ju din mamma! Lägg av med det ni gör - för ni visar ingen respekt till varandra om ni ska säga att era morsor är dumma i huvudet. "Din mamma är en hora" har jag hört flertal gånger, fan.. lägg av! Om någon skulle säga så till mig om min mamma, jag skulle slå en höger och en hård vänster! Väx upp, för fan och inse någonting!


Dagens film och tvprogram

Kollade lite på vad det finns på tv idag. Först ser jag nog på sommarkrysset. Konstigt nog gör jag en egen kryssplan, men när jag får lösenordet ringer jag aldrig in! Haha.. Men det är kul att göra så. Fast, det skulle vara kul att få lite cash. Efter sommarkrysset ser jag nog på The Last Kiss, som visas på kanal 5 klockan 21:30. Verkar vara en jättebra film, vad jag såg på trailern. Det är en dramakomedi som handlar lite om livet, förlåtelser, äktenskap, vänskap och vad som händer när man fyller 30. Han som spelar JD i Scrubs är med i en huvudroll! Haha.. jag undrar vad han kommer hitta på i filmen för kul. Han är hilarious i Scrubs!


Ännu ett videoinlägg: My heart will go on

Spelar My heart will go on - Celine Dion. Vad tycks ?

Högmidjade shorts: Hiss eller diss ?


Jag hissar! Snyggt till ett pösigt linne, eller ett linne med tryck på. Varför inte en body ? Brunbrända ben - stort plus! Från Bikbok, finns även i svart. Fast jag föredrar den vita - ska köpas hem!

Blir antagligen sängliggande under dagen

Jag orkar inte ta mig upp ur sängen. Jag har ont i huvudet, trött och har sååå ont i magen. Fyfan.. it's like pain in the ass! Jag är ledsen, Linnea - om du ser det här. Men vi får vara imorgon. Mår illa just nu och vädret är kasst. Fyfan, vilken värk i magen! Näe, nu måste jag sluta. Vi hörs lite senare, med hopp om att jag mår bättre!

Tschüss!


Jag är trött på skitväder!

Godmorgon på er!

Jag råkade vakna tidigt idag - eller, jag vaknade men jag kunde inte somna om. Sov från halv tolv till nu. Hoppas att ni mår bra ? Jag mår väl si så där. Vädret påverkar mig rejält faktiskt. Vid soligt väder är jag jätteglad och vid regnigt är jag sur. Idag är det regnigt.. suck. Jag kunde höra när jag vaknade att regnet smattrade. Inte en lika härlig morgon jämfört när solen stiger in, eller hur ?

Ska strax ner och äta frukost. En rostad macka och oboy. Efter det kollar jag på teve och sitter vid laptopen samtidigt. Jag har ju den i mitt rum nu! Haha.. Nä, nu måste jag fixa att ta kort med webcameran! Enheten är inte tillgänglig, säger dem. Jodå, det är den! Grr.. så jag orkar inte ta kort med digitalen eller mobilen. Så ni får räkna med gamla bilder..


Grönan 09', haha.. never forget! Vi möts snart igen, vid juni!


Videoinlägg: Godnatt

Skruva upp volymen - hörs knappt!


Jag avskyr alla datorer i mitt hus!

Varför, varför, varför var pappsen tvungen att radera allt på datorerna för att skaffa Windows 7 ? Ta kort från laptopen fungerar inte för det är något med enheten - och alla bilder har raderats. Samma sak med de stationära. Suck..  Det bästa är att pappa har fixat mobilt bredband - så då kan jag nästan ta laptopen till mitt rum och blogga direkt from my own bed eller något liknande! Tror jag gör det ikväll, för min kompis syster är ensam hemma ikväll och lär ha tråkigt. Får nog chatta med henne ikväll eller något!

Pappa köpte glass åt mig - aw.. han är så snäll när min bror sover över hos någon annan! Eller, pappa är alltid snäll.. men han är ännu snällare när bara jag är hemma. Love u, daddy ♥ Nej, men nu ska jag väl ner och ta en glass, sno laptopen och samtidigt se på teve. På tal om teve: Är det Jersey Shore idag ? Hoppas!


Bjuder bild från somras. Dock var inte den här på datorn utan i mitt album på "bloggen". Mitt hår är sajkoff, och så kort! Äter smultron om ni undrar!

Ute i trädgården

Hallå allihopa!

Live från min trädgård. Snodde mobila bredbandet från våran stationära dator och la in den på våran laptop. Så jag sitter här och njuter av att jag har fått slutat tidigare idag. Lugn dag har det varit idag iallafall. Det har varit lugna dagar hela veckan, typ! Soligt väder och nästan stekhett. Solen är riktad mot mig och jag sitter här i jeans och tröja. Tja, det regnade imorse. Men men.. när Linnea har slutat ska jag ringa henne. Men innan dess tar jag nog en promenix ner till affären och köper något gott. Är extremt glasssugen! Antingen en glass, eller en Ben & Jerry till kvällen. Enligt mina fredagar, ska det bjudas på glass. På lördagar bjuds det på godis!

Stekhett. Känns som jag lökar också. Så jag tar nog på mig ett linne och ett par såkallade leggins. Båda mina tygskor är sönder, så jag måste köpa nya :/ Haha.. nej, det här ska inte bli ett långt inlägg - men ni får ha det bra!

(webcam inte finnas på dator, och alla bilder borta - så tyvärr ingen bild :( )

Ledsen för ingen uppdatering

Det blev ingen uppdatering idag för att internet har inte fungerat. Nu har vi startat igång mobilt bredband, men imorgon kommer våran "riktiga" internet tillbaka. Då kommer allt bli som vanligt igen!

Ses imorrn ;)

This is me


Jag kommer aldrig ändra på mig för någon annans skull. Det här är jag och ta mig som jag är. Om det är någon som får förändra mig är det jag själv - men just nu behöver jag inte ändra någonting. Jag är lycklig och vad är bättre än att vara lycklig ?


Alla läxor gjorda

Tycker ni också om den känslan ni känner när ni har gjort klart alla läxor ? Jag älskar den! Efter all koncentration kan man äntligen lägga böckerna åt sidan och göra någonting annat. Jag har pluggat i snart två timmar med hårdträning till NO-provet jag har imorgon, och matteläxan. Jag är ganska nervös inför NO-provet, för att jag är rädd om jag kommer glömma bort. Fast ändå har jag en känsla att det här kommer jag kunna. Övade även in till VG-och MVG-nivån. Tur att provet är på förmiddagen!

Har ni också prov den här veckan ?


Fan, vad min cam är kass..


Lite sommarkänslor, här..

