To mamma

Godmorgon på er!

Har just klätt på mig - shorts, linne och en brun-randig tröja från Gina Tricot. Det ska tydligen vara mulet idag men det är varmt. Om det regnar byter jag till jeans. Solen skiner än. Vad händer idag ? Jo, snart ska jag se till så att jag har all packning med mig. Sen ska jag ringa Linnea för att vara med henne en sista gång innan jag åker, och innan hon åker till Öland. Vi har en slags tävling när vi är borta: Vem som skickar det roligaste vykortet. Hahaha.. jag tror nog att hon vinner. Hon köpte ett kort till Sandra på två gorillor som log. Haha, o em ge vad jag garvade!

Hörni, jag har laptopen med mig när jag åker till mamma. Så jag kan blogga! Men inga bilder - för min mobil är störd och kan inte överföra - och jag har ingen digitalkamera. Suck. Men ja..


Svar på tal

om de inte är för privat, bor du aldrig hos din mamma annars?

SVAR:
Well, lite privat är det men jag ska försöka att inte läcka ut för mycket information. Jag bor hos pappa och jag trivs här hur mycket som helst - mamma bor 8 mil ifrån med sin pojkvän och jag åker dit sällan. Förut var det ofta, men eftersom att det har hänt en sak (som jag inte tänker berätta), så har besökanden minskats. Det var ett år sedan jag åkte till mamma senast pga. den här saken. Så jag har saknat henne jättemycket och ser framemot tills jag kommer! Efteråt jag har varit hos henne ska jag åka dit oftare. Mamma är ju fortfarande mamma - och en dotter vill ha mera tid med sin mamma. ♥

Naaaaajs!

Gud, vad skönt att jag åker iväg imorgon. Har packat ner min laptop + laddare och modem, imorgon sticker jag! Sol och bad, shopping och att umgås med mamma. Najs. Haha! Tråkigt inlägg - men jag är på bra humör idag!


Bild från vintras på Buster. Vart är duuuu ? ;/


Paris Hilton - Stars are blind

Kommer ni ihåg låten som Paris Hilton gjorde för flera år sen ? "Even though the gods are crazy, even though the stars are blind". Jag kommer ihåg att jag älskade den låten. Nu - nja.. inte precis, men det går att lyssna iallafall!


Otroligt trött, men otroligt taggad!

Jag har packa min väska och min garderob ser halvtom ut. Jag är otroligt taggad inför onsdagen då jag drar till mamma. Gah, jag kommer gråta när jag kliver av tåget eller bussen. Haha.. det kommer också bli kul att träffa hennes pojkvän. Jag har inte träffat honom men pratat lite med honom i telefon. Gud, vad skönt att komma till mitt andra hem!

Väskan packad, som jag skrev. Och nu är jag trött. Ska nog stänga ner datorn och se på teve och snacka lite med pappa. Vi hörs!


Sämst uppdatering from måndag


Texten vid menyn har blivit ganska stört - men det är inte det jag vill komma till.

Det jag vill komma till är att jag inte orkar, vill, eller har tid till att uppdatera bloggen. Imorgon ska jag börja packa, hjälpa till pappa att tvätta kläder och så - så jag har kläder när jag åker till mamma. Tisdagen ska jag vara med Linnea en sista gång innan jag åker, efter det ska jag packa det sista och checka av. Onsdagmorgon drar jag till mamma och stannar i tre veckor. Jag kommer uppdatera lite på kvällen, men sen på torsdag och fredag kommer jag inte uppdatera. Ska ju vara med mamma!

Dem äkta finns alltid i mitt hjärta


Säg mig nu, min vän - vad värdesätter du ?
Finns det vänskap som aldrig tar slut ?
Är du en av dom som aldrig byter värld ?
Är du en av dom som alltid kommer finnas här ?

En dag ska jag vända mig om
En dag ska jag glömma alla dom
Som inte finns här idag, som inte längre finns kvar
En hand på bröstet för dom äkta, dom finns alltid i mitt hjärta


Glad midsommar!

Lämnar in ett snabbt inlägg. Det är midsommarafton idag, mysigaste dagen på sommaren enligt mig. Samlar alla sina nära och kära, grillar och har trevligt! Jag ska snart äta grillat kött med pommes tror jag, och bearnaisesås. Efter det blir det jordgubbar med grädde och sen kilar vi över till min moster, där mormor och morfar är också! Härligt!

Glad midsommar på er!

Godnatt

Vill bara skriva ett godnattinlägg till er. Har funderat mycket på att göra en egen design men vet inte riktigt hur man gör. Vet ni någon designsida som förklarar hur man gör en egen design - en design som hänger ihop med bakgrunden och headern, men inte det "vita" ? Skulle bli supertacksam om ni visste och ville skriva det till mig. Har letat all fakta på designadinblogg men hittar inte ;/

Med det här säger jag godnatt!

Jasper and Alice in Eclipse



Jag såg världens bild på Jasper Hale och Alice Cullen igår. Vad tycker ni ? Übersöta. Kommer bli så spännande för att i Eclipse så har Jasper en lite större roll, och Alice och Jasper kommer få några scener tillsammans. Aw!

Gulligaste bilden ever!

En tjej som förtjänar en länkning


Underbar vän och har alltid funnits där för mig. Jag har alltid funnits där för henne. Trots alla uppochned-gångar när vi var yngre så är det fortfarande vi. Hon och jag bråkade varje dag på dagis och i förskolan/lågstadiet - men blev vän med varandra samma dag. Det är ändå ganska coolt att vi håller ihop än idag. Hon slutade i min skola till fjärde klass och jag tappade kontakten med henne. Sen så ringde jag henne. Idag vill jag inte släppa henne. Hon är mitt allt, min storasyster, min bästavän. Jag älskar henne..

www.yanaah.blogg.se - kommer alltid finnas här hos mig! <3

Nej är inte ja. Nej är ett nej!


Vet ni vad jag är trött på ? Jag är trött på många som tror att nej är ett ja. Det är så himla typiskt. Särskilt om man följer med sin kompis för att han/hon måste röka eller om man är på fest. Då ska alltid den här repliken komma: "Vill du ta ett bloss ?" eller "Vill du smaka ?". Vi säger nej, men de fortsätter att fråga. Tjatar. De vill få en att börja dricka eller röka, för att de vill ha fler sådana kompisar. Det är så de fungerar. Detta händer mest hos ungdomar - och vad kallas det här när man inte kan säga ifrån, man är för naiv och svag, och råkar ta ett bloss eller ett glas ? Grupptryck.

Grupptryck har jag varit med många gånger. Jag har varit för svag för att säga ifrån, för att jag vågade inte vara annorlunda. Jag ville alltid vara som alla andra - sträva vid deras spår, samma kläder, samma attityd.. Jag kan säga er: Det var extremt jobbigt. Fall aldrig för grupptryck, stå för dig själv istället och säg ifrån. Våga inte att vika dig! Du får inte säga nej, och personen fortsätter tjata, och du säger ja - det är klantigt. Tacka aldrig ja för ett bloss. Tacka aldrig ett ja för ett glas med alkohol. Inte när du är under 18!

Jag tror på att du kan. Tro på dig själv också. Fall inte för det här grupptrycket. Börja inte röka, börja inte dricka. Inte när du är under 18 år.

Videoinlägg: Uttråkad


Vad sur jag blir!


Åh, det blir ingen stad för min del - för pappa ska möta någon där, gammal klasskompis. Och hur kul är det för mig att sitta och lyssna på deras prat om gamla tider ? Nej, det blir stanna hemma igen i det här toppenvädret. 26 grader, sol, inga moln. Perfekta badvädret och umgås med vännerna. Men vart har dem tagit vägen ? Helt putsväck. Men visst, det är snart midsommar.. men några måste väl vara hemma ? Jag är så himla sur. 48 timmar hemma och degat. Suttit med laptopen i knät och kvävts här inne. Om det är 26 grader, är det ungefär 40 grader inomhus. Fyfan, asso..


VAD *** SKA MAN HITTA PÅ !?!?!?!!?!?

Midsommarväder

Nu börjar ju helgen till midsommar och än så länge är det varmt. Kan inte tvivla på att det är 26 grader här hemma hos mig. Imorgon blir det också varmt men på lördag - midsommarafton - blir det lite halvklart och regn. Ovanligt va ? Att det regnar på midsommarafton ? Jag hoppas att det inte gör det. Orkar inte med regn!

Vad händer annars idag ? Ingen är hemma och pappa kanske ska in till stan. Får väl se om jag hakar på! :)


I wanna be a billionaire


Jag sitter här och drömmer bort till när jag åker till mamma. Oh, har inte träffat henne på jättelänge pga. avståndet. Men nu är det sommar och jag kan åka dit och ha det underbart. Stanna där i tre hela veckor och ha det mysmys med mamma. Det ska även bli lite spännande att träffa hennes pojkvän. Det finns så mycket att göra hos mamma, men samtidigt lite. Men de här få sakerna man kan göra är lika kul varje gång.

