Love is gone

Låten säger precis allting. The love is gone.

Nu orkar jag inte med frågor utan svar - istället går jag vidare och håller huvudet högt.

There's nothing left to proof. No use to deny this simple truth.
Can't find the reason to keep holding on, now that the love is gone.


Min bikini

Min designade bikini på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på min bikini här!


Engelska läxan - suck

Gör engelskaläxan nu och har bestämt mig för att plugga in en artikel som handlar om Eurovision. En kille som varit med på British Got Talent vann och sen händer en massa. Ja, men måste plugga nu. Vi hörs senare! ;)




Ursäkta för slingan som for rakt över pannan!

Dagens outfit


Topp - New Yorker
Linne - Lindex
Jeans - New Yorker
Halsband och armband - Ur & Penn

Dags för engelskaläxa

Blir en liten uppdatering idag. Känner inte den där lusten som jag brukar ha idag. Istället sitter jag framför teven och övar engelska samtidigt. Vi ska kunna läsa en artikel på engelska och kunna sammanfatta vad den handlade om. Finns tydligen en Facebook-artikel och den väljer nog jag. Det är ju facebook! Höhö - datanörd. Nä, men nu ska jag fortsätta. Ni får ha en underbar måndagskväll!


Stickning är som en drog

Jag stickar på syslöjden - och jag vet inte vad det ska bli. Jag har iallafall ett mål med det, det ska bli hur långt som helst. I alla färger som finns i garnlådan. Har nu hunnit sticka 2 färger - röd och svart. Det börjar gå bra, det är rätt så långt. Men längre ska det bli!


Hiss & Diss


* Sommartid: Nu blir det allt ljusare på kvällarna och det blir ljusare på morgonen.
Sommaren närmar sig med stora steg - perfekt!

* Gammal musik: Jag älskar att lyssna på de låtar man har lyssnat på förut, men glömt bort dem. Då kan man blicka tillbaka på alla de minnen som tillhör låten. Varför man började lyssna till den låten.

* Visade ingen Gossip Girl ikväll: Varför gjorde dem inte det ? Säsongen är knappast slut!


Urdålig uppdatering

Jag har varit utanför datorn idag. Jag och Zenobia var med varandra och det behöves. Vi stack ner till centrum. Jag ville kolla efter ett par gladiatorskor (om nu inte pappa vill beställa från hemsidan). De från H&M såg förjävliga ut än vad de ser ut på bild. Det var även ett par svarta, men de var inte snygga. På DinSko var faktiskt allihopa okej. Deichmann Sko var det ett "nja". Jag har nog inte lust att gå runt i deras. Men jakten fortsätter. Nästa ställe blir Skopunkten!

Jag gick även in på Gina Tricot och hittade en übersnygg jeansjacka som måste fyndas till våren! Finner inga ord hur snygg den var. Måste även köpa jeansshorts därifrån.

Just det! Varför visas inte Gossip Girl idag ? Vet någon det ? Har de bytt dagar ? Säg om ni vet!


Härlig låt!


Edward Maya ft. Alicia - Stereo Love

Man kan inte göra någonting annat än att älska den! Påminner mig så mycket om valborg - det är det första som dyker upp. Sena kvällen, himlen är lite rosa och elden är igång. Man umgås med sina vänner och allting är perfekt. Och självklart, grillat kött! Skönt att man flyttar fram klockan en timme. Sommartiden har börjat och snön har smält väldigt mycket!

Söndag och frisk!

Äntligen är jag en aning friskare. Jag känner att jag kan gå till skolan imorgon för jag hostar inte lika galet och jag behöver inte snyta mig lika mycket - ingen feber på det. Det känns hur bra som helst att få komma till skolan imorgon, träffa kompisarna och ta igen vissa lektioner. Inte kul att vara hemma då man är sjuk, man har absolut ingenting att göra! Men - frisk som en nötkärna är jag!

Ska strax klä på mig och sen får vi se vad som händer idag. Vad ska ni göra ?


Earth Hour

Nu är alla lampor släckta och alla värmeljus tända. Har kikat ut genom fönstret för att se hur många som har släckt sina lampor, och det är några stycken. Jag känner genast att jag gör en god gärning!



Ny design på bloggen

Äntligen har jag bloggen precis som jag vill ha den! Röd - favoritfärgen. Tyckte ni att det blev bra ? :)

Ska beställas hem

Jag har hittat vårens skor. Jag var inne hos Egoinas blogg och såg att hon hade har fått hem dem här. Blev ganska förälskad eftersom att jag älskar gladiatorskor. Så jag ska fråga pappa om han kan beställa hem dem här: och enligt Egoina hade hon bra leverans. Hon beställde dem igår och fick hem dem idag. Hur bra är inte det ?

Hos Skonamig.se


Videoinlägg: Mina kattungar!

Visar mina kattungar för er - meckade bara ihop det här inlägget för att jag hade tråkigt. Till slut filmade jag kattungarna. Kamerakvalitén är dålig för att jag filmar med mobilkamera! ;)


Fråga till er!


Samba de Janeiro!



Sommaren 2009 så det bara sjunger om det! Jag dunkade den här då det var fotboll - jag vet, ett år efter! ;) Sedan dess har jag gått runt och sjungt på den, men aldrig vetat vad den heter. Ballini - Samba de Janeiro

Gröna Lund ska vara kvar på Djurgården!

Nu har några från "kulturen" funderat på att flytta Gröna Lund till ett industriområde eller Kungens Kurva. Och ändå vet man inte anledningen. Många är emot detta och jag är en av dem. Tänk er: Man åker frittfall eller berg-o-dalbanan och har utsikten över ett industri. Med tunnor som spyr ut rök och ett smutsigt område. Inte det vackraste. Kungens Kurva får inte ens Gröna Lund plats. Det är ju tillräckligt proppfullt där! Nej, Gröna Lund ska vara kvar där det alltid har stått. Med den sjukt fina utsikten över Stockholm och vattnet. Ärligt talat, jag undrar om det här ska vara ett aprilskämt ? Djurgården skulle inte vara någonting utan Gröna Lund. Bara ett ställe med en enda liten djurpark - Skansen. Gröna Lund "skapade" Djurgården! Låt Gröna Lund vara kvar! Vad tycker ni ?