Idag på tyskan skulle vi sudda våra böcker och lämna in dem - där kände jag lite sommarkänslor. När man ska lämna in alla böcker. Kan knappt vänta tills vi ska lämna in matteböckerna! Dem lämnar jag in med lycka! Haha. Vädret här hemma är underbart. Solen skiner och himlen är ganska klar. På fredag är det två veckor kvar tills skolavslutning: och jag har inte fixat klänning! AAAAA!! Så nu måste jag kika på skolavslutningsklänning på nätet för bra pris. Soommarkänslor ;)


Jag - förra sommaren.. lite förändrad ? ;)

Grattis, mamma!

Grattis, mamma på födelsedagen! Synd att jag inte är hos dig nu, men jag hoppas att du får en toppendag iallafall med presenter och kanske en god middag. Du får en massa pussar och kramar av mig och hoppas på att det räcker. Vi hörs snart! ♥ ♥ ♥ ♥


Onsdag

Godmorgon allihopa!

Jag är vaken och äter min frukost. Jag känner att min näsa är bombad, jag snörvlar och nyser hela tiden. Antagligen är det mycket pollen ute just nu.. jippie.. Iallafall: Pappa har lärt mig tre ackorder på gitarr: A, G och D. C kan jag, men de tre ackorderna spelar man mest i musik. E-moll osv med men.. ni fattar. Pappa spelade med de ackorden och gjorde en låt om våran hund, och det lät bra! Haha. Så jag kanske skriver en egen låt, så fort jag får kläm på det här!

Om jag får en egen gitarr, ska jag inte ha akustisk. Känns inte bra. Håller mig till en vanlig! Men men.. onsdag. Början 9:10 slutar 12. Så vi hörs snart!


Old pic..

Musiken är min drog..

Min drog som inte är farlig. Hur skulle världen bli utan musik ? Man uttrycker sig mera genom musik och det får en att må toppen. Man har något annat att lyssna på än en massa babbel. Man kan luta sig tillbaka och njuta. Jag har aldrig upplevt en dag utan musik eller sång. Jag måste varje dag, lyssna på musik. Det är så härligt och det är ännu härligare om man kan texten! Livets mening, förutom vänner och familj, är faktiskt musik! ♥

På tal om det: har bestämt mig för att lira gitarr. Min bror har en, fast han aldrig spelar på den. Så den gitarren kan jag nästan ta över! Haha - och så har jag min egna lärare, pappsen såklart! Blir nästan mångsidig när jag blir äldre. Kan både piano och gitarr!



Jag äääälskar att sjunga

Om det är något jag älskar är det att sjunga. Så fort en låt spelas som jag vet om, blir det som en reflex att jag sjunger. I skolan sjunger jag ibland ganska seriöst eller oseriöst. Men hemma är det seriöst som gäller. Sjöng just karaoke från Y-tube bl.a The Fray - Look after you. Älskar att sjunga!

Ja, kom ju hem från öppet hus på skolan - och jag hade skitkul. Bandet som spelade, mina kompisar då, var verkligen superbra! Det kom som en chock att två av mina kompisar kunde sjunga bra - grymma, fan! Haha.. måste nog vara deras största fan. Haha. Och så var det min tur att spela keyboard. Hmm.. haha, gjorde bort mig en hel del - snubblade på noter och så vidare. Men jag bjöd på mig själv och så, då fick jag en massa komplimanger! Kul!



Bara bilder på bästa bandet ;)

Videoinlägg


Härlig stillbild! ;)

Jag är ganska pantad för att..

jag älskade vintern vi hade förra året. Och nu när jag kikar på olika bilder från vintras, så saknar jag. Jag hoppas på att vi får sådan vinter i år igen!




Skidresan till Bjursås med klassen. Underbart!

På tal om skidresor: Hassela med fritidsgården!

Norska Hollywoodfruar ?

Ska strax sätta på teven och se på Norska Hollywoodfruar. Hmm.. jag undrar om det är bra ? Ingen klår Maria Montazami, Lena Jolton, Päivi Hacker (?) och Susanne Saperstein (?). Hell.. kan inte efternamnen på de två! Haha.. näe, men man får hoppas att det blir också lite exklusivt som svenska. Fast - de från Sverige är väl bäst, eller hur ? Oavsett vad! Go IKEA, Dalandshäst & folköl!


No picture on the norweigan ;)

Årets VM-låt


Shakira - Porque Esto Es Africa

Har för mig att det här blir årets VM-låt. VM i fotboll kommer befinna sig i Sydafrika. Jag hittade den just på Spotify och jag började lyssna. Jag diggar den. Klår nog alla andras VM-låtar! Bellini blir bara ett minne blott!

Vilka ska se på VM i sommar ? :)


You shouldn't kiss and tell


Solig morgon

Efter regn kommer solsken. Igår ösregnade och åskade och idag är det sol. Fast en aning kallare blir det idag: 14-18 grader. Fast det är varmt nog för leggins, jeansshorts och min skjorta. Skjortan har jag inte använt sen mars, tror jag. Jag har helt enkelt glömt bort den - men nu är den perfekt till våren! Från Gina Tricot. Finns i vit/svart, blå/vit, och helfärgade.


Du var Ballt utan B, nu är du Kingen utan K


Jag kämpade för honom - men pallar inte längre. Jag inser att han är omöjlig. Jag kommer fortfarande vilja ha honom, men jag känner på mig att det finns bättre. Han var min första förälskelse och jag kommer aldrig att glömma bort honom.


No more tears for you..

LoL Smiley Face :)



Trey Songz - LoL (smiley face)

Linnea spelade upp den här låten för mig - och tro mig, man blir glad! Love it!
- Nu, över till Gossip Girl!

Helt slut i kroppen och knoppen ;)

Hej allihopa!

Har haft en väldigt dålig uppdatering pga. att jag har varit med Linnea under hela dagen och igår. Kom hem nu fr att jag är så himla trött. Känns som om jag kommer däcka när som helst! Jag är också otroligt hungrig och jag fick höra att det blir pasta med lövbiff-och ädelostsås, absolutley delicious! Jag måste nästan dela receptet till er: "Carlssons hemmagjorda", ska ju våran nya receptbok heta! Haha.. Jag är så tråkig.

Här med väntas Gossip Girl. Har missat en himla massa avsnitt - sist jag såg var när Jenny blev intresserad av Nate, och försöker ta honom ifrån Serena. Vad har hänt nu ?


Vad är bättre än Ted Gärdestad, på sommaren ?