Vem nekar till att shoppa på stan, typ varje dag ? Haha. Bada och sola järnet på Himpan eller i någon sjö. Käka ute och ta en glass vid Halvars. Picknick i någon park.. oh, vad kul jag kommer ha det! Vi funderar även på att dra till Kolmården - men ingen aning egentligen. Men gud, så jag längtar! Precis en vecka kvar!

Soligt väder

Solen skiner och himlen är så klar. Men ändå sitter jag hemma och gör ingenting ? Jo, jag svettas ihjäl, det är det enda jag gör. Linnea måste ringa mig snart, men hon gör inte det! Får ryck snart! Vad ska man göra ute ensam ? Kan varken sola eller bada idag - säger dock inte anledningen. Får väl sitta här och ruttna..


Fernando Torres - snyggaste fotbollspelaren

Gaah.. är det bara jag som tycker att Torres är het ? My god, hans ögon måste vara en av de finaste ögon jag någonsin har sett!


Mina sommarplaner

Det är mycket som händer i sommar. Då är det lite bloggning. Här berättar jag mina sommarplaner för er!

Midsommarafton: Hemma, bjuder hit pappas kompis/ar och äter middag tillsammans, och glass och jordgubbar till efterrätt!

30/6: Åker till mamma och stannar där i två-tre veckor. En massa shopping, förhoppningsvis Kolmården, hahaha! Käka glass, sola, bada.. (a)

Ca 26/7-29/7: Åker till faster och har allmänt kul där! Badar, småshoppar, rider häst..

30/7: Min andra faster och kusin kommer till Sverige och bor hos oss i någon vecka. Blir en massa aktiviteter: Sol, bad, shopping, förhoppningsvis kryssning eller djurpark.

Glad sommar!


Tidsfördriv

Namn: Isabelle
Piercingar: No where 
Tatueringar: Nix
Längd: 1.58 ?
Hårfärg: Brunt
Fräknar: På sommaren, ja.
Kär?: Inte längre
Önskar du att du bodde någon annanstans?: Ibland
Dricker du?: Nej
Röker du?: Nej
Vilket schampo använder du?: Head and Shoulders
Vad är du rädd för?: Mycket, haha!
Gillar du att tvätta?: Nix!
Gillar du berg- och dalbanor? Oh, yes!

 

Senaste…
Filmen du hyrde? New Moon, för några dagar sen
Filmen du köpte? Oj, Twilight - ett år sen
Låten du hörde: Vincent - Paradise
Låten du laddade ner? Ingen aning
Personen du ringde? Linnea
Personen som ringde dig? Pappa
TV-program du såg? Argentina - Grekland 
Person du tänkte på? Linnea

Favorit…
Låt: Oj oj, väldigt många!
Sak att göra: Leva
Sport: Simning
Dryck: Fanta Exotic <3
Kläder: Shorts
Film: Dear John, bästa hittills! 
Bil: Chrystler! <3
Serie: Gossip Girl och Vampire Diaries

Har du någonsin…
Gråtit över en pojke? Ja
Gråtit över en flicka? Ja
Ljugit för någon? Har hänt
Varit i slagsmål? Nej
Blivit arresterad? Nej

Antal…
Personer från grundskolan du fortfarande har kontakt med? Whut ? ;D 
Gånger ditt namn varit med i tidningen? Ingen aning


Senaste...
Boken du läste: Vampire Diaries
Personen du fick e-mail av? Säkert Facebook
Personen du fick sms av? Linnea
Gången hela din familj åt middag tillsammans? Länge sen ;/
Saken du köpte? McFlurry 10 kr! ;)

Vad har du gjort idag? Haft tråkigt
Brukar du svära mycket? Yes
När stiger du upp på morgonen?: På helger ? Typ, 9-10 haha! 
Vad har du på dig? Shorts, linne och mysig tröja över
Vad ska du göra ikväll? Titta teve
Vad är du allergisk mot? Pollen


Använder du hårspray? Nej
Kan du stå på händer? Nej
Håkan Hellström eller The Ark? Håkan Hellström
Salt eller socker? Både och
Gillar du ketchup? Ja
Är du glad nu? Eh, trött..
Var du glad igår? Hahha, ja!
Vad dansar du till? Musik
Stockholm är… ? Stockholm
Göteborg är… ? Göteborg
Kan du sjunga? Ibland låter det kasst, ibland inte
Spaghetti eller makaroner? Makaroner!
Land du vill besöka? USA


Följer ni facebook-trenden ?


Visste ni att facebook har en ny trend ? Man ska ha få vänner. Innan trodde jag att det var ganska "poppis" att ha många vänner, men nu vänder trenden sig åt annat håll. Jag hade många vänner innan - då var det från min skola, några jag visste namnet på, några bekanta och några nära & kära. Men sen tänkte jag på den här nya trenden och tänkte: "Varför ska jag vara vän med någon jag knappt känner i verkligheten ?" Det är ju ganska onödigt egentligen. Det viktigaste är väl att man är vän med sina vänner och familj och släkt. Resten man inte pratar med, behöver man inte bli vän med!

Så från 236 vänner blev det 99.


Baby, we can dance in the dark

Herregud, vilken tråkig dag! Det känns som om jag kan somna precis när som helst för att jag är så uttråkad. Linnea åker iväg och kommer väl hem snart, då hon ska ringa mig. Jag har knappt varit utomhus idag och solen skiner och det är 20+. Jag kan inte bada idag och jag är rädd för att sola - för mina brännmärken. Måste be pappa köpa kylbalsam. Tråkigt inlägg..


Videoinlägg: Klantig jag är!


Soligt, 20-25 C'

Soligt väder är det hos mig, underbart! Men ändå blir det att sitta hemma och vänta på Linnea halva dagen - och så får man hoppas på att hon orkar vara med någon. Har sån lust att bada någonstans, men jag vet inte vart! Kairo - ett badställe här hemma - Domarudden, fast jag vet inte vägen dit, eller varför inte Ängsjö ? Jag har inte lust att bada i pool, precis. Vi får se om värmen håller sig.

Uppdateringen under de här veckorna jag har sommarlov får ni räkna med att det blir dålig uppdatering. Det är sommarlov och då ska jag inte sitta vid datorn. Skriver väl ett till inlägg idag, sen så får ni vänta tills imorgon.


Vinnarna till låttävlingen.


var iallafall några stycken som var med och svarade. Här får ni svaren:
1# - Lady Gaga, Bad Romance
2# - John Mayer, Free Fallin'
3# - Usher ft. Will.I.Am - OMG
4# - Kizz, I wanna rock and roll all night

Vinnarna är http://andreaosofia.blogg.se och http://isabelleh.webblogg.se

Fanta Exotic - sommarens läsk ?


Har märkt en liten udda sak. Sedan sommarlovet har börjat har jag druckit bara Fanta Exotic som läsk - och det börjar bli lite vanligare för resten av folket. Förra året var det Cola som gällde, nu verkar Exotic ta över. Frågan är om Exotic är sommarens läsk ? Vad tycker ni ?

Jag tänker låta min statistik gå nedåt

Hej på er.

Uppdateringen har blivit låg men det är sommarlov. Men ärligt talat - jag bryr mig inte om besök. Jag bloggar för att det är kul och ingen kan stoppa mig. På sommarlovet kommer det bli väldigt få bilder och väldigt få inlägg och det kan ni tänka ut själva.

Dessutom pallar jag inte blogga nå mer idag, mycket är på gång i tankarna. Dock inte något jag kan dela med till er. Men vi hörs väl imorgon ?


Jag vill att du ska vara lycklig.

Saker förändras och jag förändras omedvetet. Till slut blev det såhär och det finns väl inget att göra åt. Men jag kan inte sluta tacka dig för dessa år. Nu hoppas jag att du blir lycklig igen..



Suck..

När jag skulle gå och lägga mig fick jag höra av pappa att jag ska låna comviqmodemet till laptopen när jag åker till mamma. Suck - den måste man tanka på med 89 kr/vecka och det suger. Jag behöver ändå ett modem annars, jag kan inte använda comviq hela tiden. Vad har pappa gjort med bredbandsbolaget ? Den var ju hur bra som helst, istället sitter jag här med en kort internetsladd. Livet är surt ibland.


Ska ta nya bilder - orkar bara inte överföra.

Riley in Eclipse Movie

Många av er har säkert inte missat han som ska spela Riley i Eclipse. Hmm.. hur ska man förklara honom ? Han är med Victoria, förstår ni vad jag menar ? Victoria är liksom fienden och Riley är med henne. Två fiender, haha! Näe, men han som spelar Riley är verkligen sockersöt! På en blogg såg jag en bild på honom när han log och en när han var allvarlig.. rawr säger jag bara! Men jag kunde inte ta bilderna.. suck! Men åh, så snygg han är!