Om du lämnade mig nu

Jag skulle kunna leva utan den där blicken som får mig ur balans
Jag skulle sakna den där stunden som vi har när vi till slut har blivit sams
Jag kanske skulle söka upp kontakter som jag tappat, som jag varit med förut nånstans
Jag antar att det finns nån du skulle ringa, om jag inte fanns


Sommaren 2009

Zenobia, hjärtegullet la ut bilder från sommaren till sin facebook. Och jag är mer än tacksam eftersom att jag har försök skicka över bilderna från hennes mobil till min - men det har aldrig fungerat. Så nu har jag dom och vill dela med dem till er! Dock fotade Zenobia bara mig.

Alla förutom "grönan"-bilderna är dåliga och mulna dagar.. men lika bra ändå!


Jordgubbar ;)

Vi var på min gamla skola och åkte bl.a linbana ;)

Våra vinster från Gröna Lund. Nallen med kudden "love" vann jag och silvriga påsen ;)

Första bilden vi tog inne på Gröna Lund - sprang direkt till Vilda Musen! ;)

Abstrakt kärlek



- Låten säger alltihop. Jag vill inte störa dig längre

Buffalo soldier, in the heart of America

Godmorgon solstrålar!

Jag blir hemma idag med medicinen och pappa. Hunden kom hem igår med en strut lika stor som en parabol! Han var inte nöjd alls och han pep. Och det är så synd att han inte kommer förbi lika enkelt med den här struten. Man får inte skratta åt honom just nu, även om han går rakt in i en vägg - det gör bara honom mer ledsen. Behöver bara säga det. Han ska ha den här struten i 10 dagar, men han kommer vänja sig.

Pappa var så snäll att han köpte våffelmix, ananas och blodapelsiner till mig igår! Våfflorna smakade sjukt gott igår - jag åt 3 stycken. Oemotståndligt gott! Vi har lite våfflor kvar i kylen. Mums! 

Min slemhosta har inte gått över alls. Och jag måste snyta mig var tionde minut om jag inte har tagit nässpray. Jag måste nog ta hostmedicin fastän jag verkligen inte vill. Suck..





I have to take a nap

Mina ögonlock känns bara tyngre och tyngre. Hemskt att vara sjuk - måste vara det värsta som finns ? Min täppa näsa har läkt sig men slemhostan är kvar. Dock har jag inte tagit hostmedicin men jag känner ingen lust att ta det heller. Det är så äckligt och.. åh, man ryser bara vid tanken på det! Jag väntar med hostmedicinen. Ska gå och vila mig en stund tills Bamse kommer hem, antar jag. Stackaren har varit hos veterinären sedan klockan 8 imorse. Killen måste nog vara väldigt trött. Jag hoppas på att han kommer hem idag - jag vill verkligen inte att han ska övernatta där!

Jag har inte visat mina kattungar än för er! Här bjuder jag på en bild när de matas ♥

Hon våldtogs på skolan - pojken hyllades

Jag läste om den här artikeln i tidningen. Det var en 14-årig flicka vid namn Linnea som blev våldtagen på en skoltoalett. Efter när detta hade skett ville hon inte hålla tyst om det. Pojken som våldtog flickan hyllades därefter, till och med av Linneas kompisar. Hennes kompisar lämnade henne för att de hyllade pojken och hon stod ensam kvar. På skolavslutningen hyllades han återigen och fick en egen Facebook-grupp med 4000 medlemmar. Därefter våldtog han en till flicka. Eftersom att ingen trodde flickan, flyttade hon 50 mil bort. Men hon riskeras att flytta tillbaka.

Det var en dokumentär om detta i veckan i programmet Uppdrag Granskning, dock såg jag inte på det. Men jag tycker att detta här hemskt. Pojken som gjorde detta ska enligt mig kastreras och sedan avrättas. Han har inget vett i skallen och varför ska han hyllas ? Gjorde han rätt ? Nej! Jag fattar inte varför hennes kompisar stod på hans sida ? Är hans ens värd en grupp på facebook eller ett "bra jobbat" ? Inte alls. Vad tycker ni om det här ?


Sjuk på våffeldagen..

.. och hur hemskt är inte det ? Jag gick hem från skolan för att det kändes som om min näsa skulle sprängas och att jag knappt skulle kunna andas för slemmet i halsen inte kunde gå bort. Pappa är ledig idag och det känns inte lika ensamt här hemma. Jag ska strax äta lunch och efteråt ska jag nog se på en film. Förhoppningsvis kommer pappa köpa våffelmixen. Bamse kommer tillbaka från veterinären i eftermiddag - och det känns ändå en aning ensamt. Särskilt här i soffan, Bamse brukar ofta ligga här brevid mig. Stackaren kommer komma tillbaka med en strut runt huvudet.

Det som är så himla sjukt är att sist jag var sjuk var i november, då jag fick biverkningar av svininfluensavaccinet.


Våffeldagen

Godmorgon alla solstrålar!

Jag drömde en mardröm inatt och lyckligtvis har jag glömt bort den. Vaknade även upp av min slemhosta och min snörvlande näsa. Men jag ska försöka gå till skolan. Om jag mår ännu sämre är det dags för mig att gå hem. Det blir ingen simträning och det är jag ledsen för! Bamse ska kastreras idag .. om en halvtimme - och han kommer förlora sin manlighet!

Känner mig smått yr - men jag ska försöka pigga upp mig. Det är ju våffeldagen idag! Måste be pappa köpa våffelmix och sylt. Drottningssylt - kärlek! Vad brukar du ha på din våffla ? :)

Vad lyssnar jag på egentligen ?

Av någon konstig anledning lyssnar jag på Bob Marley, just nu. Jag lyssnar på Buffalo Soldier och jag minns att jag har sjungit den någongång. Men vet inte riktigt när. Ganska sjukt, vanligtvis diggar jag inte hans musik. Men Buffalo Soldier är grym! Beatet är också sommaraktig, men det är ju reggae!




Isabelle is back on track!

Jag är ledsen för en dålig uppdatering. Jag har umgåtts med Sandra hela dagen idag - vi har inte träffats på över en vecka, så det var bara att berätta varför man inte kunde ses och vad som har hänt den senaste tiden! Men det är ganska viktigt att inte träffa sin bästavän varje dag, då kan man testa sin vänskap. Känna hur starka vänskapsband man har. Man får lov att smsa och chatta med varandra såklart - men ses.. det är viktigt att prova ibland! Tycker inte ni det ?