Åh, jag kan inte beskriva min morgon! Jag vaknade med solstålar i mina ögon och sen när jag går ner, är radion på med låten Sol, vind och vatten - Ted Gärdestad. Sommarkänslor att jag inte vet vad! Man känner att det är sommar - alla blommor har slagits upp och det doftar sommar. Värmen och luften är helt fantastiskt, som badväder! Fast man kanske inte ska bada i sjön just nu. Alldeless för kallt, får nog vänta tills juni! Snart sommarlov hörni.. 1 vecka riktiga lektioner och 1 vecka med lugna dagar. Alltså 2 veckor kvar!

Svar på kommentar ^^,

Fick just en kommentar, som jag inte kunde svara på. Så det får bli ett inlägg:

Kommentar från Blogglista (funkar inte att ha.. moahahah)
whaa :D Hur kunde du sluta läsa Fokis? Den är ju helt klart bäst.

Jag läser Kenzas också, men hon är så tråk jämfört med Foki. :o

Svar:
Ganska förvånat, eller hur ? Nej, men jag var förut besatt i hennes blogg. Men sen började jag tröttna - den kändes nästan lite för töntig. För rosa, för mycket Japan. Jag är inte så intresserad av konstiga stolar, skor m.m som hon skriver i inlägg. Så jag började följa Kenzas istället och den bloggen känns nu mera "mig" liksom. Dessutom är hon ju Sveriges största bloggerska ;) (.. och nej, det är inte Kissie. Hon provocerar bara!)



Lugn fredagskväll

Ingenting hände idag, jag orkade inte ringa någon. Ibland är det skönt att vara ensam - tycker jag iallafall, som har haft prov osv. den här veckan. Så jag har inte särskilt lust att ringa någon. Är dessutom väldigt trött. Det är bara jag och min bror som är hemma ikväll, med hunden också då. Pappa har grillfest med jobbet och lär nog bli hemma om någon timma. Jag ska nog se om det blir någon bra film på teve, annars blir det bara någon film som jag har. Poppa lite popcorn och göra Sodastream till! Mys, mys..

Vad har ni för er ikväll ?


Random pic'

Klänning - Hiss eller diss ?

Kollade in H&M's hemsida för att hitta någon skolavslutningsklänning. Den på Gina var slutsåld och det finns väldigt många andra klänningar jag vill ha. Jag vill gärna ha en skolavslutningsklänning som jag också kan ha vid andra tillfällen. Vad sägs som den här ? Hiss eller diss ?


Lite mönstrat sådär.. det är snyggt!


Sitter i skolan

Hej allihopa!

Sitter i skolan och vi har datorer. Medan läraren är borta passar jag på att skriva ett inlägg till er! Fredag idag och jag vet redan vad det blir för middag: Donken. För pappa ska bort någonstans och jag orkar inte laga mat. Donken blir perfekt! Resten av dagen ser jag nog på tv eller film. Slappar. Härligt med fredag! Snart helg.. ingen aning vad som händer då.

Vi hörs när jag kommer hem!


Upplev mer, upplev mer..

Är det bara jag som sjunger med varje gång den dyker upp i rutan ? Haha! Jag gillar han med modem på ryggen: "Jag surfar mobilt bredband, helt utan gräns!". Han ser ju nästan ut som en gnome!

Iallafall - godmorgon på er. Hoppas att ni har haft en god sömn, för det har jag! Kommer dock inte ihåg vad jag drömde, men det var inte precis någon mardröm. Fredag idag och det är ingen jobbig dag i skolan. Jag har SO-prov idag och jag hoppas att det kommer gå bra. Jag fattar kristna kyrkor och så. Inte så himla svårt. På projekttiden kanske jag tar mig till musiken för att lira lite piano, om jag kan för min musiklärare.


Bad sense of humor!

Haha.. såg den här på Alicias blogg och jag säger som henne: Kan inte sluta skratta!




Lars Winnerbäck - Kom änglar

Lade till Lars Winnerbäcks låt "Om jag lämnade dig nu" - och så såg jag en massa andra låtar, så jag lade till andra. En av dem är "Kom änglar" och det vibbar en massa sommarkänslor inom mig. Jag är helt kär i den här låten!

Tycker ni om Lars Winnerbäck ?


Hur gick det på simtävlingen ?

Jo, det gick bra fast det var ganska pirrigt. Redan på insimmet började magen pirra. Fick vänta i ca 20 minuter tills jag skulle börja min start på 100 meter bröstsim. När jag hade simmat 75 meter började det kännas jobbigt, så jag tog i lite extra. Jag kom i mål på 2.04 minuter. Nja, är ganska nöjd. Fast jag kunde ha varit lite snabbare!
Men men.. nu ska jag käka lite och sedan duscha. Efter det är det näsan mitt i SO-häftet!


Blogglista (funkar inte att ta.. moahah)

Blogg jag läser först: Fattybom, Conler och Febbs - och Kenzas

Blogg jag har hört talas mycket om men aldrig läst: Gaybloggen

Kändisblogg jag följer: Kenzas

Första bloggen jag började följa: Fokis, men gör inte det längre.

Bloggare jag beundrar och varför: Fattybom, en glad tjej och man ser att hon bjuder på sig själv. Gillar hur hon skriver sina inlägg och gör allt så intressant. Gillar hennes stil! 

Fördelar jag fått tack vare bloggen: Jag bjuder på mig mera och är lite mer social. Jag känner mig inte lika osäker längre när jag vill dela med mig av det förflutna osv.

Då hatar jag att blogga:
När jag har bloggtorka.. uuh!

Då älskar jag att blogga:   När jag vill skriva av mig och har mycket idéer!

Person som ofta kommenterar hos mig som förtjänar lite uppmärksamhet: Febbs. Grym bloggare som skriver lite om sin vardag och lite kläder. Hennes stil är grym och hennes blogg, inte minst!

Simtävling, woho!

Idag bär det av till simtävling där jag utmanar min tid. Om det är första gången man är med i "Utmanaren" simmar man 25 meter, om man slog silvertid på 25 meter, får man simma 50 nästa gång med samma simsätt. Om man slår guldtid på det, blir det 100. Jag har redan slagit guldtid på alla simsätt: frisim, bröstsim och ryggsim, dock inte fjäril (kan inte :$). Så idag ska man simma bröstsim och fjäril, fast jag simmar bara bröstsim 100 meter. Jag hoppas att det kommer gå bra! Jag vet att det kommer gå bra, för mitt bästa simsätt är bröstsim. Ska fara om en kanon genom längderna!


Soligt väder

Härligt att solen skiner på morgonen. Iadg ska det bli lite halvklart vid 25 grader så jag har på mig ett par shorts med bara ben och linne. Hoppas att det blir varmt väder idag. Solen skiner ju, just nu! Hääärligt! Första lektion är det projekttid, nästa är det matteprov. Kör hårt!

Håret är blött - nyduschad, you know!