Spotify nedladdad.. puh!

Okej, som ni hörde pajade min dator när åskan och blixtrarna började avstå. Laptopen blev min och jag var så orolig över att det inte skulle funka att ladda ner Spotiy - för då skulle alla mina låtar bli bortkastade. Men tur att det funkade ändå! Det enda som är synd på den här laptopen är att man kan inte ta kort med webcamen, men jag lär överföra mera foton från digitalkameran eller något.

Snart sticker jag ju iväg till mamma. Eller, om två veckor. Men då blir det lite intressanta uppdateringar och många foton!


Lite tidsfördriv


THE TWILIGHT SAGA
- Lista!

Twilight / Om jag kunde drömma:
1. Favorit karaktär i boken/filmen? Edward Cullen
2. Bästa scen i boken/filmen? Balettstudion och baseballscenen
3. Favorit citat från boken/filmen? "So the lion fell in love with the lamb"
4. Bästa låten i filmen? Muse - Supermassive Black Hole
5. Favorit outfit från filmen? Alice Cullen, hälsar på Bella hos the Cullens. 

New Moon / När jag hör din röst:

6. Favorit karaktär i boken/filmen? Jacob Black
7. Bästa scen i boken/filmen? När Bella möter Jacob i regnet och han är helt förändrad. Aw ;/
8. Favorit citat från boken/filmen? I can't live in a world where you don't exist / Edward Cullen
9. Bästa låten i filmen? Possibility - Lykke Li
10. Favorit outfit från filmen? Emmett Cullen, riktigt snygg på födelsedagskalaset!

Eclipse / Ljudet av ditt hjärta:

11. Favorit karaktär i boken? Jasper Hale
12. Bästa scen i boken? Tältscenen och the Hales historier!
13. Favorit citat från boken? Ingen aning, egentligen..
14.Vad ser du mest framemot i filmen? Quelieute och Hale historierna, tältscenen, Victoria..
15. Vad ser du minst framemot i filmen? Kyssarna med Jacob..

Breaking Dawn / Så länge vi båda andas:

16. Favorit karaktär i boken? Jasper Hale och Edward Cullen
17. Bästa scen i boken? Bröllopet, jakten, smekmånaden.. massor!
18. Favorit citat från boken? Ingen aning..
19.Vad ser du mest framemot i filmerna? Alltihop!
20. Vad ser du minst framemot i filmerna? Inget
21.Team Edward eller Team Jacob? Hmm.. en väldigt svår fråga. Men Team Edward - det är ju som sagt Cullens som är favoriterna och inte Black! ^^
22. Favorit skådis? Jackson Rathbone, Kellan Lutz och Nikki Reed.
23. Vem skulle du vilja spela? Alice Cullen, tror jag!
24. Vilken är din favorit bok? 1. Eclipse 2. Breaking Dawn 3. New Moon 4. Twilight
25. Vad tycker du om slutet i Breaking Dawn? Bäääst! ;)

Poff, sa det bara!

Det regnade, haglade och åskade här hemma och jag drog ur sladdarna hur kontakterna. På min dator drog jag inte ur alla dumma sladdar - för att jag inte orkade, vilket smart tjej jag är! Så när åskan började gå sin kos så gick jag upp och satte dit alla sladdar och när jag skulle sätta i datorsladden. Tjoff.. pssss.. sch - och röken steg. Förstår ni vad jag försöker snacka om ? Min dator blev paj. Om själva datorn blev paj, är internetsladden, skärmen, tangentbordet och datamusen paj. Allting är paj!

Som tur var tog inte min pappa illa upp. Sånt händer, eller hur ? Men vi har en laptop här hemma och den blir min. Men vi måste skaffa ett mobilt bredband till mig. Min bror har den som vi har nu - och min dator blev paj. Men jag har iallafall en dator! Alla pusselbitar faller på plats!


Sticker iväg snart

Blir att vara med Linnea idag också har jag bestämt. Dock blir jag nog hemma snart för jag känner att sömnen kommer ta över. Jag är riktigt trött idag! Nej, men jag och Linnea ska nog dra till någon utförsäljning på kläder. Hon ville att jag skulle med, så. Jag tror nog inte att jag köper hem något. Inga pengar just nu. Jag kan tyvärr inte ta några foton, men det blir väl någon egopic eller foto på hunden, eller naturen - när jag kommer hem! Vi hörs!


Outfit a lá Isabelle - Stylish


Vad tycks ? :)

Rock N roll, Godess..

När jag kom hem igår såg jag en kasse från Dress 4 Less. Någon butik på Irland, som min faster har köpt lite kläder åt mig. Jag måste bara visa er - så himla snygga! And me like the flipflops!





En morgonpromenix med hunden

Jag somnade 2-2:30 igår pga. att jag snackade väldigt mycket med pappa. Hänt något, vettni. Men så väckte han mig vid nio och bad mig att ta ut hunden på morgonen för att han skulle tydligen till jobbet. Jag hade inget emot det, så jag somnade lite till innan jag klädde på mig och grep tag i kopplet. Inga planer idag än att vara med Linnea. Ska väl se till att vara med henne innan jag sticker till mamma: fast jag åker inte till mamma nästa vecka, utan jag åker om två veckor.

Nu ska jag äta frukost och se till att jag blir lite piggare än jag är!

Bjuder på gammal bild, inne på daddys dator.

**** you right back!

Okej, nu känner jag att jag måste skriva av mig. Jag är så jävla less på respeklösheten, om det heter så. Väldigt många vet inte vad respekt innebär eller hur man hanterar det och det är väl något man ska kunna ? Dagens ungdomar - nu låter jag som en vuxen människa, men jag är mogen för att fatta hur vuxna tänker -, många suckar åt dagens ungdomar och det gör jag också. Hemma hos mig ska det gälla med att röka cigg eller vattenpipa, att vara ute sent på kvällen, dricka och gå på fest, massa onödiga bråk.. ja, ni förstår. Man måste vara en del av det, men jag håller mig undan. Jag vill inte vara en dagens ungdom här hemma. Jag är mogen nog för att fatta att det är farligt att röka och dricka när man är i den åldern jag är i. Jag är mogen nog att hantera bråk. Och jag festar inte.

Men det är inte det jag vill komma till - dagens ungdomar kan ibland inte hantera respekt. De dömer ut folk, hur som helst. Om man känner personen eller ej, så ska man ändå döma ut den personen. Hata. Hata och vara en glädjedödare verkar vara en sysselsättning här hemma. Min dag började fantastisk och jag var jätteglad. Tills kvällen. Jag vill inte förklara vad som hände: men det var någon som skrev något respektlöst. Tänker inte säga vad. Men jag blev arg, jävligt förbannad. Har lust att bryta nacken av allihopa. Jag bara känner att jag måste ta sönder något nu. Vad som helst.

Det här med respektlösheten är så typiskt i min kommun. Och ändå säger politikerna: Nä, men våran kommun är bra. Jovisst, tjena. Skaffa flera fritidsgårdar och sportlokaler så att ungdomarna kan sysselsätta sig lite bättre än att bråka utan för mitt fönster, röka på eller komma hem full. Låt ungdomarna lära sig om respekt. Man kanske ska ta upp det flera gånger i skolan ? Så man tar med det hela livet. Lärarna, eller kanske fritidsledarna på fritidsgården, kan förklara konsekvenserna som leder när man inte visar respekt. Respekt är något man behöver i livet. Annars kan man inte lära känna folk, blir fler krig, everybody hates eachother. Ska kanske skicka en insändare till lokaltidningen, så politikerna fattar någongång att något bör förändras i min kommun. Så kanske man ska ta med det till aftonbladet eller expressen - så resten av politikerna och folket förstår att respekt är något vi behöver!

De som inte visar respekt överhuvudtaget - jag säger det här **** you right back!

Vilka låtar är det ?


Här kör jag igång en slags "gissa låten". Hjärnsläpp vad jag ska skriva, så jag lägger ut en minitävling, där ni kan belönas med länk i ett inlägg. Alla som svarar rätt på låtarna, vem som är artisten och vad låten heter, vinner en länk till sin blogg! Så vad väntar du på ? Klicka på play och försök lista ut!

Låt #1:

Låt #2:

Låt #3:

Låt #4, får bli en rockigare och är lite klurigare.. kan ge er en ledtråd till bandet.
Vad betyder "kyss" på engelska ?:

Dålig update

Igår eftermiddag till idag har det varit en väldigt dålig update. Jag sov hos Linnea inatt och idag så spelade vi lite minigolf och så. Tyvärr tog jag inga bilder - och jag skulle inte ens kunna visa er dom för det är något fel på överföringssladden. Det var synd, men att spela minigolf är kul! Fast Linnea vann, men det är inte ovanligt: alla vinner över mig på minigolf! Tillochmed mamma, fast hon vann med ett poäng mer än mig.