Sandra lät mig prova blodapelsin idag. Jag var ganska skeptisk över frukten men när jag provade smakade det hur gott som helst. Näst godaste frukten jag någonsin ätit - först kommer ananas, självklart! Har ni någon favoritfrukt ? Isåfall, vad ? Skulle vara kul att veta!


Bildkälla

Take me there, on my throne

Jag dunkar många sommarlåtar nu. Särskilt Flipsyde - When it was good. Vilka minnen från somras! Norrviken, båtutflykten tillsammans med Sandra, påminner mig en massa från värmen. Allt! Sommarplåga!


Videoinlägg


There's no hope anymore :/

All this time I was wasting - hoping you would come around.
I've been giving out chances everytime and all you do is let me down
And it's taking me this long, baby but I figured out.
And you think it would be fine again but not this time around

You don't have to call anymore.
I won't pick up the phone
This is the last straw - don't wanna hurt anymore
And you can tell me that you sorry but I don't believe you, baby
like I did before
You're not sorry, no more.

Hängig..

Hej på er!

Jag ska egentligen vara i skolan just nu - men jag frågade min mentor ifall jag kunde gå hem för att jag känner mig så fruktansvärt hängig. Jag har ont i halsen och så och jag kände att jag behövde gå hem. Så fick jag det. Nu gör jag ingenting än att äta lite lunch. Snön har smält ganska mycket från igår och jag behöver inte oroa mig över snöväder på min skolavslutning!

Jag frågade mina kompisar när vi har påsklov - så svarade dem vecka 14. Om två veckor. Men det är konstigt - för påskveckan börjar ju redan nästa vecka, och det är väl då man har lov ? Åtminstonde börjar lovet på torsdag då det är skärtorsdag ? No, I don't actually get it. Men vi får påsklov på långfredagen, då jag oftast sitter hemma och gör ingenting.

Ska försöka spela en låt på keyboarden - Green Day - Holiday! ;)

Oväder.. suck


Man ser inte snöflingorna som faller ner..

När jag vaknade upp idag var jag glad över att det hade smält mer snö. Och nu snöar det som bara den och täcker
över marken, lager på lager. Nu är jag sur. Jag har inte klagat på snön i år - men nu får det vara nog! Ge oss vårväder och sommarväder! Igår var jag så glad över att jag kunde gå i mina sneakers, men nu får jag lägga undan dem igen, om inte snön smälter bort idag.

Jag älskar dig pappa


- Jag älskar dig pappa och den här låten är till dig. Kram och grattis!

Sämst uppdatering

.. och jag vet inte varför. Antagligen för att jag inte har orkat med datorn idag. Jag har mest varit utomhus och kollat på tv idag - lämnat bloggen åt sidan helt enkelt! Jag tog faktiskt springturen idag istället och jag kan säga er - det var jäkligt skönt! Det var faktiskt lite flås iallafall. 

Blev ett kort inlägg nu. Men jag kanske lämnar er en till om jag orkar då. Nu ska jag gå ner och se på Wipeout reprisen. Och även gratta pappsen en tredje gång! Höres!



Äntligen lördag!

Godmorgon.. tror jag.

Jag vaknade upp för flera timmar sedan men inte haft tid att blogga. Idag är det pappsens födelsedag så det gäller att ställa upp för honom - så han bad mig och min bror att städa nedervåningen. Jag städade hallen, köket och rummet mellan dem. Rasmus får ta toaletten och vardagsrummet - så snäll jag är! (a) Så går det när man ska ha match på förmiddagen! Idag ska jag stanna hemma och försöka göra en liten present till pappa. Eller nåt.. jag vet inte om jag orkar vara med någon idag. Kanske senare.


Busan gillar chips och popcorn. Är hon ens en vanligt kisse ? :)

Min drömprins

Jag har inte sagt detta. Men inatt drömde jag en jättehemsk men ändå jättebra dröm! Hemsk är den för att jag vet att det här skulle aldrig hända. Ja - det var såhär:

Jag var på Jackson Rathbone's bands konsert och jag stod längst fram. Jag filmade och var helt.. galen. Jackson fick syn på mig och log medan han sjöng och jag blev ännu galnare. Han sjöng klart sin sång och jag slutade filma. Efteråt han hade sjungit så fick jag chansen att se honom bakom scenen. Han snackade med mig jättemycket och vi skämtade - som om vi skulle vara världens kompisar. Och så skulle jag gå, för att göra någonting jag inte kommer ihåg, och då gav han mig världens längsta kram. Vi släppte inte varandra. Och så vaknar jag.


Exakt så såg han ut i min dröm.. älsklingen ♥

Drömmen kändes så himla verklig. Förutom att Jackson snackade svenska, men ni förstår vad jag menar. Och när jag skulle gå och äta frukost kände jag pirret i magen, som om detta har hänt. Och jag är så sur över att jag vet att inte det här har hänt och att det aldrig kommer hända! Oh my god.. ibland så blir jag bara galen på mina drömmar!


Videoblogg, helgens planer!

Bilden är efterbliven, så ljudet är före. Men ni förstår ändå ;)


Jag saknar dig.. :'/


Until you come back - I can't breathe
Until you come back - I got no reason
Got my heart and my heart down on it's knees
I still need you beside me

Tara, förfan vad jag saknar dig. Jag finner inga ord! Jag minns när vi var i somras - när jag tänker på dig tänker jag på alla sommarminnen. Du är liksom sommaren i sig. Har jag någonsin sagt hur underbar du är ? Vi tappade kontakten, men jag kunde inte glömma dig. Du kommer alltid vara min Tara. Och när jag lyssnar på den här låten.. jag blir helt paff. Jag finner inga ord. Klumpen bildas i halsen och jag tänker bara på de minnen som vi har. Tara, du är min glädjespridare. Hela du lyser av glädje och det smittar av sig. Gumman, vi måste ta tag i kontakten med varandra. Jag vill inte förlora dig och framförallt, inte glömma dig. Jag saknar dig som fan.. Minns du: 12 november ♥ 8 juni ? Minns du första gången vi sågs efter alla år ? Jag kommer aldrig glömma det. Jag kommer aldrig glömma dig heller. Tara, du är min barndomsvän och jag kommer alltid finnas här för dig. Du kan räkna med mig. Du betyder så himla mycket - och jag älskar dig!

