Journalister överdriver om vulkanutbrottet



Jag är trött på det här vulkanutbrottet som skedde på Island. "Hela" - som egentligen ska vara "halva" Europa är täckt med askmoln och löpsedlarna är bombade med dessa nyheter. "Så farlig är askan för din hälsa" - blah, blah, blah.. man andas in och man får aldrig ut dessa partiklar från askmolnet ifrån sig, hur tror journalisterna att det är hos isländarna ? Vi i Sverige ska väl inte oroa oss för ett askmoln ? Ett askmoln som består av små partiklar som vi andas in, men så jäkla farlig kan den inte vara ? På Island, hur mycket partiklar får de i sig nu ? Jag blir så pissed off på journalisterna som överdriver, de varnar oss för mycket. Man får inte anstränga sig utomhus för att det är inte bra för lungorna. Ska man sitta hemma och slappa i "flera år", som tidningarna skriver ? Ett askmoln kan knappast vara i flera år, snälla..

Svenska journalister och tidningar är bara så överdrivna. Jag blir så less på dem, förr var det svininfluensan som var värsta grejen. Den är putsveck nu, precis som fågelinfluensan. Nu är det ett vulkanutbrott. Ge folket nyheter vad som händer på Island och hos flygplatserna! Vi har förstått alla risker så man behöver inte ta upp samma risker varje dag! Dra istället upp ifall man har fått uppgifter när flygen kan börja gå och när allting kan falla på plats igen, hur allting är på Island efter utbrottet. Då öppnar man ögonen ännu mera än likadana risker de skriver ner varenda evigaste dag. Jag kan slå vad om att det står "Så dödlig är askmolnet" imorgon på första sidan (ironisk).

Vad tycker ni om det här ?


Kommentarer
Postat av: Zenobia

asså nej palla att de överdriver om den där skiten de e ju fan inte ens farligt för oss i sverige men på island e det typ fett jobbigt o.o



vi har fan samma tröjjor på oss idag :Ö

2010-04-17 @ 21:37:34
URL: http://mylifemydays.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0