På tal om mamma, sticker jag till henne nästa vecka! Hoppas på att jag kan ta med laptopen, sen får jag fråga pappa om jag får låna hans digitalkamera.


Veckans blogg: Vinnaren!

Nu har jag räknat alla röster och det var ganska jämt mellan två personer. Men tyvärr hade den ena fler röster. Det var många som frågade varför det inte är bilder på alla: Antingen kan jag inte "ta" headern eller så kan jag, fast min dator är seg, och då kan jag inte "ta". Surt är det, men jag hoppas att det gick bra ändå!

Tack till alla som var med och alla som röstade! :)

Vinnaren är Heeneley!

Grattis! Du får en länkning vid menyn i en hel vecka!

Ni som inte vann - sura inte. Ni kommer ha många chanser! :)


Veckans blogg: Finalister

Vi kan börja morgonen med veckans blogg: finalister. Det var väldigt svårt att leta finalister, men det blev 8st. Ni som inte blev finalist: deppa inte för det. Snart kommer det en till veckans blogg!


Finalist #1: http://typjosefiine.blogg.se


Finalist #2: http://nellanh.blogg.se

Finalist #3: http://ooliivias.blogg.se


Finalist #4: http://heeneley.blogg.se

Finalist #5: http://photolens.blogg.se

Finalist #6: http://thisemelie.blogg.se


Finalist #7: http://ladymuffin.blogg.se

Finalist #8: http://linnlay.blogg.se

Grattis till er! Då är det dags att tigga röster från er egna blogg!

Grattis, Sandra!

Idag är det min bästavän som fyller år. Stand up and hylla det! Sandra, du får ha det bäst på din födelsedag! Ska se till att jag ger dig en present - men jag har ingen aning vad. Men ha en bra dag and i love you!


Dagens låt: The Fray - Look after you


Jag älskar The Fray! Alla de låtar de har gjort har en stark mening och jag blir så rörd varje gång! Bästa låtarna från bandet är Look after you, How to save a life, You found me och Never say never ♥

Tycker ni också om The Fray ? Vilken/vilka låtar tycker ni är bäst ?

When I get older, I will be stronger

Nästsista inlägget idag, antar jag. Lämnar den sista om en liten stund - dagens låt. Imorgon avslutas veckans blogg och då ska jag ha utsett finalister. Så fort jag har tid meddelar jag er finalisterna! Kommer vara ganska upptagen imorgon, det är ju som sagt sommarlov. Jag ska hänga runt med Linnea och vi får se vad vi gör. Spela minigolf, kanske ? Låter ganska kul och det var ett himla tag sen!


Måste skaffa mig en digitalkamera, snarast! Använder min pappas just nu.


Så *ävla hungrig!


Pappa måste komma hem snart - förhoppningsvis med pizza eller hamburgare. Så himla sugen på det idag! Jag är så himla hungrig att jag kan äta vad som helst (inte bokstavligen). Men ändå finns det ingenting som jag är sugen på. Hemskt. Jag tycker det är synd om min mage som får kurra och svälta lite till. Poor, stomach!

Som vanligt en fråga, den här gången väldigt.. onödigt men bra.
Har ni ätit ? Vad åt ni ? :)

Videoinlägg: Självkänslan


Varför är det så typiskt att stillbilden ska se upfucked ut !?

"Are you a Bieber-believer ?"


.. Jag håller stort sett med i allt han säger. Jag gillar inte Justin Bieber, alls!
 Vad är du ? Fan eller inte ?

Videoinlägg: Kommentarer och läsare ♥


Medlemskap hos Gratisbio!

 

Nej, men tjena!
Jag kom på mitt lösenord till min användare på gratisbio, som jag har
varit medlem länge i fast inte varit så aktiv.

På Gratisbio
samlar du poäng genom att delta i tävlingar, klicka på länkar, delta i erbjudanden,
skriva i andras gästböcker, vara aktiv på hemsidan, värva dina vänner m.m.
Med dessa poäng kan du "växla" det till biobiljetter, presentkort, prenumationer. När du blir medlem får du 50 poäng automatiskt! Sen är det bara att samla!

Så vad väntar du på ? Klicka på länken ovan! :)


Glöm inte veckans blogg, mina vänner!

Godmorgon på er!

Jag orkade lyfta baken till datorn och skriva det här inlägget. Grattis till mig! Vad händer idag ? Jo, jag ska vara med Linnea och förhoppningsvis hittar vi på något speciellt. Soligt och härligt väder är det hemma hos mig, äntligen! Det har varit regn och mulet sen jag fick sommarlov. Lust att dra någonstans mot stan eller dra till Stinsen. Jag är så sugen på mjukglass, helt plötsligt! Det var überlänge sen jag åt en. Äsch, vi får se vad som händer, vill iallafall trycka i mig en mjukglass!

På tal om mjukglassar: snart drar jag till mamma, och där finns det jättegoda mjukglassar! ♥
Vad ska ni göra idag ?

Glöm inte veckans blogg! Finalister utser jag imorgon, så sista chansen nu! Let's go!

Vad faller du för hos en kille ?

Sorry guys, men här är en fråga till tjejerna. När jag och Yannie klev på tåget från Kista så klev en urgullig kille ur tåget med så himla fina ögon! Dom var stora, men inte alldeless för stora, och blåa som matchade hans blonda hår. Mums! Efter det snackade jag och Yannie om vad vi faller för hos killar.

Okej, till frågan - vad faller ni för hos killar ? Är det ögonen, håret, kroppsbyggnaden.. ?

Om jag frågar mig själv så säger jag - ögonen, ryggtavlan, axlarna och armarna. För min del ska ryggtavlan, axlarna och armarna vara breda och muskulösa. Muskulösa killar har alltid stora händer och det är så mysigt! Ögonen ska vara antingen gröna eller blåa, fast jag faller extra hårt mot marken för killar som har gröna ögon. Och de flesta killar som har gröna ögon är brunetter, yum!


Checka axlarna och armarna! Precis som jag vill ha det! ♥

Dear John - respons


Handling: En arg rebell, John hoppar av skolan och tar värvning inom armén, bara för att han inte vet vad han ska göra med sitt liv. Det är tills han träffar sin drömtjej, Savannah. Deras ömsesidiga kärleksaffär växer snabbt stark och Savannah lovar att vänta på John tills han har avslutat sin tjänstgöring inom armén. Men 9/11 förändrar allt. John anser att det är hans plikt att ta värvning igen. Under den långa tid som John är borta förälskar sig Savannah i en annan man. När John kommer hem igen inser han Savannah är hans livs stora kärlek trots att hon är gift med en annan – och tar i och med det hans livs svåraste beslut.

Respons: Filmen var så söt! Deras kärlek till varandra kan man knappt uppleva och hjärtat blir så lätt. Man önskar själv att man har en pojkvän som John (.. och som ser ut som Channing Tatum!). Det finns ingen nackdel med filmen. Den är söt, sorglig - typisk kärleksfilm, som jag älskar! Filmen får 5 av 5 hallon!


Channing Tatum - raaawr, säger jag bara!

Du är vacker som du är, kom ihåg det!


Taylor Swift - Tied togheter with a smile

Här är låten som stärker självkänslan! Många i dagens samhälle tycker att dem är fula och de jämför sig själva med andra. De tycker att andra är mycket snyggare än en själv. Men för er som känner så: lyssna till den här låten och texten. Du är vacker som du är och du är unik. Jämför dig aldrig med någon annan. Alla är vackra på sina sätt. Lyssna till låten.. ♥

Lyrics
Seems the only one who doesn't see your beauty
Is the face in the mirror looking back at you
You walk around here thinking you're not pretty
But that's not true, cause I know you...

Hold on, baby, you're losing it
The water's high, you're jumping into it
And letting go...and no one knows
You cry, but you don't tell anyone
That you might not be the golden
And you're tied together with a smile
But you're coming undone

I guess it's true that love was all you wanted
Cause you're giving it away like it's extra change
Hoping it will end up in his pocket
But he leaves you out like a penny in the rain
Oh, cause it's not his price to pay
Not his price to pay...

Hold on, baby, you're losing it
The water's high, you're jumping into it
And letting go...and no one knows
You cry, but you don't tell anyone
That you might not be the golden
And you're tied together with a smile
But you're coming undone

You're tied together with a smile
But you're coming undone...oh
Goodbye, baby
Goodbye, baby
With a smile, baby, baby

Bio idag, med Yannie ♥

Hallå allesammans!