Salem al Fakir - 4 o' clock


Grym, grymmare, Salem! Jag har funderat på att köpa hans skiva - och efter jag har lyssnat på den här låten (som är även med på denna skiva) så har jag beslutat att jag ska det. Jag älskar hans musik och liksom.. meningen med låten. Och hans musik är så uppmuntrande - så när jag är tjurig vet jag vilka låtar jag ska lyssna på! Salem al Fakirs!

Today's gonna be a good day!

Godmorgon!

Jag känner mig så glad och pigg idag! Det beror nog på att jag sov tidigt igår och jag var ganska trött efter simträningen. Jag ska strax äta en riktig frukost. Nu har jag bara tagit en banan och oboy, inte precis den bästa frukosten. Vädret är lika uselt som igår, men solen kommer komma fram. Dem sa att det kommer bli varmt på påsklovet! På tal om påsklov: Jag tror att jag har det om.. 2 veckor! O-M-G! Kort tid, och de här dagarna kommer gå snabbt. Sjuuukt!


Godnatt!

Känner mig en aning bättre nu efter simträningen. Simmade sammanlagt 900 meter. Vi började med insim 25 m, och därefter 400 meter fartlek. Direkt efter det: 10x50 meter. Ryggkickar dit med armarna i streamline, ryggben tillbaka med armarna i streamline. Avsimmet blev ungefär 10x25, vad jag hann med iallafall! Det känns i axlarna nu men det var definitivt värt det! Imorgon ska jag ta mig någonstans och köpa en liten present till pappa som fyller år på lördag! Men ni får hålla tyst om att jag köper en present till honom - han får inte veta, okej ? :)

Imorgon kommer jag bli betydligt mycket gladare. Det är fredag och direkt efter skolan ska jag hem och äta mellis sedan tar jag mig till fritidsgården för att återigen arrangera ett disco. För sista gången *snyft*. Klockan 16 ska jag vara där, så jag antar att jag blir hemma vid.. 21:00. Ska bli så kul att träffa allihopa igen, särskilt Sophie och Erika! Can't wait!


Inte den snyggaste bilden jag har tagit.. godnatt!

"Jävla emo! Gå och skär dig själv!"

Det får jag höra rätt ofta varje dag. Någon som spottar "Jävla emo" osv. När jag får höra det så får jag dåligt samvete. Varför tror många att emo är dåligt ? Emo är en musikstil och deras klädstil kallas fashioncore. Liksom - vad är det som är dåligt ? Jag hatar att det är så många som inte förstår vad de pratar om. Det märks tydligt att de som skriker "Jävla emo" inte vet direkt vad det är. Och många tar så himla illa upp när de blir kallade för det. Varför ta illa upp ? Visst - jag blir kallad för det då och då och tar illa upp, men det är bara för att personen inte förstår. Jag skulle uppskatta att ni inte kallar mig för emo efter jag har skrivit det här. Jag har inte den stilen och jag lyssnar inte på sådan musik. Jag har ingenting emot emos - absolut ingenting.



Det jag stör mig mest på är uttrycket "Jävla emo som skär sig på sina handleder". Jag spyr så fort jag hör detta uttryck - inte bokstavligen. Men det är så sjukt skrattretande. 1. Emo innebär inte att man skär sig. 2. Tänk på vad ni säger. Emo är bara en musikstil - så hur kommer skärningar i handleder och andra kroppsdelar in ? De får psykiska problem. De får psykiska problem för att många hackar på dem - eller någonting annat som får dem att må dåligt. Det är bra att veta vad man säger. För uttrycket "Gå och skär dig själv" etc. är lågt. Man hör redan på dem att de inte vet vad de säger.

Varför ska man hacka på folk som behöver stöd ? Behöver lite pepp och en komplimang ? Det är vissa som inte har något vett i skallen när det gäller sånt här. Många tror att man är en levande docka och man kan säga vad som helst till en. Men man har känslor. Bara en minsta dum kommentar om en kan få en sårad. Man förstör ens självkänsla och om man förstör ens självkänsla, förstör man hela personen. Det är självkänslan som är viktigast.

Finns det något värre än att vara sur ?

Idag har jag inte alls varit glad. Mitt humör har varit på botten idag, och jag tror att jag vet varför. Jag antar att jag gick upp för tidigt och även vädret. Blir lätt sur för sådana saker. På matten var jag ganska otrevlig mot min mattelärare - men det är hon som knappast vill hjälpa mig! På tyskalektionen var det antagligen första gången jag fick hjärnsläpp. Imorgon kommer det bli bättre. Nu när jag är hemma kan jag äntligen ta det lungt tills simträningen. Ska bli skönt att simträna, när jag har fått igång alltihop.

Går ni på någon sport ? :)


Snö, snö snöö....

Touch it - bring it - pay it - watch it - turn it - leave it - stop, format it!

Yes! Jag kan det sista av Technologic-låten! Nu är det bara resten kvar.. Har nämligen ett onödigt mål att kunna hela låten. Men godmorgon på er! Jag vaknade för en timma sedan. Skulle egentligen vara för en kvart sedan - men tydligen var jag så pigg att jag klev upp. Jag har duschat och känner mig en aning fräschare. Idag kör jag på utan smink och håret förblir uppsatt, antar jag. Jag har bestämt mig för att inte ha smink på torsdagar eftersom att det är onödigt - ska hem, tvätta av sminket och sedan åka på simträning. Det är bara slöseri med tid! Idag är det torsdag och de här temadagarna är över. Skönt.

Vet ni vad jag fick se utanför fönstret när jag vaknade upp ? Snö.. Det är lätt snö på marken så jag antar att solen dyker upp idag och smältet det - förhoppningsvis. Jag blir ganska less nu - ge mig vår!!


*host* suddig bild. Men jag gungade med till en låt med laptopen i knät. Omedvetet.

Vald skolavslutningsklänning

H&M har sjukt fina klänningar. Har ni sett deras vårkollektion ? Jag ska börja handla fler kläder på H&M. Det börjar falla för min smak. Denna klänning som jag hittade på deras hemsida gör mig förälskad! Jag ska köpa den har jag bestämt. Jag skulle kunna använda den väldigt ofta på våren och i sommar. Jag älskar blommönstret på klänningen och ska verkligen användas på skolavslutningen! Klänningen skulle kunna matchas med ett par ballerinaskor, men också ett par gladiatorskor till ankeln. Erbjudande: 49:50, ordinarie pris 149:-

Vinter till vår..