Till alla mina vänner, se här..

Vem skulle jag vara utan er ? Om ni inte skulle ställa upp för mig som ni har gjort så skulle jag inte vara vid liv. Ni får mig att lita på er starkt och jag kan aldrig tvivla på er. Ni kommer aldrig lämna mig, eller hur ? Ni har stått ut med mig, ni har varit med mig när jag har haft det som tuffast, ni tar emot mig när jag faller; och jag uppskattar det enormt mycket. Ni är dem bästa vännerna man kan ha. Ni är dom jag lever för. Mitt hjärta tillhör er. Tack för allt, ni alla är speciella. Allihopa har något i sig som jag älskar. Jag ser upp till er. Jag går upp på morgonen för er skull, och för min dags skull; för att den ska bli lika amazing som alla andra dagar. Jag finner inga ord. Jag älskar er så mycket och jag tackar er alla för att ni finns. Ni är änglar, send from above. Gud gav mig världens bästa vänner!


Jag skulle aldrig vara den jag är idag, om jag inte hade er!

Läser bok från skitbra serie


Vampire Diaries, förstås! Jag bad bibliotikaren på skolan beställa den här boken så gjorde hon det. Fick vänta i 3 veckor tills hon gav mig den. Boken är ganska seg i början. Jag är van vid att läsa i första person, men i boken är det tredje person (han/hon/det). På omslaget är det ju personerna från serien, men det som stör mig är att i böckerna är Elena blondin, men i serien är hon brunett. Hmm. Men boken är ganska okej ändå, fastän det är på engelska. Enkelt att förstå, enkelt att veta vad som händer.

Får nog fortsätta läsa den här. Är nog på fjärde kapitlet.

Eric Saade släpper nytt album

Hör här, Saade-fans! Den kattlika Eric har släppt ett nytt album "Masquerade" och den kom ut nämligen i dag! Innehåller väldigt bra låtar och även singeln Manboy som han sjöng på Melodifestivalen. Albumet finns även på Spotify, så jag har albumet på min spellista och jag kan säga er; Alla låtar är väldigt bra! Det är inte så mycket kidspop. Det är låtar man kan lyssna på. Jag gillar albumet starkt och lär nog lyssna på hans låtar om och om igen. Hans nya skiva får 5 poäng av 5, förstås!


Massa läxor

Blir inte mycket bloggning idag. Veckan börjades med en himla massa läxor och två prov. Matte och So prov, tyska och engelska-glosor och NO-läxa. Häärligt! Och nästa vecka blir det NO-prov. Nu dyker alla prov upp för att det är inte långt kvar tills sommarlov. Bara att bita ihop och kämpa hårt! Nej, nu måste jag plugga vidare. Vi hörs snart!



Mulen morgon..

Idag blir det inget klart väder, inte. Istället blir det mulet och kallt; just nu är det 16-17 grader ungefär. Hoppas det blir lite varmare på dagen. Idag börjar jag 9:10 och slutar 12. Så jag är hemma igen om några timmar! När jag är hemma får jag plugga till matte-och SO proven. Var inte alls beredd på att vi skulle ha matteprov, så då får jag plugga järnet! Fast tabeller och diagram är ganska enkelt!


Värme!


Igelkottungar

Här är ett vårtecken! Igelkottar! Ungar har dykit upp på våran tomt. Frågan är; Kommer de bo här ?


Ser ni dem ? Inte bästa bilden.. men.. ja!

Outfit a lá Isabelle - Exclusive look



Svart på vitt, you know. Jag är ganska svag för högmidjade shorts. Älskar! Passar utmärkt som den här outiften! Looove! Måste införskaffa mig ett par!

Dagens feta & bästa låt!


Bjuder på bild..

Bowling for soup - 1985

Åh, tillochmed när jag blir 25 kan jag minnas tillbaka då jag dansade som en galning till den här låten när jag var vid 7-8 års åldern. Jag hittade låten på våran dator och jag gillade den, så jag skapade en dans. Haha.. dock kommer jag bara ihåg litegrann av den. Men jag älskar låten än! Får mig på toppenhumör - typ så som bilden visar. Haha! Lyssna och njuut!

Bamse är lite löjlig av sig


- Bamse, vem är störst ?
"Jag är störst, bäst och vackrast. Jag är en señor!"
- Skryt lagom, Bamse. Vi vet redan att du är en señor
"Jag är en señor, och du är bara en junior. Haha!"
- Suck.
"Hahahahahahahaha.."

Åh, tråkigt jag hade ._.

Greyson Michael Chance - Paparazzi


Wow.. vad ska man säga ? Vilken talang! Herregud, han gör låten bättre än låten själv! Jag blev mållös då jag såg denna klipp för första gången och jag har nog aldrig hört någon bättre talang från en 13-åring. Många säger att han låter som en tjej: Men vad har dom för hjärnceller ? Han är bara 13 år, för guds skull! Jag har inte hört någon 13-åring komma in i puberteten vid den åldern. Tänk efter, killen har grym talang!

Nu är det sommar!

.. Eller hur ? Värmen är hur skön som helst och man kan äntligen gå i bara ben och ha linnen på sig! 22 grader är det hemma hos mig och det känns helt okej. Jag hade på mig jeans till skolan idag, gissa om jag lökade ? Haha, oja.. så jäkla varmt! Så nu har jag på mig kjol - fick inte låna shorts av min brorsa. Taskig han är! Haha.. annars så lyssnar jag på musik från Spotify. Kan inte fatta att Isa, min kompis, har över 1500 låtar! Haha, musiclover #1 ? Tror det!

Ska ut i solen och sola, antar jag. Sen ska jag nog packa ur-och in i diskmaskinen. Skulle vara med Linnea idag, men hon kunde inte. Ringde även Sandra, kunde inte heller. Men imorgon är jag nog med Sandra. På torsdag med Linnea! ;)


Det här är mitt liv, jag lever min dröm



Jag älskar livet. Jag älskar mitt liv. Jag älskar mina nära och kära. Jag älskar mig själv. Jag kommer aldrig ge upp. Det här är mitt liv och jag lever min dröm.

Låten: Lorentz & M.Sakarias - Lever min dröm


Liten skit ska bli en stor!

Såhär får det bli

Designat klart.Hmm.. blev inte riktigt nöjd, men den är inte riktigt klar än. Länkarna ska bli bättre och allt annat. Hmm.. men vad tycks ?


Gammal bild från Hassela 10' sportlovet. Saknar..

Nya headern uppe

.. Vad tycks än så länge ? :)

Ingen fara

.. jag ska ändra min design! Går snabbt.. antar jag ;) Ny header och bakgrund ska det bli. länkarna får nog också en annan färg! Nu ska det bli "vårdesign"

Äckelunge, säger jag bara!