Jag vill bara skriva att strax åker jag till Yannie för att vara lite med henne. Sen är det bio som gäller - vi ska se på Dear John. Jag blir hemma till 18-tiden, så det blir inte så mycket uppdatering på eftermiddagen. Hoppas det inte gör någonting! Glöm inte att anmäla er till veckans blogg! ;)


Tagen från fredags!

Sommarlistan - kopiera och svara :)

1. Ditt favoritställe på sommaren?
- Sjön/havet eller i parken när solen skiner ♥

2. Hur spenderar du hellst den perfekta sommardagen?
- På dagen: Sol och bad. På kvällen: umgås med kompisar och grillar förhoppningsvis tillsammans. Spela lite kubb och brännboll och ha kul! Mysig sommarkväll, med andra ord.

3. Vad lägger du hellst på grillen?
- Marinerad kött.. mumma!

4. Vad har du för planer för årets sommarlov/semester?
- Massa planer. Sol och bad. När faster och kusinen kommer hit drar vi antagligen på kryssning eller varför inte någon djurpark ? Åka till Gröna Lund ♥ Hänga med kompisar.

5. Dina bästa sommarfärger?
- Aprikos och färgglatt!

6. Nämn några saker du tycker är typiskt svenskt på sommaren:
-
Grilla, åka ut med sin båt, camping..

7. Bästa sommarminnet från barndomen?
- En gång när jag och Linnea åkte till Hudiksvall för att se på våra bröders cup. Jag fick bo i hennes familjs stuga och vi hade überkul. På kvällen spelade vi minigolf och gissa vem som vann: Linnea. Gissa vem som blev sur: Jag. Men grymt kul var det! ♥

8. Havet, sjön eller poolen?
- Havet - hääärligt!

9. Vad väljer du i glassbaren?
Jordgubbsglass, vaniljglass, päronglass.. eller bara Magnum eller Twister ♥

10. Vart går din drömsemester?
- Ingen aning. Fast Dubai vill jag så gärna åka till!


,


Ingen volym i håret ? Kolla hit!

Har du också problem med volymen i ditt hår ? Det ser platt ut gång på gång och du försöker piffa upp det med hårspray eller mousse, men volymen håller inte länge till. Då har du tur för just nu ska jag tipsa er om detta.


Volumaster: Den bästa volymtången jag har haft. Med sina räfflade plattor ger den dig den volymen du behöver. Den är så lättanvänd. Du för tången längs underhåret, bara mot hårbotten, och trycker så att det blir räfflat. Gör så längs hela underhåret och ta sedan en kamm för att tuppera mot dina räfflade slingor vid hårbotten. Spraya den hårspray du använder och voila! Håret har volym!


Studio Line - Indestructible Women: Denna hårspray är grym! Spraya den längs ditt hår och piffa upp det - så får du en fin volym!

Regnigt men ganska mysigt

Regnigt och tråkigt men ganska mysigt väder är det hos mig. Nästan så att jag vill kura ihop mig under täcket och se på en film, gosa lite med mina husdjur och bara ta det lugnt. Jag har lust att se på A Cinderella Story, fast jag har inte den filmen här hemma - så jag får nog se den på datorn. Tror nog att jag gör det!

Vad hittar ni på när det regnar ? Ser ni på film, pysslar, är utomhus (tss).. eller vad gör ni ?


Bionic, so damn bionic!

Jag gillar Christina Aguileras nya album. En aning mer attityd än vad hon hade förut men jag gillar den. Bionic är grym - skönt beat och jag älskar låten som den är. Albumet får nog 3 av 5 hallon, pga. att vissa låtar inte är så bra, men andra är det!


Hemsk natt

Åh, kunde natten vara värre ? Jag sov över hos Linnea och vi hade megakul, som vi alltid har. Och så rinner min näsa som någon sjö kommer ut ur näsan! Försökte sova med papper brevid mig, men tror ni att det funkade ? Nej. Så vi somnade vid tolv men jag var vaken hela tiden. Sen vid ett-tiden frågade jag Linnea om jag kunde dra hem, för det skulle ändå inte fungera om jag stannade. Dessutom skulle jag vara jättetrött dagen efter. Så fick jag det och bad min pappa möta mig för klockan var typ halv två på natten. När jag kom hem försökte jag sova igen, kunde det efter en timme. Så nu sitter jag här och är aningen pigg.

Ska ringa Linnea snart, så det blir en dålig uppdatering under dagen. Just det! Imorgon drar jag på bio med Yannie ♥ Vi ska se på Dear John, antar jag!


Massa minnen.. BILDBOMD!

De här bilderna är jag glad över att ha tagit. Minnen all the way!


Hassela 28 feburari - 4 mars med fritidsgården ♥

Röda backen med Veronica - Hassela

Sandra ♥ - Hassela

Hela gänget - Hassela

Bjursås med klassen, någongång i feburari ♥

Frida och jag inför New Moon 23 november

Rushade till bussen när vi skulle till Gamla stan med klassen. Bussen dissar oss -.- ♥

Förra sommarn med Sandra på båttur! ♥


Flumdag med Yanesky, hunney ♥

Skrek som fan på Blå Tåget på Grönan med Linnea 16 maj

Poängjakt på Söder med klassen den 9 juni


Dagens outfit

Suddig bild, omg.. jag hatar min kamera/mobil.. och digitala don't fungera som det ska


Tröja - Newyorker (ganska gammal)
Jeans - Newyorker
Skärp - (kommer inte ihåg)
Strumpor - Stadium


Mulen och blåsig lördag

Sommarlovet startas aldrig med soligt väder. Förra året regnade det - och i år är det blåsigt och mulet med 13-14 grader i temperatur. Inte okej, säger jag bara! Men idag så ska jag spendera min tid med Linnea, om hon svarar. Vi får se vad vi hittar på. Antingen vara hos henne och chillaxa lite - men jag har stor lust att dra till Stinsen, fast jag har inga pengar! No idea vad som händer. Nyduschad är jag och måste borsta mitt blöta hår. Lämnar en outfitbild till er så snart jag kan!


Vädret är typ lika mulet på bilden, fast ännu kallare!


Bara en randomlista.

1. Vad heter du?
Isabelle
2. Vad skulle du vilja heta ifall du själv fick välja?
Som min kusin heter - Angelica. Har alltid velat!
3. Vilka andranamn tänkte dina föräldrar ge dig?
Ingen aning..
4. Vilket stjärntecken är du?
Skorpion
5. Vart bor du?
Stockholm
6. Bott utomlands?
Nej
7. Flyttat antal gånger?
Bara när jag var liten..
8. Vart skulle du vilja bo?
 USA eller högre upp i Sverige.

Utseende
1. Hur lång är du?
158 cm
2. Hur mycket väger du?
Pff.. ingen aning!
3. Hårfärg och frisyr?
Typ.. rödbrunt ? Rakt och lugg
4. Ögonfärg?
Blågröna
5. Mest nöjd med?
Mina ögon
6. Minst nöjd med?
Näsan och mina naglar
7. Skostorlek?
38-39
8. Glasögon?
Yesbox, fast använder inte dem så ofta
9. Har du några piercingar/tatueringar?
Nej, vill inte heller
FAVORITER

1. Filmer?
Twilight, New Moon och Last song, typ..
2. Låtar?
Gammalt som nytt. Allt - fast just nu: K'NAAN - Wavin' Flag
3. Årstider?
Sommar och vår
4. Mat/dryck?
Favoritmaten är nog tacos, drycken är Fanta Exotic ♥
5. Djur?
Katt och hund
6. Färg?
Röd och varma färger
7. Parfym?
Christina Aguileras, Blue Claude Monet och 1661 Pour Femme
8. Tv-program?
Gossip Girl och Vampire Diaries
9. Sysselsättning?
Umgås med kompisar och lyssna på musik
KLÄDER

1. Vad använder du just nu för jacka?
Min vårjacka från Gina
2. Vad använder du just nu för skor?
Mina nyinköpta ballerina från Skopunkten
3. Favoritfärg på kläder?
Allt som funkar!
4. Favoritmaterial på kläder?
Denim, Ull, Bomull.. mycket! ;)
5. Vilka kläder skulle du vilja ha just nu?
Oj.. jag har ingen aning.
6. Favoritaffärer?
H&M och Gina
7. För ungefär hur mycket köper du kläder för i månaden?
Inte mycket ;)
8. Favoritmärke?
No idea
GREJER

1. Plånbok:
Hahah.. jag tror inte ens att jag har någon!
2. Tandborste:
Grön/vit/orange + tungskrapa (a)
3. Smycken:
Älskar halsband
4. Solglasögon:
Ska införskaffa pilot och raybans!
Underkläder:
Det mesta
6. Nagellack:
Rött, svart och pastell
7. Mp3:
Sönder ;'/
Mobil:
Sony Ericsson W302 - suuuger! ._.

Sommarlovets första dagens låt!