Jag har funderat på en sak. Om två veckor är det aprilmånad. Och jag ser ingen skillnad. Ska inte snön vara borta nu ? Åtminstonde ska det vara slask och snödrivorna ska vara borta. Jag vill inte ha snö i början av april - 1:a aprl, snö + en blåsning. Det passar liksom inte in! Nu har jag lust att säga ajöss till snön och välkomna våren! Jag hoppas att snön åker bort den här veckan eller nästa. Mitt humör kommer sjunka då snön är kvar under 1:a april!

Tycker ni också att snön ska bort ? :)


Bildkälla

S:t Patricks Day



S:t Patricks Day idag!
Jag har hört talas om det förut eftersom att min faster och kusin bor (PÅ) Irland. Där firas det bl.a med fest på pubar, umgås med vänner och familj. Dock vet jag inte riktigt varför de firar det! Jag tror att det var antagligen ett skyddshelgon. Han tog kristendomen till Irland. Och det som är så kul är att alla ska ha gröna kläder på sig - annars enligt traditionen får man nypa på de som inte har gröna kläder på sig! S:t Patricks Day är även Irlands nationaldag, tänk hur seriöst de tar det jämfört med Sverige ? Jag skulle egentligen inte banga på att flytta dit när jag blir äldre (om jag inte lyckas fixa något i USA). Det är trevliga irländare och mysigt land. Det liknar Sverige, enligt vädret - men landet är mycket bättre, tycker jag!

Så till alla irländare - Happy Saint Patricks Day!

You know my weakness..

Godmorgon solstrålar!

Solen skiner inte idag. Jag antar att den är söderut eller norrut, men inte här och det känns inte okej. Det är minusgrader idag och min klass ska promenera. Hrmf.. musik i öronen så går det bra. Jag är ganska less på vädret just nu, det var ju jättebra väder i en hel vecka! Suck.. Men jag har inte bara deppat. Jag har ätit frukost och klätt på mig. Ska egentligen duscha idag men jag orkar inte. Jag känner mig ganska halvdöd. Jag får duscha ikväll antar jag! Jag lyssnar på Daft Punk - Technologic, den låten som kommer på Telenor-reklamen. Buy it, use it, break it, fix it.. jag tycker att den är så cool! Låten går bara som den går i refräng och verser. Sjukt!


Tidningsjournalister är rädda.. överdrivet

Minns ni i december då det stod på första sidan: "Sverige fryser". Nu är det samma sak fast: "Sverige smälter". Det är nästan skrattretande - den här vintern var exakt samma som alla andra vintrar. Enligt min pappa var det här en riktig vinter, det ska vara kallt och kyligt med mycket snö. Nu varnas det att det kommer bli en översvämning när snön smälter - O-M-G, vad överdrivet. Klart att det inte kommer bli en översvämning! Det är ganska kul att märka att de här journalisterna är rädda och måste skriva en artikel om det. Hahaha! 

"Det som göms i snö kommer upp i tö" - undrar om de någonsin har hört talas om det.

Finaste "svensk rap" låten!

Jag vet inte vad jag ska säga. Låten stal mina ord, känns det som! Jag är mållös och måste säga såhär: Jag har aldrig hört på någon bättre svensk rap än vad den här låten! Jag har alltid tyckt om Denbo. Han skriver så himla fina rader och hans låtar berör mig. Den här låten är nog en av de låtarna från honom som berör mig mest. Med Sebastian Krantz på beatet gör låten ännu bättre! Han har en sjukt obeskrivlig röst - och det får mina sinnen att komma igång. Här får ni ett smakprov. Denbo ft. Sebastian Krantz - Inget kan bli som förut. Texten får ni också!


Tema: Hälsa

Hemma från skolan! Känns hur bra som helst. Vi har hälsa-tema denna vecka och jag kan säga såhär - det är inte det roligaste jag vet. Vi började med HK - vi hackade grönsaker och bakade tomatmuffins, äckligt1 Efter det hade vi teori, och jag kommer inte ens ihåg vad vi gjorde. Lunch därefter, sedan avslappning. Då hade vi massage och något annat. Sedan var det här dumma fyspasset. Vi skulle springa flera varv över hinder, göra upphopp - herregud, jag fick värsta lårkakan eller vad man ska säga. Gör asont i mitt lår!

Jag känner mig död. Men imorgon så ska vi ta en promenix längs Långholmen. Det är den enda vi ska göra och en promenad är bara skönt. Då kan jag gå med mina converse eller sneakers. Blir skitbra!


Fråga till er!



Vad kan du leva utan och vad kan du inte leva utan ?

- Själv kan jag leva utan.. hmm, sminket - I guess. Vad jag inte kan leva utan är familj och släkt, vänner och musik!


Melodi-Neo = Svenska Mika

Sedan igår när jag såg Neo på Stinsen, har jag funderat på vad hans röst liknar. Just nu kom jag på det. Mika! De båda kan sjunga ljust och man blir så glad. Jag gungar mycket med till Mikas musik. Lollipop och Grace Kelly är de bästa låtarna. Underbar! Neos låt i Melodifestivalen är hur bra som helst. Det var synd att han inte kunde ta sig till final. Han var en av mina favoriter och skulle kunna ta hem hela skiten, lika mycket som Salem.

Lyssna hur lika de är!

Neo


Mika


Btw - Neos låt påminner mig mycket om Valborg och sommaren ;D

Sometimes we all have bad days

.. when everything is far away. If you ever let me, I do my best to bring you up again. Godmorgon!

Jag nynnar sakta till Salem al Fakir - Good song. Underbar låt om man behöver pepp och stöd. Då är det bara att lyssna på den här låten! Texten är stor! Förutom det - så har jag nyss duschat och gjort mig i ordning. Idag ska jag intervjua pappa och hans jobbkompisar om hälsa och arbetsmiljö. Haha, att fråga dem kanske tar 1-2 timmar och vet ni vad ? Jag börjar 10:00! Jätteglad för det eftersom att Zenobia stackaren fick börja klockan 7:00, hos sin pappas jobb. Och de skulle åka till jobbet klockan halv sju (!!) Jag är smart när det gäller jobb ;)

Nu ska jag fortsätta vidare. Jag hoppas att ni får en underbar dag!