Igår när pappsen var ute med Bamse så kom han förbi några personer: Två kärringar, 8 barn och 2 barnvagnar om man ska vara exakt. Så när pappa passerar så är det en pojke på 10 år, som kastar sten på min hund! Och ingen av de vuxna gjorde något motstånd. Alltså, fan.. i deras hemland verkar det som om man får kasta sten på djur, för att i Sverige har man husdjur. Jag är så jäkla pissed off på den här s.k familjen. Det blev pappa också. Ni anar inte vad han sa till dem. Han är som jag: hatar dom som plågar djuren - och inte minst, dom som inte har vett i skallen.

Om jag kunde veta hur den här pojken såg ut så skulle jag bryta nacken av honom. Jag vet att han är liten, men någon hjärncell måste han ha ? Och om jag såg någon av de vuxna skulle jag .. åh, jag vet inte vad jag skulle göra! Jag hatar, hatar, hatar.. det här! Jag finner inga ord!


Den jäääääveln, som går på min hund nästa gång!

Skolavslutningsklänning vald

Nu är det tid att leta efter sin skolavslutningsklänning. Jag har hittat min från Gina Tricot - vit, jättesöt klänning som finns i färgerna persikorosa, vit och grå. Åh, jag blir förälskad! Tar mig ner till centrum i helgen, tror jag och köper den. Tidigt eller nåt, men jag vill inte att den ska bli slutsåld!



Med detta: Det är ca 19-18 skoldagar, sen är det skolavslutning!


Kunde filmat nå tuffare men..


bläckfisken är tråkig och bra att filma på! ;)
Fyfään, för stillbilden!

Härligt med Spotify

Min kära bror gav mig en invite till Spotify och nu så dunkar jag. Har tre olika spellistor: Rock, Taylor Swift (of course) och Hits! Haha.. men Spotify är mycket bättre än att lyssna från Youtube. Nackdelen är, om man inte har Premium så är det reklamer mellan vissa låtar. Sjukt jobbigt. Hoppas Spotify ändrar på det. Haha!

Har mina läsare Spotify ? :)


Inget kan bli som förut

Jag är för deprimerad för att blogga mer idag. Vi hörs imorgon då jag är förhoppningsvis på bättre humör - om jag nu blir det igen. Fyfan..




Gröna Lund 2010

Oh, damn! Grönan är verkligen mitt andra hem! Jag känner mig som en femåring på nytt varje gång jag är där! Åkte nämligen dit idag tillsammans med Linnea, brorsan och hans kompis. Var überkul! Provade Insane i år och jag kan säga er: Mina ben skakade som bara den innan, men när jag åkte den var det läskig men kul på samma gång!

Blev besviken på Pop Expressen i år - det gick inte lika snabbt som det alltid gjort. Men .. ja. Sånt händer. Jag åkte min älskling Extreme 3 gånger. Insane 2, Berg-o-dalbanan 650 000 gånger. Hahah! Jag funderade på Uppskjutet men insåg hur högt det var. Får nog ta det nästa gång jag åker!

Har några bilder att bjuda er. Blev några få - men jag är inte en sån som fiskar upp mobilen och fotar när jag är på ett kul ställe som Grönan!


You've left me speechless

I never love again, you've left me so speechless


T-Pain - Naked on the dancefloor

Diggar den är låten enormt. Har nog haft den här låten på hjärnan hela dagen och aldrig tröttnat. Jag dansar här i soffan nu när jag lyssnar på den! On the dancefloor!


Fruktansvärt trött

Spenderade dagen idag med Linnea. Var riktigt kul fastän vi tog det lugnt. Vi gjorde lite armband, kolla teve.. och allt. Det sista vi gjorde var att passa vattenballonger till varandra tills ballongen spräcks. Och det var jag mestadels som blev blöt.Efteråt bombade Linnea mig med vatten. Så mitt hår är blött och min tjocktröja inte minst. Haha.. Fruktansvärt trött är jag. Ska vänta lite på maten och sen ska jag nog se på teve innan jag däckar. Hoppas det blir en bättre dag imorgon!


Anteckna även att jag noppade mina ögonbryn idag! ;)

Outfit a lá Isabelle

Hade extremt tråkigt. Så här får ni en outfit som jag gjorde på looklet.com ;)


Morgonmix från Isabelle

Alltid härligt med morgonmusik. Helst inte mera "dunk-dunk" utan mera lugna. Vad tycker ni ? Tycker ni om lite dancemusik på morgonen, eller ska det vara mera lugnt ? Alltså.. som man kan digga med. Lite svårt att förklara. Haha.. Här bjuder jag på tre morgonmixer.

 Black Eyed Peas - Imma be
 Lady Gaga - Speechless
 The Fray - You found me


Godmorgon alla morgonmänniskor

Är det någon slags klämdag för er också ? Det är det för mig men ändå vaknar jag fruktansvärt tidigt av min katt. Hon ville tydligen ut. Så jag har lämnat flera onödiga inlägg åt er. Jag har nämligen inte kunnat somna om. Och nu har jag duschat och känner mig en aning piggare. Sen är det frukost som väntar. Och sen får jag se på teve och sitta vid datorn. Vänta på att Linnea ska vakna upp. Är ni också vakna ? :)


Jag har snyggaste håret i världen! Woho.. och pigg ser jag ut också *host*

Istället för frågestund.. ;)

SKULLE DU HELST... ?
1: pierca dig i tungan eller i läppen? Läppen, mindre risk för infektering.
2: vara seriös eller oseriös? Både och vid olika tillfällen!
3: dricka grön eller röd mjölk? Grön
4: brinna upp eller drunkna? Öhum..

SVARA ÄRLIGT!
1: Tycker du om någon nu? Ja
2: Har du skolkat? Någongång måste jag ha gjort det
3: Varmt eller kallt? Både och
4: Soligt eller regn ? Soligt
5: Fanta eller cola? Både och
6: Är du nyttig av dig? Well...

OM MIG
1: Namn? Isabelle
2: Vad heter dina föräldrar? För och äldrar
3: Vart bor du? Med stor hund. Akta er ô_Ô
4: Hur många barn vill du ha? Typ 2
5: Vill du gifta dig? Kanske
6: Favoritårstid? Sommar och vinter
7: Humör just nu? Trött som f*n
8: Sugen på just nu? Godis och vatten

HAR DU UNDER DE SENASTE 24 TIMMARNA...
1: pussat någon? Nej
2: sjungit? Nej, klockan 5 på morgonen O_o
3: blivit kramad? Nej
4: känt dig fånig? Nix
5: saknat någon? Nej
6: dansat galet? Nej
7: klippt håret? Nej
8: gråtit? Nej
9: pluggat? Nej ?