K'NAAN - Wavin' Flag (Coca Cola-Celebration)

Skoja inte att jag älskar den här låten! Den här versionen är en aning bättre än orginalet - men K'NAAN är ändå grym! ♥


Svar till Frida, hun'

Min klasskompis och min dunder-underbara vän Frida skickade en kommentar just. Och jag måste bara svara på den via bloggen (dels för att hon inte skrev e-mail eller blogg.. haha)

Frida:
saknar dej redan älsk om vi inte syns så säger ja det nu HA DEN BÄSTA SOMMARN EVER !! <3

Svar: Jag saknar dig också. Jag ska se till att jag har tid till att umgås med dig i sommar, jag menar vi har ju 11 veckors lov! Jag önskar dig också den bästa sommaren du någonsin kommer få! Kram hunney! ♥

Med det här inlägget vill jag också säga: att jag saknar allihopa i min klass redan. Känns ganska larvigt, liksom undra hur det kommer bli i nian ? Kommer störtböla då! Haha.. näe, men jag saknar er alla och vi ses i höst! Glad sommar!



Haha.. Frida, jag glömmer aldrig den kvällen då vi skulle se på New Moon!
Glad sommar på dig!

Nu j*vlar ska det bli sommar!




Just nu är det inga sommartecken utomhus. Det är grått, blött och regnar. Men imorgon hoppas jag på toppenväder - hoppas på 25+. Jag är så taggad inför det här lovet. Jag har många möjligheter att göra, men jag vet inte vad. Faster och min engelsktalande kusin kommer till Sverige och det kommer bli überkul. Hoppas på en kryssning eller kanske dra till ett zoo när dem är här. Furuvik eller Kolmården, ingen aning. Jag älskar när dem är här! Förutom att dem kommer över, ska jag åka till mamma. Shoppa järnet och umgås med henne. Ska hänga med kompisarna så mycket det går. Sola, bada och framför allt - försöka bli brun!

Vad säger ni ? Kommer sommaren 10' bli den bästa sommaren eller ?

Buster haltar

Eftersom att pappa slutar sju idag kanske jag måste ta mig till veterinären med Buster. Katten haltar, stackarn. Han lade sig brevid Bamse då hunden låg på rygg och somna. Till slut vände han sig rakt på Buster. Så nu är ena tassen svullen. Antar att det är något stukat eller något ? Får höra med pappa hur mycket en röntgen kan kosta - om det nu kostar. Jag har försökt gång på gång masserat men det gör bara ont. Aw.. vad ska man göra ?


Sean Banan - Skaka rumpa


Någon i min klass spelade upp den när vi skulle fika. VEM VAR DET!? ;D Jag tackar!

Avslutning 2010

Varning för väldigt suddiga bilder!


Amanda, Sabina, Tara, Alicia ♥

Alicia, Tove, Tara, Isa ♥

Kille i klassen tappade en tårtbit! ;D

Sabina tar den mittersta tårtbiten.. great! Haha..

Julia K, Alicia, Tara och Tove ♥

Isa och Julia D ♥ Haha. aaw!

Jag kommer sakna er enormt, tjejer!

NU ÄR DET SOMMARLOV!!!

Hääärligt, nu är det sommarlov! Eller.. det börjar på måndag, men iallafall! Känns hur bra som helst! Skolavslutningen kunde bli bättre för att det ösregnade. Så vi fick ha våran skolavslutning i respektive klassrum men det var ändå ganska trevligt. Klassens band, som kallas "The Unicornz" visade upp ett bildspel på våran klass med deras musik som bakgrundsljud. Det var kul! Haha.. Sen bjöds det på tårta och så.

Innan jag stack så kramade jag om alla kompisar och önskade dem en glad sommar. Vissa kommer jag inte träffa förrän augusti! Herregud..
Bilder från avslutningen kommer!

Konversation mellan brorsan och mig..

En liten konversation med min bror:
Jag - Jag måste raka benen..
Rasmus kollar på mig med en konstig blick
Jag - Jag vill inte precis gå med håriga ben till skolavslutningen
Rasmus - Dina ben är som en djungel! Hahahaha..

Senare..
Jag - Jag måste fixa mina tånaglar. Dem är aslånga!
Rasmus - Jaha, så du ska kapa dina träd i djungeln ?
Morr..
Rasmus - Du vet väl om att det är olagligt att kapa träd i regnskogar ?

Han ska alltid "äga ut" mig!

Alors On Danse..

Här inne i mitt rum dansar jag som bara den - till alla slags dancelåtar på min Spotify. Jag dansar inte bara till Alors On Danse, även Bionic av Christina Aguilera. Älskar den här torsdagen, så himla lite kvar till sommarlov!


Håret är åt alla möjliga håll - I know!


Mindre än 24 timmar kvar!

Har ni sommarlov nu ? Inte jag. Min äldsta bror tog studenten idag och jag ska nog gratta honom. Skönt att ta studenten - slippa hela grundskolan och gymnasiet. Åh, jag vill också ta studenten! Men jag börjar i åttan i höst och det blir en aning spännande med betyg och så. Det ska bli så skönt på skolavslutningen, fast det kommer bli mindre skönt att säga hejdå till sina kompisar. Vissa träffar jag, vissa inte. Men man ses efteråt, eller hur ? Imorgon gäller det - hejdå sjuan!


Veronica Maggio - 17 år



Det var 17 år
17 år i staden där jag växte upp och så
märker du hur fort det går?
och jag var 17 år ville inte va den
som blev kvar


Isabelle diggar Erik Grönwall .. ?

Ja, det gör jag. Efterbliven är jag också! När kom Eriks första album ut ? .. Öh. Tick tock, ingen blekaste aning! Men jag medan jag la till Crash And Burn på Spotify, kunde jag lika gärna lägga till hans album. Gillar den starkt! Se mig inte som hans fan nu. Tycker bara om honom, you know!

Tycker ni om Erik Grönwall ?

Psst.. tänk om han blir känd i USA eller nåt - uttalar dem då Eric Greenwall ? Haha.. torr humor!


Wuhuoo.. ostyrligt hår!

Från ömhet till kaxighet


Allting började med ömhet. I den åldern då jag var en liten unge och lyssnade på musik sjöng man om gränslös kärlek och så. Nu har musikvärlden förändrats en hel del på så kort tid. Det kändes nästan som igår att alla låtar var okej att lyssna på. Idag handlar det bl.a om sex. Christina Aguilera och Briney Spears var de två jag lyssnade mest på - förr var deras låtar inte om sex. De var en aning pop. Riktig pop. Idag är det popet om sex. Och det stör mig! Briney Spears var mycket bättre förut. Oops.. I did it again, Baby one more time.. ja, ni vet hennes låtar var helt okej att lyssna på. Barntillåten kan man nästa kalla det. Idag har hon mixtrat med sin röst till Gimme More, Piece of me och 3.

Fast Christina chockerade mig mest. Hon har haft ett alias som Xtina och hade lite kaxiga låtar där. Men annars var hennes låtar helt okej. Hennes nya album Bionic har mycket attityd. Artister förändras mer och mer - och det får mig att bli helt lost. Jag föredrar de låtar hon sjöng innan. Fast jag kan lyssna på de nya låtarna hon sjunger men ..


Ca 48 timmar kvar!

Inte många dagar kvar nu tills läsårets skolavslutning. Mindre än 48 timmar, mindre än 2 dagar! Jag är så taggad - bara en och en halvtimme i skolan på fredag för att höra på rektorns tal, lite uppträdanden och så, sen fika. Sen är det sommarlov! Naaajs och jag har en himla massa att göra i sommar! När har du sommarlov, eller har du det redan ? ;)


Hahahha.. Den här bilden får mig att känna som gammal. Tagen 2008 och snacka om vilken mini jag var då ? Se håret, ansiktet.. till och med axlarna! Good times, good times!

Södermalm med klassen

Hallå på er!

Har just kommit hem efter en dag på Söder med klassen. Vi hade poängjakt - och man skulle vara i lag 2-2 eller 2-3 stycken i varje lag. Man skulle få en karta och ett papper med alla frågor och någon slags vägvisning. Ibland kom vi fel men annars gick det bra. Det vi gick kändes långt, men det var inte precis hela Södermalm! Men kul var det, ändå. Hjälpte till andra lag från klassen, haha.. tur att de vuxna inte hade koll på oss. Efteråt stack jag, Zenobia och Julia K till BK och käkade. Mums! Bilder!


Några från min klass..


Grönan, längre bort. Woooho! ;)

Utsiktplatsen, som man kallar det..

..

Mål vid Katarina Bargatan! Yes! ;)

Slush från 7 eleven, mums! ;)

Lady Gaga - Second time around



Last time I thought we have this talk
Boy you were getting ready to leave
I thought baby you have done
Cause for a while you can barely look at me.