Jag kan fortfarande inte glömma Eric Saade. Oh my hell, vad söt han var :$ <3


Isabelle at Stinsen

Hemma från Stinsen. Jag följde med Linnea och Sandra till Stinsen för att se bl.a Eric Saade uppträda. Det var flera stycken som Ola, Nanne Grönwall, Neo och Lovestones. Vi tre väntade till Eric Saade skulle komma upp på scenen - och det var inte bara vi! När han kom upp på scenen knuffade allihopa sig fram och de tror att de kommer närmre. Men det gör dem inte. Jag tycker iallafall att vi tre hade de bästa platserna (förutom dem längst fram.) Men det var najs!


Såg söta Idol-Erika komma förbi! :o 

Neo! ♥

Eric Saade ♥

Och man nekade inte till att Eric skulle signera singeln. Han ritade två hjärtan till mig, medan Linnea och Sandra fick ett. Aww ♥ "Du får två hjärtan av mig"

Lost in insecure, you found me <3

Godmorgon på er!

Det är lördag idag och det känns så himla skönt! Bättre än vad det är de andra lördagarna. Det är soligt ute och på min temperatur stod det 8,5 grader, sist jag kollade. Vårväder är det också! Jag sov med öppet fönster inatt och när jag vaknade kunde jag höra skor som krasade mot marken, och jag trodde att snön var borta. Men det var den inte - men lite mer snö har farit iväg. Med detta väder och humör lyssnar jag på Alexandra Burke - Bad Boys, det väcker vårkänslorna. Särskilt när Flo-Rida kommer in och rappar ;) Underbart!


Fredag!

Dålig uppdatering idag. Har haft andra planer idag, därför lämnade jag bloggen åt sidan! Idag är det fredag och det är så skönt att det är helg! Hur underbart är inte det ? Jag har iallafall nyss ätit. hamburgertallrik. Jo, det var mycket mättande och jag mår nästan illa nu! Jag som hade tänkt att äta ananas till efterrätt. Känns ganska surt men man får hoppas på att det går över. Sandra sover över här inatt och det blir überkul! Vi ska nog mest snacka, sitta lite vid datorn och se på alla Vampire Diaries avsnitt. Hon vill så gärna att jag ska se på dem eftersom att hon själv har gjort det. Vi är nog på.. 11 avsnittet. Jag kan ändå inte se på Vampire Diaries på torsdagar eftersom vid den tiden har jag simträning. Så det blir skitbra för mig!

Nu måste jag nog fortsätta med det jag gjorde. Vila magen lite och se på Let's Dance som börjar strax. Sandra kommer väl förbi snart! :)

Salem al Fakir - Keep on walking

Måste, måste, måste vinna på lördag!


Don't stop believin' <3

Godmorgon!

Har just ätit frukost, klätt på mig och borstat tänderna. Resten av fyrtio minuterna tänker jag sitta här vid laptopen. Jag vill så gärna se på tv, men nu har någon av mina familjemedlemmar slarvat bort den. SUCK! Men det är lungt, istället kan jag lyssna på musik. Dunkar Journey - Don't stop believin', återigen - en underbar låt! Juste! Idag har jag simträning. Hmm.. det ska bli kul, men jag ser inte simning "Jag älskar simning" utan mer som att jag går på en sport. Det är kul - och väldigt nyttigt ;) Pappa är ledig idag, efter två veckor. Förtjänar fyra dagar ledighet!

Gud, jag vet inte vad jag lyssnar på nu. Jag sitter och skrattar för mig själv. Tydligen är det Ke$ha - Tik Tok Chipmunk Version. Gullungarna från Alvin och Gänget sjunger - bästa versionen! Teodor, min bebis! Nej, men nu ska jag fortsätta. Ska även öva till engelskaprovet - ni är gulliga om ni vågar önska mig ett lycka till! :)


Popgruppen E.M.M.A



Alla mina kompisar känner till E.M.M.A, antar jag. Jag minns mycket väl när jag och mina kompisar mimade och dansade till deras låtar. Och jag minns också att jag ville se exakt ut som hon i längst hår. De var mina barndomsidoler. Jag minns låtarna SMS, En på miljonen, Karusell och Hemlighet. Jag tror att de var mina favoritlåtar!

Har ni några minnen från popgruppen E.M.M.A ? :)


En hemlighet

SMS

En på miljonen

Det går inte att beskriva med ord.


Hell yah! Heting geting - ljuset blände mig. Men det var riktigt skönt att gå ut, jag tog även med mig min gosegris. Hans tass pekade mot dörren och vad gör man ? Tog ett väldigt långt varv, blev nog fast vid vädret. Västen hade jag på mig och det var inte ett dugg kallt!

Min älsklingsgris! :) <3

Farväl vinterskor!

Under dagen använde jag mina vinterskor och nu har jag insett att - de inte behövs längre. Nu när snön är påväg bort så kändes det tungt att gå till skolan med dessa skor. Nu tänker jag ta fram mina sneakers och converse-typiga skor. Trots att det är ganska blött på marken för att snön smälter. Marken dyker upp och det är en himla massa grus, och det är så himla jobbigt att ta sig igenom det med vinterskorna! Idag tänker jag lägga undan dem i förrådet eller någon annanstans - jag vill inte se på dem längre :)

Sommarkänslorna igår har ännu inte gått över. Fortfarande har jag dunkat sommarmusik och bara önskat att 4 månaderna kommer att gå snabbt. Snart ska jag lyfta på baken och ta mig en långpromenad i vårvädret. Jag kan knappt vänta tills jag får i mina fötter i mina sneakers! ;)


Från dessa

Till dessa! Observera att mina converse-typiga skor är en aning skitiga ;)

How to be english

Jag sökte på någon svensk låt, fast i en engelsk version. Fast det verkade inte finnas, så jag hittade ett annat klipp. "How to be english".. jag trodde att det var språk. Men det var brittisk. Det är en amerikansk kille som leker brittisk. Jag skrattade så att min mage gjorde så ont! Hahaha!




Update: Okej, han var inte amerikan. Men det är ganska kul ändå ;)

Vår-och sommarkänslor!

Jag hoppas att jag inte är den enda som har sett vårtecknen. Snön smälter och det är plusgrader. Underbart, säger jag bara! Det har varit soligt, enda sedan jag kom hem från Hassela - det menas att det är soligt än idag. Jag kände mig ganska sprallig idag pga. vädret. På mobilen lyssnade jag på bl.a Jay Sean ft. Lil wayne - Down och Jason Mraz - I'm Yours, några av de låtar jag lyssnade på i somras. Jag blev ganska galen medan jag lyssnade på de låtarna. De väcker en massa minnen från sommaren, särskilt på alla stränder jag hade varit på, utflykter, när faster och min kusin hälsade på från Irland, alla gånger vi grillade och när vi åt på våran favoritresturang som brann ner i september. När man var i parken och spelade antingen brännboll eller kubb. Jag får rysningar längs ryggraden, bara jag tänker på det! 