GREJER

1: Har du blivit jagad av polisen någon gång? Nej
2: Har du en hund? Ska man kalla det för hund ? Haha.. my Bamse <3
3. Sover helst med ngn eller ensam? Beror på
4: Tror du på spöken? Nej
5: Är du mörkrädd? Oja
6.blev du nöjd med skolfotot? Nej
7. vad vill du just nu? Kunna sova, eller äta frukost ? O_o

I love you, daddy

Har tänkt på en sak, nu när jag inte kan somna om. Jag minns när jag var liten då jag alltid kikade in i pappas rum och sa "Pappa, jag kan inte sova". Så sa han hela tiden att det inte finns något att oroa sig för, och jag la mig brevid honom. Jag kan känna mig så säker med min pappa. Jag kan känna att det inte finns något att oroa sig över och att det inte finns något som kan knäcka mig. Pappa har alltid funnits där för mig hela tiden. När jag går ensam är han bakom mig och tar emot mig om jag faller. Min pappa är som en stadig klippa. Jag kan alltid prata med honom om mina tjejproblem, killar och allting annat. Jag ser på honom att han lyssnar. När jag mår dåligt, hjälper han mig. Min pappa är verkligen osjälvisk. Han tänker på andra och även sig själv. Och det gör honom den bästa pappan i världen! Jag älskar dig, pappa. Tack för att du finns!

Kan inte somna om

Jävla katt, säger jag bara! Jamar och jamar hela natten och kan inte hålla käften! Hon tror att jag verkligen orkar gå upp när jag är helt slö i kroppen. Nä! Så jag gick ner till vardagsrummet och ska försöka somna om med min hund. Åh, jag avskyr min katt ibland..

Skrämmande

Jaha, då har lågtrycket glidit över Stockholm och jag kan säga er att det ösregnar. Lagt av litegrann nu, men det regnar som tusan och det kommer säkert bli många vattenpölar imorgon. Om regnet fortsätter som det gör kommer det bli åska inatt och det blir inte kul. Jag avskyr åska, jag blir så himla rädd. Så hur kommer det gå för mig när jag ska somna ? Omöjligt att sova då! Kommer ligga och skaka hela natten. Haha! Näe, men det håller på att lägga av. Sista inlägget: Hej svejs, hörs imorgon!


Sonja Aldén - Du får inte

Lyssna på teten. Låten går in i hjärtat på mig!


Kristi Himmelfärds

Ingen Kristi Himmelfärds för mig, inte. Är ju en slags ateist, så jag spenderar min dag med Linnea. Sov över hos henne igår och åt en massa sötsaker på en onsdag. Åt även hos henne. Blev absolutley delicious fläskflié med potatis och lite majskolvar på det! Muuums! På kvällen spelade vi lite Eyetoy innan vi såg på en film. American Pie: The Wedding. Kunde inte se så mycket för att jag somnade typ, haha.. Efter en halvtimme kanske. Haha!

Enligt Linnea var natten skitvarm, men för mig var det normalt. Hon klagade som jag vet inte vad. Men ja.. Nu ska vi väl hitta på något och sen så kan jag väl höra av mig. Under kvällen händer det väl något. Ska be pappa köpa lite gott till kvällen. Haha!


Togs igår, orkar inte ladda upp en ny :)

Run like you never ran before!

Fy sjutton, vad jobbigt det var! Jag skulle verkligen nöja mig med att det skulle regna för solen stekte verkligen. Oho.. ville till "vattenpauset" som var halva av sträckan. Efter det var det bara att springa igen, fast jag gick också. Jag kom in till mål på 54 minuter, slog förra årets rekord! Jag är verkligen nöjd!

Dissade Zenobia under varvet - hon stannade upp och hade sträckt sig och så, nästan som håll.. haha! Nej, men det är enklare att springa ensam. Går mycket snabbare också! När jag kom in i mål så satte jag mig med Malin och snackade lite. Väntade på Linnea som gick hela varvet. Väntade ca 20 minuter. Skönt att vara hemma igen!


På med löparskorna

Idag ska man springa runt 8 km med klassen och skolan (okej, inte 6orna och 8orna). Jag ska springa/jogga/gå så fort som möjligt för att komma i mål. Min kondition är kass och bör förbättras så därför ska jag jogga. Dessutom ska nästan alla i min klass det.. Vi hörs när jag kommer hem!


Drivbild - och osminkad, som ni ser!

Tisdagens låt

Kan man bli förälskad i flera låtar ? Ja, det kan man! David Guettas "Memories" är så bra! Skulle inte förvåna mig ifall den spelades upp medan man åkte Pop Expressen på Grönan. Haha.. vad kul jag är..




Snart kommer jag - vi ses på söndag!


Lady Gaga - Monster


Jag gillar Lady Gaga mer och mer nu för tiden. Innan var jag väldigt skeptisk och tyckte inte alls att hon var bra - men det var bara för att hennes äldre låtar som Pokerface, Just Dance, Nothing Else I Can Say m.m är dåliga och det är dom än. Men hennes nya album The Fame Monster innehåller fler "normala" låtar. Låtar som man kan lyssna på.

Favoriterna från albumet är Alejandro, Dance in the dark,
Speechless och Monster.

Pollen bombar Sverige!


Kolla in mina kinder! Skoja inte hur mycket pollen det är för att det är väldigt mycket som flyger omkring! Irriterar mina ögon och min näsa kliar. Varje vår/sommar ska de här pollen flyga omkring och irritera oss pollenallergiker. Okej, jag har inte tagit min pollenmedicin men jag visste inte att det skulle slå till så hårt. Får börja med medicinen igen - uhh.. ni anar inte hur äckligt mina tabletter smakar. Usch!

Är du pollenallergiker ?

Friidrottsdag

Har vaknat och tagit på mig idrottskläder. Friidrottsdag idag och jag gillar det inte. Jag är inte bra på höjdhopp - uff.. ni anar inte. Men jag får åtminstonde försöka. Håret är uppsatt och jag hittar inte mina löparskor så jag får ta brorsans gamla som är för små. Men.. aja. Ska äta upp min frukost sen ska jag möta Zenobia.


Dagens fantastiska låt


Maroon 5 - She will be loved

Älskar! ♥


Nallen är hel!


Min hund Bamse bet sönder denna nalle för flera månader sedan och såg då ut som en sönderbombad trasdocka. Hela magen var helt förstörd och huvudet var förstörd. Hela nallen var förstörd! Jag såg den här nallen i helgen och tänkte: Nä, nu ska jag ta med den här till syslöjden och sy igen! Så gjorde jag det och det här blev resultatet. Bamse blev jätteglad när jag tog ut den ur väskan och han visste redan att det var hans. Den här nallen har han haft sedan bebis. Man blir så glad när ens hund blir glad!