This time I thought that we`d be fine
That I`d forget the things that you said
I tried crossing out your words

But baby you can not forget the past
Still baby

Refr: Im so unpredictable
you dont know what to think
So unemotional
Wonder if Im even still in love
You see
I dont know what to tell you now
Is always harder the second time around


Taylor Swift (!) kommer till Sverige 2011


Tack vare mina älskade vänner Isa och Amanda har jag fått just veta att Taylor Swift kommer till Stockholm (antagligen också andra ställen i Sverige) nästa år! I Stockholm kommer hon ha sin konsert i Globen. Ingen tvekan om att jag kommer! Så fort jag får veta att biljetterna är ute måste jag köpa. Hon ska spela sina nya låtar hon har på sitt tredje album, som kommer ut nästa år. Något att längta till hos er ? Jag längtar!


Taylor Swift - Fearless, från albumet Fearless. En av hennes grymma låtar!

Ny header!


Vad tycks ? :)

Häärlig tisdag!

Sista veckan innan sommarlovet är den bästa, fast ändå den onödigaste. Idag var det en mysig dag. Musik som första lektion och därefter såg vi på film på NO. 1,5 timmes rast och sedan var det fotbollstunering. Jag var med tillsammans med några andra från min klass och en annan. Vi slog ihop C's 6-7or. Tror ni att vi var bra ? Nej, det var vi inte! Jag spelade på högermittfält och sprang som en idiot men fick aldrig en passning. När man spelar fotboll är det smartast att spela breddspel - näe, vårat lag spelar ju mitt i. Så samtidigt som jag sprang så skrek jag "BREDDSPEL" men de visste tydligen inte vad det var. Suck..

Men iallafall, vårat lag kom först längst ner! Congratz! Med förlusten ska jag käka lite mellis och därefter dunka musik på Spotify. Ringa ett samtal till Linnea. Ha det!


Old pic, my teddybear and I ♥

Te amo


I hate that I love you - but I can't stop it..
Feels like the feelings are taking over and I don't like it
I feel happiness and pain at the same time
I wish I could get over you, but it's too hard
Why is love so hard ?


Mina inköpta ballerinaskor


Dessa är från Skopunkten 149:-, jättebekväma men jag var tvungen att ta 2 storlekar större.

EMD's nya låt "Save Tonight"

Ni har väl inte missat popgruppen E.M.D's nya låt ? En liten cover till Save Tonight. Jag älskar covern! Så härlig och lyssna på; en aning lugnare än orginalet. Texten har en stark mening. Låten är så bra att jag får gåshud!


Stinsen tsm. med Zenobia.

Hello everyone!

Har kommit hem från Stinsen - jag var där med min kära vän Zenobia. Vi stack dit direkt efter skolan, åt på donken och försökte hitta saker till Zenobia och ett par skor till mig. Fy sjutton, vad svårt det ska vara att hitta ett par snygga vita ballerinor! Letade och letade, men hittade inga. Så jag fick ta en liknande modell som jag tänkte köpa, ett par guldiga. Guld passar väl till vitt ? Yes. Men men, här kommer bilder!

(Vi stack även till Coop och köpte cider -alkoholfri- och lite Oreokakor!)



Oreo - Twist it, lick it, dip it!



Leka alkoholist! Hahaha..



Som ni ser, var vädret sådär..

Natti natti

Innan jag kurar ihop med under täcket vill jag säga godnatt till er. Dagen har väl varit okej - chillat och tagit lugnt. Jag har inte gjort något alls under helgen, jag har bara varit med mig själv och hjälpt till här hemma. Imorgon är det en ny dag. Måndag är en vanlig skoldag, på tisdag är det vanlig skoldag på förmiddagen men inte på eftermiddagen. På onsdag drar jag och min klass till Söder på poängjakt hela dagen. Torsdag är det som en städdag och slutar klockan ett. Och gissa vad som händer på fredag, som jag har nämnt hela tiden på bloggen ? SKOLAVSLUTNING! Yeehaaa.. sista veckan! Godnatt!


Ödet

När jag var i köket och drack lite vatten sa jag till min bror: Jag behöver 150 kronor till skor som jag behöver på skolavslutningen. Och vad ser jag på matbordet ? 300 kronor som jag och min bror ska dela på - 150 kronor var. Precis som ödet ville, antagligen! Har nog inte varit med om öde-sak på länge. Särskilt inte som det här. Det känns underbart! Behöver inte oroa mig för att ha på mig ett par trasiga skor till skolavslutningen!

Drar genast till Stinsen imorgon!
Har ni varit med om ödet ? ;)


Time to change my room

Inte bara nationaldagen för mig. Det är ju söndag - städa rummet. Ska försöka flytta på saker i rummet, litegrann. Någon förändring måste det bli! Medan jag städar ska det dunk-dunkas musik!

Städar ni också på söndagar ? ^^'


.. fråga inte.


I say love - it is a flower


Dagens outfit

Hallå på er!

Jag hälsade på farmor och farfar en timme och så. Var väldigt kul att få träffa dem igen - och det var kul att se att jag har växt om farmor ganska mycket! Näe.. men det var kul. Jag måste komma över dit oftare!

Anyway, jag lämnar en outfit till er!


Tunika - Gina Tricot
Högmidjade shorts - fick av faster
Halsband - Ur & Penn

Europe - Cherokee

Har länge varit ett stort fan av Europe. Deras största låt "Final Countdown" är grym - men Cherokee är en aning bättre. Gillar den starkt och även andra låtar såklart! Love!


Tears of an angel


Cover my eyes
Cover my ears
Tell me these words are a lie
It can't be true that I'm losing you
Sun cannot fall from the sky
Can you hear the heaven cry ?
Tears of an angel


Grillning på G

Härligt att alla skitmöbler är borta. Flyttat till SörAB. Två soffor har platsats istället med svarta lakan över - så inte hunden kommer upp och skiter ner. Vi måste lära honom att inte komma upp i soffan - han får hålla sig till sin säng och fotölj!

Pappas kompis hjälpte till och han förtjänar en middag med oss. Kotletter med potatiskroketter med bearnaisesås. En av mina favoriträtter! Varit en underbar dag idag, fastän jag inte har gjort någonting. Jag är hungrig nu så jag hoppas att maten blir klar snart! Tiden tills maten är klar, kan jag spendera att skriva min lilla berättelse som jag har på datorn. Härligt!


Dear, John

Jag vill absolut se den filmen! Om jag kan se på bio nästa vecka så ska jag absolut se den. Verkar bli något att gråta för. Som många vet, älskar jag filmer man kan gråta till. Ni skulle ha sett mig på Last Song! Jag tror att Dear John verkar superbra!


Katy Perry - California Girls

Det finns tydligen flera låtar som kommer plåga sommaren. Det här blir absolut en av dem. Hörde det som ett soundtrack till någon reklam på DC'. Försökte gång på gång komma på vem som sjöng - sen så hördes det på radion "Katy Perry - California Girls". Love it!

Vilka blir dina sommarplågor 2010 ?



Glömmer aldrig den kvällen 2008. Här var man liten!
Kusinen, brorsan (som också har växt..) och självaste jag!

Min skolavslutningsklänning 2010

Jag kan inte hålla det hemligt för er längre. Jag måste visa er min klänning till skolavslutningen. Übersöt! Fast blir nog en aning taskig nu, för jag berättar inte vart den kommer ifrån. Förra året hade en tjej likadan klänning som mig - pinsamt. Tycker ni inte att det är pinsamt när någon bär likadan klänning som er ?

Skolavslutningsklänningen 2010:


Godmorgon, lördag!

Godmorgon på er, sockersötingar!

Jag har just vaknat efter en skön morgon. Hela vardagsrummet och mestadels av nedervåningen är storstädad så att det går att ta in våran nya soffa som kommer idag. Idag händer väl inte mycket. Ska vara hemma litegrann, sen ringer jag nog någon. Vet ni vad jag drömde ? Att jag bar min skolavslutningsklänning till skolan, på en vanlig dag! Och den blev smutsig och allt.. åh, jag var så rädd om den var verklig. Men jag kikade in i garderoben, och där är den vit och ren. Inte okej med sådana drömmar!

Vad gör ni idag då ? :)


(Sitter vid datorn där man inte kan ta nya foton.. men lugn bara ;))

Sommarklassiker!

Jag har tänkt att dela med mig av de låtar jag dunkar på sommrarna. Inte långt kvar, en vecka för mig! Woooho, snart sommarlov!


Sommarpojkarna - Oops, vi gör det igen


DJ Pish - Tjena Tjena ♥

Och slutligen - årets sommarplåga blir..

Train - Hey Soulsister

Grattis, faster!