Sommaren är den bästa årstiden för mig. Då har man sommarlov i fyra månader och man kan bara chilla galet. Man har all tid på sig att göra det man vill. Solen steker varje dag och när det regnar är det inte fruktansvärt kallt som det brukar vara på hösten. Vattnet glittrar, luften fylls med doft av blommor och gräs. Allting är så vackert och underbart! Livet leker på sommaren - på sommaren är man som lyckligast. Jag kan knappt vänta till att snön kommer smälta och den ljusgråa asfalten kommer dyka upp. 
The Voice-festivalen 15 augusti med Jannie. Dagen man aldrig glömmer!

Illamående

Jag kom hem från skolan för.. en kvart sedan. Jag slutar egentligen 15:15, men jag var och är illamående. Efter syslöjdslektionen snurrade jag runt väldigt snabbt - och därefter försöka gå. Jag gjorde det några gånger att jag blev illamående. Känner mig ganska hängig just nu, kanske ta en alvedon eller något. Som tur är gick det bra i skolan. Vi fick hem våra kostdagböcker, vilket jag absolut inte gillar. Man ska skriva vad man äter till frukost, lunch och middag. Även det man småäter. Man ska fylla i om man har rört på sig, om man har tränat, vilken tid man gick och la sig och när man vaknade. Och det här ska jag fylla i tills söndag. Inte, inte, inte kul! Så om ni ursäktar mig, ska jag göra våfflor med min brorsa och skriva i det jag har käkat hittills. Suck!

Sportlovet är över

Idag är det skola. Mjo.. kan inte säga att jag vill dit eftersom att det är temadagar den här veckan. Eller om det var nästa. Äh, vet inte. Det är iallafall om hälsa. Man ska följa med på sin förälders jobb för att fråga frågor om arbetsmiljön, hälsa.. allt. Och så ska vi, elever ha en kostdagbok där vi skriver ner vad vi äter till frukost, lunch och middag. Även det vi småäter.. lite sur är jag. Jag inte gillar den här veckan, eller nästa ? Ah, vettefan ^^'

Ska försöka göra mig i ordning för skolan. Hoppas ni har det kul i skolan! ;)

XoXo Gossip Girl..

Good evening, allihop! ;)

Jag har haft en låg uppdatering, endast för att jag umgicks med Linnea hela dagen. Jag är väl inte den enda som missade Gossip Girl idag ? Jag blev helt galen under slutet.. Jag är förälskad i Nate Archibald! Inte Chace, utan Nate. "Åk inte med.. stanna kvar hos mig", som han sa till Serena - Oh.. galen blir jag! Jag tror inte ens att jag klarar att vänta en hel vecka.

Såg ni på Gossip Girl ? ;)

Sandra, mitt hjärta ♥


Sandra, om du är sur på mig.. förlåt mig för mina misstag. Du är allt jag har, du är allt jag begär. Jag älskar dig, min allra bästavän. Livet suger hårt utan dig.




Söndag

Godmorgon allihopa!

Söndagen får börja med en kopp choklad och någon macka. Den här dagen får spenderas med Linnea, har jag bestämt. Det var jättelänge sedan vi två var med varandra. November, senast. Eftersom att jag ändå kommer över till henne för att lämna skidglasögonen, kan vi ju vara. Gud, vad jag har saknat henne!

Sista dagen på sportlovet. Imorgon är det skola. Men det är inga bekymmer, tänk såhär: Nästa månad är det påsklov. Då är det april, då blommar ju allting, fåglarna kvittar, allting.. våren är där. Jag har inte stört mig på snön i år. Därför tycker jag att tiden går snabbt. Ju mer man klagar på snön, desto längre känns det. Så ett tips: Klaga aldrig på snön, den går bort när den går bort! ;)


E.L.F mineralsmink

E.L.F (eyes.lips.face) är en väldigt rekommenderad hemsida där du kan köpa smink + tillbehör. Under "mineral" finns det mineralsmink för väldigt små summor. Mineralögonskugga kostar ungefär 37 kronor + frakt. Frakten kostar ungefär 48 kronor. Mycket billigare än i affären. Om man inte vill köpa mineralsmink så är vanligt smink väldigt billigt. Lösögonfransar kostar 18 kr, läppglans kostar också 18 kr.. det mesta som inte är mineral kostar 18 kr och det är enormt mycket billigare än i affären! Hos E.L.F kan du även köpa borstar, sminkkit.. allt! Kika in! Du kommer bli lika förvånad som mig - när jag första gången såg hemsidan!

Klicka här för att komma till sidan.


Finns så många som inte har vett i skallen

Jag var ute med hunden ett tag. Allting gick fint och både hunden och jag njöt av kvällssolen. Så kommer vi runt hörnet och det är två grabbar som snackar med varandra och har walkie-talkies. Så när jag går förbi dem, klickar ena grabben på en knapp så att hans walkie-talkie låter fruktansvärt störande. Så Bamse får värsta rycket och lyckades då se en katt. Bamse brydde sig inte om katten förrän ljudet kom. Så han verkligen springer och jagar katten att jag tappade greppet om kopplet. Så garvar dem och jag blev så jäkla förbannad.

Jag - Du ska fan inte göra sådär med hundägare!
Grabben - Men det var ju katten
Jag - Ja, men han brydde sig inte förrän du höll på med din jävla apparat!

Att vissa inte har några hjärnceller. IQ-befriade. Och det här är inte första gången det händer. Det var också någon idiot, med kepsen på sne, cigg mellan pek-och långfinger, trodde att han var allanballan. Han skall ju som en hund och Bamse fick återigen ryck. Vet folket inte att man måste visa respekt ? Om man nu vill ha hundens uppmärksamhet - eller min, varför inte gå fram och fråga om man får klappa ? Så himla mycket IQ behöver man inte för att gå fram, men tydligen behöver man det. Lär er hur man är mot en hund och ägare innan man håller på som man gör! Man är helt sjuk i huvudet om man ska skälla som man gör - mot en okänd hund, mot en okänd ägare. No IQ.

Inte många dagar kvar..