The Last Song: Respons


Idag såg jag på Last Song med Malin och Linnea. Såg även lilla Zenobia på biografen. Jag var riktigt excited när jag satt i biografen, jag visste inte alls hur filmen skulle börja. När den började så satt jag och var nästan hyperventilerad. Okej: Nu till responsen då.

- Filmen var verkligen sjukt bra. Den var både sorglig och rolig - men det var nästan för många skämt och skratt. Men man förstod filmen och det kom en hel del tårar. En rörande film från en rörande berättelse. Last Song måste vara en av de bästa filmer som jag har sett! Jag rekommenderar den starkt för allihopa. Värmer hjärtat, tårar rinner och man känner en viss medkänsla. Sådana filmer älskar jag!

Last song får 5/5 - trots små skratten, men äh.. det är bara jag som är tråkig!

Jag saknar dig, Jannie ♥



Gammal låt som jag älskar. Beskriver vänskapen mellan mig och Jannie. Saknar henne som bara den. Det var ett tag sedan det var vi och allting blev lite svårare när hon flyttade. Men du, gumman - jag släpper aldrig taget. Du kommer alltid vara min. Du kommer alltid vara en av mina bästavänner. Du har stått vid min sida sedan barnsben och du har aldrig lämnat mig. Jag ser upp till dig och du är den starkaste personen jag känner. Jag älskar dig, bästavän och åsna (hihi). Jag finns här. Lyssna på låten och ta för dig.


I love you

Hur sover du ?

Länge sedan jag gav er läsare en fråga: så här kommer en!


Hur sover du ? Jag tror nog att jag sover som Foetus eller Freefaller!

Skärp er!

Godmorgon, allesammans! Har just ätit frukost och ser på tv. Kollade in Anaginas blogg för att se om hon hade kommit på ett nytt skämt: men så ser jag ett inlägg. Hon brukar skriva om palestinier, iranier osv. Lite skämt sådär för att få folk att skratta. Men så kommer några personer in och kommenterar idiotiska kommentarer och tar illa upp! Såg just att någon hade kallat henne för hora. Hur kan man kalla en person som man knappt känner, för hora ? Skärp er! Hon skämtar åt allt, och även hennes skämt om svenskar får mig att garva ihjäl mig. Ta inte illa upp!

Även när hon gör sina videoklipp om Islam så kommer sådana hatkommentarer igen att hon inte vet någonting. Hon är muslim och så - så varför skulle hon inte veta ? Hon försöker ju lära oss människor om Islam och så - och hon talar rätt. Herregud. När började världen ta så illa upp ? Hon skrev i ett inlägg att alla dessa ta-illa-upp kommentarer, får henne att hata att blogga. Hon gör inget fel! Hon är inte rasistisk och hon har inget emot svenskar och andra. Hon brukar ju skämta om palestinier trots att hon själv är en. Hon bjuder på sig själv och ändå får hon dumma kommentarer.

Lägg av med det ni gör (ni som kommenterar dumt). Sluta ta så illa upp och skratta åt saken - det är ju som sagt en humorblogg! Om ni inte fattar hennes humor och tar illa upp, skriv ingen hatkommentar till henne! Och skriv absolut ingenting som hora. Fyfan, säger jag bara!

Respekt till Anagina - fortsätt som du gör och ge inte upp!


Saknar vintern, litegrann..

Om jag får erkänna själv så saknar jag vintern. Jag vet att det var jäkligt kallt, men enligt pappa så är det en sådan vinter som det ska vara! Kallt och mycket snö - precis som i Norrland. Jag kollade in gamla foton från vintern och det får mig att påminnas om julafton, första snön och nyår. Jäklar, vad glad jag var på julafton!


En väldigt kall promenad med hunden i december. Nästan så att jag saknar. Nej, jag får inte sakna vintern! Jag ska längta efter sommaren. Men jag hoppas på att det blir en sån här vinter det här året. Det är kallt och väldigt mycket snö - men återigen, det är sådan en vinter ska vara, enligt fd. Norrländaren!

Underbar låt!

Liont - Verstehst du

Tysk rap (som svensk hip hop, som vi kallar det).
Gillar den starkt och hänger med vad det betyder! ;) ♥


Girl, verstehst du was er meint wenn er sagt er liebt dich ?
Girl, verstehst du wenn er weint ? Er weint nur für dich

Okej, en översättning för er:
Girl (hittar inte på nåt bra ord), förstår du vad han menar
när han säger att han älskar dig ?
Girl, förstår du när han gråter ? Han gråter bara för dig ♥

Tidsfördriv..

OM DIG:
Vad heter du? - Isabelle Carlsson
Hur gammal är du? - born at the 90's! 
Hur lång är du? - 158 cm, kortis
Hur mycket väger du? - 45 kg, maybe
Vilken hårfärg har du? - Kastanjebrunt ?
Vilken ögonfärg har du? - Blågröna
Är du nöjd med ditt utseende? - Yes
Vill du ändra något angående ditt utseende? - Asso.. hmm. Don't think so ?

MAT/DRYCK:
Favorit mat? - Tacos
Äckligaste maträtten? - Sushi

Äter du mycket/ofta? - Ofta.. ja

Vilken är din favorit läsk? - Fanta Exoctic ♥

Favorit energidryck? - .. dricker inte det - men räknas Powerrade (a)

Gillar du sushi? - Nej, smakade inte gott sist iallafall ;o


KÄNSLOR/TANKAR:
Är du lycklig? - Ja
Har du haft självmordstankar? - Ja

Har du försökt ta livet av dig? - Nej

Tänker du ofta på döden? - Nej

Är du avensjuk på något/någon? - Nej
Tror du på gud? - Nej

Vill du leva eller dö? - Lev!
VÄNSKAP/KOMPISAR:
Vem är din bästavän? - Sandra ♥
Varför är hon/han din bästavän? - Hon är den jag litar mest på

Älskar du hon/han? - Ja!

Hatar du någon just nu? - Ja
Vem hatar du? - Många
Har du varit falsk mot dina vänner? - Det har hänt
Har du många vänner? - ja, men få jag litar på
Saknar du dina gamla barndomsvänner? - Ja

Love you <3
RANDOM SHIT:
Hemmakväll eller festa? - Fest - med kompisar och ingen alkohol ;)
Pojkvän eller kompisar? - Kompisar

Kissie eller Kenza? - Kenza
Facebook eller msn? - Facebook - oftast inloggad där!