Idag fyller min älskade faster år. Rise up and sing for her!
"Ja må hon leva, ja må hon leva, ja må hon leva ut i hundrade år. Javisst, ska hon leva, javisst ska hon leva, javisst ska hon leva ut i hundrade år!

Och när hon har levat..", skojade bara litegrann

Hoppas du får en underbar dag, önskar vi alla här hemma ♥


SK8 - Min största första kärlek


Är det bara jag som älskar den här låten fortfarande ? Var beroende av den här 2007 men har glömt bort den här ett tag - men sen så började jag lyssna på den igen. Grym och älska! ♥

Svar från frågestunden

Det blev få frågor - men här får ni svaren iallafall! ;) Kul att ni frågade! Ska se till att en till frågestund dyker upp snart!


Rebecka :
Vad tycker du om bloggen http://klackarnaitaket.blogg.se som var på Blogawards i höstas?

Svar: Jag har inte läst den bloggen innan, men utseendemässigt ser bloggen ganska lockande ut! Grymt snygg design och verkar.. kul att läsa ändå.


http://olssonsouls.blogg.se frågar:

Om du fick väja Dessie eller Kissie, vem av dem skulle du välja? motivera! :) <3

Svar: Jag väljer Kissie. Grym på att provocera och är nog Stockholms lilla bitch ;) Nä, men.. jag gillar inte Dessie. Varje gång jag kikar in där har hon festat järnet och är bakis. Hon är väl 15-16 ? Kissie/Alexandra festar hon med, men hon får det iallafall.. Nä, Kissie är mycket bättre än bakis-Dessie!



http://vevvz.blogg.se frågar:
vart bor du & vilka är dina intressen? =)

Svar: Jag bor i Stockholm. Mina intressen är nog att hänga med kompisarna, shopping, lyssna på musik - spela på min keyboard och gosa med mina husdjur!


http://musikochfotboll.blogg.se frågar:
Vad lyssnar du på för slags musik ?
Vilket/vilka fotbollslag håller du på ?

Svar: Jag kan lyssna på precis allt. Från rock till reggae. Men mestadels lyssnar jag på rock, RnB och gammal musik. Tja, jag brukar inte se på fotboll - fast min pappa och min bror brinner för fotboll. De är djurgårdare så jag antar att jag också är det. Om jag säger att jag är en AIKare så .. blir jag antagligen utkastad. Haha, självklart inte!

Tack för alla frågor! Hoppas att ni är nöjda med svaren ;)


Blir mycket fixa här hemma

Hallå allesammans!

Först vill jag tacka er för att ni har ställt frågor till frågestunden! Utan er skulle det inte bli några svar alls! Jag svarar på frågorna vid 17-18 tiden eller så fort jag har tid. Just nu måste jag fixa här hemma: tömma de skåp som ska kastas, kasta sopsäckar och även dammsuga bakom soffa. Imorgon får vi en ny soffa, nämligen. Den är jättebekväm och man kan inte sitta rak i den! Man sjunker ner och somnar till slut (iallafall jag). Mycket att göra, men har lite kvar nu. Vi hörs igen när jag är klar (och har kastat lite boll med både Bamse och bror min). Det ska även bjudas på bilder!


FRÅGESTUND T.O.M fredag 4 juni


UPDATE: FRÅGESTUNDEN ÄR NU ÖVER.
Om ni har några andra frågor så maila dem till:
[email protected]!


Stopp! Lägg av!

Jag behöver skriva av mig en massa nu, jag känner verkligen för det. Jag får snart.. ryck på allting. Jag är så jäkla trött på allting! Jag kan inte ta skämt längre. De är alldeless för överskattade och irriterande. Jag kunde ta emot skämt förut och se det som ett skämt, men inte längre. "Emo", "du är tjock" osv.. och därefter säger att han/hon skojar. Hur ska jag kunna se det som ett skämt ? Ni sänker mig, vafan! Ni får mig tänka att det är något fel med mig. Att jag inte ser bra ut, att jag inte lyssnar på rätt musik (fastän jag lyssnar på precis allt), att jag inte beter mig som en normal människa.

Lägg av, säger jag bara! Ni fattar väl själv att jag inte pallar till slut ? "Behandla andra som du själv vill bli behandlad", ett uttryck som är sann. Håll er till det och förstå. Jag orkar inte!


"Imse, vimse spindel klättrar upp för trån"

Jag bläddrade just igenom en bok jag hittade, som min mamma och min pappa läste för mig när jag var liten - Barnens djur, heter den. Handlar om lite småfakta om olika djur och så. Jag minns att jag älskade den boken. Hittade även en annan bok med massa visor och gåtor. Den läste pappa mest för mig och jag tyckte den var rolig. Jag tycker om att bläddra igenom olika saker från man var en liten bebis. Jag tycker om att minnas tillbaka till den tiden. Kunde leka varje dag och vara glad - slippa känna dessa blickar att man är dum i huvudet. Livet lekte..

Det här kom upp i tankarna på mig. När mamma sjöng Imse Vimse Spindel för mig och vi gjorde den slags fingerdansen. Och det får mig vilja träffa min mamma lite oftare än vad jag gör. Jag saknar henne otroligt mycket. Saknar att jag kan prata med henne, skratta med henne, krama henne - precis som jag kan göra med min pappa. Åh, jag saknar mammas kramar. Det är inte lätt att vara ett skiljsmässobarn. Det är inte lätt att vara i den sitsen jag är just nu. Jag vill att allting ska bli som förr igen - träffa min mamma lite oftare. Jag saknar tillochmed stället där hon bor. Jag vill inte gråta - men det som jag vill ha sagt är;

Jag älskar dig, mamma. Jag menar det. Jag kanske inte är det bästa dottern i världen, men jag älskar dig ändå. Lika mycket som jag älskar pappa.. ♥



I've fight for you, but not anymore..




Imorgon blir det frågor!


Imorgon ska jag bjuda er på en frågestund. Medan jag är förbereder mig för träning så får ni fråga vad som helst. Jag svarar på alla frågor, förutom de alldeless för privata. Imorgon startas det, ca 15-tiden! Så håll ett öga på min blogg, mina vänner!


Språng hjälper mot allergin!



Hallå allesammans!

Har just kommit hem från en springtur - vet inte alls hur långt, men någon kilometer iallafall. Träningsvärk i benen men jag mår toppen! Jag var jättetäpp i näsan innan, men när jag sprang så hjälpte det. Jag måste ta igen med språnget för att jag ska orka simma och så. Bra kondition behövs det i simning! Anyway, anyhow. Jag måste plugga lite nu; matte och namngeografi. Ska peka ut minst 10 länder i ASIEN. Yeah, right. Hur ska jag kunna peka ut Afghanistan osv. ? Impossible. Tränar genom datorn och på papper - så, vi hörs väl antagligen senare!

PS. Har fått min skolavslutningsklänning nu! Überfin! Den får ni se den 10 juni på morgonen! ;)


Låten säger allting


Beskriver allt jag tänker på just nu.. tack för allting, mina vänner. ♥

1 juni - 9 dagar kvar

Inte långt kvar till skolavslutning, eller hur ? Iallafall inte för min del. Jag slutar den 10e juni och nu ska jag presentera er för bloggens nedräkning till min skolavslutning. Mycket kommer ske den här veckan. Imorgon får jag min skolavslutningsklänning och det är en självklarhet att jag visar er. Sedan ska det köpas skor och även händer det mycket i skolan. Kan knappt förstå att det är så lite kvar till sommarlov!

När har ni skolavslutning ?



Min skolavslutningsklänning 2009

Madcon - Glow


Såg ni på blogg.se's första sida ? Då någon hade lagt ut ett inlägg där man kunde lära sig dansen till den här låten (som visades på Eurovision). Har nämligen lärt mig och kan alla steg förutom såkallade "solosteget" som går fruktansvärt snabbt! Åh, jag är helt kär i den här låten!


Magnus Uggla - Kung för en dag


Minnen! ♥

Pollenallergi

Det var inte länge jag var i skolan. Början 8:30 och gick bara på musiklektionen och NO. Fick 2 poäng från MVG på NO-provet. Extremt nöjd! Iallafall. Jag stack hem för att jag har värsta pollenallergin. Inatt kliade jag mig i ögonen - och som många vet blir ögonen ganska "blöta" när man kliar i dem. Det blev mina. Så när jag vaknade har jag en massa "John-blund" på ögonfransarna och kan inte få upp mina ögon. Lika obehagligt varje gång! Så då var jag tvungen att dra bort allihop. Och när jag gick till skolan kliade mina ögon extra mycket och näsan också, trots att jag har tagit tablett. Så efter NO-lektionen var det nog. Min hjärna kunde inte fungera som det ska och jag mådde så illa. Så jag fick gå hem. Och nu ska jag se till så att jag mår bättre!

(är på stationära datorn, så jag kan lämna nya bilder till er nu!)


RSS 2.0