Sportlovet är snart slut och allting har gått så snabbt. Jag har haft riktigt kul och det sägs att: Tiden går fort när man har roligt. Jag och Sandra längtar tillbaka till Hassela. Jag har saknat alla backar, särskilt de röda. Jag har även saknat alla kompisar som jag hoppas på att jag kan träffa igen. Vi hade så himla kul där uppe! Festen - OMG, vilka minnen. Dans non-stop. Jag ska höra med Sandra om vi kan följa med nästa år. Visst, vi måste sälja igen men det var definitivt värt det!

Förutom det, vill jag säga godmorgon. Jag vaknade för någon stund sedan och har fått i mig frukost. Oboy med macka, yummie! Nu ska jag duscha och klä på mig för att sedan dra mig ner till centrum. Jag måste köpa den där skjortan jag visade er igår - I love it! Känns som om jag har morgonparty när jag lyssnar på Journey - Don't stop believin', det måste vara världens bästa låt. Vilket budskap. Jag lade in låten på bloggen för några månader sedan, och jag hoppas att många av er lyssnade till den! Här kan ni klicka er till inlägget.

Dags för duschen för mig! Jag återkommer när jag har kommit hem!

Dagens vill ha


199:- är billigt. Har tänkt mig att ta mig till centrum imorgon och köpa denna skjorta. Jag blev förälskad i den så fort jag såg den, man får bara hoppas på att den passar mig. Skjortan skulle passa snyggt med ett par leggins, eller varför inte jeansshorts till sommaren ? Passar även utmärkt med ett par jeans också! Från Gina Tricot.

Überdålig uppdatering

.. och jag är extremt ledsen över det! Men jag har knappt någon aning om vad jag ska skriva, efter att jag har kommit hem från Hassela. Jag kan inte skriva om Hassela för varje inlägg. Det blir ju uttjatat efter ett tag. Men här lämnar jag ett ganska onödigt inlägg. Kanske intressant för er, men inte för mig ;)

Imorgon ska uppdateringen genast bli bättre. Jag stannar hemma, I guess och då ska jag försöka vara god uppdaterad. Nu väntar jag på att Let's Dance ska börja. Jag håller på Willy - inte för att han dansar så bra, men han är så kul! Höhö, en med god humor ska vinna annars är det en dålig vinst. Jag har även smörjt in mitt ansikte med Nivea Creme för att min hy är ganska .. torr. Så det behövdes.

Höhö, just det! Min bror lyckades vara inlåst på toaletten här hemma. Och det gick verkligen inte att få upp dörren så han fick ta "fönstervägen" - ganska svårt att förklara. Så nu är dörren inne på toaletten låst, och det sämsta för räkningen är: Lampan är fortfarande tänd. Hoppas att kvatersvärdarna kommer hit och fixar dörren! Men humorn var ju när han var inlåst - jag kunde inte låta bli att skratta. Så snäll som jag är!


Återigen ett foto från Hassela - on tha party. Veronica, Erika, Sandra och moi!

Culture Club - Karma Chameleon


Jag älskar dig Sandra "Vettekitas" Vesterqvist - I'm no one without you!
Här är låten till dig, som du sjöng på singstar i Hassela. Du vet, har drogat den ett tag!


Bilder från skidresan i Hassela


Utsikt från barnbacken

Utsikt från blå backen, Långsvängen, fast lite längre ner.

Utsikt från en till blå backe, som korsar en röd. Backen längre bort är röd, jättekul!

Kompisbild. Bella, nedanför lilla Moa, Sophie, Sandra, Veronica, Erika och Sofie ;)

Vi vill gärna bjuda på oss själva..

Erikas och min alkoholfria drinkar som vi drack på festen (a)

Höhö, vårat donken bord ;) Bella, Sophie, Erika, Veronica och Sandra ;)

Karl Wolf - Africa

Jag dunkade den här låten tillsammans med Sandra och Erika. Underbar!
Med det bjuder jag på en bild - på mig, Carol, Sandra, Bella, Sophie och Veronica ;)

Fredagmorgon

Godmorgon allihopa!
Jag hoppas att ni har haft en lika bra sömn som mig. Eller - ska man egentligen säga att den var bra ? Jag kurade ihop mig i sängen medan min bror och hans kompis satt och spelade tvspel. Hockey, de skriker rätt ut då motståndarna gör mål. Så när dem gjorde det skrek jag tillbaka "Tyst, jag försöker sova!".. suck. Det är fredag idag och jag vill inte ens tänka på hur nära vi blir av sportlovets slut. Hemskt.. men dagen förgyllas tillsammans med Sandra. Nu ska vi se på Valentine's Day, efterblivna som vi är. Men jag har inte haft pengar till det och dessutom ingen skjuts. Men nu har jag presentkort på bio och Sandras mamma skjutsar ner oss. Efter bion är vi antagligen hos hennes pappa. Det är dagens planer.
Vi får se om jag pallar visa er några bilder. Det är en hel del stycken - men jag lämnar en bild på oss som åkte dit.

Dom bästa av dem bästa!

Hassela 2010

Hej allihopa!

Nu är Isabelle hemma igen och hoppas på att ni har haft ett lika skön början på sportlovet som jag har haft. Resan till Hassela var totally amazing! Bussresan var väl sisådär, men man kom fram iallafall. Stugorna som vi fick bo i var små, men ju mindre desto mysigare - eller vad säger man ? Skidbackarna var jättebra. Jag åkte alla gröna, blåa och röda backar (vågade inte ställa mig på puckelpisten, med andra ord, en svart backe). Jag är stolt över mig själv att jag vågade åka en röd. Jag fick nya kompisar på den resan - bl.a Sophie och Erika. Jag åkte blåa backarna oftast med Erika, och dem röda med Sophie och Veronica. Dem gröna åkte jag med Bella och Sandra. När jag, Veronica och Sophie skulle åka en röd backe svängde dem ner för en skog och det var en himla massa gupp! Men det var hur kul som helst - förutom då jag körde in i två träd, så smidig som jag är. Det kändes litegrann när vi skulle åka hem. Det kändes sorgligt men jag ska försöka hålla kontakten med allihopa. Sandra och Veronica - som är systrar, träffar jag ju varje dag. Men Bella, Sophie och Erika kommer jag sakna. Sakna sjukt mycket!

Jag har en himla massa bilder att visa er, och de kommer snart! De ska bara fort in på facebook en snabbis!

RSS 2.0