Videoinlägg: Grönan + frågor till er


Ni som inte hängde med på frågorna:
- Är Fritt Fall, Tilt och Katapulten högt som man tror när man är högst upp ?
Alltså, är det väldigt högt upp ?

- Vilken är eran favoritattraktion från Grönan ?

Fredag!

Äntligen fredag! Ikväll händer det ingenting tror jag. Om jag åker till Grönan imorgon så sover jag antagligen över hos Linnea. Måste få tag på Malin och fråga om hon vill med, så att vi är jämna för min bror ska också med! Om det regnar och är kallt imorgon så väntar vi till fredag nästa vecka. Hoppas att det regnar en stund imorgon och blir varmt.

Herregud, min näsborre gör jätteont. Jag vet inte vad det är. Jätteöm, fastän jag inte har slagit mig. Min tånagel är lite blå också. Poor me, tyck synd om mig allihopa! Nejdå.. inte ute efter uppmärksamhet.  Ska städa köket litegrann så jag tjänar en hundring tills imorgon. Eller nästa vecka. Hmm... sen ska jag ringa Linnea!


Tuff träning.. oho!

Skönt att vara hemma igen! Det blev en tuff träning i simhallen och jag hängde inte med alls på passet. Men konditionsträning är alltid tufft! Konstigt nog är inte mina armar lika döende som förra gången. Hmm.. passet kanske inte var så tufft ?

Annars har jag klivit ur duschen och klätt på mig myskläder. Mjukisbyxor och svart linne. Mitt hår väntas att bli torrt så att jag kan borsta ur det. Hårfönen sliter så mycket på håret! Sen är det dags för middag nummer 2. Man blir extremt hungrig efter träningar! :)

Hemma från skolan

Gick bra i skolan idag. Efter skolan gick jag och Malin till Linnea och vi checkade in STS språkresor. Jag gav min motivering till ett stipendium. Fick en kommentar om att hon fick boka resa ett år innan. Hmm.. jag vet inte riktigt. Maybe. Ska vara med Linnea imorgon och ja.. var länge sen sist!

Ska käka nu och därefter blir det simträning! Sjukt kul. Vi hörs senare!



Denna bild får bli "simträningfoto" ;)


Språkresa till Malta i sommar!


.. fast det är bara kanske. Pappa nekade igår för att han vill inte betala 20 000 för en språkresa. Men Linnea hittade att man kunde få ett stipendium, då dem som arrangerar betalar åt en: men, man ska ange varför man behöver det här stipendiumet. Det ska jag och Linnea skriva in imorgon. Jag hoppas att jag får ett stipendium! Skulle bli lyckligt lottad och överlycklig. Skulle Linnea bli också! ♥

The Last Song


Kanske blir det på söndag att se den här! Verkar überbra!

Förhoppningsvis Grönan med Linnea

Ringde Linnea för en stund sedan. Slog tanken att åka till grönan nu i helgen - på lördag. Jodå, hon skulle fråga sina föräldrar, och så vitt som jag vet - de brukar alltid tacka ja till nöjen! Så jag hoppas på att det blir Gröna Lund på lördag. Backar undan Fritt Fall för den gången, jag känner mig ju inte redo än! Det var länge sen det var jag och Linnea, så Gröna Lund får bli en kickstart igen! Åh, vad kul det kommer bli!


Snart på samma plats igen - jag saknar dig, grönan! ♥

Lady Gaga - Alejandro


När man börjar lyssna på den här ett antal gånger, diggar man den!


I'm ok when you're around


Låten är till dig, Linnea bästa barndomsvän.
Jag finns här för dig dygnet runt och jag kommer aldrig lämna din sida.
Du är en fantastisk person som jag inte vill förlora,
inte ens för alla pengar i världen!
I love you, och den här låten är tillägnad till dig!

Avent - I wanna be close to you


Saker du aldrig visste om mig

Jag har aldrig klarat av att åka Blå Tåget på Gröna Lund.

Jag har aldrig sett på en skräckfilm och vill inte det heller..

Jag har glasögon, fast använder inte de så ofta

Jag föredrar bada i havet före bada i pool

Jag känner mig som en plugghäst. Jag jobbar hårt i skolan och lämnar in läxor i tid osv. Många prov får jag extra bra resultat för - förutom matte.

 Jag är en riktig slösare


Outfit a lá Isabelle - New Year Look



Vad tycker ni ?

Blir nog Gröna Lund 28e maj

Jag och Zenobia planerade idag när vi hade tänkt att åka till grönan. Fick bli 28 maj. Min bror ska följa med eftersom att hans kompisar är borta på Sports Camp. Så han får hänga med oss: men jag måste verkligen hitta en kompis som kan följa med honom också. Inte kul att åka tre stycken, då är det alltid någon som får åka ensam. Hur kul är det att gallskrika med någon främling brevid sig ?

Så 28e blir det - och jag hoppas att det blir av! Längtar som bara den, om det nu blir av.. hoppas! Ska testa Insane för första gången och om jag klarar av höjden på Insane, kommer jag klara av höjden på uppskjutet. Åh, ska bli så kul!


Dagens låt

Nu kör vi majmånads första låt. K'naan - Take a minute. Grym, grym! Jag älskar! 




Bjuder även er på en bild från valborg.

Båttur över Mälaren

Sov hos Sandra inatt. Var sjukt kul, en massa flum. Hennes pappa måste vara mästerkock när han grillar. Revbenspjällen smakade jättegott! Idag så åkte vi med deras båt som är jättefin. Vi åkte över Mälaren i soligt väder och gissa hur fint det var !? Jag älskar när vattnet glittrar. När vi kom in till hamnen igen såg jag och Sandra en jättejättejätteful båt! Herregud, vi höll på att skratta ihjäl oss! Haha. Och sedan såg vi jättestora båtar som vi drömmer om att ha. Jag älskar att gå till den hamnen, finns så himla snygga båtar!



Båten ser nästan ut som Kalle Anka. Tycker in ni det ?

Bara ett kort inlägg

Min uppdatering har varit låg sedan torsdags och jag är mer än ledsen för det. Har varit en massa och igår var det valborg. Då vill inte jag sitta vid datorn, precis. Men det var jättekul igår. Kan visa er några bilder lite senare. Jag sitter här med Sandra, vi har just ätit lite lördagsfika. Vi drog ner till ICA och köpte en daimtårta och påskmust. Hahaha, tjockispower! Nej, men det var gott. Dessutom är det ju lördag! Nu ska vi väl bara ta det lugnt. Busa lite med katterna och hunden. 


Gammal bild från Hassela. Haha, vårat lilla smile med tummen och pekfinger ;)

RSS 2.0